P. 1
gazdagság

gazdagság

4.0

|Views: 272|Likes:
Published by api-3757433

More info:

Published by: api-3757433 on Oct 15, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/18/2014

pdf

text

original

Befogadom életembe a legnagyobb bőségnek és csodálatos történéseknek az a lehetőségét, amit a Teremtő nekem adományoz.

Befogadom magamért és az egész emberiségért. Elegendő időm, energiám, bölcsességem és pénzem van ahhoz, hogy fontos céljaimat elérjem. Minden kiadott forintom a világot gazdagítja és megsokszorozódva érkezik vissza hozzám. Pénzemet bölcsen használom föl magam és mások javára. Minden esemény és minden életemben fölbukkanó személy, hozzájárul anyagi és lelki gazdagságomhoz. Gyarapodásomnak újabb és újabb útjai nyílnak meg előttem. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy életemet a szó teljes értelmében gazdaggá tegyem. Energikus vagyok, remek ötleteim támadnak és bőséget vonzok életembe, hogy gazdagíthassam magamat és másokat. Remek pénzszerzési ötleteim támadnak. Észreveszem azokat a felbukkanó lehetőségeket, amelyek javítják anyagi helyzetemet. Szívesen lemondok az életemben már fölöslegessé vált dolgokról. Fölkészülök a hasznos új befogadására. Segítek másokon és örömmel teszek szolgálatot mindenkinek. Embertársaim sikereinek és eredményeinek szívből örülök. Összhangban állok a Világmindenséggel. Gazdagságomat arra használom, hogy jobbá tegyem szűkebb és tágabb környezetem életét. Örömmel szélnek eresztek minden feszültséget, haragot, idegességet, előítéletet és kritikát. Hibáimból tanulok, eredményeimből erőt merítek. Mindenkiben megtalálom a jót. Rokonszenvet váltok ki az emberekből. Gondolataimmal, szavaimmal és tetteimmel pozitív energiát sugárzok. Örömmel fogadom életem minden új napját. Erős és talpraesett vagyok. Nem szenvedek hiányt semmiben.

Bőségben élek. Őszinte osztatlan figyelemmel és megértéssel hallgatok másokat. Örömmel tudok szeretet adni és elfogadni. Életem minden percét értékelem és tisztelettel fordulok a körülöttem élőkhöz, örömmel nézem fejlődésüket. Saját életem alakulásáért én vagyok a felelős. Türelemmel kivárom, hogy gondolataim, szavaim és tetteim megváltoztatásának hatására a gazdagság beköszöntsön életembe. Napról napra egyre boldogabbá, gazdagabbá és teljesebbé válik életem. Ajándék számomra minden nap, mert egyre jobban jobban és jobban vagyok.

Pénzügyi egészség receptje: Mindig van nálam elegendő pénz Olyan biztosításaim, megtakarításaim vannak, hogy baj esetén nem fenyeget anyagi csőd. Folyamatosan tudok pénzt félretenni. Nincs tartozásom. Számláimat, hiteleimet határidőre befizetem. A cselekvés olyan varázslatot bocsát rám, amitől vonzódik hozzám a pénz. A pénz szeret engem, én szeretem a pénz által nyújtott biztonságot. Jól tudok bánni a pénzzel Alapvető jogom, hogy jól élek. Minden hónapban egyensúlyban tartom a banki folyószámláimat. Mindig pontosan befizetem a számláimat. Nincs adósságom, egyenes úton vagyok a pénzügyi stabilitás irányába. Pontosan tudom mire fordítódik a pénzem és azt is, hogy mennyit költök személyes és üzleti céljaimra. Megvan a hosszú távú pénzügyi tervem, jelenlegi és jövőbeli céljaim elérését erre alapozom. Mindig van nálam elegendő készpénz. Hiteleimet pontosan befizetem. Amikor pénzügyileg megengedhetem magamnak, másoknak is juttatok gazdagságomból. Mindig több mint elég pénzem van. Élvezem a szabadságot, az adósságoktól mentes életet. Lehetek egyszerre tisztességes és gazdag.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->