Ca vorbitor nativ de limba română, înţeleg şi mă angajez să respect următoarele principii atunci când folosesc limba română: 1.

Voi scrie întotdeauna noştri şi voştri, cu un singur i. 2. Voi scrie întotdeauna creează, agreează, cu doi e. 3. Voi scrie întotdeauna Nu fi ! , cu un singur i. 4. Voi scrie fii, cu doi i, doar la imperativ afirmativ (Fii !) şi la conjunctiv prezent (tu să fii, tu să nu fii). În rest, pe fi îl voi scrie cu un singur i:nu fi!, vei fi, poţi fi, ai fi, ai fi fost, să fi fost. 5. Voi scrie întotdeauna o zi, Zi ! şi Nu zice !. Voi folosi doi i doar în Zi-i (lui/ei)! şi doar cu cratimă. 6. Pe -ţi îl voi separa de verb cu liniuţă doar dacă pot să-i adaug un tu … ţie / al tău: (Tu) trimite-ţi copiii (tăi) la şcoală! (Tu) pune-ţi semnătura (ta)!. 7. Verbele terminate la infinitiv în -i le voi scrie cu un singur -i şi la viitor şi la condiţional. Voi scrie întotdeauna voi fi, aş fi, pot fi; vei şti, ai şti,poţi şti; vei reuşi, ai reuşi, poţi reuşi. Sunt conştient de faptul că, în afară de verbele a pustii, a se sfii, a prii, a înmii, toate celelalte verbe terminate în -i se scriu cu un singur -i la infinitiv, viitor şi condiţional. 8. Voi scrie miniştrii, cu doi i, numai dacă miniştrii poate fi înlocuit în acelaşi context cu ministrele sau doamnele. Prin urmare, voi scrie întotdeauna ambii miniştri, ceilalţi miniştri, cei 15 miniştri ai cabinetului. 9. Voi scrie membrii, cu doi i, numai dacă membrii poate fi înlocuit în acelaşi context cu membrele. Prin urmare, voi scrie întotdeauna ambii membri, ceilalţi membri, cei 15 membri. 10. Voi scrie mândrii, cu doi i, numai dacă mândrii poate fi înlocuit în acelaşi context cu mândrele. Prin urmare, voi scrie întotdeauna Fiţi mândri !, suntem mândri. 11. Voi scrie întotdeauna îmi, îţi, îşi, într-un cuvânt. 12. Voi scrie întotdeauna înşală, aşază, cu -a-, şi greşeală, cu -ea-. 13. Voi scrie întotdeauna vreun, vreo, într-un cuvânt. De asemenea, înţeleg şi sunt de acord că în momentul în care încalc oricare dintre principiile de mai sus îmi pierd dreptul de a declara ca limbă maternă limba română. Sunt de acord ca, în caz contrar, să fiu urmărit pentru înşelăciune şi abuz de încredere, faptul de a fi ziarist constituind, în acest context, circumstanţă agravantă.

"Tata sufera de cancer rectal neoperabil, cu metastaze" Tatal meu este destul de tanar, fost sportiv, nu a fumat si nu a consumat alcool, dar de trei luni i s-a pus un diagnostic crud: cancer rectal cu metastaze la ficat, care tinde a se generaliza. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-l salvez si sa traiasca langa familia lui iubita (cei 3 copii si sotie). Cu lacrimi in ochi va rog, oameni cu suflet bun, sa ma informati daca stiti un tratament naturist sau un medicament eficient pentru aceasta boala. Dumnezeu sa va ajute! Bianca - tel. 0724/67.63.00 (Va recomandam

tel. Cele mai eficiente si sigure sunt urmatoarele: Post alimentar de lunga durata.post total. peste un timp. Tratamentul cu cruditati e foarte bun.67. dupa o stare de relativa bunastare. Poate ameliora sau intarzia un timp evolutia bolii. pentru ca el poate da metastaze oricand. 1(718)898-5194 Din experienta proprie. in trei variante: a) postul alimentar tip Suvorin . S22.) Colectie de retete naturiste impotriva cancerului Articol publicat in prestigioasa revista FORMULA AS "Am fost diagnosticata cu cancer mamar" (Raspuns pentru Viorica . cu ajutorul unor tratamente naturiste.23.98. tel. Ion Berindei nr. incepe tragedia. As nr. F.. 021/242. care are rezultate remarcabile in tratamentul anti-cancer. Acestea evolueaza si. numai sa traiti! dr. Victor Bogdan. Pentru ca va veni un timp cand veti fi dispusa sa va scoateti orice.36.sa luati legatura cu d-l ing.Franta. Ganditi-va bine la dvs. 167. bl. am incredere desavarsita in vindecarea diferitelor categorii de cancer si in special al celor doua ce fac obiectul acestui raspuns. la familia dvs. D. 1. sector 2. sc. 614) Din experienta mea va sugerez: Extirpati chirurgical acel nodul cat mai repede. Dan Zamfir . dar numai el singur nu vindeca. str. 0723/74. . ap. Bucuresti.

tel. As nr. puteti sa ma sunati la telefon 0743/17. insa eu cred ca cel mai important este sa luptati cu boala. fructe.05. Doresc multa sanatate copiilor dvs. Cristian Boerescu. dar numai lichide. Momentul cunoasterii adevarului reprezinta un impas psihologic. m-am operat de neoplasm mamar si am facut numai o parte din chimioterapie si nu am facut radioterapie. Mama mea sufera de cancer ovarian recidivant" (Raspuns pentru Petru Moraru Suceava. In anul 2003. Au trecut doi ani si jumatate de cand urmez acest tratament naturist si boala nu a recidivat. cu apa distilata si clisme zilnice. Este mai usor de tinut. dar eficienta si durata curei pot fi ajutate de metode suplimentare: rugaciune. Exista un produs natural numit Flavonoid Complex.com "Am doi copii bolnavi de cancer! Caut norocel si limba-boului" (Raspuns pentru V. inhiband formarea de nitrosamina. Radu . b) postul alimentar tip Valeriu Popa . sfecla.83.chimioterapie si cobaltoterapie. are rol protector in timpul iradierii terapeutice . din Bucuresti. grapefruit. Va urez multa sanatate! dr. Acesta mi-a prescris un regim alimentar bazat pe sucuri de legume. nu sa va resemnati. pentru ca analizele nu mai permiteau continuarea tratamentului.62. in care este permisa ingerarea in cantitati foarte mici a unor alimente. portocale. m-am adresat d-lui dr. 021/423. obtinut din struguri rosii si negri. Daca doriti. Situatia fiind dramatica. lamai.e-mail: bgdn_stanoiu@yahoo.numai cu apa si cu clisme zilnice. c) postul alimentar tip Rudolf Breuss . F.post total. incredere desavarsita in terapia respectiva si in vindecare. prin continutul sau. autosugestie. F. ceai verde. 685) Adresati-va de urgenta d-lui dr. Cristian Boerescu. si sa nu va pierdeti increderea in bunul Dumnezeu! . adaptat in functie de simptomatologie.26. Oricare din metodele de baza amintite sunt sigure si nu prezinta nici un risc. se poate recomanda un tratament intensiv mai complex. blocheaza diferite substante cu activitate potential mutagena. In acelasi timp. d) semi-post alimentar. 649) Cred ca perioada prin care treceti nu este usoara. Cura cu petrol distilat. cu conditia de a se respecta cu strictete toate criteriile respectivei terapii.Braila. As nr. Pentru evitarea recidivei. cereale si multe ceaiuri. dar necesita o durata mult mai lunga.cura de post cu sucuri de legume si ceaiuri special pregatite. Oricare dintre aceste metode naturiste constituie terapia de baza. Bogdan Stanoiu . substanta cancerigena ce determina divizarea celulei maligne. afine si alte fructe de padure care.

As nr. Recomand tratamentul elaborat de regretatul Valeriu Popa si este urmatorul: Regim alimentar initial Varianta 1. suportand dureri groaznice" (Raspuns pentru Munteanu Mihaela . nu permite instalarea .Dorohoi. 021/242. tel. 608) Am citit in "Formula AS" despre problema dvs. bioterapeut ing. Ion Berindei nr. Regim alimentar dupa Bg1. Deoarece procedurile sunt extrem de complexe si necesita spatiu mare pentru a fi explicate. AS nr. si doresc sa aduc in atentia dvs. Castor nr. S22. 0723/74. Post sever cu apa distilata.se pot trata naturist.23. Masaj (automasaj). Reface sistemul imunitar. cod 100111 Zace cu metastaze intr-un spital. 1. Regim de revenire dupa postul sever.67. F. Regimul Bg1. 6.36 Cum se poate impiedica recidiva cancerului mamar?" (Raspuns pentru LILIANA .Intr. Administrarea de Apisan Forte. sc. un nou produs naturist intrat pe piata romaneasca doar din toamna anului 2007.sa ma contactati telefonic pentru a va oferi amanunte. ap. F.Constanta Gagiu . Administrarea de apa distilata.daca sunteti interesata . bl. D. sector 2. cod 023551.net/us/ro pentru a vedea marturiile celor care si-au recapatat sanatatea folosind acest produs. si care cu siguranta va poate ajuta: sucul NONI. ap.neoplasm mamar stang stadiul Iii neoperabil si multiple metastaze osoase . Intrati pe site-ul http://www.str. va sugerez .98. G4.nonitv. 167. Bogdan Victor . Bucuresti.Focsani. 745) Afectiunile de care sufera Mihaela . Ploiesti. 23. bl.

Irina Spuderca "Am fost operata de doua ori de neoplasm mamar si analizele ies iar prost" (Raspuns pentru VERONICA PRANGA.45. Neamt. sub forma de fiole liofilizate. ma puteti contacta la tel. care in mai putin de trei saptamani are deja efecte extraordinare pentru organism. au urmat tratamentul si au rezultate extrem de bune. In Romania. Tratamentul este foarte usor. a intrat abia anul trecut. Luati picaturi Beres (scrie si pe indicatii ca sunt bune pentru tratament cu citostatice).jud.com "Sufar de neoplasm mamar stadiul Iv B" (Raspuns pentru C. cu deplina convingere. 0748/20.e-mail: romania_ipc@tahitiannoni. nu are reactii adverse si determina mecanismele organismului sa inceapa sa lupte cu boala. ajutand la vindecarea a mii de cazuri fara speranta. 0748/84.24. Pentru mai multe detalii. Pentru multi oameni a fost sansa lor de viata. in mod uimitor de complex. Persoane cu diagnostice similare. Va scriu.02. la fel de avansate. Si laptisorul de matca contine toate vitaminele si hormonii.I. VALENTIN SANDU . avand increderea ca cineva se va folosi de experienta prin care am trecut.com Stimata redactie. ca te poti vindeca de cancer si fara operatie.07.48.bolilor si eradicheaza suferintele deja instalate. Cu toate astea va pot transmite inca o speranta. experienta in urma careia pot afirma. dr. nu are contraindicatii.37. 720) Draga doamna. este intr-adevar cumplit sa descoperi ca ai o asemenea boala cu un stadiu atat de avansat. Daca doriti sa cunoasteti mai multe detalii despre acest program si cum puteti intra in posesia lui. F. AS nr. va rog sa ma contactati la tel. . datorita unui program natural de crestere a imunitatii si de eliminare a toxinelor din organism. iar in lume de doar 10 ani. Se gaseste la magazinele naturiste. ajuta la tratarea cancerului si a altor cateva sute de boli cunoscute astazi in intreaga lume. As nr. . Incercati sucul Noni. 820) Nu mai faceti citostatice fara un produs care sa va protejeze de reactiile lor negative. ANA e-mail: cititori@yahoo. 0723/51. F.

iar tumora se micsora cu fiecare zi. branzeturi. preparam la robot. la un control efectuat dupa un an. care sunt bogate in proteine animale. Am crezut ca totul va fi usor: putin grau incoltit. dar mai cu seama tumorile maligne. fara carne si alimente preparate termic. dar chiar isi dublase suprafata. urmat de o alimentatie cu cruditati sarace in proteine. operate sau neoperate.. arahide. cate un pahar din acest amestec. dar si pentru vindecarea de alte boli grave: diabet. Nici virusul herpesului nu a mai fost lasat sa se manifeste. Panica m-a obligat sa aplic metoda dura. in ianuarie 2002. in ianuarie 2003. bogate in albumine. beam 2. comprese cu bitter suedez. timp de 15 minute. beam cu inghitituri rare. branza si smantana. si anume. oua). usor de dovedit si usor de inteles. Din ora in ora. am aflat ca am cancer de colon. am trecut la regimul cu legume si fructe crude. foarte necesare in buna functionare a celulelor organismului. a lui Ernst Gunter. Acum. Aceasta este o metoda care are o baza stiintifica. decoct din marul lupului (metoda d-lui Nicolae Pop din ClujNapoca). regim cu cruditati si ma voi vindeca. Dupa o luna. iar cu ajutorul enzimelor din legumele si fructele crude se asigura reinnoirea celulelor si intarirea sistemului imunitar. deoarece tumorile apar si se dezvolta cu ajutorul proteinelor animale. ma adresez si celor bolnavi de Sida. La controlul efectuat dupa inca un an. Asta. nu mai aveam dureri in dreptul tumorii. am baut mult lapte crud si am mancat multa branza si smantana. mi se pare totul simplu si usor. 2 l suc de morcov. tumorile benigne. Desi mancam legume si fructe crude. 0. nemaiprimind proteine din exterior prin alimente in cantitate suficienta. va fi nevoit sa le foloseasca pe cele din interiorul lui. suc de morcovi. Rezultatele au inceput sa apara: nu mai eliminam sange. In fiecare dimineata. si fara lapte. deoarece organismul. trebuie indeplinite doua conditii importante: Sa nu se consume alimente de origine animala (carne. In acest sens. masline verzi. In acest fel. sarace in proteine (maximum 20 g de proteine pe zi). tumorile dispar devorate. care consta in post negru. deoarece prin postul negru se asigura dezintoxicarea totala a organismului. deoarece ele nu sunt alimente proprii omului. Acum imi explic si de ce s-a intamplat acest lucru: in acesti doi ani.Pentru aceasta. Lucrurile nu au stat asa. Esential este sa se elimine proteinele animale din alimentatie. preparate din carne. din legume proaspete. Timp de minimum sase luni sa se consume numai legume si fructe crude. infuzie de galbenele. Nu este mutilanta si iti da siguranta ca nu vor exista recidive. infuzie de pelin. 0. leucemie.1 l suc de telina si 0. nu am mancat nimic.5 l sucuri de legume. infuzie de urzica. Metoda Gunter de tratament se poate aplica tuturor formelor de cancer. Mi-au trebuit trei ani sa ajung sa pot afirma aceste lucruri. Poate ca alimentatia cu cruditati ii va ajuta. In ianuarie 2001. tumora nu numai ca nu disparuse. Nu am disperat. Timp de o luna. dar fara grau incoltit. sa nu ignore aceasta posibilitate. lactate. am constatat ca tumora isi triplase suprafata. care sunt bogate in proteine.3 l suc de sfecla rosie. Mancand cruditati nu m-am mai imbolnavit si m-am vindecat si de alte boli de care sufeream. boli cardiovasculare etc. Amestecam cele patru sucuri si le pastram peste zi in frigider. nuci.1 l suc de patrunjel. . ci in fiecare zi. am continuat sa mananc cruditati si am aplicat si alte metode naturiste: suc de cartofi.

0723/74.98. 6. Victor Bogdan. str. . sa mai fac o operatie pentru extirparea chistului de pe ficat. doresc sa multumesc d-lui bioterapeut ing. care reprezinta pentru foarte multi oameni bolnavi o sansa de vindecare prin tratamentele naturiste pe care le promoveaza. bl. am fost operata de colon la Clinica Oncologica din Cluj. care s-a infectat din cauza ca am fost muscata de un cocos). BG2. si astfel. tel. m-am vindecat de cancer la colon" Prin intermediul revistei dvs. drept urmare am vrut sa renunt de cateva ori. Am mers sa dau la gaini de mancare imbracata in fusta. 021/242. Din anul 2006 merg periodic la control si rezultatele analizelor au iesit mereu foarte bune. La inceputul lunii iunie 2005. ap. tel. 1. am luat legatura cu d-l bioterapeut Victor Bogdan. cod 731035. dupa o luna. Barlad.9 mm. C1-2. bazata exclusiv pe hrana preparata termic si bogata in proteine animale. automasaj si Apisan Forte tratamentul a durat 6 luni. 167. Victor Bogdan din Bucuresti.36. 0235/41.23. Constantin Barsan .32 Cu ajutorul ing. 1. Suceava Am 56 de ani si am fost diagnosticata cu melanom pe pulpa piciorului stang (am avut o alunita din nastere.56. Ion Berindei nr. iar rezultatul a fost pe masura. De aceea. MARIA jud. Victor Bogdan. precum si revistei "Formula AS".str. ap. Alimentatia moderna. imbolnaveste omul si-l omoara. urmand ca. 3. prin intermediul revistei "Formula AS". In luna mai 2005 am fost diagnosticata la o clinica din Cluj cu cancer de colon si chist pe ficat de 1. sector 2.. Cu recunostinta si multumiri. Cetatea de pamant nr. iar cocosul a crezut ca alunita e vreun graunte de ciugulit. 9. operatie pe care bineinteles ca am refuzat-o. et. 4. regim alimentar BG1.Acum cred ca adevaratul panaceu este hrana vie. Aflandu-ma in Bucuresti in luna septembrie. adica legumele si fructele crude. m-a incurajat sa nu renunt. in loc de chimioterapie. bl. dar d-l ing. sc. d-l Victor Bogdan mi-a recomandat pentru detoxifierea organismului un tratament naturist ce consta in administrarea de apa distilata. S22. Trebuie sa recunosc ca acest regim a fost foarte greu de tinut. care m-a monitorizat tot timpul. semn ca m-am vindecat. sc.67. BOGDAN VICTOR. tin sa adresez multumiri d-lui ing.

eu doar suc si ceai. Puteti sa mancati si branza de vaci. iar treptat. iar El a facut-o.) Nu va fie teama ca o sa lesinati de foame. la inceputul curei.Am incercat cu rostopasca. (Resturile de legume pasate se arunca sau se dau la pasari sau porci. varza rosie. Iata reteta: se iau in parti egale morcov. Dupa 40 de zile. beti ceai. mariti cantitatea. Se trece la mancare treptat. 0720/68.dupa o saptamana .46. La fel. cantitatea se mareste treptat. aveam putere si nu ma simteam obosita deloc. Cura se recomanda pentru orice tip de cancer. Dar am lucrat cot la cot cu el. Se spala bine toate legumele si se dau prin storcator (trebuie sa fie unul mai puternic. va faceti ceai de: salvie. si in timpul curei. cate putin. si pentru a o acri. dupa gust. in fiecare dimineata sau seara. si mergeam la taiat de vie cu sucul in borcan. ar fi bine sa faca aceasta dumnezeiasca cura. sfecla rosie. incepeti si cu un paharel de lapte nefiert (de 50 ml) si cresteti cantitatea de la o zi la alta. dar imi indeplineam toate obligatiile gospodaresti. O reproduc exact. iar eu traiesc si ma simt foarte. intr-o zi ceai de salvie. coada-soricelului. faceti cura inainte.) Cand va este sete. la analiza a iesit lipsa celule cancerigene. pe care ulterior cineva mi-a furat-o. Pentru a va convinge ca reteta functioneaza. fara nici un efort. foarte bine. In cazul cand sunteti decisi sa va operati. De altfel. nu se combina. Se repeta. Cel putin 10 zile. Speriata. Rezultatele vor fi pozitive. Veti observa ca in decurs de 2-3 saptamani. daca sunteti prea gras veti slabi. telina. si bunul Dumnezeu sa va dea putere sa duceti mai . Da rezultate sigure! O sa va simtiti extraordinar de bine. Sucul rezultat se pune in borcan de sticla si se bea peste zi. deoarece cura tine 40 de zile). Eu asa am procedat si cand am mers la Cluj pentru interventia chirurgicala. sfecla rosie. telina radacina. se recomanda sa faceti si clisme. chiar si cei sanatosi. puneti suc de lamaie). in care adaugati ceapa. morcovi. De cate ori va e foame. La inceput. cresteti de la o zi la alta cantitatile . iar daca sunteti prea slab va veti ingrasa si veti ajunge la greutatea normala. din cauza unei alunite infectate. morcovi nu contine nici proteine si nici celuloza. in care se poate pune. branza. scotandu-mi in fata o carte a unui medic american. si cand va e sete.07. apoi de coada-soricelului. beti suc pe saturate. varza rosie (cine nu suporta varza rosie o poate inlocui cu varza alba). cate putin. apoi puteti introduce treptat si carne de pui. dar piciorul a inceput sa ma doara tot mai tare. au nevoie de proteine si celuloza. ori sucul din telina. a murit un barbat cam de aceeasi varsta cu mine. care se poate bea pana la o saptamana. In decurs de o saptamana. asa ca celulele cancerigene se mananca una pe alta si in decurs de 40 de zile se reduc la zero. faceti ciorbite din cele patru legume (varza. Pentru "Formula As" multa sanatate. in speranta ca le va fi si altora de folos.28. pana ce trec cele 40 de zile. Acasa am animale.18. Ceaiurile se beau pe rand. apoi ceai de galbenele. Eu am facut cura primavara. La noi in oras. si nu am mai fost operata. galbenele. iar apoi durerea s-a mutat in mana stanga si sanul stang. In ea era vorba de cancer si continea o reteta pe care am urmat-o deindata si m-am vindecat. sfecla rosie. nu mancati imediat. pentru a nu-ti fi foame. mamografii. oua. pentru a se dezvolta. ca puteti muri.puteti manca normal. pentru a distruge orice infectie din corp. m-am dus la biserica si m-am rugat cu disperare lui Dumnezeu sa ma ajute. va puteti face radiografii. Deci. cu unul din ceaiurile de mai sus. cat iti este necesar. puteti sa ma sunati la telefon 0256/32. si dupa aceea. (Chiar si cei care au apucat sa se opereze de cancer pot sa o faca. Daca doriti explicatii in plus. eu cred ca orice om. Mai puteti pune putin orez. Explicatia eficientei acestei cure e urmatoarea: se crede ca celulele cancerigene. suc de lamaie. Sotul meu avea cu el merinde bogate.

str. Saguna nr. Ion Valeria . A. care ajuta atata lume la suferinta. 34 .departe aceasta revista binecuvantata.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful