P. 1
Super Test

Super Test

|Views: 18|Likes:

More info:

Published by: Iordache Andrei Nicolae on Nov 09, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/13/2012

pdf

text

original

Super Test!

Test de personalitate Tibetan

NU TE GRABII CU ACEST TEST, SI VEI FI UIMIT!

FOARTE INTERESANT Dalai Lama sugereaza sa-l citesti ca sa vezi daca functioneaza si la tine.

www.andreiiordache.com

Doar 4 intrebari si raspunsurile te vor surprinde.

Avertisment ! ! Fii sincer si nu trisa uitandu-te dupa raspunsuri. Mintea este ca o parasuta, me rge mai bine atunci cand e deschisa. Este amuzant dar trebuie sa urmaresti instr uctiunile cu atentie. Nu trisa!

Pune-ti o dorinta

Sunt doar 4 intrebari si daca le vezi pe toate pana sa termini nu vei avea rezultate sincere.andreiiordache. Primul lucru care iti vine in minte este de obicei cel mai bun raspuns. purcel. oaie. Acesta este un chestionar sincer care iti va spune adevarul despre tine insuti. .com Nu te uita in fata. SA INCEPEM 1) Pune urmatoarele animale in ordinea preferintelor tale:Vaca. Ia un creion si o foaie de hartie si scrie-ti raspunsurile p e parcurs! Vei avea nevoie de ele la sfarsit. cal . Da raspunsuri pentru fiecare obiect in parte. Tine mi nte nimeni nu vede astain afara de tine.Inainte sa incepi testul UN AVERTISMENT! Raspunde la intrebari pe parcurs. tigru. www.

pis ica. Oranj.NU repeta raspunsul de doua ori! Numeste o singura persoana pentru fiecare culoare: Galben. pe cineva pe care stii foarte bine si de asemenea te s tie. 3) Gandeste-te la cineva. Uita-te la interpretarile de mai jos: Dar inainte de a continua. cafea. . www. Rosu. Ver de.com Gata? Fii sigur ca raspunsurile reflecta ceea ce Cu adevarat. Alb. In cele din urma scrie numarul tau preferat si ziua preferata a saptamanii. soarece.2) Scrie cate un cuvant care le descrie pe fiecare dintre urmatoarele:Caine.andreiiordache. pe care-l poti lega de urmatoarele culori. mare.

citesti si sa reflectezi. Descrierea pisicii implica personalitatea partenerului.. Calul simbolizeaza FAMILIA. Oranj: O persoana considerat a prieten adevarat. Oaia simbolizeaza IUBIREA. Asta a spus Dalai Lama despre Mill ennium.REPETA-ti dorinta! RASPUNSURI: 1) Aceasta defineste prioritatile tale in viata. Descrierea soarecelui releva personalitatea dusma nilor tai. fa-ti timp cateva secunde ca sa cercetezi. Descrierea mari i implica propria ta viata. Descrierea cafelei este modul in care vezi tu sexul . Alb: Sufletul tau geaman. 4) Trebuie sa trimiti acest mesaj la atatea persoane cat este numarul tau preferat si dorinta ti se va implini in ziu preferata. . Por cul simbolizeaza BANII. Tigrul simbolizeaza MANDRIA. 2) Descrierea cainelui implica propria ta personalitate. Rosu: Cineva pe care iubesti cu adevarat. Vaca simbolizeaza CARIERA. Verde: O persoana de care-ti vei aminti tot restul vietii tale. 3) Galben: O persoana pe care nu o vei uita niciodata.

Este adevarat chiar daca nu esti superstitios te rog fa asta. Este fascinant. 9-14 persoane: Vei avea cel putin 5 surprize in urmatoar ele 3 saptamani. www. Vei avea o surpriza placuta.com 0-4 persoane: Viata ti se va imbunatati usor. 5-9 persoane: Viata ti se va imbun atati spre placerea ta. TR IMITE ACEST E-MAIL LA CEL PUTIN 5 PERSOANE SI VIATA TA SE VA iMBUNATATI.Nu arunca acest mesaj. mantra va veni din mainile tale in urmatoarele 96 de ore.andreiiordache. 15 sau mai multe persoane: Viata ti se va imbunatati drastic si tot ce-ti doresti ti se va indeplini. .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->