Kursi i formimit per meshkujt

Tema e kursit : te behesh inteligjent sa nje grua
Objektivi pedagogjik : kurs formimi qe i ndihmon burrat te zhvillojne ate pjese te trurit te cilen e injorojne.

Programi : 4 module , nga te cilet 1 i detyrueshem

MODULi 1 – Kursi baze i detyrueshem 1 – te mesojme te jetojme pa mamin (200 ore)

2 – femra ime nuk eshte mami

(350 ore)

3 – Te kuptojme qe futbolli eshte thjesht sport (500 ore)

MODULI 2 – jeta ne cift :
1 – te kesh femije pa qene xheloz miqte e saj. 4 – mos te besh çiçin jashte sifonit ushtrime praktike me video 5 – si te arrish te kenaqesh gruan para se te filloje te “shtiret” (1500 ore)
vijon

(50 ore) (500 ore) (550 ore) (100 ore)

2 – mos te thuash budallalleqe kur gruaja fton per darke 3 – te mposhtesh sindromen e telekomandes

6 – si te shkosh deri tek koshi i rrobave te palara pa humbur rrugen (500 ore) 7 – si t’i mbijetosh gripit pa kaluar ne agoni . (300 ore)

MODULI 3 – koha e lire 1 – te hekurosesh nje kemish brenda dy oreve : ushtrime praktike 2 – Te tresesh ushqimin pa gromesire, kur jemi duke lare pjatat

vijon

MODULI 4 – kursi i gatimit Niveli 1 - fillestar : pajisjet elektroshtepiake ON = ndezur ---------------- OFF = fikur Supa ime e pare pa djegur tenxheren. Ushtrime praktike : si te zjejme ujin para se te hedhim makaronat Niveli 2 : jane parashikuar ore ekstra trajnimi; per shkak te veshtiresise se temes, kurset do te jene maximumi me 8 nxenes ne nivelin fillestar

Tema 1 : hekuri, nga lavatricja tek dollapi, ky proces i mistershem Tema 2 : Ti dhe elektriciteti : avantazhet ekonomike per te kontaktuar nje teknik per rregullime, dhe ato baze Tema 3 : Zbulimi i fundit shkencor : te gatuash dhe te derdhesh plehrat nuk shkakton as impotence, as tetraplegji (e vertetuar) Tema 4 : Perse nuk eshte krim te dhurosh lule edhe pas martese. Tema 5 : Topi i letres higjenike: “a mbin vete letra higjenike ne mbajtese ?

Tema 6 : si te ulim kapakun e banjes hap pas hapi, pa e plasur (telekonference me universitetin e Harward-it). Tema 7 : perse nuk eshte e nevojshme te shkundesh çarçafet pasi ke emetuar gazra (ushtrime reflektimi ne cift) Tema 8 : burrat qe ngasin makinen mund te kerkojne informacion tek kalimtaret kur humbasin rrugen pa rrezikuar dukjen si te paafte ? Tema 9 – lavatriçja, kjo e panjohur e madhe. Tema 10 – A eshte e mundur te besh çiçin, pa sperkatur sifonin? Praktike ne grup.

Tema 11 : ndryshimet themelore midis koshit te rrobave te palara dhe dyshemese (ushtrime ne laborator) Tema 12 : burri ne vendin e pasagjerit : eshte gjenetikisht e mundur te mos flasesh ose derdellitesh kur ajo po parkon ? Tema 13 – Pjata e ushqimit shkon vet tek lavamani ? Ushtrime direkte nga Specialisti Tema 14 – a mund te jesh njeri pa telekomande ? Tema 15 - komunikimi ndjesor : ushtrime nervore qe kur i thuhet se dicka “eshte ne sirtarin e dollapit”, mos te pyese “ne cilin sirtar dhe ne cilin dollap?”