Personalizarea noului profil de Facebook cu ajutorul imaginilor

20.12.20 10 Nu de mult timp, Facebook a facut un update la modul de afisare a profilurilor. In acest tutorial vom invata cum sa explotam acest nou layout pentru a avea o poza formata din poza de profil si ultimele poze care au tag cu utilizatorul. Atentie, in cazul in care un prieten va tagui o poza in care sunteti voi, va trebui sa retaguiti pozele pentru a obtine din nou layoutul dorit. 2899 afisari | 5 | Rating | (8 voturi) | 45 min | Incepator

Autor : Pagina :

stefa n

Adauga la tutoriale favorite

1

comenteaza

printeaza

Nu de mult timp in urma, Facebook a facut un update la modul de afisare a profilurilor. In acest tutorial vom invata cum sa explotam acest nou layout pentru a avea o poza formata din poza de profil si ultimele poze care au tag cu utilizatorul. Atentie, in cazul in care un prieten va tagui o poza in care sunteti voi va trebui sa retaguiti pozele pentru a obtine din nou layoutul dorit. Cea mai usoara metoda este sa folosim o masca/sablon a profilului de facebook. Cine a lucrat

Tot ce trebuie sa faceti acum este sa taiati pozele care apar in layoutul profilului. Pentru a avea o imagine de ansmablu mai buna. Creati un nou layer. recomand sa acoperiti datele personale sau alte informatiile de profil. aici va recomand gimp. Partea 1: Cum se creaza sablonul profilului? Mai intai am sa va rog sa faceti o poza profilului vostru. redenumiti layerul – sablon facebook). backgroundul pe care lucrati va recomand sa fie incolor sau negru.cu stencil-uri se va descurca probabil cel mai usor. La sfarsit. paint. un simplu print screen va fi deajuns. Tot pentru lizibilitate. care sa contina poza profilului (optional. Importati poza intr-un program de editare foto care suporta layere.net. dar puteti sa lucrati si cu Photoshop sau Corel Draw. poza profilului va trebui sa arate cam asa: . care sunt gratuite.

Partea a 2-a: Cum se taie pozele? Dupa ce ati creat sablonul. Pasul 1 Creati un nou Layer si incarcati poza pe care o doriti in noul layer creat (optional. va trebui sa taiem poza originala in 6 imagini mai mici pentru a le incarca in profil. cel care contine sablonul sa fie deasupra. puteti sa il redenumiti – poza initiala). iar poza pe care doriti sa o taiati. . Pasul 2 Schimbati ordinea layerelor. dedesubt.

Pasul 3 Potriviti imaginea in spatele sablonului pentru a o pregati de taiere si taiati fiecare parte din sablon. .

jpg. 2. 5. .jpg) Partea a 3-a: Incarcarea pozelor in Facebook si aranjarea lor Pasul 5 Incarcati pozele in profilul vostru. 3.jpg. preferabil creati si un album nou.jpg. 4. 1.jpg.Pasul 4 Salvati pozele taiate cu texte intuitive (Poza profil.jpg.

apasati butonul done tagging si verificati-va profilul de Facebook.Pasul 6 “Poza profil” va fi setata ca poza de profil. iar ultima va fi taguita poza 1. prima va fi taguita poza 5 apoi poza 4. . Pasul 7 Dupa ce ati terminat. iar pozele mici vor fi taguite in ordine inversa.

Spor! Pagina : 1 comenteaza printeaza Cuvinte cheie: Facebook. profil. profil nou. poze. tag . layout.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful