Manipularea unor margarete in Photoshop

08.08.20 10 In acest tutorial voi prezenta o tehnica usoara in urma careia veti putea da viata obiectelor ce va inconjoara. Vom folosi cateva decupaje si cateva ajustari. Programul folosit este photoshop CS5, dar puteti lucra si cu versiunile anterioare. 3142 afisari | Autor : Pagina : gyzzm o 1 | Rating | (3 voturi) | 45 min | Mediu

Adauga la tutoriale favorite

1

comenteaza

printeaza

In acest tutorial voi prezenta o tehnica usoara in urma careia veti putea da viata obiectelor ce va inconjoara. Vom folosi cateva decupaje si cateva ajustari. Programul folosit este photoshop CS5, dar puteti lucra si cu versiunile anterioare.

eu am selectat o imagine in care sunt prezentate cateva margarete. . dar poti alege alte obiecte (fructe. deschide o imagine pe care vrei sa o prelucrezi.Pasul 1 Pentru inceput. arbori sau altele).

etc.3. Poti folosi unealta Eraser (E) sau orice alt tool doresti.2. Selecteaza mai multe imagini cu ochi si buze si indeparteaza-le fundalul. . Pentru aceasta.Pasul 2 Vom adauga fiecarei flori ochi si buze. creeaza cate un grup de layere pentru fiecare obiect din imagine si denumeste-le in ordine 1.

Pentru prima floare. . apoi apasa Ctrl + T si alege Flip Horizontal. mergi la grupul 1 si aseaza in acest grup ochiul si buzele. vei crea o imagine in oglinda. In acest mod. Daca imaginea pe care ai gasit-o contine un singur ochi. duplica layerul.

Selecteaza layerul cu buzele. apoi mergi Image > Adjustments > Color Balance si aplica setarile de mai jos: .

Pasul 3 .

Mergi la grupul 2 si insereaza o alta imagine cu ochi si buze (asezandu-le pe a doua margareta): Parcurge aceleasi metode ca la pasul 2. unde vom utiliza valorile urmatoare: . Singura diferenta este la Color Balance .

.

aplica filtrul Gaussian Blur ( Filter > Gaussian Blur ) cu Radius de 0. Pasul 4 In grupul 3 vom insera a treia pereche de ochi.4 tuturor layerelor din grupul 2. .7 pentru ochiul stang. utilizam din nou filtrul Gaussian Blur.6 pentru ochiul drept si 0. separand ochii pe doua layere diferite. Apoi. Vom aplica aceleasi metode ca la pasul 2.3 .Apoi. cu valoarea de 0.0.

vom aplica .Pasul 5 In ultimul grup de layere (4) vom introduce o ultima pereche de ochi si buze.

acelasi tratament ca la pasul 2.4. avand grija ca ochii si buzele sa fie pe layere separate si pentru fiecare vom folosi filtrul Gaussian Blur cu valoarea de 2.2 .2. Iata rezultatul final: .

Pagina : 1 comenteaza printeaza Cuvinte cheie: Photoshop. filter. CS5. margarete.Ochii si buzele folosite le puteti alege dupa cum credeti ca ar arata mai bine in compozitia voastra. Asta e tot ce trebuie sa faceti pentru a transforma o imagine simpla in ceva mult mai frumos si simpatic. color balance ALTE TUTORIALE ADOBE PHOTOSHOP: . gausian. manipulare. nu e obligatoriu sa le folositi pe cele prezentate de mine.