Juliana Timofte Lima, Peru November 2011

P. Stan, P. Jon, Jongil és David nemrégiben tértek vissza egy olyan útról, aminek keretében meglátogatták a gyülekezeteket Rio de Janeiro-ban (Brazíliában), Buenos Airesben és Rosarióban (Argentínában), Rancaguaban és Santiagóban (Chilében). Rio de Janeiro – P. Cliff Vincent. Ő Isten embere, aki a „Kecskék dombján” él, Rio partjai felett, pontosan a legmagasabb gránit monolit alatt. P. Cliff már mindegyik ajtón bekopogtatott (amiből több száz van), legalább kétszer, és sok családot ismer. A feleségével Marciával végeznek itt úttörő GGWO gyülekezetalapító munkát. Már hatodik éve, hogy P. Lemos és a grand bourgi GGWO gyülekezet meghívta őket a minden év októberében megrendezésre kerülő argentin missziós konferenciára. Buenos Airesből Rosarióba mentek, ahol pár estén át biblia tanulmányok voltak, és marhahús evés Daniel Gomezzel, az ottani pásztorral.

Újra Peruban!!! Helló drága barátaim és családom! Már majdnem két hete visszaértem Peruba. Isten megengedte, hogy majdnem két hónapot Angliában, egy hónapot Romániában és 2 napot Franciaországban töltsek. Az angliai idő nagyon drága volt, sokat tanított nekem. Önmagában az ottlét felnyitotta a szemem arra, mi is történik a világban. Látva a kétségbeejtő szükséget, a drága emberek szívének kiáltását, akik azt hiszik, mindenük megvan, közben nyomorultak – sírtam és a térdeimre kényszerített. Annyira megáldott P. Morley, P. Larry, Bev, Joyce, Cristina, Leo, Huey és mások, akik próbálták elérni az embereket, hogy megnyerjék őket Krisztusnak, kiragadván őket az örök tűzből. Vasárnap esténként pedig nagy örömmel mentem az észak-londoni román gyülekezetbe. P. Jon Boyce és P. Raul Pescaru vezeti ott a szolgálatot, és csak az, hogy ott lehettem elképesztően megáldott. Az Ige, a közösség, és a testvérek szeretetének elfogadása. Isten azt is megengedte, hogy minden családtagommal tölthessek időt. A brassói gyülekezetben örömkönnyek potyogtak a szememből, drága emberek, és olyan éhesek az Úrra!!! Egy egyhetes konferenciánk volt Brassótól nem messze egy gyönyörű helyen, témája „A lepel”. Az élet, amelyet Isten tartogat számunkra, meghittség Ővele, csak a leplen túl található, ezt a leplet pedig ő a kereszten szétszakította. A kenet annyira érezhető volt, igákat tört össze.

Konferencia Romániában

Az első bemerítés bukaresti gyümölcs

P. Raul és a családja, a londoni román gyülekezetet pásztorolja P. Boyce-szal

Kérlek imádkozzatok…
*Biblia iskolás tanárok, diákok és tolmácsok *Az évente megrendezésre kerülő vacsora hölgyeknek. Ez jó lehetőség az evangélium megosztására, és szolgálatra sok hölgy felé. Idén 200 hölgy számára lesz hely. *Szeretetért és látásért az elveszettek felé. *Karácsonyi színdarabért, és rövidebb jelenetekért, a felkészülésért. *A szolgálatokért Limában és Limán túl. A vezetőkért, hogy az Úrban nyugodjanak és ne fáradjanak el. *A tinitáborért ebben a hónapban.

Az első vezetőségi konferencia Peruban 20 férfi jelenlétével

P. Drew látogatása a brazil, argentín és chilei út után

A csodás Bev Londonban evangelizál

Örülök, hogy olyan szolgálat része lehetek, akik… Szeretik az Urat, Szeretik az Igét és Szeretik az elveszetteket.