P. 1
dictionarul-clubberului

dictionarul-clubberului

|Views: 3|Likes:
Published by Mihai Rotaru

More info:

Published by: Mihai Rotaru on Oct 12, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/12/2011

pdf

text

original

DEX de termeni clubbing...

Page 1 of 4

Pe aceasta pagina veti gasi explicatiile celor mai utilizati termeni (expresii, cuvinte, prescurtari s.a.m.d.) folositi de persoanele (in general tinere) care isi pierd noptile prin discoteci...Pe langa acesti termeni, comuni in toate "limbajele" de grup , mai propunem si noi o serie de expresii/cuvinte, care va pot ajuta sa va exprimati mai usor in relatiile cu cei din grupul vostru de prieteni, astfel incat cei neavizati sa nu poata descifra ce discutati voi... persoana care merge in discoteca noapte de noapte, care face uneori doar act de prezenta, pentru a fi vazut, insa care, in general, face totul posibil de a fi prezent acolo unde este cel mai tare... fata/femeie, in general prostituata, care in club merge "la produs", si care poate fi usor recunoscuta dupa stilul vestimentar (extrem de provocator, fie ca poarta marca Versace, fie ca e de gasit in Prisma) persoana de sex feminin care a depasit varsta de 24 de ani, insa care poate fi usor combinata de pusti (ii plac copiii) folosit de obicei in expresii de genul "am facut ceva la greuceanu", adica la greu; de obicei inseamna mult sau foarte mult disc jockey, "punatorul de discuri" pe romaneste, persoana care mixeaza intr-un club lights jockey "responsabilul cu luminile", persoana care se ocupa de instalatiile de lumini si lasere intr-un club instalatia pe care se mixeaza muzica privita ca intreg partea consolei pe care sunt mixate vinilurile, adica fostele discuri a da turul de onoare inseamna a strabate intreaga discoteca, fie sa te vada lumea, fie in speranta ca iti pica ceva (agati ceva) a agata folosit de obicei precedat de "la", este locul unde poti bea sau poti intra fara prea multi bani; se refera in general la un loc din preajma discotecii, unde preturile sunt mult mai mici (dughene&buticuri) locul unde nu platesti intrare sau/si consumi totul pe gratis

clubber

panarama

batranica

greuceanu

dj

lj consola platane tur de onoare a ancora

ieftinika

gratiseanu

http://www.nights.ro/dex.html PDF created with FinePrint pdfFactory trial version http://www.fineprint.com

5/21/2003

se refera la ecstasy tom&jerry. a face economii si cand nu este cazul. iarba has-has e pasta teejay timbru a trage de bani traghetes reumatic reumy pe joseanu warm-up afterhours chill-out tzevos platensis kiuvetensis bericioaica whiskeanu baros http://www. pe dambugeala gratis 1. si se refera fie la persoana care urmeaza acest concept (esti traghetes?). in cat mai multe culori.com 5/21/2003 .. o varietate de ecstasy se refera la LSD si se introduce sub limba.fineprint.html PDF created with FinePrint pdfFactory trial version http://www.00 perioada de relaxare de dupa afterhours. si reprezinta robinetul personificat. fie la concept (esti pe traghetes?) persoana care alege sa plece la culcare mai devreme.. adica "ti-a facut baros cinste" inseamna ca ai gasit ceva (bautura sau pachet de tigari pe bar. de obicei cei care fumeaza marijuana marijuana hasis pronuntat i. tragand spre r&b vine de la teava. moka.nights. adica "ti-a facut cinste tzevos" inseamna ca ti-au umplut sticla cu apa de la toaleta apa plata cumparata de la bar apa de la chiuveta care ia locul in sticla apei plate bere consumata de obicei "la ieftinika". de obicei cand distractia este in toi apelativul reumaticului a te deplasa spre destinatie (acasa.00 si se termina uneori si dupa 12.ro/dex. adica in afara discotecii whisky reprezinta barul personificat. inseamna ecstasy vine de la pastila. lasate in Page 2 of 4 junkie maria. unde muzica este extrem de soft. haine si incaltaminte cat mai ciudate. dand stari halucinogenice a rezista cat mai mult cu banii in buzunar. un fel de incalzire petrecerea de dupa petrecerea propriu-zisa. insa cu gust 2. cand de obicei se merge in gasca la cineva acasa. la prieteni sau spre club) pe jos petrecerea dinaintea petrecerii propriu-zise. incepe in jurul orelor 04. persoana care se drogheaza. stil vestimentar.DEX de termeni clubbing. a refuza sa schimbi bancnote mari in maruntis vine de la expresia a trage de bani.

multa lume ramanand pe afara termen care se refera la tratamentul aplicat celor care nu sunt primiti in interiorul clubului de catre bodyguarzi porecla data bodyguarzilor care aleg clientela si hotaresc cine intra si cine nu denumire data atat parizerului (unul dintre cele mai ieftine alimente) cat si conceptului de a manca in camera in loc sa alegi un restaurant (folosit in special in vacante) Page 3 of 4 robby net refill ciorditori jossos e ceva lume full-full vanataie in piept winettou paraizar http://www. muci. keos rupt in doua (2) la popartzanes. pace pentru o perioada destul de lunga de timp).. de obicei combinatori de telefoane mobile folosit in locul termenului "pe jos". fie in parcarile cluburilor pline ochi clubul este plin in proportie de 40% clubul este plin ochi. a te imbraca sau incalta de parada caterinca. a face misto de ceva sau cineva se foloseste de obicei dupa folosirea drogurilor.DEX de termeni clubbing.com 5/21/2003 .html PDF created with FinePrint pdfFactory trial version http://www. adica "ti-a facut cinste jossos" inseamna ca ai gasit ceva pe jos. ceva care il iei spre a-i culege roadele clo a da la ratze a fi ciunga. ca semn ca si-au facut efectul intrebare uzuala in randul celor care se drogheaza.nights. "ai folosit ceva? sau "si-a facut efectul?" a pleca mai devreme sau a te separa de grup se foloseste de obicei cand se sparge gasca intr-un loc si unii membrii ai grupului considera ca e bine sa se plece acasa robinetul personificat. de obicei folosit in expresia "ma duc sa vad ce face robby" sau "m-a chemat robby" momentul umplerii sticlei cu apa la toaleta hotii de discoteca. adica "iar teai intalnit cu clo?" inseamna ca indispozitia ta de la prea mult alcool s-a consumat la closet unde ti-ai vomitat matele a vomita a fi mai mult decat beat/drogat persoana mult prea beata/drogata 1. a merge undeva doar pentru a face act de prezenta 2.fineprint.. personificat. adica. la basini ketarink (katerink) it is alive esti bine? a sparge gasca the night is still young reprezinta closetul personificat. manga.ro/dex. fie in discoteca.

nights.html PDF created with FinePrint pdfFactory trial version http://www..ro/dex.DEX de termeni clubbing.com 5/21/2003 .. Page 4 of 4 http://www.fineprint.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->