P. 1
ИНДИЈСКИ КЕФИР !

ИНДИЈСКИ КЕФИР !

|Views: 150|Likes:

More info:

Published by: ГРОФ ОД НУГЛАШИЦЕ 888 on Dec 01, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/26/2012

pdf

text

original

INDIJSKI KEFIR

Narod sa Tibeta proizveo je pečurku za koju je dugo godina bila tajna da je lekovita. Jedan profesor iz Poljske, koji je pet godina živeo i sebe lečio u Indiji, doneo je ovu pečurku u Evropu. Ovaj profesor je imao rak jetre, ali, pomoću pečurke o kojoj je reč, sasvim se izlečio. Odlazeći iz Indije dobio je ovu pečurku na poklon. Pečurka je bele boje, na početku veličine 4x5mm, rastom dostiže veličinu 40x50mm. PEČURKA RASPOLAŽE SLEDEĆIM OSOBINAMA: 1. Uništava ćelije raka i sprečava njihovo razmnožavanje; 2. Potpuno dovodi u red materijal iz koga se sastoji organizam; 3. Izleči sve bolesti od alergije; 4. Izleči sve stomačne i crevne bolesti, između ostalog i čir, a takođe i normalizuje crevnu mikrofloru; 5. Leči sve plućne bolesti uključujući i zapaljenja pluća, bolesti grla takođe; 6. Leči jetru, žuč i sve bolesti bubrega. Rastapa i bubrežne kamenčiće; 7. Leči sve zapaljenjske bolesti, ima i dejstvo antibiotika; 8. Potpuno čisti organizam od nečistoće pa i od holesterola i taloga koji ostane posle hrane i alkohola; 9. Leči šećernu bolest; 10. Smanjuje i usporava starenje ćelija, podmlađuje ih i osvežava ceo organizam, te deluje i kao eliksir mladosti; 11. Potpomaže organizam i unutrašnje rezerve organizma, popravlja i pamćenje; 12. Deluje i kao afrodizijak. U Japanu svaka porodica sama proizvodi ovu pečurku, a rezultat je taj da su oni najzdraviji narod na kugli zemaljskoj!!! PRIMENA: Dve pečurke veličine čajne kašike(plastična) prelijemo sa 2,5 dL mleka sobne temperature i ostavimo da stoji, po mogućnosti uveče, na sobnoj temperaturi. Ovako ostavljeno mleko potpuno će se ukiseliti za 16-24h. Znak ukiselosti je jedna gusta masa u kojoj se pečurka odvaja od kiselog mleka. Kiselo mleko procedimo u jednu posudu preko plastične cediljke kojoj rupice nisu veće od 2-3mm. Isključivo koristiti staklo i plastiku-metal nikako!!! Posle kiseljenja pečurku hladnom vodom oprati dobro od ostataka zaostalog mleka. Posle ovoga pečurku smestimo u teglu i ponovo prelijemo kuvanim mlekom sobne temperature. Ako pečurku ne čistimo svakog dana i ne prelijemo svežim mlekom, neće se razmnožavati, postaće braon boje i izgubiće lekovita svojstva-upropastiće se.

Zdrava pečurka je bele boje kao i mleko ili sir. Za 17 dana pečurka će porasti i biće udvostručena količina, tada se jedan deo može dati drugom. “Uspavano” mleko treba koristiti dva puta na dan-trošiti u trajanju od 20 dana. Nakon toga treba 10 dana pauzirati i posle toga ponovo nastaviti terapiju. Kod ozbiljnijih slučajeva moguće je piti lekoviti jogurt i 3 meseca. Nakon godine dana organizam postaje zdrav. NAPOMENA: Za vreme sprovođenja terapije ne sme se konzumirati alkohol, a takođe treba i ograničiti unos masne i začinjene hrane, veće količine bibera, soli i paprike. REAGOVANJA ORGANIZMA NA INDIJSKI KEFIR: U nekoliko slučajeva javiće se posebno jaki gasovi. Zato se preporučuje da se kefir uzima izjutra, pre rada. Često će stolica biti mekša i češća, ali, u svakom slučaju ne treba prekinuti terapiju. Kod onih bolesnika koji boluju od bolesti jetre ili bubrega, može se javiti neprijatan osećaj u predelu oko jetre ili bubrega ( probadanje ili slično). Posle 10-12 dana, reakcija u organizmu se smanjuje, a stolica će se normalizovati. Posle 20 dana pijenja kefira, bolesni će se bolje osećati, a kroz 2 meseca oslobodiće se od nekoliko bolesti. Posle godinu dana organizam će biti potpuno zdrav! Inače, kefir se može koristiti i za mazanje lica i ruku, jer sprečava i ublažava bore, pospešuje kožu protiv starenja i sprečava zamor. Takođe, kod reumatskih tegoba preporučuje se nanošenje kefira 6-8 puta dnevno na bolne delove preko kože.

NAPOMENA: 1. Kefir koristiti 3 meseca bez pauze kod ozbiljne bolesti. 2. Smanjiti kafu ili zameniti sa kakaom. 3. Smanjiti pušenje, posle uzimanja kefira 1 čas ne pušiti. 4. Mleko sa kojim prelivamo gljive treba da bude 3,2% masnoće.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->