You are on page 1of 4

Programa de viatge

6 DE JUNY. ARENYS DE MUNT – ITÀLIA

Sortida d’Arenys de Munt a les 19 hores en direcció a Itàlia. Nit en ruta, fent les parades necessàries per tal de descansar. Cal que us porteu un entrepà per sopar.

7

DE JUNY. LLAC DE GARDA – VERONA -LIDO DI JESOLO

Arribada a Sirmione (al Llac di Garda) pel matí, on esmorzarem i visitarem

 

el poble.

A migdia sortirem en direcció a Verona, la ciutat que inspirà a William

Shakespeare. No ens podem perdre la plaça de Bra amb el seu amfiteatre romà, com tampoc el popular balcó de Julieta.

Acabada la visita sortirem cap a l’hotel de Lido di Jesolo (prop de Venècia),

on

arribarem al vespre. Sopar i allotjament a l’hotel.

8

DE JUNY. VENÈCIA

Esmorzar i trasllat a Venècia, per tal de gaudir d’aquesta famosa ciutat. Formada per una complexa xarxa de canals, carrers i palaus, Venècia és un laberint en el que hom queda atrapat per la seva bellesa i misteri. Està construïda sobre 18 illes, unides entre sí per més de 400 ponts. El Gran Canal, “el carrer més bonic del món”, travessa la ciutat que durant segles

fou la primera potència naval del món. Al voltant del Gran Canal apareixen esplèndids palaus gòtics, renaixentistes i barrocs. No deixarem de veure el magnífic conjunt de la Plaça de Sant Marc, amb la basílica del mateix nom,

el

Campanile i la Torre del Rellotge; el Palau Ducal i el famós Pont dels

Suspirs. Altres punts destacables de la ciutat són el Pont de Rialto, la

Esglèsia de la Salut, de Sant Giovanni i de Sant Pau, la Fundació Peggy Guggenheim i el gueto jueu amb les seves sinagogues.

Dinar a Venècia (no inclòs). Sopar i allotjament a l’hotel de Lido di Jessolo.

9 DE JUNY. PISA - MONTECATINI

Esmorzar i sortida en direcció a Pisa. Visitarem el Camp dels Miracles, amb la seva famosa torre inclinada, la catedral i el baptisteri.

Dinar a Pisa (no inclòs), des d’on sortirem cap a Montecatini (prop de Florència).

Sopar i allotjament a l’hotel de Montecatini.

10 DE JUNY. FLORÈNCIA

Esmorzar i sortida en direcció a Florència. Podem començar per la Plaça del Duomo, que recull els edificis religiosos més importants de la ciutat: el

Baptisteri, el Campanille de Giotto i el Duomo o Catedral de Santa Maria dei Fiore, coronada per la famosíssima cúpula de Brunelleschi. Continuant carrer avall, anirem a parar a la Plaça de la Signoria, on es troba el Palau Vecchio, seu de l’Ajuntament, i al costat d’aquest la famosa Galeria dels Uffizzi, un dels museus més valorats del món que conté obres de Leonardo

da Vinci, Raffael, Miquel Àngel, Tiziano

és la Galeria de l’Acadèmia, on podrem admirar el famós i autèntic David de

Una altra de les visites obligades

Miquel Àngel. Altres llocs d’interès de la ciutat són els seus famosos mercats i el Ponte Vecchio.

Dinar a Florència (no inclòs).

Sopar i allotjament a l’hotel de Montecatini.

10 DE JUNY. SIENA - ROMA

Esmorzarem i continuarem el viatge cap a Siena on podrem visitar la magnífica plaça del Campo, on se celebren els famosos jocs del Palio i la seva catedral gòtica.

Dinar a Siena (no inclòs), des d’on sortirem cap a Monterotondo (prop de Roma), on arribarem al vespre.

Sopar i allotjament a l’hotel de Monterrotondo.

12 DE JUNY. ROMA

Esmorzarem i visitarem Roma. Proposem començar la visita a Roma amb un recorregut històric per les restes arqueològiques de l’antic imperi romà. El Coliseu, sens dubte el monument més conegut de la ciutat. El seu veritable nom és Amfiteatre Flavi, tot i que posteriorment es va conèixer amb el seu nom actual. Un cop dins podrem admirar els seus quatre pisos i les restes de les estructures interiors on, antigament, s’hi celebraven les famoses lluites de gladiadors, homes contra feres, batalles navals, etc.

Després de dinar (no inclòs) podrem continuar la visita pels fòrums romans.

A través d’aquesta via podrem veure el Temple de Venus i Roma, Santa

Francesca romana, el Domus Aurea, el fòrum de Nerva, el d’August i el de Trajà, així com les esglésies de Santa Maria de Loreto i Santíssim Nom de Maria. Ens podrem endinsar en el que fou el cor de la vida romana a través del Pòrtic dels Deus Tolerants amb les seves dotze columnes per observar com era la vida dels cristians presos pels romans a la presó Marmetina, el Temple de la Concòrdia i la Curia, antiga seu del Senat. La Tomba de Ròmul, l’Arc de Sèptim Sever i la Plaça del Fòrum.

Tal com sortim del Fòrum, ens trobarem amb la Plaça de Venècia, on contemplarem el Palazzo Venècia, que fou la seu del govern feixista. Des d’aquí pujarem pel principal carrer de Roma, la Via del Corso per anar recorrent els principals monuments i llocs turístics de la ciutat.

El primer que trobarem a la esquerra és el Pantheon, considerat un dels

monuments antics més ben conservats del món. S’anomenava així per que era

un temple dedicat a diverses divinitats, fet construir pel Consol Agripa l’any

27 a.C.

Continuant amunt pel carrer arribarem a la famosíssima Fontana di Trevi, que rep el seu nom de la paraula trivio, cruïlla de tres carrers. En el centre de la escenificació de marbre trobem la figura mitològica d’Oceà en un carruatge arrossegat per dos cavalls marins guiats per Tritó; la llegenda diu que qui llença una moneda a l’aigua d’esquena a la font tornarà a Roma.

Si continuem el nostre recorregut per la Via del Corso, arribarem a la Plaça d’Espanya on podrem gaudir d’un dels centres de la vida romana.

Finalment, arribarem a la Plaça del Popolo, punt des del qual podrem tornar a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel de Monterrotondo.

13 DE JUNY VATICÀ- CIVITAVECCHIA – VAIXELL

Esmorzarem i dedicarem mig dia a la visita de la ciutat del Vaticà. Abans d’endinsar-nos a la ciutat papal podrem visitar el Castell de Sant Angello on es troba el Museu Nacional. Després ens dirigirem a la plaça de Sant Pere del Vaticà, la basílica més gran i bonica del món. Caldrà visitar la Tomba de Sant Pere i les impressionants obres d’art que conté la basílica.

Dinar (no inclòs) i estona lliure per acabar de realitzar les últimes visites a Roma. Després de dinar, sortida en direcció Civitavecchia per embarcar a les 19:00h de la tarda al Ferry que ens durà cap a Barcelona. Sopar al ferry (no inclòs).

14 DE JUNY. BARCELONA - ARENYS DE MUNT

Arribada al port de Barcelona a les 16.00. Trasllat a Arenys de Munt en autocar. Comiats.