You are on page 1of 3

I.E.S.

PERE D’ESPLUGUES FÍSICA

EDUCACIÓ

TREBALL INDIVIDUAL SOBRE L’ESCALFAMENT GENERAL-- 1º E.S.O.
NOM i COGNOMS: DATA D’ENCARREC: DATA D’ENTREGA: GRUP:

L'escalfament general és el conjunt d'exercicis que es realitzen abans de l'activitat física que anem a realitzar, per millorar el rendiment i disminuir el risc de sofrir una lesió. Ja sabeu que té 4 fases: activació (carrera contínua), mobilitat articular estàtica, estiraments i mobilitat articular dinàmica. En aquest treball has de recopilar una sèrie d'exercicis de mobilitat articular, estiraments i exercicis d'activació on has de representar gràficament (dibuix) l'exercici i escriure com es realitzaria. 1. Carrera continua suau per la pista amb una freqüència cardiaca no superior a 150 pulsacions per minut.
EXERCICIS DE MOBILITAT ARTICULAR ESTÀTICA (Coll, hombro, maluc, genoll, turmell…) 1. Fem girs de genolls cap a dreta i esquerra subjectant els genolls amb les mans. (Exemple). 2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

I.E.S. PERE D’ESPLUGUES FÍSICA
ESTIRAMENTS (Braços, tronc, cames..) 1. Ens agafem l’empeine del peu dret amb la mà dreta i intentem tocar amb el taló el gluteo dret. Mantenir l'esquena recta i la cama esquerra estesa. QUÀDRICEPS. 2.

EDUCACIÓ

3.

4.

5.

6.

EXERCICIS MOBILITAT ARTICULAR DINAMICA (Exercicis de carrera per la pista amb mobilitat articular) EXERCICI DIBUIX EXERCICI DIBUIX 1. Skipping cap avant (elevació de genolls) (exemple) 2.

3.

4.

5.

6.

I.E.S. PERE D’ESPLUGUES FÍSICA

EDUCACIÓ