CAPRA CU TREI IEZI

1. Ordonează imaginile după firul întâmplării:

2.

Scrie în căsuţă câţi iezi are capra.

Ordonează imaginile după firul acţiunii: .3. Încercuieşte cu roşu personajul care crezi că este pozitiv şi cu negru personajul care crezi că este negativ. Punguţa cu doi bani 1.

...... în ……………….... ....i-a luat cocoşului punguţa. Boierul hain a aruncat cocoşul în ………………. apoi în camera cu ……………………… .2...................... în ………………………….............. Completaţi............ astfel încât să formaţi propoziţii: Baba avea o .... şi moşneagul un .

Colorează imaginea: Ursul păcălit de vulpe 1.3. Aranjează imaginile în ordinea întâmplărilor: .

Desparte cuvântul CENUŞĂREASA în silabe şi arată prin segmente câte sunt: .” 1. Toţi îi spuneau Cenuşăreasa.CENUŞĂREASA “ A fost odată ca niciodată o fată al cărei nume adevărat nimeni nu şi-l mai amintea.

Arată folosind cerculeţe numărul total al personajelor din poveste: .2. Uneşte propoziţiile cu imaginea corespunzătoare: Cenuşăreasa avea…… La bal ea îşi pierde ……… Dovleacul a fost transformat într-o…… Cenuşăreasa s-a căsătorit cu……… 3.

4. . Din câte cuvinte este format numele personajului din imagine? Scrie cifra. Arată prin steluţe câţi pitici sunt: 2. Coloreaz-o pe Cenuşăreasa: ALBĂ CA ZĂPADA 1.

Colorează imaginea.3. . Aşează tablourile în ordinea desfăşurării întâmplării: 4.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful