MARIA-MIHAELA MARIS

F, 30.07.1989, necasatorita Adresa: Telefon: Email Str. Brasovului, Bl 3, Nr 30, Sc A, Ap 15, Prejmer 0768537171 mmariam_89@yahoo.com Cat. B, data obtinerii 12.12.2008 n/a

Permis conducere: Stagiu militar: OBIECTIV Tip job: Departament: Oras de lucru: Nivel Cariera: Disponibil: EDUCATIE Studii:

MedicinaUmana, Veterinara, Stomatologie BRASOV Brasov, Codlea, Sacele, Sfantu Gheorghe Entry-Level/Primii 3 Ani Exp oricand

Oras de domiciliu:

Scoala Postliceala F.E.G. Brasov - Promotia 2011 Specializare: ASISTENT MEDICAL GENERALIST Cursuri, atestate si premii: APTITUDINI Limbi straine(Nivel cunoastere): engleza (incepator) spaniola (incepator) Cunostinte PC: Cunostinte PC MINI INTERVIU 1. Care este cea mai mare realizare profesionala de pana acum? Terminarea scolii cu nota 9,53. 2. Care este cel mai mare esec profesional de pana acum? Nota mica la bacalaureat. 3. Unde va vedeti peste 5 ani? In orasul Brasov, lucrand in domeniul medicinei. 4. Care este cel mai mare vis pe care-l aveti? Care este idealul dumneavoastra in cariera? Sa lucrez pe un post pe perioada nelimitata intr-un spital/cabinet. 5. Care este jobul care credeti ca vi s-ar potrivi cel mai bine? Cel de Asistenta Medicala. 6. Descrieti compania ideala in care ati dori sa lucrati? Un loc modern, in care se pot respecta conditiile de asepsie si antisepsie. 7. Care este departamentul in care doriti sa lucrati (aveti dreptul la o singura alegere)?

eJobs Group http://www.ejobs.ro contact@ejobs.ro

CV MARIA-MIHAELA MARIS

Pagina 1

aspiratii.este ramura care ma fascineaza. . ce va motiveaza.Explicati de ce credeti ca sunteti potrivit si de ce ati facut aceasta alegere! Ginecologie.ro contact@ejobs.Doresc sa lucrez intr-un loc decent. eJobs Group http://www.ejobs. Detaliati personalitatea dumneavoastra ( hobbyuri.ro CV MARIA-MIHAELA MARIS Pagina 2 . 8. stil de viata si lucru. etc ). unde sa pot ajuta persoanele bolnave.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful