P. 1
A leánykérések fő szezonja nem is a Valentin Nap

A leánykérések fő szezonja nem is a Valentin Nap

|Views: 3|Likes:
Published by Meglepkek
Most már bizton állíthatjuk, hogy tudjuk, mikor van a legtöbb leánykérés Magyarországon! És legnagyobb meglepetésünkre ez nem Valentin Nap, hanem Karácsony!
Most már bizton állíthatjuk, hogy tudjuk, mikor van a legtöbb leánykérés Magyarországon! És legnagyobb meglepetésünkre ez nem Valentin Nap, hanem Karácsony!

More info:

Published by: Meglepkek on Dec 06, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/05/2013

pdf

text

original

A leánykérések fő szezonja nem is a Valentin Nap!

Most már bizton állíthatjuk, hogy tudjuk, mikor van a legtöbb leánykérés Magyarországon! És legnagyobb meglepetésünkre ez nem Valentin Nap, hanem Karácsony! A www.leszelafelesegem.hu oldalunk üzemeltetése óta mérjük, mikor vannak a leánykérések. Eddig is tudtuk, hogy évfordulók környékén, ünnepekkor esedékes a térdre borulás, de mindezidáig úgy éreztük, hogy azért még mindig a Valentin Nap viszi a pálmát. Hát ez most megdőlt. Ugyan az idei Valentin Napot még nem értük meg, így nem tudhatjuk, mit tartogat számunkra, de a karácsonyi leánykérés dömpinget nem hisszük, hogy felülmúlja majd. Úgy látszik Karácsonykor, amikor amúgy is együtt van a család, adott az alkalom és a közönség egy romantikus leánykéréshez. Már az ünnep meghitt hangulata a szeretetérzés, ami átlengi az év végi ünnepeket, arra készteti az embert, hogy átgondolja, mi is igazán a fontos az életben, és amikor ráébred, hogy ez a család, akkor rögtön eszébe jut mi is a következő lépés a család felé. Pláne ha fehér karácsony van, sok hóval, akkor még a környezet, az idő is rendkívül romantikussá teszi a nagy alkalmat. Eddigi tapasztalatunk alapján, közel 100 megszervezett leánykéréssel a tarsolyunkban megállapítottuk, hogy a leánykérések éves eloszlása a következő: 40%-a az eljegyzéseknek karácsonykor, 25%-uk Valentin Napkor, a többi pedig az év bármely napján, főleg évfordulókon (megismerkedés évfordulója) történik, vagy a hölgy születésnapján. De korábbi felmérésünkből tudjuk, hogy a hölgyeknek nem számít melyik napon, hanem igazán csak a körítés lényeges. Még az sem fontos, hogy milyen gyűrűvel kérik meg a kezüket, bár egy saját készítésű jegygyűrű tuti sikert arat. Ami számít, és amire fontos az uraknak hangsúlyt fektetniük, hogy romantikus körülmények között történjen a leánykérés. Hiszen amellett, hogy a hölgy barátnői rögtön megcsodálják a gyűrűt, a következő kérdés mindig az: és hogyan történt? Ilyenkor olyan jólesik valami igazán különleges, egyedi, romantikus: „herceg a fehér lovon” sztorit mesélni. Sajnos a férfiak többsége nem elég romantikus önmagától, hanem egy kis segítségre van szüksége az alkalom varázslatossá tételéhez. Ha van egy jó barát, aki erre készen áll, az szuper, de sokan kérnek profi segítséget tőlünk is. A legérdekesebb pedig azon kedves hölgyügyfelünk kérése, aki hiába áhítozott arra, hogy karácsonykor megkérjék a kezét, ez nem történt meg, így úgy döntött, elébe megy a dolgoknak. Ági tegnap jelentkezett nálunk, hogy akkor segítsünk neki megkérni a barátja kezét, éspedig holnap, azaz az orosz karácsony napján, hiszen a fiú negyedrészben úgyis orosz származású.

Meglepkék.hu Csapata, Mob: +36/30-462-3539, +36/30-476-7201. Tel: 061/303-9379 Email: info@meglepkek.hu

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->