MENÚ MUSICAL

DESEMBRE 2011

TEMPS DE NADALES

Dilluns. Happy christmas. John Lennon

Dimarts. Allà dalt de la muntanya. Tradicional catalana. Arranjaments Josep Mas “Kitflus”

Dimecres. Al·leluia.El Messies. Georg Friedrich Händel

Dijous. Quan somrius. Josep Thió. Diversos intèrprets

Divendres. El caganer. Albert Pla, Joan Miquel Oliver, Gerard Quintana, Estopa, Quimi Portet i Manel

ENIGMES MES DE DESEMBRE

TEMPS DE NADALES
1.Aquesta cançó la va escriure John Lennon el 1971 com a protesta per una guerra en la que hi participaven els Estats Units. A quina guerra ens referim?

2. El 1982 en Josep Mas “Kitflus”, l’arranjador del tema, va formar un reconegut grup musical juntament amb Max Sunyer, Rafael Escoté i Santi Arisa. Com es deia aquest grup?

3. El Messies de Georg Friedrich Händel és una obra que forma part dels concerts participatius, oberts a cantants afeccionats, que organitza l’obra social d’una entitat bancària. Aquest any, quin prestigiós director d’orquestra els dirigirà?

4. Quan somrius és una cançó col·lectiva on hi intervenen entre altres membres de grups reconeguts com Umpah-pah, Els pets, Ja t’ho diré o Los sencillos. Qui són aquests col·laboradors?

5. El caganer és una de les figures habituals del pessebre a Catalunya. Quin sant va impulsar aquest costum de fer pessebres al s. XIII?

Escriu les solucions a les paperetes que trobaràs a consergeria o al costat de la bústia dels enigmes del Menú musical. A final de mes donarem a conèixer el/la guanyador/a.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful