Montserrat

El dia 6 d’octubre hem anat a Montserrat tots els alumnes de l’institut SI Badalona. Cada any al principi de curs fem una sortida i aquest any hem decidit anar a Montserrat. Anem a Montserrat perquè és un parc natural i també és un lloc espiritual.
Vam anar a Montserrat en autocar i vam tardar més perquè van trobar caravana. Quan vam arribar vam agafar el funicular i vam pujar a mitja muntanya, on està el Monestir on canten els nens de l’escolania. Allà mateix vam agafar un telefèric per pujar a dalt de Montserrat. El telefèric em va agradar molt perquè anava gairebé anava vertical. Quan estàvem a dalt de Montserrat vam esmorzar en una plaça, quant van acabar d’esmorzar ens van deixar una mica de temps per donar una volta per allà dalt, alguns companys vam pujar per unes roques fins a dalt de tot. Des de dalt hi havia unes vistes meravelloses, vam fer fotos i vam tornar a baixar perquè ens n’anaven. Després vam baixar al monestir per anar a escoltar l’escolania, vam tardar quasi una hora. Al monestir hi havia molta gent, però, quasi tota la gent era de la tercera edat. Van cantar dues cançons, quan van acabar vam anar a donar una volta per

Montserrat i després vam dinar. Després de dinar vam tornar i vam anar agafar el telefèric aeri per baixar a l’autocar per tornar a casa.

Coral

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful