Sa va fie de folos tuturor Initierea Arhanghelului Metatron!

Alaturat va transmit Diploma si Manualul pentru ceea ce puteti tranmite la randul vostru elevilor vostrii. Este vorba doar de lineajul Dr Stone.

Codurile, Sfera si Crucea lui Metatron nu le puteti trimite mai departe. Acestea sunt coduri si energii primite personal care au o incarcatura deosebita si nu pot fi transmise decat cu o anumita vibratie, prin canale alese direct de Metatron.

Cu drag, Karyn Maria Lombrea +4 0731 771 555 www.karynmarialombrea.com Iubirea este aripa daruita de Dumnezeu oamenilor pentru a urca la El

de schimbarile cataclismice ale polilor Pamantului si de colapsul economic. incluzandu-l pe cel de fata. fie ca nu. daca aruncati o privire in jurul vostru.ro/Default. aceia care au prezis sfarsitul lumii si au raspandit zvonuri legate de frica. Va spunem de la inceput ca Inaltarea este bine asezata pe cale si ca se va infaptui. Scopul nostru este acela de a va oferi inspiratie si claritate. Acum. cu o energie hranitoare si cu campul de asumare a puterii proprii. nu-i asa? Profetii sfarsitului lumii sunt in mod special foarte activi. Este deseori vorba numai despre nenorociri.aspx?tabid=136 2012 – O privire asupra minunatului an care urmeaza Salutari. va spunem din nou ca Inaltarea va avea loc. Voi ati facut sa se intample asa. in ceea ce priveste fricile. Fie ca acesti negativisti o recunosc. Ce mai ramane insa este echivalent cu finalizarea Retelei Cristaline si cu activarile finale ale Tranzitiei Cristaline. Maestrilor. Toate acestea servesc un scop al dualitatii si. dezastre si colaps economic. chiar magnific este. si ca omenirea este cea care a facut ca asta sa se intample. cand e vorba despre aceste subiecte. Si cand spunem magnific. Este momentul sa renuntati la vechea energie a FRICII. El aduce lumina unui magnific Pamant Nou. cu siguranta ca tot ce vedeti poate justifica o astfel de atitudine.Arhanghelul Metatron prin James Tyberonn Despre Metatron http://www. Va spunem ca rasare un nou soare – si acesta este cu adevarat soarele schimbarii. pentru ca fiecare este cu adevarat Maestru pe calea Inaltarii. nu-i asa? Unii dintre cei care fac speculatii referitoare la un destin cumplit se afla pe un teren extrem de fertil in acest domeniu. foamete. atunci cand aveti de-a face cu orice fel de mesaje transmise prin channeling. Dar va spunem ca asta este energia veche. in calitatea voastra de FIINTE sacre si suverane. Maestrilor ! Il inconjuram pe absolut fiecare dintre voi. Inaltarea a avut deja loc. Incepem aceasta trecere in revista a anului 2012 – un an cu adevarat favorabil – prin a ne referi la cateva dintre fricile pe care le au unii dintre voi. ei se hranesc din frica pe care o genereaza. Si va spunem ca nu e rolul Spiritului. se asteapta intotdeauna sa dati dovada de discernamant. generand tot felul de frici legate de ciocnirea cu comete sau asteroizi. dragilor. Dragilor. dar de la VOI. Profetia apocaliptica privind dezastrele cataclismice mondiale NU se va implini. au existat intotdeauna negativisti pe planeta. Si ceea ce se transmite este ceea ce se poate vedea in dimensiunea a 3-a. va rugam cu blandete sa va uitati un moment la lumea din jurul vostru. In multe aspecte. Ce vedeti? Mijloacele voastre mass-media vorbesc despre razboi. acela de a va cere vreodata sa .lumeaingerilor.

pe masura ce va treziti in multidimensionalitatea infloritoare. pentru multi dintre purtatorii de cod. Voi sunteti Emisarii Luminii Cristaline.. Multi dintre voi chiar sunteti din viitor! Exista un numar foarte mare de suflete care au ales sa vina pe Pamant acum. in curgerea sa lineara si secventiala. .. energiile voastre nefiind potrivite cu Pamantul anului 2011. Portalurile temporale din 2012 reprezinta puncte declansatoare. sunt pe calea cea buna in acest sens. Din multe puncte de vedere. Iar asta este si intentia. Sunteti cu adevarat Emisari ai Luminii Cristaline. care s-au desfasurat in ultimii 40 de ani si care vor continua si in urmatorii douazeci. De fapt. Mesajul nostru este privitor la Divinitatea voastra si la faptul ca. pe planeta. v-ati simtit pierduti Iubitilor. ati intrat pentru a va afla aici. spre ceea ce numiti acum Generatia X. si care. ce vor deveni mai usor de inteles. Navigatori de pe Sirius si Pleiade si Purtatori ai Codurilor. Asadar. atat din viitorul Pamantului.ale anilor 2011 si 2012. „emisari” din viitor. copiii Indigo si Cristal. in epoca de dupa cel de-al doilea razboi mondial. de dincolo de a cincea dimensiune. pe parcursul intregului ultim deceniu. aceste puncte consolidate ale timpului multiplicat au permis ca Inaltarea sa aiba loc. Aceste puncte reprezinta portalurile prin care multi dintre voi. V-ati intors inapoi din viitor – vorbind in termenii lineari ai timpului Pamantean – pentru a ajuta omenirea sa traverseze aceste vremuri tumultuoase. v-ati trezit intr-o faza a timpului Pamantean pe care. munca voastra incepe. Vedeti voi. din perspectiva evolutiei lineare a timpului .renuntati la speranta sau sa nu mai tineti cont de liberul vostru arbitru. Si sunt multe de facut in in acest an. 2012 reprezinta chemarea finala la trezire. nu o puteti intelege complet si nu o puteti accepta pe deplin. multi abea se trezesc la rolurile lor din „viitorul trecut”. puncte de intersectie multidimensionala si portaluri temporale. Ati inceput sa acumulati in masa.. in timpul generatiei pe care o numiti „Babyboom”. El cuprinde. cu adevarat. pe masura ce intrati in 2012.. numarul vostru a crescut in mod constant. ai Inaltarii. fara niciun dubiu. De fapt. cat si din viitorul unor lumi cu dimensiuni superioare.. sa stiti ca aceste sentimente sunt valide si ele reprezinta intr-un sens adevarat. sa vorbim despre 2012! Anul care urmeaza 2012 este un an incredibil de important. cei care sunteti implicati in Inaltarea Planetara. in 2012. care se desfasoara chiar in fata voastra. intr-adevar. mai ales in 2012. Emisarii anului 2012 Multi dintre voi. Uneori este ca si cum ati fi niste vizitatori aici. planeta si omenirea se vor Inalta.. aflati departe de casa. cateodata. Punct. in timpul Inaltarii. Ambasadori ai Iubirii. pionierii unui Pamant alternativ. un soc cultural.

si care stiu cum sa evite.. se conecteaza la o misiune din prezent. Iar asta inseamna o versiune mai evoluata a sinelui vostru din viitor. distrugatorii de paradigme! Noi folosim analogia cu marea. Voi sunteti depanatorii. Voi sunteti Pastratorii Intelepciunii. Inaltarea altor planete si a altor lumi. intrucat este vorba de un rol specific. voi aduceti pe Pamant. Dansatorii Focului. altminteri.. Cei care isi schimba forma. prin ceea ce se numeste WALK-IN din faza a 2-a. unde valurile se sparg de stanci. Ati intrat in corpuri fizice care reprezentau. Emisarii Luminii fiind navigatorii care stiu exact unde curentii sunt periculosi. cu scopul precis de a ajuta la Inaltare. pe planeta dualitatii – Pamantul! Va aflati aici pentru a ghida omenirea printre caile posibilelor calamitati si ale potentialelor catastrofe care. Poate ca cel mai important rol al vostru ca emisari in 2012 este acela de a ajuta tot ceea ce se intampla. Ei sunt profesorii. prin raspandirea Luminii proprii. aici.. incepand cu 2012 . Multi dintre voi ati trait de mai multe ori. Ce se va intampla in 2012 Ce se intampla in 2012 este un nou inceput. fara sa cedati in fata Fricii si a convulsiilor Vechii Energii. Si acum aproape ati terminat. in termenii varstei lineare. adevaratul inceput. Purtatorii puterii si Vindecatorii timpului! Ati venit aici sa va ocupati de reconstructia unui rezultat diferit. in care o legatura limitata de timp. in timpul celui de-al 77-lea si al 87lea ciclu de ani. Shamangelicii. care se intoarce in timp.. Amplificati-va energiile si ancorati Lumina. Este ceva similar – dar si diferit – de o Integrare a Sufletului. Pastratorii Pamantului. pentru a clarifica acest concept al Emisarilor Luminii. pentru un anumit scop. Sunteti aici ca sa va asigurati ca istoria NU se mai repeta. Cei ce merg in vis. versiuni ale voastre. dintr-un sine viitor clar evoluat. pentru ca in 2012. cum sa depaseasca pericolele si cum sa pastreze incarcatura in siguranta. Nu fiti descurajati. renegatii. dat fiind ca veti ramane pentru a conduce masele in 2013. Batranii. Si va spunem ca ati reusit. nemaiintalnita in intreaga istorie a planetei. Ati avut multe roluri. Asta. iar prin numeroasa voastra intrunire. iar acum cunoasteti pericolele. la varsta de 49 si 56 de ani. Acest nou inceput reprezinta Noul Model pentru Noul Pamant. Razboinicii Luminii. in vremuri tulburi. Inaltarea Pamantului va permite o revizuire si . Intelegeti mecanismele. de fapt. care au experienta in multe domenii. Au mai ramas cateva aspecte grosiere de incheiat in 2011 si 2012 – si apoi jocul se schimba. Fiinte Stelare. multe misiuni si multe indatoriri. ar crea haos – asa cum sa mai intamplat de atatea ori. vechea energie va lovi puternic pentru a impiedica schimbarea.Multi dintre voi ati patruns in corpurile actuale. Imaginati-va inaltarea ca pe un vas care merge pe mare. printr-un portal temporal. Aliniati Cristalinul.o intelepciune colectiva.

** Reteaua Cristalina se completeaza pe 12. cea de-a 13-a paradigma. Vortexul Cristal din Arkansas si locatiile Discului. care au loc la anumite date din 2012. Biblioteca originala Cristal este chemata in Arkansas pentru a codifica frecventele Tranzitiei Cristaline. care reprezinta noul ADN sau planul codurilor pentru frecventa noului Pamant. MAX reprezinta sursa codurilor. Date de putere si faze ale activarii in 2012 Exista anumite frecvente cheie. Aceasta se va intampla pe 11. Acesta este in special cazul celor pe care ii numiti „Pastratorii Pamantului. Inaltarea se desfasoara inca din 1987.12. Unii dintre voi sunt trimisi „inapoi din viitor”. solstitiile si eclipsele sunt deosebit de puternice.12. **Finalizarea retelei Piramidale .11. primele doua fiind localizate in Arkansas si Brazilia.12.12 ** Unificarea celor 12 Discuri Solare Principale. necesare va constitui incheierea Inaltarii.” Din aceasta cauza sunteti obligati sa aliniati energiile in mega centre. . ** Unificarea Globala a Campurilor Vortexiale Cristaline. Echinoctiile. extins de la a 4-a dimensiune. la a 12-a. Vortexurile Cristaline si Reteaua Piramidala Multi dintre voi sunt. special numiti ca sa va ajute in aceasta finalizare. MAX. veniti pentru a ajuta la refacerea structurilor de putere.11 si pe 12. a tuturor acestor reglaje fine.expansiune dimensionala a planetei. Este o lucrare spre incheierea careia sunteti atrasi in mod intuitiv si pe care o cunoasteti foarte bine. ingineri specialisti in cristalin si mecanica cuantica.Octoedrice care implica transferul „Cristalin – Cosmic” prin intermediul retelei piramidale si al infrastructurii nodurilor de putere de pe planeta Pamant impreuna cu Reteaua Planetara si Reteaua Cosmica in conexiune cu Orion si Arcturus. dar au mai ramas de ajustat si finalizat Reteaua. fiecare aducand codificarile finale ale Inaltarii. Discul Soare. purtatori ai codurilor. Altii sunt membri ai Aliantei Sirius – Pleiade.12. a centrelor Portal-Vortexiale si a modificarilor liniilor Ley. Finalizarea in 2011 si 2012. Ceea ce este numit Al 12-lea Val al Inaltarii incepe la sfarsitul lunii ianuarie si continua pana pe 12.11.12. Pamantul se transfera intr-un Camp Cristalin. de fapt. Din multe puncte de vedere. veniti aici sa ajute la finalizarea lucrarilor. Multi dintre voi au colaboratori pe navele Pleiadiene si pe cele de pe Sirius.11. pornind de la principalele evenimente si manifestari mentionate mai jos: ** Codificarea Discului Crysto – Soare si a Vortexului Cristal pe 11. Matricea Cristalina este generata.

toate sistemele vor fi complet codificate. alcatuit din Saturn. in noul cod si unificarea cu structurile Piramidale si Discurile Solare. Jupiter si Pluto. alcatuit din eclipsa de soare din 20 mai. intr-un format Cristalin 13 noiembrie – Eclipsa totala de soare – Activarea celor 144 de Discuri Solare Satelit. Integrarea finala in Retea a Divinului Masculin in echilibru. 12 decembrie . in legatura cu cele 12 Discuri Principale. Combinatia intre echilibrul energiilor masculine si feminine.(12-12-12) Portal de data tripla. descarcarea si initializarea Codurilor Cristaline. 8 februarie – Chiron in Pesti – O mare ocazie de eliberare individuala si vindecare globala. 20 iunie – Solstitiul de vara – Extrem de puternic. corelata cu Vortexul Cristal si cu Discul Solar Crysto. 20 martie – Echinoctiu – cel de-al 4-lea si ultimul val al Declansarii Cosmice.Solstitiul de iarna – Repornirea sistemului Retelei Inaltarii si conectarea la retea.12. Urmeaza o re-pornire scurta a sistemului . 20 mai – Eclipsa de soare – Macro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Masculin. a Campului Cristalin Cuantic. intoarcerea completa a energiilor Delfinului Auriu. Activarea ultimelor Cristale ale Templului Atlant. intr-o Unime Divina. care incorporeaza un aflux final al codurilor energetice si permite eliberari care au fost obstructionate. Extinderea catre un acces mai bun la cele 12 dimensiuni. 28 noiembrie – Eclipsa de luna – Penumbra – Incheierea completa a retelei si integrarea Divinului Feminin. eclipsa de luna din 4 iunie si tranzitul lui Venus din 6 iunie.12. Activarea Cristalului Focului din Bimini. 22 septembrie – Echinoctiul de toamna – Formarea retelei initiale. 21 decembrie.Datele cheie din 2012 sunt urmatoarele: 25 ianuarie – Inceputul celui de-al 12 Val al Inaltarii 3 februarie – Neptun in Pesti – Marea Viziune Interioara este amplificata in cadrul celui de-al 12 Val. Formatiunea „Degetul lui Dumnezeu”. Aceasta va fi o energie extrem de intensa. din Arkansas. integrarea initiala a Divinului Feminin si Masculin. Re. 12 se vor reactiva in stare de functionare completa. iar pe 21. Codificarea finala MAX in Vortexul Cristal. Punctul culminant final si incheierea Retelei Cristal.12. toate Sistemele Campului Cristalin Economia . incheind un grup de patru date. alcatuita din toate cele 12 Discuri Solare Principale.pornirea din 12-12-12 Pe 12. 4 iunie – Eclipsa de luna – Micro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Feminin 6 iunie – Tranzitul lui Venus – Integrarea cu Alianta Siriana si cu cea Pleiadiana.

Multi vad acest montagne-russe al economiei. continuand sa urce si sa coboare abrupt in zone de mare ingrijorare si frica. Viitorul este mereu o tinta miscatoare. complet functionala. Va vom spune ca Obama este un om mai degraba preocupat de a avea grija de toti cetatenii. dar cea mai mare probabilitate este sa fie re-ales. Si asa este. Statele Unite sunt inca cu cateva decenii in urma. Statelor Unite. si asa este.Earth-Keeper. in privinta reprezentarii reale in propriul guvern. Incheiere Va spunem ca anul 2012 reprezinta un moment anuntat. Alegerile vor fi dificile pentru el. Totusi. inainte de a termina aceasta prelegere. dar va vom spune ca este un moment de o importanta majora. Dar. www. Acestea sunt energiile care vor permite conversia armonica a omenirii. Nu va avea loc nicio criza totala – nu i se va permite sa apara. vom vorbi pe scurt despre ele. pe 22 decembrie. Nu vom prezice un castigator. pentru omenire. El reprezinta incheierea lineara a Inaltarii Planetare. un colaps total si haosul global pe care il aduce nu-i serveste Noului Pamant. pentru a atinge Inaltarea. Dragilor.. in termenii miscarii in timp liniar. dat fiind faptul ca depinde in continuare de alegerile noastre.com . Va fi un proces treptat. el fiind de nedeterminat. tinand cont de cati factori sunt in joc. Alegerile Prezidentiale ale Statelor Unite din 2012 Acum. Va avea loc o schimbare in directia unui nou sistem. Acesta nu este un lucru cert. va spunem ca. schimbarile vor fi treptate. Inaltarea Planetara ii furnizeaza noului Pamant un Model extins si o Retea Cristalina 144. Sunteti mult iubiti. Unii au prezis un colaps total. Majoritatea oamenilor se va uita in jur. ce atata agitatie!?” Dar cei iluminati din randul vostru vor sti ca sa intamplat ceva minunat si ca adevaratul inceput al Inaltarii a aparut cu adevarat. in timp ce sistemul economic trebuie sa se schimbe si se va schimba. Sunt Metatron si va impartasesc aceste Adevaruri. dar aceasta va dura multe decenii. Vom spune faptul ca Presedintele Obama este un suflet al Luminii mai inalte si le ofera un drum mai bun.. iar in acest scenariu nu e rolul nostru acela de a-l prevedea. si va spune „Nu s-a intamplat nimic.

