You are on page 1of 3

qualitative

report
UMF Selgros - Feedback calitativ

Nume locatie: Selgros Drumul Taberei Data desfasurarii: 05.10.201101.11.2011 Oras: Bucuresti

1.

Date despre locatie / flux / pozitionare / atmosfera

Atmosfera placut, flux mediu, dupa casele de marcat.
2.

Reactii ale consumatorilor versus produsele participante
a.

Reactii pozitive

Au fost incantati in primul ranand ca gama de produse este variata si ca pot primi multe premii. Jocul lego a fost atractia principala, vazandu-l la stand multa lume se apropia cerand detalii despre cum pot intra in posesia lui.

b.

Opinii pozitive (citate, cuvinte folosite de consumatori)

Multor clienti le-a placut ideea de a gasi in pachetele UMF mini figurinele lego sau magnetul Disney. Dupa prezentarea promotiei un client a fost asa de incantat ca a spus „primesc si lego si produse la alegere ce pot sa mai cer” c. Reactii negative

se asteptau la mai multe premii pentru sume mai mici. Reactii negative Anumiti clienti au avut reactii necative in privinta preturilor. Opinii negative (citate. le-au placut si flyerele. Opinii negative (citate.) a.qualitative report Tratau aceasta promotie cu dezinteres. Reactii pozitive Referitor la echipament au fost incantati datorita desenelor. 3. Reactii ale consumatorilor versus promotie (mecanica. echipamente. speech. logistica. nu aveau rabdare sa asculte pana la capat. Opinii poztive (citate. premiile sunt atragatoare” este raspunsul unor clienti care aveau copii. cuvinte folosite de consumatori) „suntem incantati de ideea promotiei. cuvinte folosite de consumatori) Selgrosul fiind un magazin conceput pentru vanzarea produselor Angro ziceau „cu ce ma aleg. b. sunt prea multe coduri de trimis pentru Campania Nationala. nu am nici un profit” . d. cuvinte folosite de consumatori) Pachetele sunt scumpe. etc. d. c. mesajul a fost apreciat.

Reactii ale reprezentantilor locatiei / clientului / distribuiorului versus promotie si activitatea echipei Erau multumiti de cum arata totul pertotal. probleme de OOS. dar si aspecte pozitive. Actiuni ale concurentei (competitor ai brand-ului) Nu au existat. aprobari. etc) Nu au fost probleme. vrem sa vedem locatiile in care am avut sprijin deosebit din partea staff-ului locatiei. 7. 5. dificultati la intrarea in magazine.qualitative report 4. Sugestii de imbunatatire ale TL / promoterilor Mie personal mi se pare un proiect bine structurat si nu asi schimba nimic. 6. . premii. Probleme intampinate si situatii deosebite (probleme cu logistica.