You are on page 1of 2

R.K. basisschool Hafkenscheidtlaan 2 2191 BP De Zilk tel. 0252-520787 - fax 0252-562926 e-mail: directie@deegelantier.net web: http://www.rkbsegelantier.

nl

2011 Beste ouders,

De Zilk, 8 december

Nog even en we zijn alweer toe aan de laatste schoolweek van 2011. We naderen met rasse schreden de kerstvakantie. Voor het zover is, gaan we natuurlijk eerst op school het Kerstfeest vieren. Wij geven u hierbij een overzicht van onze kerstactiviteiten. Bezoek aan de kerk Op dinsdag 20 december zullen de groepen 1 t/m 8 naar de H. Hartkerk gaan om aldaar de kerstgroep te bekijken. Kerststukjes maken Woensdag 21 december: groep 1/2a; groep 3a ; groep 6b/7b ; groep 5a en groep 8a. Donderdag 22 december: groep 1/2b; groep 6a; , groep 4a; groep 7a. Wilt u de kinderen een bakje, oase (a.u.b. van tevoren thuis nat maken), kersttakken, een lange kaars en versiering meegeven? Graag in een tas voorzien van hun naam.

Donderdag 22 december * Overdag zijn er de normale schooltijden; * Aan het eind van de dag vieren we het Kerstfeest met de kinderen: 17.00 uur 17.30 uur: Inloop voor de ouders en kinderen in de school. De ouders en kinderen kunnen de school in kerstsfeer zien. De ouders brengen hun kind(eren) naar de klas. 17.30 uur 19.00 uur: De kinderen vieren samen met de leerkrachten en de klassenouders het Kerstfeest in de klas. 19.00 uur: De ouders halen hun kind op bij de klas. Wilt u a.u.b. op de gang wachten! Vrijdag 23 december De school begint op de normale tijd . We gaan dan genieten van een gemeenschappelijke kerstviering in de aula.

!!! Als uw kind kerstkaarten wil sturen aan klasgenootjes, wilt u er dan voor zorgen dat deze niet op school worden uitgedeeld, want dat is niet leuk voor kinderen die niets krijgen.

Alle groepen gaan om 12.00 uur uit en de kerstvakantie begint! s Middags is er dus geen school!

Met vriendelijke groet, de leerkrachten van De Egelantier

!!! Als uw kind kerstkaarten wil sturen aan klasgenootjes, wilt u er dan voor zorgen dat deze niet op school worden uitgedeeld, want dat is niet leuk voor kinderen die niets krijgen.