:: 890 4 :.0 .:4..38107.947 98:39202-7.43899: 3.0 130 30..3:..: 5. /3 7. 789..9. 0890 3 850..03970 '4790: 789.38.7 ...789.070..70.90/0.0 8 ..08.9:7:8  3. /0 .48:39 9728 3.9813.0..50  &31. .!7.0320390 8 2. 50    ./030850. . 81. 473. .3 0938/0. .80.9.50   .. 0890 .317. '4790.7..9:734/:747/05:9070 /0 50 5. 5..2.9:747 /0 5:9070 .70.3090 !.:. .70 .5. 573390720/:7090057.0. '4790:: 789.0 .:.4/1. 8:3909..390 789. .70. .897:. .:7 $4.089.70 25..039..2.25 789.0070. -490.3:29.8:78.039.7 32:905:3...90 8.893.309..3.3.70 8 ./2.39: 80 97.7.-47.2/..3:290/.59 5:79.:$4.: #090..4/:74750397:170. 24/1.13..:..70 8570 3..7.3.7. 573. 0890 0307.9.3:..00/050$7:8 850.3.850. 54733/ /0 .73  89. !.7  00.. 701..  . 8:3909 4-.8.0.2..08947 70.947503. 50  850  7057039.54/3.: 2.3/.:.902.2/..38 20.8.70 '4790:70 789.70. 80 .390$7:8 !0. .00 0.97. ..789: :3 .9 8.0.047 8.03900 %7. 897:.940/7. 397 :3 .4/:747 3307850.947!. 8.897. 9:9:747 .9.947. .0.38:30 /203843.0.13.25:747 '4790. . 482...9.9.0397047 !479. 3  8  .3:290170.430:30.8 8 4.70  .747 &3/3970.03950397: .38107: 789..047 50 ... 3 7. :9/3970.70.9037.48  4/1. .050 ...03.58008:39/0480-9/05:9073.3. 3 .../3 /..89..70.0 .39  &31.: ..70.. 39.:903.7013.789. !.:: 7894 $4.4/:747 #090...0 789. 34: 8.887.5.9 03070 3 20.0070.2.89.90/3 .0 0890 3:29  0. 4-. 3... 8 #090.9 #090.02.70.38.. .0 .70.2. 13/ 4.:9..4/1. 789...00!0.30 57200 /4:.:...97.3.747 347 0 ..8324/39:9.0390.: .25.7 3.05. . .70.84.90 84899080. .8 50397: .. 3.00 .4. 97.. 70900 !7. 170.704.:90.38./0 ...70 !73.:.7.425090.790-30 :9/3970.309.0/070 3..31089.08. .:.30 .8 /0.:34.7203943.: 74387.5. .34::!./2038:30 ..890914./:.4393:.89.:89..9.:.7.34.39::  3 .39 2570:3.3 482. '.0 10. .80/081..90/05:907081.70 8 .2/.0..70 7057039.48:39 /01.39.. 5.. 8.308#090.4. .70 3:29 !.. .3.

/3  !0  94..7090.9.'. .25::789.70 059:33!089 .0 .39:: '03:8 /3 :30 .0.70. .0:/0 .4342. .7 7894 /3 7. .70.4770.:79.9:73 :59078!:94  #0 547370.0 397 :31472.:3  :30 $4899:/0.3 3402-70 .1: 13..3. 8 .0070.-7: 030747 2.9:30..39..:3  :30 . /0 84. 8 .03/:37:5/05. 8 :92: .70 3/.9. 9702/05:9073. 1 4 03070 09702 /039038.9.909 3 0.8. . !03:2-7.02-70 $4899: /0 . /0 :3. /0 84.. .38.70.7.7 8 .7 10-7:.70. 3970 0. ..9:7... .:70 $4.70. !:3.58.3.30  2..3:: 0233 :30 %7.70 $..: '4790: 789. 3'4790:789. 0.8..:92047789.389.39 13.0070.38.70.430.7 482../7: .58.:7 !73.42509.0. 70900 39.94.970 :3 .0890. .. 4/1.704-. 8 3.3:.70 /01:3.470.475470.70 3..:: /3 23 .. 70900 8 3907.70.70/3 2.. 975.70 4.7 . .05:9:.9. 3.9.0 /0 0-07.3 .70.047 /0 8.. .0 /08. . .4/:747789.9:70 !7. 472.58. .  10-7:.3.8.58.34.3:... 3 #090. 0. 39. .0%025::9.. /0 /.70.3:: .0 8 507290 0-07.9:9.70 ...42509.471.70 .7..#0900789..9: .73. .: .070.4/1.7.70 42-3./084...90 .008.9: ..58.90$890200.13.0 8 8.700 . 030747 013:: :7: 3907..3/0..3.!0.839.39::'03:8 3907. /0 :3.790 .00 /2038:3 472.943.70 743 3 !089  2.23.70.3::.3..90 .5. .8 &720..3:: 02338.90  805902-70 .9789.:23.: 897:.9.9:9/30. . #0547370.25::789.: 1489 4-897:. :3 .70..0. /3 94.9:9/3$. 394.-7:  3402-70 .943.470 5473708.::4.9.4/:747 030709..$7.70 ...39 334: ./0:3.2/.70.: 8.70 3.70.70.88902:: .-7.3::0233  /0.:..70 .97:/.750 80.. 949.789.':3039074.4/ 8 :31. 42037 .39.:330.74 3907.90.02-70   !479. ...42509. 3. 13.  /0.:. 88902:: #0900 3..0 3907.9: /0 94. .:7 $4.9..9. 0.900.42509.251.08 2.908890200.00 8.5.  2. . -:3 . 94... 42037 .: $4.0:/0 .70.58.89.9./.70.8. ./:. .00/3 8:39:72. 93/070..7.-7. ..34./3:30897..:7$4. .:30 8 102330 397 4 &320 .9.74 3907.8.70!73.70 . 009: ::2300: .'.0 /0 . .70.

30 7:880 . 2. 7.079 93.47 1 97059.0/0.70 /0 . 5704. '.7 3 925 3..0890  . 1:730.9  $:3909.79 00507 .479.4342.8.0070.0:3.0. 570.439/0.073 $9. &3.3.033:72..70 ..390/0...2-.0. 0 13/ /0 30/090723.47 3925.7.43.42. 3: 0890 :3 :.7./0.42037 50397:.943.3/ 8. 10 70 .949.48:4-..3:39.7 . :3.0. /07.7.808. 39..3.7 50397: 420370 8.5.932.9. !.28.0897059.08 ./0.9/37. .90.25..7243.0.5.0.70 3.9 13/ 1. 4..03 '.90 . '947:08902070:4939.3: 7057039.-:3 $9. 85:302 ..0$9..:5708:3.9 7057039.:2 3...3/:./:.90.90723.:.85:302.:3242039.03.. 0890 :3 42 2.89.42 85:30 ..39 :..8..-7:593430/02.7.7.9047&390 0070.90804107.2:90/0.-..47507290. !7080/3900 -.0070 '.25.7.4.9:3. 0.0070 34. .0:23.20347 80 .:5..90 .23:3.:3/7:22.5700070 . 3 :7 50 /0.3/./. 3.4.9  0070!70/039. . 3..2.42  .0890:3242039/0425479.2-.4-4. 2.089 8.7.3.0. :23 2.. 3 907203 28.. 85:30 : 8 .90 0890 8..089 2439.4897:.4393:.50..97438.94..0890 8.8:3903070 ..4285:30.7 !.7.9303..050397:0 /.770.0890..4.70 574-.7 .703747..0.9478:3934. 2.7: 3: 0 74: 34897: .789.:79/0857000 : ...39 :3 4/0093884#090.2.970-:08.9..425091:3.. .58949..70 .39.-9. .9..309. '42 85:30 1.4789.58 949..0890/0.088902:0.70.. .70. 34:: !.2-.0 8 8.7:9.0.59: .7. 7.0.078. :3:34:88902 /.70817.947 /.09. /053/0 3 .70..48. :7..39. 30.9.25.089..  3. /0 ....900&3908:393. :9.2.8.309..7:7 $:39092:9:-9 $.2.73 .89.9..8 ... 3:80. /0 949 .08904::!.0.8.47.471/1.903 %49:8 357.39.9 /.9. 0890 :3 8:109 .70 .9.03: 807.89..70570039.0357457::...8970 '.05:9.43420 . 3..02-70 8 ..808.9. .4393:./:7.9 /0 .91....7: . -.47-508.98..703/70.59: .4.7. ..9.5072908.70.42570...4.79.. :9.1:3574./0.: .9047&390/3 .2-0880..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful