NOLLATOLERANSSI

Kun mikään muu ei enää auta

Jacob De La Gardie, Ahvenanmaa 2011

1. Mistä on kysymys?
a. Taistelu olemassaolostamme on alkanut b. Ongelmana ovat hyväntahtoiset hölmöt c. Esi-isämme rakensivat maan jälkeläisilleen d. Parlamentaarisen koneiston kautta vaikuttaminen ei auta e. Tarvitsemme vihaa f. Kehitysavun antaminen on maanpetos ja rikos luonnon järjestystä vastaan! g. Suomea Hallitsevat Isänmaanpetturit

2. Vapaamuurarien ja juutalaiseliitin rooli asioiden sotkemisessa h. Lyhyesti juutalaisista i. Lyhyesti vapaamuurareista j. Vetoomus vapaamuurareille k. Kaiken takana on etninen konflikti l. Mihin nykymeno johtaa? 3. Suunnitelmamme m. Keinot kahleista murtautumiseen n. Johtajaton vastarinta o. Isänmaallisen henkinen toimintaopas p. Strateginen Linjaus q. Norjan verilöylystä r. Puheiden aika on ohi

1. Mistä on kysymys?
a. Taistelu olemassaolostamme on alkanut
Globaalinen markkinatalous pyörii tehokkaasti omaa tahtiaan. Näennäisesti kaikki on hyvin. Erilaisten hyödykkeiden ja ruuan massatuotanto sekä massiivinen viihdeteollisuus takaavat toistaiseksi kansalle leipää ja sirkushuveja. Kuitenkin sosiaaliturvayhteiskunta johtaa vähitellen kohti yhteentörmäystä. Vähemmän älykkäät rodut lisääntyvät nopeammin kuin valkoiset. Rikollisuus, jonka uhreina on lisääntyvässä määrin valkoinen keski- ja alaluokka on kasvussa. Seuraavaksi, kun tummat rodut lisääntyvät edelleen valtavaa tahtia on edessä katastrofi ennemmin tai myöhemmin. Etelä-Afrikassa oli mustia 1800-luvun puolivälissä alle puolet väestöstä. Nyt heitä on yli 90% väestöstä. Oli suuri virhe ruokkia ja kouluttaa mustaa väestöä. Se on johtanut vain masiiviseen lisääntymiseen. Nyt vähemmistönä valkoiset ovat vainottuja. Helsingissä oli citykaneja vielä n.20v sitten n. 200 kpl, eikä orastaaa ongelmaa otettu vakavasti. Nyt kaneja on kenties kymmeniä tuhansia, eivätkä ne enää ole hävitettävissä. Somaleja tuli tänne 1990 luvun alussa eri reittejä n.2000kpl, nyt heitä on arviolta yli 15000 eikä oikeaa määrää tiedä kukaan. Olisi uskottava ja otettava vakavasti väestötrendit. Vähemmistöksi jäädessämme muut eivät ehkä suhtaudu meihin yhtä ystävällisesti kuin me valkoiset ollessamme enemmistöä. Esimerkkejä löytyy historiasta paljon. Uusien todisteiden valossa Etelä-Amerikan Maya kultuuri oli valkoisten luoma, mutta asiaa on pimitetty median valtavirran toimesta. Muinaisessa Etelä-Amerikassa, kuten muuallakin, valkoiset jäivät nopeammin lisääntyvien jalkoihin ja vähemmistönä joutui vainotuksi. Sen jälkeen kulttuuri romahti ja jäljelle jäi vain rauniot (katsokaa hakukoneella Solutrean theory). Haitissa neekerit tappoivat kaikki valkoiset 1800 luvun alussa ja myöhemmin mulattejakin puhdistettiin väestöstä.

Zanzibarissa neekerit likvidoivat vaaleamman väestön n. 50 v sitten kaikessa hiljaisuudessa. Sama tapahtui Zimbabwessa ja on käynnissä parhaillaan Etelä-Afrikassa matalalla intensiteetillä. Sitten kun Mandela heittää lusikan nurkkaan, alkanee avoin valkoisten teurastus. Media on hiljaa näistä tapahtumista, kun ne kohdistuvat valkoisiin.

Me olemme samalla tiellä kohti tuhoamme. Historiankin valossa se näyttää väistämättömältä. Intian valloittaneet valkoiset arjalaiset kansat kehittivät kastijärjestelmän torjumaan rodullista rappiota, mutta pitkällä tähtäyksellä sekään ei toiminut. Ainoastaan totaalinen nollatoleranssi rodunsekoittumista ja pettureita vastaan voi tuoda edes pienen mahdollisuuden onnistua ja säilyttää sivistys maailmassa. Yllämainittujen asioiden ja historian esimerkkien valossa meillä ei ole juurikaan mahdollisuuksia. Ainostaan, jos olemme täysin taipumattomia ja kompromissittomia on meillä häviävän pieni mahdollisuus korjata asiat. Petturit on likvidoitava ja vieraita rotuja kohtaan ei ole varaa tuntea sääliä, vaan on oltava totaalisen armoton. Vaikka nyt Perussuomalaiset saivat vaalivoiton Suomessa, ongelma ei ole lähelläkään ratkeamista, vaan on entistä vaarallisempi. Kansalla voi olla luulo, että jotain on voitettu ja asiat

olisi korjaantumassa. Kuitenkin 3-4 viimeisen hallituksen aiheuttamat vahingot ovat niin suuria, ettei niitä enää ole mahdollista korjata nykyjärjestelmän keinoilla. Lisäksi nyt vallassa oleva hallitus toteuttaa monikulttuurisuusagendaa entisten lailla ja median aivopesu pitää huolen siitä, että muutosta ei tapahdu tulevaisuudessakaan. Tietysti valtapuoluoeiden johtajat ja monikulttuurisuuspolitiikkaan sitoutuneet ministerit ja valiokuntien avainhenkilöt ovat suurimpia pettureita, mutta kansainedustajan puoluekurin noudattaminen ei saa missään nimessä olla veruke maanpetturuudelle. On olemassa enemmistö kansanedustajia, jotka ovat kannattaneet uutta 2009 hyväksyttyä ulkomaalaislakia JA uutta 2010 kansalaisuuslakia. Pitkäaikaiset vaikutukset kyseisillä lailla ovat samat kuin suuri joukko jälkeläisiämme laitettaisiin montun reunalle ja heitä kohtaan suunnattaisiin konekivääri ja painettaisiin liipasimesta. Äänestysnapin painaminen on siis suoranainen murha! Tälläinen napinpainelu voidaan tulkita suoraksi sodanjulistukseksi Suomen kansaa kohtaan eikä näiden petturien likvidoimisessa tule tuntea sääliä, vaan se on oltava kunnia-asia ja ilo jokaiselle isänmaalliselle Suomalaiselle. Heitä on jahdattava maailman tappiin .

b. Ongelmana ovat hyväntahtoiset hölmöt
On paljon valkoisia, jotka ovat valmiita kuolemaan tasa-arvon ja vieraiden rotujen oikeuksien puolesta. Sinänsä hyvä, että heillä on ihanteita ja pitävät niistä kunniakkaasti kiinni ja kokevat olevan "oikealla" eettisellä asialla, mutta ikävä kyllä he ovat loppujen lopuksi samanlaisia hyväntahtoisia hölmöjä, jotka mahdollistivat kommunismin Neuvostoliitossa, Kiinassa ja muissa maissa. Kun he olivat tehneet tehtävänsä, heidän kohtalonsa oli sinetöity. Ennenmuinoin he edustivat ei-juutalaista älymystöä, joka päätyi NL gulagien lihamyllyyn ja tuhottiin lähes totaalisesti. Nykyaikana he ovat vihattuja valkoisen rodun edustajia, joiden kohtalo tulee olemaan identtinen heidän NL:n ajan aateveljiensä kanssa. Näitä ihmisiä ei voi vihata, eikä heistä voi ajatella pahaa, mutta valtavana massana he ovat avaintekijöitä nykytilanteessa. Aivopesu on niin syvällä, että yhtä järjen valon nähnyttä kohden näitä hyysäreitä löytyy moninkertainen määrä. Siten strategianamme on jättää nämä ihmiset rauhaan , mikäli he eivät ole aktiivisena osallisina konkreettisssa toimissa valkoisen väestön tuhoamisessa. Esim. vastaanottobisnestä ylläpitävä liikemies, somalipakolaista puolustava asianajaja sekä useita kertoja petturimaisesti nappia painanut kansanedustaja ovat itse teoillaan allekirjoittaneet kuolemantuomionsa pettämällä kansansa. Lisäksi tulee likvidoida jokainen muukin, joka aktiivisesti edistää teoillaan monikultturisuutta. Näitä ovat esim. maahanmuuttolakimiehet, jotka auttavat turvapaikanhakijoita, vastaanottokeskusten johtajat ja kaikki, jotka jollain lailla teoillaan aktiivisesti lisäävät toisrotuisten maahanmuuttajien määrää Suomessa. Tähän likvidoitavien listaan kuuluvat tietysti etuoikeutettuna poliitikot, jotka ehdottavat vastaanottokeskuksien perustamista tai pakoloisten vastaanottoa.

Avainsana tässä on aktiivisuus eli monikulttuurisuuden ja vieraiden rotujen määrän lisäämiseksi suoritettu aktiivinen teko on kuolemantuomion paikka. Tutkija, joka kirjoittaa vain positiivisia tekstejä monikulttuurisuudesta ei kenties ole ansainnut kuolemaa, mutta on todennäköisesti ansainnut häirintää osakseen (pahoinpitelyt, omaisuuden tuhoaminen).

c. Esi-isämme rakensivat maan jälkeläisilleen
Nyt on vuosi 2011, kokonaistilanne kansamme ja rotumme näkökulmasta vaikuttaa surkealta eikä valoa näy tunnelin päässä. Suomen kansa ja koko valkoinen rotu on suurelta osin pakotettu velkaorjiksi systeemille. Lisäksi meitä uhkaa totaalinen, vähitellen tapahtuva kansanmurha. Neekerit ja muut alemmat rodut ovat vain työkaluja, joilla meidät on tarkoitus tuhota. Esiisämme elivät ja rakensivat yhteiskuntamme jälkipolvilleen eivätkä vieraiden ainesten hyväksi. Toisen Maailmansodan jälkeen kaikki valkoiset, jotka ovat rakastaneet omaa kansaansa on luokiteltu rasisteiksi tai natseiksi. Valkoisia on nöyryytetty ja alistettu ympäri maailman verkostoituneen rikollisen organisaation toimesta. Tällä satoja vuosia toiminnassa ollella järjestöllä on apunaan hyväntahtoisia hölmöjä lakeijoinaan, mm. vapaamuurarit, vasemmistolaiset ja jopa oikeistolaisetkin poliitikot. Maailmaa hallitsevan klikin tavoitteena on päästä eroon kilpailijasta, nimittäin valkoisesta rodusta, jonka luova työtelijäisyys on vastakohta tälle porukalle ominaiselle tuhoamiselle. Kyseinen mätä organisaatio tekee kaikkensa tehdäkseen ihmisistä järkeä vailla olevan lammaslauman, joka on kyvytön seisomaan kunniansa takana. Ensisilmäyksellä peli näyttäisi olevan menetetty, mutta voimme kuitenkin kääntää tilanteen toisinpäin. Miten? Ottamalla kohtalo omiin käsiimme ja lopulta murskaamalla tämän hirviön pää, joka on niin monta vuotta tuhonnut meitä. Miten voimme vastustaa systeemiä, jonka perimmäinen tavoite on suomalaisten ja valkoisen rodun tuhoaminen? Terrori! Ei ole muuta keinoa. Meidän on sanouduttava itsemme vapaiksi, mutta ilman meitä tuhoavan koneiston edustajien kuolemaa emme voi saavuttaa sitä. Meidän täytyy ymmärtää oikeutemme omaan maahan ja sen resursseihin. Kuka tahansa, joka ei hyväksy tätä on kuoltava. Olemme jo antaneet liian paljon anteeksi alistajillemme. Heillä ei ole enää oikeutta elää. Kaikki neekerit, juutalaiset, ählämit ja muu saasta, joka pyrkii tuhoamaan meidät on itse kuoltava. Emme saa kertakaikkiaan hyväksyä Suomen kansan ja valkoisen rodun tuhoa.

Sen jälkeen, kun ottaneet kohtalon omiin käsiimme, meidän on toimittava päättäväisesti. Meidän on herätettävä Suomen kansan henki eloon. Jokainen räjähdys on oleva voitto meille. Jokaisen resursseja syövän mutiaisen kuolema tai tuhottu vierasrotuinen perheineen on askel kohti voittoa. Jokainen likivoitu isänmaanpetturi on askel eteenpäin. Meidän on luotava liike, joka murskaa globaalin rikollisen pankkimafian, rotupetturien ja juurettomien äpärien selkärangan luoden uuden mallin maailmaan. Siinä mallisa olemme omia itsejämme jälleen kerran, emmekä säälittäviä orjia tyranneille. Taistelun avulla, veljeni, yhdessä me saavutamme voiton! Unohtakaa pelkonne ja ajatelkaa tulevaisuutta. Tehkää osanne mädän systeemin tuhoamisessa ja uuden valkoisen Suomen ja maailman rakentamisessa! Tämän oppaan on tarkoitus on jakaa tietoa ja kannustaa Suomen kansa ja valkoinen rotu säilymään elossa vielä ensi vuosituhannellakin. Voitto Suomelle! Voitto valkoiselle rodulle ! Kuolema monikulttuurisuudelle ja sen takana olevalle koneistolle!

d. Parlamentaarisen koneiston kautta vaikuttaminen ei auta
Kosher-konservatiivit lupasivat ennen vaaleja pokkana "saavansa maahanmuuton hallintaan". Millä keinoin muka, kun vastassa on koko nykylänsimaiden globalistinen valtahegemonia eikä suinkaan vain jokin naurettava "vihervasemmisto" tai Astrid Thors -eukko? Kuka uskoo enää monikulttuurisuuskriitikoiden asiaan? Kuka vielä näiden vaalien jälkeenkin jaksaa odottaa kiltisti neljän vuoden päähän uutta tilaisuutta "protestoida"? Onko vielä 2010-luvullakin vuodesta toiseen syötävä pajunköyttä. "Maahanmuuttokriittisyys", joka yrittää paikallisesti toimia hitaan ja nyky-Euroopan oloissa voimattoman Suomen parlamentaarisen koneiston kautta, on hävinnyt taistelunsa jo etukäteen. Valkoisen lihaa syövän heteromiehen identiteettipolitiikalla ja kiukuttelulla "punavihreän suvaitsevaiston" kaltaisille väärille maaleille on ainoastaan terapeuttinen merkitys, eli ei mitään merkitystä. Murtuva keskiluokka siinä vain impotentisti änkyröi, kun kansallisvaltio johon pikkuporvaristo uskoi ja panosti ei enää olekaan totta

e. Tarvitsemme Vihaa !
Viharikoksista puhutaan nykään paljon kaikkialla Viha on hyvää Viha antaa elämällämme raamit Viha antaa meille syyn elää ja auttaa meitä suuntaamaan voimamme Viha antaa meille identiteetin Viha on puhdasta luontoäidin luomaa energiaa Viha auttaa meitä näkämään valheen ja teeskentelyn läpi Viha auttaa meitä keskittymään oleelliseen Viha ei tunne luokkaeroja, rikkaat eivät voi vihata sen enempää kuin köyhät ja orjat Jos meillä menee tosi huonosti, pahimmillaan meillä on vain enää viha jäljellä Viha vapauttaa, ilman vihaa et pääse irti orjuudesta tai näkymättömistä kahleistasi Ilman vihaa epäoikeudenmukaisuutta kohtaan ei tule olemaan oikeudenmukaisuutta Ihmiskunnan suurimmat saavutukset ovat syntyneet vihan avulla ja kyvyllä kontrolloida ja suunnata sitä Viha erottaa ihmiset eläimistä, voimme vihata kymmeniä vuosia, joskus jopa koko elämämme Voimme siirtää vihan lapsillemme ja pitää sitä yllä vuosisatoja

Emme ymmärrä rakkautta, jos emme kykene vihaamaan Viha on abstraktin älykkyyden merkki, vain ihmiset kykenevät vihaamaan toisia, joita eivät ole tavanneet tai nähneet Vain ihmiset voivat vihata asioita ja tapahtumia Miten voimme tietää rakkaudesta mitään, jos kieltäydymme tunnistamasta ja ymmärtämästä vihaa Rakkaus ja viha ovat saman kolikon kaksi eri puolta Ilman vihaa olemme vain puolinaisia, tarvitsemme vihaa ollakseemme ehyitä. Vain typerykset puhuvat rakkaudesta loputtomiin, mutta unohtavat vihan. Viha erottaa meidän heikoista ja typeristä ihmisjoukossa Älä pelkää vihaa, älä kiellä vihaa, äläkä hylkää vihaa Ylistä vihaa, hyväksy viha, opettele tuntemaan se ja opettele käyttämään sitä Viha on voimakkain aseesi, piilossa oleva voimasi lähde, älä kiellä sitä itseltäsi Mitä vallanpitäjät pelkäävät eniten on kykymme vihata, koska vihamme tulee olemaan planeettamme vallankumouksellisin voima Vihamme tulee tuhoamaan ja luomaan valtakuntia Vihamme tulee puhdistamaan isänmaamme pettureista Vihamme tulee karkoittamaan loisena elävät maahanmuuttajat keskuudestamme

f. Kehitysavun antaminen on maanpetos ja rikos luonnon järjestystä vastaan!
Kompetitiivisessa maailmassa jokainen annettu sentti muille roduille on maanpetosta vastaava rikos. meidän on rakastettava vain valkoisia lapsia, ensin omianne ja sitten muita omanrotuisianne. Toiseksi rikomme luonnon lakeja, kun autamme matalaälyisempiä rotuja. Luonnon lakien rikkomisesta on aina seurauksena rangaistus. Kun ruokimme muunrotuisia , he lisääntyvät entistä enemmän ja pian heitä on kymmenkertainen määrä näkemässä nälkää. Luonnon tasapaino järkkyy ja mikä tahansa keinotekoinen ravinnon, teknologian tai lääketieteen apu niille, jotka eivät sitä itse voi tuottaa johtaa vain onnettomuuteen. Se on vääränlaista hyväntahtoisuutta, joka on suorastaan itsetuhoisaa. Ympäristön tila huolestuttaa meitä enemmän ja enemmän tänä päivänä ja aivan oikeutetusta syystä. On olemassa raja väestölle, jonka maapallo voi ylläpitää elintasolla, johon olemme tottuneet. On alle puoli miljardia valkoista maailmassa ja n.7 miljardia muunrotuista planeetallamme. On kyseenalaista pystyykö maapallo ylläpitämään edes valkoista väestöä ilman metsien, maaperän tuhoa ja fossiilisten polttoaineiden loppumista ja jätevuorien peittäessä kaiken. Jokunen sata miljoonaa valkoista voisi todennäköisesti luoda maasta pysyvän paratiisin, mutta kolmannen maailman teollistuminen kapitalistien toimesta ja heidän uskonnollinen kohorttinsa tulee nopeasti tuhoamaan planeettamme. Kärjistäen voisi todeta, että kysymyksessä on joko me tai he. Joko hyvä elämä tai sitten kurjuus ja sukupuuttoon kuoleminen. Luonto ei suosi ketään eikä salli kenenkään rikkoa julmia lakejaan ilman raskasta rangaistusta. Koko luonto julistaa tukensa, rakkautensa ja myötätuntonsa

vahvalle, viisaalle ja kauniille. Jokainen maanviljeliä, karjan- ja hevosen kasvattaja tietää, että hänen on jalostettava kasvattamiaan eläimiä parhaaksi mahdolliseksi. Heikosta aineksesta on vain pihvilihaksi tai muuksi hyötytuotteeksi. Nyt Galileon ja Teslan rodun on päätettävä aikovatko he jatkaa olemassaoloaan vai antavatko he muiden alempien rotujen, jotka eivät itse kykene kehittämään yhteiskuntiaan, lisääntyä räjähdysmäisesti, jolloin he syrjäyttävät meidät.

g. Suomea Hallitsevat Isänmaanpetturit
Tämä teos on käsitellyt monia ilmiöitä, joissa yksinkertaisella maalaisjärjellä voi todeta, että poliittisen eliitin päätökset ovat pitkällä aikavälillä erittäin haitallisia, heikentävät yhteiskuntaa ja jopa luultavasti johtavat sen romahtamiseen jollain aikavälillä. Heikentämisellä ja romahduttamisella luodaan tilaa tulevalle uudelle maailmanjärjestykselle. Se lienee kuvattu parhaiten Siionin Viisaiden pöytäkirjan loppupuolella. Lähes vastaava järjestelmä oli olemassa Neuvostoliitossa. Yksi selkeästi yhteiskunnallemme tuhoisimmista ilmiöistä on maahanmuutto alikehittyneistä maista. On arvioitu, että elintasopakolaiset aiheuttavat noin kahden miljardin kulut vuosittain, kehitysapuun menee kolmas miljardi. Mitä tällä investoinnilla saadaan? Luultavasti ainoastaan rikollisuutta, köyhyyttä ja väkivaltaa kantaväestöä vastaan. Ruotsissa asiat ovat huonommin. Maahanmuuttajien kuluihin menee yli 20% osuus valtionbudjetista. Muiden maiden esimerkit, että monikulttuurinen yhteiskunta heikkenee aikaa myöten. Olemme lukeneet monista artikkeleista ja kirjoista, että neekerien keskimääräinen älykkyysosamäärä on n. 70. Tämä on todettu sadoissa eri tutkimuksissa, joista esim. VanhanenLynn teki kuuluisan tutkimuksensa älykkyyden vaikutuksesta kansojen elintasoon. Lisäksi kaikki käytännön mustien yhteiskuntien (Haiti, Zimbabwe, Kenia jne) havainnointi vahvistaa käsitystä. Toki voi olla yksittäisiä yksilöitä, muutama sadasta, joilla on ÄO yli sadan ja moni heistä on päätynyt tänne länsimaihin, mutta he ovat poikkeuksia ja heidän jälkikasvunsa regressoituu kohti rodun keskimääräistä tasoa. Tästä syystä usein matalan ÄO:n maista tulleiden maahanmuuttajien toinen polvi on heikompaa ainesta ja he sopeutuvat heikommin kuin vanhempansa. Kansainvälinen mediakoneisto pyrkii pitämään neekerien matalan älykkyyden pimennossa massoilta ja esim. isä-Vanhanen leimattiin rasitiksi. Viihdeteollisuus taas yrittää esittää neekerin aina positiivisessa valossa, mikä jättää jälkensä alitajuntaan. Siten keskimääräinen suomalainen

jopa suuttuu, jos kertoo tästä massiivisesti älykkyyserosta valkoisten ja neekerien välillä. Lähi idän väestön keskimääräinen älykkyysosamäärä on n. 85. Lähi-Itä oli aiemmin korkeakulttuuri, mutta romahti alueelle tuotujen neekeriorjien vuoksi, jotka heikensivät yhteiskunnan geneettistä koostumusta ratkaisevasti. Nykyinen sekarotuinen västö on jotain siinä neekerin ja valkoisen välillä ja siltä heidän yhteiskuntansakin näyttävät. Egyptin muumioista tehdyistä geenitutkimuksista on ilmennyt, että sen aikainen väestö vastasi geneettiseltä koostumukseltaan 80% nykyeurooppalaisia, kun taas nykyegyptin väestöön vastaavuus oli vain alle 10%. Egyptin väestö on siis vaihtunut menneistä ajoista. Sen vuoksi kulttuurikin romahti. Aasialaisilla on keskimäärin korkeampi ÄO kuin Eurooppalaisilla, mutta pienempi keskihajonta älykkyydellä. Siten aasialainen väestö sopii erityisen hyvin massatuotantoon kansainvälisille teollisuusyrityksille. Afrikassa ei teollisuusyritykset menesty, koska neekereistä ei löydy riittävästi älykkäitä ihmisiä pyörittämään näitä tehtaita ja lisäksi usein suoritustason tehtävätkin ovat vaativia. Esim. aikanaan kansainväliset sijoittajat perustivat Namibiaan tekstiilitehtaan. Tehdasta ei saatu pyörimään afrikkalaisilla ja töntekijät tuotiin Bangladesista. Samoin siirtomaaaikana englantilaiset toivat työvoimaa Intiasta Afrikkaan, kun pelkällä neekeriväellä ei synny oikein mitään. Eurooppalaisen väestön älykkyysjakauma on leveämpi kuin aasialaisten. On paljon tyhmiä, mutta on myös paljon älykkäitä. Siten Euroopassa on korkean älykkyysosamäärän omaavia suhteellisesti enemmän kuin Aasiassa, vaikka keskiälykkyys onkin hiukan matalampi (100 / 105). Tämän on myös arveltu olevan syynä aasialaisten huonompaan suoriutumiseen huippuopinnoissa. Tosin voi olla olemassa älykkyyden muotoja joita ei osata vielä mitata ja jossa eurooppalainen väestö on ylivoimaista. Eurooppalaisperäisen väestön yhteiskuntien pitkän ajan kohtalokysymys on lopettaa matalan ÄO:n väestön lisääntymisen tukeminen ja lopettaa korkean ÄO:n väestön kurjistaminen.

Parhaiten tämä toteutettaisiin vastiikkeettomien tulonsiirtojen lopettamisella. Köyhien (=tyhmien) kurjistaminen tuntuu pahalta eikä oikein pakkosterilointikaan tunnu oikealta ratkaisulta. Yksi vaihtoehto olisi vapaaehtoinen sterilointi tulonsiirron saamisen ehtona. Melkeimpä se tuntuisi ainoalta mahdolliselta ratkaisulta dysgeniaongelmaan. Eli pitkäaikaista (yli 6kk?) toimeentulotukia saa ainoastaan steriloitattamalla itsesi pysyvästi. Hyvä esimerkki monikulttuurillisesta dysgeenisesstä tuhosta on Detroit Yhdysvalloissa. Vasemmistolainen hallinto toteutti massiivisia sosiaalisia tulonsiirtoja, jolloin mustien määrä kasvoi ja valkoiset häipyivät maisemista. Lopputulos on pelkkiä raunioita.

Moni ymmärtää, että kansan älykkyystasoa olisi varjeltava huolella, kun elintaso on erittäin ÄO riippuvaista. Tässä asiassa taas on erityisen tuhoisaa tuoda afrikkalaisperäistä väestöä valkoisten asuttamille alueille. Kansan keskiälykkyyden lasku ei ole ainoa vaara. Neekeeriväestö on aina tehnyt etnisen puhdistuksen, joka on kohdistunut valkoisiin, kun he ovat enemmistönä (esim. Haiti, Zimbabwe, Zanzibar, Etelä-Afrikka). Vaikka nyt vaikuttaa hölynpölyltä, että neekereistä tulisi enemmistö Suomessa, niin kuitenkin asia ei ole mahdoton. Esim. Etelä-Afrikassa ei ollut 300 vuotta sitten neekereitä juuri lainkaan. He tulivat alueelle valkoisten perässä. Nykyään taas parantuneet liikenneyhteydet mahdollistavat Pohjois-Euroopan "eteläafrikkalaistumisen" jollain

aikavälillä, jos se vain sallitaan. Globalistinen massatuotanto takaa neekereille vastikkeetta ravinnon ja muun ylläpidön, jos vain paikallinen väestö sen sallii. Väestötrendit ja lisääntymiskertoimet tekevät julmaa työtään raksuttaen neekerien hyväksi. Neekereille ei pitäisi antaa vapaata baanaa lisääntyä rajattomasti. Sosiaaliturvalla ja sosiaaliohjelmilla on erittäin tuhoisa vaikutus yhteiskuntaan pitkällä aikavälillä. Köyhäinapu ja kaikki tulonsiirrot pitäisi kieltää valtion toimintana. Ne jotka eivät pärjää eivät pärjää , eikä heitä pitäisi valtion toimesta väkisin pitää yllä ja antaa lisääntyä ottamalla varat itsensä elättämään kykenevillä. Kaikki sosiaaliohjelmat ja tulonsiirrot olisi toteutettava ainoastaan kansalaisten vapaaehtoistoimintana. Eurooppalainen jalomielinen väestö kyllä huolehtii heikko-osaisista riitävällä tasolla ilman valtion puuttumista asiaan. Maahanmuuton positiivisia vaikutuksia perustellaan Yhdysvaltain taloudellisella kasvulla 18001900 luvulla ja Fazereiden, Finlaysoneiden ym. esimerkillä. Kuitenkin unohdetaan, että nämä kaikki olivat valkoisia. Todellisuudessa muiden kuin euraasialaisen väestön maahanmuutto johtaa vain köyhyyden ja epäjärjestyksen lisääntymiseen. Yhteiskunnan laatu määrittyy sen yksilöiden ominaisuuksista. Mitä korkeampi keskimääräinen älykkyysosamäärää, sen korkeampi elintaso. Afrikkalaisella geeniperimällä (keskimääräinen ÄO 70) ei ylläpidetä järjestäytynyttä yhteiskuntaa. Heillä ei riitä keskitason asiantuntijatehtäviin eikä alemman tason teknisiin tehtäviin riittävän kyvykkäitä yksilöitä. Seurauksena on yhteiskunnan toimintojen lamautuminen. Esim. Etelä-Afrikassa paikalliset kaivosyhtiöt eivät ole kyenneet lisäämään tuotantoa infrastruktuurin , esim. energiantuotannon rapautumisen vuoksi. Ylläolevista seikoista johtuen nykyisin Suomessa harjoitettava politiikka on suoranaista suomalaisten massatuhomaista. Rationaalisesti ajatellen päättäjiemme järjenjuoksua ei enää ole havaittavissa tuskin lainkaan. Ottaen huomioon että Sisäänheittoministeriön Viljanen esitti virkaantulonsa jälkeen tavoitteekseen tuottaa "maahantuontina" 10% Suomen väestöstä vuonna 2020 - siis 550.000 moniosaaja-rikastuttajaa, häveliäisyys asiassa on enemmän kuin ymmärrettävää. Tuon määrän julkistamallahan saisi aikaan miltei kansannusun aikaan.

"HuMaMu"- ja "TuPaHa"-matkailu maksaa ilmeisesti noin 400 miljoonaa euroa. Tämän päälle tulevat ne kuuluisat kiintiöpakolaiset, joista Asteroidi Thors tunnusti 120 miljoonan euron kulut vuodessa. Yhteensä tämä tekee noin 0,5 miljardia euroa vuodessa, and counting.. ! Viikottain tähän harrastukseen kuluva summa loppuvuonna 2009 oli noin 8 miljoonaa euroa. Edellisen lisäksi tulevat Kelan ja sossun maksut, jotka nämä ovat tarkkaan varjeltuja salaisuuksia. Asioista perillä olevat tahot arvioivat täältä tulevaksi lisäkustannnukseksi noin 0,5 miljardia euroa ! Maksaa kuin maistuukin, sanoisi ruotsalainen. Kehitysapuun käytetään vielä noin 1 miljardi euroa. Yhteensä ollaan tällä hetkellä ilmeisesti siis noin 1,5-2 miljardissa eurossa. Tätä lukua voinee käyttää mielipideargumentoinnissa, kunnes joku luotettava taho (voiko sellaista olla nykydoktriinissa ??) vetää "oikeat" luvut auki yksityiskohtaisesti. Mutta pienenä esimerkkinä kustannusten eskaloitumisesta palvelkoon vaikka ns. "perheen yhdistämisiin" liittyvä lentomatkailu. Suomihan haluaa maksaa jopa ihmisten lentomatkat Afrikan sarveen ja takaisin, mahdollisimman suurelle joukolle ihmisiä jotka voidaan niputtaa noutajan "perheeseen". Ennätys on tällä hetkellä kai 45 tai 47 "perheenjäsentä". No, lentolippuihin oli varattu 1 miljoona euroa. Tämä raha oli kulutettu jo helmikuussa, joten vuositarve onkin ilmeisesti luokkaa 10-12 miljoonaa ! Pieniä siis ns. "silakat joulukaloiksi", mutta kuitenkin kannattaa muistaa tuo julkisuusperiaate, että "viime vuonna kului xxxx"-rahamäärä saattaakin jo kysymishetkellä olla 10-kertainen - ja aivan varmasti se on joka vuosi suurempi kuin edellisenä vuonna ! Samaan aikaan hallitus on laittanut 10 miljoonaa Afrikan sarven lentomatkusteluun, 110 miljoonaa Afrikan ilmastonmuutosvastarinnan tukemiseen - ja 100 miljoonaa suomalaisen työttömyyden korjaussarjaksi !

Hienoa että voimme edistää näin myös oman maan parasta, vaikka Afrikka näyttääkin kohta johtavan 10-0 - maksava häviäjähän sen on paras häviäjä ! Kannattanee siis kääntää paitsi molemmat posket, laskea vielä housut alas ja perskankku paljaaksi - tiedä mitä kivaa vielä meille on jaossa, vai mitä ? Mainittakoon, että vuonna 2011 aloittanut hallitus toimii asioissa paremmin kuin edellinen, mutta ei kuitenkaan ole tehnyt mitään olelllisia rakenteellisia muutoksia. Neekereitä virtaa maahan siinä missä ennenkin ja olemassa olevat sikiävät kaatopaikan rottien lailla.

2.Vapaamuurarien ja juutalaiseliitin rooli asioiden sotkemisessa h . Lyhyesti Juutalaisista
Juutalaisasia on liian laaja, jotta sitä voisi käsitellä tämän opuksen puitteissa. Alla kuitenkin joitain avainkohtia. Vaikka juutalaiset ovat ulkoisesti kunnollisia, niin pinnan alla heillä on pimeä maailmansa, jota ei ulkopuoliselle paljasteta. Paljastukset ovat peräisin toisinajattelevilta juutalaisilta, joita on paljon, mutta jotka ovat marginaalisessa asemassa tai ajettu pois yhteisöistään. Juutalaisen valtavirran ajatusmaailma on niin uskomaton, että kukaan normaalijärkinen asiaan perehtymätön ei pidä sitä mahdollisena. Tämän vuoksi juutalaisia realistisesti käsittelevät kirjoitukset vaikuttavat hörhöjen vihapuheelta. Käytännössä juutalaiset muodostavat Israelin lisäksi oman virtuaalivaltion, joka on verkostoitunut käytännössä jokaiseen maahan maailmassa. Tällä valtiolla on keskitetty johto, jota merkittävä osa juutalaismiehistä tottelee (20%?). Tämä verkosto pyrkii luonnollisesti maksimoimaan valtansa maailmassa. Lisäksi on tärkeää ymmärtää, että juutalaisuus ei itseasiassa olekaan uskonto, vaan etninen ryhmä, joka vaalii omaa rotupuhtauttaan tiukemmin kuin mikään muu ryhmä maailmassa.

Todellisuudessa Neuvostoliiton johto oli alusta pitäen lähes 100% juutalaisjohtoinen., jota USA:n ja Saksan juutalaiset pankkiirit rahoittivat. Julkijuutalaisia oli bolsevikkien ylimmässä hallinnossa miltei 80%. Todellisuudessa loputkin olivat juutalaisia, koska he olivat muuttaneet nimensä venäläiseksi ja esiintyivät venäläisinä. Neuvostoliiton joukkomurhissa tapettiin n. 65 mijoonaa venäläistä. Tämän luvun kertoi nimetön Venäjän hallinnossa toimiva tilastotieteilijä kirjailija Alexander Solzenizynille. Neuvostoliitossa suoritettiin etninen puhdistus, jolla venäläisen yhteiskunnan huippu tuhottiin. Tällä tehtiin tilaa juutalaisille yhteiskunnan ylimpiin sosiaaliluokkiin. Juutalaisissa on myös pirullista se, että he pystyvät maailmanlaajuisesti hetkessä "muuttamaan mieltään", jos tilanne sitä edellyttää. Tämä johtuu keskitetystä johdosta, joka tekee päätökset ja käskyttää verkoston koko maailmassa. Tähän asti he ovat ajaneet porukalla monikulttuurisuutta, samalla lailla kuin kommunismia sitä ennen. Kommunismin kaatuminen Neuvostoliitossa on yksi esimerkki tälläisestä takinkäännöstä. Globaalin juutalaisverkoston johto teki päätöksen, joka levitettiin kaikkiin maailman juutalaisyhteisöihin. Sen jälkeen alkaa tapahtua mikrotasolla asioita, jotka heijastuvat makrotasolle. He ovat vaikutusvaltaisia, koska omistavat maailman finanssi-instituutiot ja lähes kaikki yksityiset tiedotusvälineet. Yhtenäinen keskitetty johto, kaikkialle levittäytynyt verkosto ja äärettömät taloudelliset resurssit mahdollistavat sen, että 1% väestöstä pystyy kontrolloimaan lähes kaikkia maailman valtioita. Juutalaisten menetelmille on ominaista, että he ensin pyrkivät hallitsemaan aivoja ja vasta sitten ruumista. Tämä tarkoittaa sitä, että ensin tulevat ajatteluun vaikuttavat operaatiot eli propaganda, aivopesu ja todellisuuden muuttaminen ihmisen mielissä median, viihdeteollisuuden ja koulutusjärjestelmän korruption myötä. Sitten kun “pää" on saatu haltuun alkaa fyysinen aktiviteetti, joka onkin erittäin rumaa katseltavaa, kuten Kiinan ja Neuvostoliiton veribileet osoittavat. Muut toimivat päinvastoin eli ensin hankitaan fyysinen valta ja sitten pyritään muokkaamaan mielipiteitä. Tosin vähemmistö ei pystykään saavuttamaan valtaa pelkkää voimaa käyttämällä ja vallan jatkumisenkin edellytys on sen jälkeen isäntämaan

dekapitointi eli hallittavan yhteisön parhaan, johtavan ,aineksen tuhoaminen. Siinä mielessä he toimivat erittäin loogisesti ja jopa luonnon lakien mukaan. Juutalaisverkosto on tähän asti ajanut fanaattisesti monikulttuurisuusagendaa, mutta se kykenee hetkessä muutoksiin, jos keskitetty johto niin päättää. He voivat siis milloin hyvänsä myös aloittaa monikulttuurisuuden vastustamisen, jos se palvelee heidän etujaan. Näin voi käydä siinä tapauksessa, mikäli monikulttuurinen valtavirta murskautuu tulevaisuudessa. Juutalaiset pyrkivät aina provosoimaan konflikteja ja mikäli monikulttuurisuutta kannattavien ja vastustajien välille syntyy verinen konflikti, tulevat he taiteilemaan osapuolten välillä pyrkien hyötymään siitä mahdollisimman paljon. Jos juutalaiset ja vapaamuurarit pystyvät infiltroimaan tulevaisuuden uuden isänmaallisen hallinnon laajalti, niin siinä vaiheessa, kun kaatuneen monikulttuurisen hallinnon edustajia teloitetaan urakalla ilman oikeudenkäyntejä, niin teloitettavien joukkoon voi "lipsahtaa" isänmaallisia johtohenkilöitä, jotka ilmottautuvat uudelle hallinnolle. Siten olisi vältettävä summittaisia teloituksia ilman oikeudenkäyntejä ja isänmaallisten olisi hyvä pysyä aina anonyymeina, ellei muut seikat ja kokonaisetu edellytä julkisesti toimimista.

Juutalaisten toimintatapoja:
Akkusatiivinen inversio eli käänteinen syyttäminen -Aina syytä muita juutalaisten itse tekemistä rikoksista -Syytä, syytä, syytä, syytä, syytä; -Valehtele, valehtele, valehtele, valehtele, valehtele; -Parjaa, parjaa, parjaa, parjaa, parjaa. Yllämainittu häikäilemätön valehtelu on monelle tuttua kommunistien menetelmänä. Mistä kommunistit, jotka pyrkivät luomaan oikeudenmukaisen ihanneyhteiskunnan saivat oppinsa härskistä valehtelusta?

Totuus Holokaustista ja orjakaupasta
Maailman pahimmat massamurhaajat, rasistit ja vihaajat syttävät maailman syyttömintä rotua, valkoisia, ja erityisesti vähiten syyllistä kansaa, saksalaisia, sen itse tekemistä rikoksista*. -Saata goyimi (ei-juutalainen) puolustuskannalle jatkuvilla ja loppumattomilla syytöksillä -Hyväuskoinen goyimi ei yksinkertaisesti voi uskoa, että joku voisi valehdella niin härskisti (sen on oltava ainakin osittain totta**). *Juutalaiset hallitsivat suvereenisti orjakauppaa koko edellisen vuosituhannen ajan

Käytännössä muut eivät sitä harjoittaneet

lainkaan. Esimerkiksi USA:n orjamarkkinat oli aina kiinni sapattina (tästä löytyy paljon kirjallisuutta).

**"Holokausti" on todellisuudessa sumutusta, jolla peitellään juutalaisten organisoimia Neuvostoliiton massamurhia. 1900
luvun ensimmäisellä puoliskolla . Toisen maailmansodan aikana Saksan leireillä ja getoissa kuoli Punaisen Ristin tilastojen mukaan alle 60 000 tuhatta juutalaista nälkään ja tauteihin sodan loppuvaiheessa Saksan infrastruktuurin romahdettua. Suurin osa holokaustikertomuksista on kyllä tapahtunut oikeasti, mutta eri paikassa. Kertomukset on "lainattu" Neuvostoliiton Gulag leireiltä. Kuvamateriaali nälkiintyneistä ruumiskasoista saksalaisista siviileistä ja sotavangeista, jotka ovat enemmänkin dokumentaatiota liittoutuneiden suorittamista raakuuksista.

Miten Holokaustivalhe onnistui?
Juutalaisverkoston keskitetty häikälemätön johto mahdollistaa uskomattomatkin asiat. Holokaustivalheen tuominen historian kirjoihin edellytti vain globaalin johdon päätöstä. Sen jälkeen ilmestyi kuin tyhjästä satoja "silminnäkijöitä". Saman aikaisesti ilmaantui kymmeniä "tutkijoita". Nopeasti oli tehty iso joukko "tutkimuksia", joita sitten historian julkaisut ja sanomalehdet kertoivat tosina. Tämä upposi ja hyväksyimme "totuuden" historiaamme. Kun sepitetään satuja, menee siihen vähemmän aikaa kuin jos tutkitaan oikeasti. Jotkut harvat aidot historijoitsijat kiinnostuivat asiasta, mutta heillä meni monta vuotta kerätäkseen todisteet holokaustin olemattomuudesta. Judeomasoninen valtaklikki vaikeni näistä oikeista tutkimuksista ja näitä historijoitsijoita kohtaan käynnistettiin uhkailu, kiristys, parjaus, väkivaltakampanjat ja jopa murhat. Totuuden ymmärtää nykypäivänäkin liian harvat, jotta sillä olisi merkitystä.

Tämän sivuston tarkoitus ei ole käsitellä holokaustiakaan. Kohtuullisen pienin ponnistuksin keskimääräisellä järjellä varustettu itsenäisesti ajatteleva ymmärtää holokaustin mahdottomuuden. Vaikeinta asiassa on pitkään jatkunut aivopesu, jonka aiheuttaman väärinkäsitysten ketjun oikaisu vaatii aikaa.

Juutalaisuuden opeista
Talmud, tätä opetetaan synagoogissa ympäri maailman. Tälläkin hetkellä jossain synagoogassa kirotaan meitä goymeita alimpaan helvettiin. 1). Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä 2). Juutalaiset saavat vapaasti tappaa, raiskata ja huijata goyimia sekä valehdella oikeudessa 3). Hän kuka vuodattaa goyimin verta suorittaa uhrauksen Jumalalle. 4). Kaikki ei-juutalaiset naiset ovat huoria 5). Kristityllä lapsella ei ole sen enempää arvoa kuin petoeläimellä 6). Ei-juutalaisen tytön kanssa voidaan olla yhdynnässä, kun hän on kolmen vanha

i. Lyhyesti Vapaamuurareista
Yksi juutalaisen mahdin salaisuuksista on vapaamuurariliikkeen hallitseminen. Tästä on kirjoitettu jo reilun sadan vuoden aikana useita kirjoja, joista vain pieni vähemmistö on tietoinen sattuneesta syystä.

Opetus vapaamuurareissa on sen tyyppistä, että yksittäinen jäsen ei pysty saamaan asiasta kokonaiskuvaa. Suurin osa jäsenistä on vilpittömiä sekä ylpeitä muurariudestaan. He eivät pysty ymmärtämään millä mekanismilla vaikuttaminen tapahtuu ja missä ovat mukana. Toki jotkut ymmärtävät jossain vaiheessa totuuden, mutta heistä hankkiudutaan pikaisesti eroon.

Tämä sivusto ei pyri käsittelemään vapaamuurareitakaan, kun asia on monimutkainen ja vaatisi pitkän pohjustuksen. Esimerkkinä yhden vapaamuurarin tarina.

Juha Julinin tarina
Vapaamuurijärjestö on salaisia rituaaleja harjoittava seura, johon kuuluu 6700 suomalaismiestä. Juhani Julinille ovi vapaamuurariloosiin avautui liike-elämän kautta. "Olen nähnyt, mitä vapaamuurarius on, siksi kirkon työntekijöiden kasvava määrä liikkeessä järkyttää".

Lähes kaksikymmentä vuotta sitten kaksi liikemiesystävää alkoi kysellä Juhani Julinilta, miten tämä mahtaa suhtautua vapaamuurariliikkeeseen. "Miksipä ei", tuumi Julin, kun bisnestoverit tiedustelivat, olisiko oululaisella hallintojohtajalla halua verkostoitua.

Juhani Julinista oli tullut vapaamuurariehdokas. Vapaamuurarien salaisuuksia ei paljasteta liikkeen ulkopuolisille. Ei liioin alemmalla tasolla olevalle vapaamuurareille.

Vapaamuurareiden Suomen suurloosissa on kolme astetta: oppilasmuurariaste, veljesmuurariaste ja mestarimuurariaste. Asteet jakautuvat 33 eri tasoon. Tieto liikkeestä ja sen harjoittamista rituaaleista kasvaa muurariuden syvetessä.

Kukaan vapaamuurari ei tiedä seuraavan tason salaisuuksia ennen kuin hän on sinne edennyt. Saadessani kutsun vapaamuurarioppilaaksi sain hyvin vähän tietoa siitä, mitä vapaamuurarius on. Kysymyksiä oli koko ajan enemmän kuin vastauksia, kertoo Julin.

Suomen suurloosin sääntöjen mukaan vapaamuurarin pitää hallita itseään ja omaisuuttaan. Hänen on oltava terve ja ehdottomasti mies.

Myös eettisten ja moraalisten arvojen on oltava kohdallaan ja smokkiin on oltava varaa, Julin tietää.

Vapaamuurariveljet miettivät keskenään, ketä liikkeeseen voisi ja kannattaisi pyytää mukaan. Talouselämän sekä yhteiskunnan valtapaikkojen saaminen jäsenten haltuun merkitsee liikkeen vallan kasvua.

"Vähän ilkeää se teki"

Kun kaksi veljeä suosittelee ja kolmas ehdottaa uutta jäsentä oppilasmuurariksi, ehdokkaan nimi

kuulutetaan loosin ilmoitustaululla. Mikäli kukaan ei vastusta ehdotusta, kandidaatti kutsutaan kolmesta luottomuurarista muodostetun tutkijalautakunnan haastatteluun.

Jos lautakunta suosittelee henkilöä oppilasmuurariksi, ehdotus menee suljettuun äänestykseen. Jos ehdokasta vastaan on yksikin ei-ääni, jäsenyyttä ei myönnetä ja asia on loppuun käsitelty. Valitusoikeutta ei ole.

Marraskuussa 1993 Juhani Julin läpäisi seulan. Oli aika vannoa oppilasmuurarin vapaamuurarivala.

Oululainen hallintojohtaja seisoi vasen rinta ja polvi paljaana sekä vahva köysi kaulassa Oulun Saaristokadulla sijaitsevassa vapaamuurarien temppelissä. Vastaavia suljettuja huoneistoja löytyy lähes kaikista Suomen kaupungeista. Tavallisesti keskeltä kaupunkia, paraatipaikoilta. Vapaamuurarilooseja on Suomessa puolitoistasataa.

Saaristokadun temppeliin oli tuotu rituaalia varten vapaamuurarien symbolit, harppi ja suorakulma. Alttarilla oli myös avattu Raamattu, tosin vain yhtenä kalusteena muun rekvisiitan joukossa. Vapaamuurarivalan Julin vannoi polvistuneena alttarin äärellä käsi Raamatulla:

"Kurkkuni leikattakoon poikki, kieleni reväistäköön irti juuria myöten ja haudattakoon meren hiekkaan matalan veden merkin kohtaan, jossa vesi nousee ja laskee kahdesti 24 tunnissa, jos ikinä tieten tai tahtoen loukkaan tätä juhlallista valaani tai velvollisuuttani oppipojaksi otettuna vapaamuurarina. Jumala minua auttakoon ja pitäköön minut järkkymättömänä sen täyttämisessä."

Valan vakuudeksi kokelas antoi suudelman Pyhän Raamatun kanteen.

Vähän ilkeää se teki, Julin muistaa.

Korkeampaa kaveruutta

Juhani Julin eteni vapaamuurariuden rattaissa yhtä tehokkaasti kuin työurallaan. Ensin veljesmuurariksi ja sitten mestarimuurariksi. Epäilykset kuitenkin kasvoivat oululaisen kavutessa veljesyhteisön portaita ylöspäin.

"Jo siinä vaiheessa, kun menin riitteihin mukaan, opetusrituaalin sisältö alkoi tuntua oudolta. Mutta vapaamuurariudessa käytetään taitavasti hyväksi miehen uteliaisuutta, paljastetaan salaisuuksia pienillä askelilla, jolloin olet koko ajan koukussa ja haluat mennä eteenpäin avaamaan lisää salaisuuksia.

Toinen asia, joka pitää miehet mukana, on rituaalihierarkia. Se on elintärkeää. Jos työelämässä ei ole normaalia etenemismahdollisuutta, voi tuntua houkuttelevaa tulla puhutelluksi kunniaarvoisena mestarina tai korkeimmin kunnioitettuna veljenä. Titteleitä riittää, ja niitä käytetään.

Vapaamuurariveljeys edustaa ikään kuin korkeampaa kaveruutta kuin muut ihmissuhteet, ja toisen vapaamuuriveljen voi tunnistaa heti vaikkapa kättelytyylistä."

Salaperäisyys, halu päästä kohti suurempaa tietämystä ja tärkeyden tuntu veivät voiton epäilyksistä ja ajoittaisesta vastenmielisyyden tunteesta, joita pakanauskontojen riittejä muistuttavat rituaalit Julinissa herättivät.

Voi perustellusti kysyä, mikä saa aikuiset miehet kävelemään muodostelmassa ympäri loosia side silmillä ja polvi paljaana toistamassa muinaisten luonnonjumalien palvontaan liittyvien uskonnollisten riittien muotomenoja.

Suomen suurloosi ilmoittaa vapaamuurariuden päämääräksi opettaa jäsenilleen "ikiaikaisia hyveitä" ja saada heidät "ajattelemaan elämän perimmäisiä kysymyksiä". Hyveisiin luetaan muun muassa korkea moraali ja osallistuminen hyväntekeväisyyteen.

"Ne ovat hyviä miehiä, jotka ovat siellä mukana. Monet ovat siellä ihan vilpittömästi ja hyvää tarkoittaen. He luulevat olevansa hyvän asian kanssa tekemisissä."

Niin aina mestarimuurariksi saakka edennyt Juhani Julinkin kuvitteli. Pudotus maan pinnalle tuli työelämän kriisin kautta.

Pappien määrä vapaamuurariliikkeessä kasvanut

Entinen vapaamuurari Juhani Julin tietää Suomen suurloosissa toimivan aktiivisesti kymmeniä kirkon työntekijöitä, joista valtaosa on pappeja ja kanttoreita.

Määrä on hänen mukaansa kasvanut kahden viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana. Esimerkiksi Oulussa on Julinin tietojen mukaan parhaillaan jälleen yksi uusi pappi pyrkimässä vapaamuurariksi.

"Jos kirkon ylin johto tietää vapaamuurarien suhteen uskontoon, miksi sitä ei tuoda julkisuuteen?"

Juhani Julin sanoo odottavansa, että evankelis-luterilainen kirkko ottaisi Suomessa selvän kannan vapaamuurariuteen.

"Sanoisi sitten vaikka, että minun käsitykset ovat väärät, kunhan ei tyytyisi olemaan hiljaa. Vaikeneminen on kaikkein pahinta. Olemalla hiljaa kirkko tekee ison karhunpalveluksen niille kuudelle tuhannelle suomalaiselle miehelle, jotka kuuluvat vapaamuurareihin. (...)"

(Julin kuoli kesällä 2011 "onnettomuudessa". Mönkijä oli "kaatunut" hänen päälleen)

j. Vetoomus vapaamuurareille
Tämä kirjoitus sisältää fraaseja ja vertauskuvia, jotka vaikuttavat oudoilta niille, joille on vierasta vertauskuvallinen kirjoitustyyli. Yhdellä sanalla tai lauseella voi olla monta merkitystä, mikä on tyypillistä "mysteereille", jotka ovat sisällytetty vapaamuurareiden salaisiin opetuksiin. Tämä artikkeli on kirjoitettu vapaamuurareista ja vapaamuurareille, joten on välttämätöntä kirjoittaa tällä tavoin Jotkut ovat kirjoittaneet laajoja teoksia, joissa avataan muinaisten kansojen ja uskontojen myyttejä. Hermeettisellä paraabelilla voi olla jopa seitsemän erilaista tarkoitusta siihen vihkiytyneille ja nämä tarkoitukset ovat erilaisilla nousevilla tasoilla. Koska tämän kirjoituksen tarkoituksena on olla suppea, on riittävää todeta, että neitsyt löytyy monista muinaisista mystisistä uskonnoista, joissa se esittää salaisuuksien alkuperää. Ristiinnaulitut pelastajat, joita oli ainakin 16 ennen kristinuskoa, edustavat Mysteeriä itsessään. Näitä salaisuuksia on jatkuvasti tuhottu tai vääristelty tyrannien toimesta, mutta niitä on säilytetty ja ylläpidetty Salaisen Veljeskunnan ponnistuksin Mysteerit itsessään ovat tietämystä luonnon syvimmistä salaisuuksista, toiminnoista ja laeista. On todettava, että nykyinen vapaamuurarius, teidän loosinne, jotka olivat kerran Sophian, Viisauden Neitsyen, säilyttämiseen tarkoitettuja pyhiä temppeleitä, ovat nyt osallisena Paholaisen suorittamaan raiskaukseen. Ylhäisen Jachlinin ja Boazin pylväät sekä Isiksen viitta on nyt tahrattu viattomien vereen, peittäen pikemminkin petoksia kuin Luonnon Mysteerejä Jerusalemin kolme suurta mestaria ovat tulleet ahneeksi kauppiaaksi, kieroksi lakimieheksi ja vallanhimoiseksi ruhtinaaksi. Jubela, Jubelo ja Jubelum vuodattavat mestarirakentajien verta seitsemän pyhän askeleen päälle. De Molayn, temppeliritarien, Brunon, Baconin ja lukemattomien muiden tuntemattomien marttyyrien veri menneisyydessä on kuivunut ja heidän unelmansa on häpäisty. Sir Francis Baconin "Uusi Atlantis" (USA) on osallistunut 200 miljoonan kuolevaisen vammauttamiseen ja murhaamiseen loputtomissa sodissa ympäri maailman, tuhoten jokaisen rodun, kansan ja kulttuurin yhtenäisyyden, sekä tuhoten valkoiset kansakunnat ja valkoisen

rodun. Hänen unelmastaan on tullut painajainen. Leijonan käpälä ei enää kohota luonnon suuria luonnoksia, mutta sensijaa avustaa väärää Siionia häpäisemään ja tuhoamaan valkoisen rodun. Suurten arkkitehtien ensimmäinen laki, "kuten kaltaistaan kaltaisen jälkeen" on häpäisty ja ilkuttu. Temppeli ei ole enää tunnettu Suuren Työn vertauskuvista ja symboleista, Täydellisestä Ihmisestä, joka on ollut valkoisen miehen harmonista tasapainoa ja vaistoa. Tänään, tietämättömät muurarit opettavat lapsillen tietokoneen järkeä, joka kieltää vaiston ja rodullisen säilymisen. Luciferin rinnoilta tulleet tietämyksen purot ovat kehittyneet keinotekoisen ja valheellisen Israelin tuhon virroiksi. Suuren pyramidin, talon Mestari, kadonneissa paikoissa, suree leskiään, poikiaan, eikä enää tiedä, eikä etsi Kadonnutta Sanaa. Eivätkö Mestarimuurarit tiedä, että Salomon ja hänen 12 Israelin heimoaan ja Jeesus 12 opetuslapsineen ovat vertauskuva auringosta ja kahdestatoista tähtikuviosta. Eivätkö he tiedä, että kun Kristityt sanovat "amen", he rukoilevat Egyptiläistä Aurinkojumalaa "Amen Ra:ta?". Eivätkö he enää tiedä, että Jachin ja Boaz ovat Obeliskeja, jotka kerran olivat Amen Ran temppelin sisäänkäynnissä? Eivätkö he tiedä , että Suuri Pyramidi on suurin kaikista temppeleistä? Eivätkö he pysty avaamaan hermeettistä salakieltä 74 sanasta Ilmestyskirjan 2:9 ja 3:9, jotka yksilöivät rodullisia ja uskonnollisia klaaneja, jotka hallitsivat kaikkia kerran valkoisia kansoja ja jotka on tuomittu kuolemaan? Tämänpäivän "muurarit" halveksivat esi-isiensä muistoa. Todelliset Muurarit, Mysteerien säilyttäjät, kirjoittivat USA:n itsenäisyysjulistuksen ja perustuslain, jotka, vaikkakin epätäydelliset, heijastivat heidän haluaan vapauteen ja heidän pelkoaan keskushallinnosta. Heidän unelmansa on häpäisty Juutalaisen Illumintain soluttautuessa Vapaamuurarien päälooseihin. Nyt yli 200 vuoden ajan Muurarit ovat palvelleen petoksellista Siionia, eivätkä tiedä mitä he tekevät. Todelliset Vapaamuurarit muodostivat Mormoonien uskonnon, joka oli alunperin rodullisesti eksklusiivinen ja opetti moniavioisuutta. Sitten rotu-murhaaja USA:n hallitus, petturien ja tietämättömien "Muurarien" avulla, vainosivat Mormooneja, kunnes he hyväksyivät

monirodullisuuden ja yksiavioisuuden. Liittovaltion, osavaltion ja paikallisten tuomarien, lakimiesten, syyttäjien, poliisin , armeijan, kauppiaiden ja politiikkojen käyttämä kerran pyhä työ, merkit, vastamerkit ja salaisuudet ovat valjastettu edistämään ahneutta, omaa etua ja vääryyttä. Oikeusistuimet ovat täynnä vääryyttä, vääriä todisteita ja epäoikeudenmukaisuutta, jossa Vapaamuurarit ovat osallisina. Temppeli on tullut epäpuhtaaksi hengeltään. Luoja antoi vaistot pysyä erillään ja erialueille itsesuojelun merkeissä kullekin lajille ja rodulle. Rodullinen integraatio ja sekarotuisuus, joka siitä seuraa, tuhoaa sen mitä Luoja loi. Salliiko Edisonin, Fordin, Baconin, Shkespearen, Bellin ja Galileon jne jne rotu kuolla, koska leskien poikien pojat halveksivat esi-isiään? Vapaamuurarien edeltäjät, Mysteerien Vartijat, tekivät suuria, jopa lopullisia uhrauksia, jotta voisivat taistella Judean ja Rooman pahaa uskontoa vastaan. Se on tehnyt Euroopasta suuren orjatyöleirin tuhanneksi vuodeksi. Mutta tämän päivän Vapaamuurarit vaihtavat Judeo-Kristityn orjuuden kansanmurhaksi ( valkoisen rodun tuho) Judeo-USA:n toimesta. Uusi Vapaamuurarius on uusi perintö, jota oikeammin pitäisi kutsua Judeo-Vapaamuurariudeksi. Yhdysvaltain suuressa sinetissä, joka nähdään dollarin setelin takana kotkan yläpuolella, näemme kolmetoista viisisakaraista tähteä, jotka edustavat yksittäisiä osavaltiota. Yhdessä ne muodostavat hexagrammin tai Daavidin tähden, jota käyttävät heimo, joka omistaa ja kontrolloi valkoisia kansakuntia. Vertauskuva on selvä. Yhdysvaltoja käytetään rakentamaan maailman Sionistinen valtakunta, ja näin onkin juuri tapahtunut. Pentagonista, eikä sattumalta, on tullut tämän valtakunnan poliisivoimat, ja Amerikasta on tullut punainen, valkoinen ja sininen liikkuva, massamurhaava kone, joka on vailla vertaansa tehokkuudessaan ja raakuudessaan jopa pedon ensimmäiseen päähän, judeokristillisyyteen, verrattuna. Joten, nyt tässä ajassa, teknologisessa painajaisessa ja henkisessä tyhjiössä, emme ainoastaan näe Prometheusta uudelleen ristiinnaulittuna Kaukasus Vuorelle, mutta valkoisen rodun ristiinnaulittuna Siionin vuorelle. New Agen harjoittajat häpäisevät muinaiset Mysteerit, lapsellisella opilla Universaalista rakkaudesta, kieltäen sen, että Luoja loi leijonat syömään lampaita ja elämän olemaan kamppailua. Ennen Arvostetut Mestarit ovat tehneet looseistansa tietämättömyyden ja synnin tunkion. Luonnon vastaisia kirjoituksia kutsutaan pyhiksi kirjoituksiksi. Propagandaa kutsutaan

historiaksi. Pahaa kutsutaan hyväksi. Äänestys on petos, jota valvotaan median propagandalla ja tietokoneohjelmilla. Epäoikeudenmukaisuus on laki. Kansanmurha on pyhitetty ja vastarinta valkoisten rodun murhaamista vastaan kutsutaan "VIHAKSI". Kerran joillakin Yhdysvaltojen perustajilla oli tarkoituksena yhdistää Euroopan valkoiset kansakunnat rauhassa ja yhteistyössä. Kansainvälisellä rahamaailmalla oli muita ajatuksia. Heille "E Pluribus Unum" ja "Novus Ordo Seclorum" yhdysvaltojen Suuressa Sinetissä tarkoittaa valkoisen rodun sekoittamista ja tuhoamista integraatiolla ja sekarotuistamalla.

Mysteereihin perehtyneillä viisailla, jotka kirjoittivat Vanhan testamentin, joka oli tarkoitettu rakentamaan rodullisesti erillinen uskonto, joka säilyttäisi valkoiset heimot. He olivat tietoisia, että valkoiset kansat, jotka kerran vaelsivat Pohjois Intiasta Napapiirille aina Brittien saarille ja Pohjois Afrikkaan, olivat tuhoutuneet toistuvasti rodunsekoituksen seurauksena. Kaksitoista Israelin heimoa on ollut mytologia, joka edustaa valkoisia kansakuntia. Todisteet osoittavat, että nykypäivän juutalaisilla ei ole yhteyttä Vanhan Testamentin opetuksiin. Tämä ei ole salaisuus loogisesti ajattelevalle mielellä. Yksi esimerkki tästä on, että Vanhan Testamentin Israelkertomus

on patriarkaalinen, isästä tuleva, kun taas nykypäivän juutalaiset määrittävät kansalaisuutensa äidin kautta. Älykkäiden ihmisten pitäisi tunnistaa, että Vanhan Testamentin Israelin heimot ovat vertauskuvia, myyttejä tai jopa profetia ja suunnitelma, jota käytetään historiallisessa mittakaavassa. Se ei ole historiaa itsessään. Enemmänkin älykäs henkilö tunnistaa, että raamatun kirjoitukset ja kirjoittajat ovat olleet Judeo-Roomalaisten tyrannien kontrollissa ja valvonnassa yli 2000 vuoden ajan. Joten nykyään, vain pätevä vihkiytynyt henkilö, joka ymmärtää salaiset koodit voi olettaa opettavansa jotain raamatusta. Lisäksi rehellinen oppinut tietää, että pääviesti Uudessa Testamentissa on muodostaa orjauskonto, joka on tarkoiteuttu valtaamaan, orjuuttamaan ja tuhoamaan valkoinen rotu, muutamaa läpinäkyvää pyrkimystä yhdistää Testamentit yhteen huomioimatta. Juutalaiset varastivat Daavidin Tähden valkoisilta arjalaisilta Mysteereihin vihkiytyneiltä. He varastivat identiteetin Vanhan testamentin myytistä Isrelista, nämä myytit ovat luoneet Arjalaiset Vihkiytyneet. He tuhosivat unelman vapaasta Arjalaisesta tasavallasta, jota kutsutaan USA:ksi. Käyttäen Illuminatia, he korruptoivat Vaapaamuurareiden pääloosit ja neutraloivat vastarinnan tyranniaa vastaan. Nyt neliö ja kompassi palvelee kaaosta ja tuhoa. Seitsemästä tähdestä on tullut perversion asteita. Maailman Neitsyt ei enää hedelmöity Hermeksen toimesta, ja Horuksen Salaisuudet kuolevat hänen kohtuunsa. Harhaanjohdetut muurarit etsivät turhaan Idästä Kadotettua Sanaa, kun he lukitsevat avaimen Lännen vankilaan. Leskien pojat puhuvat Suuresta Matemaatikosta ja Maailmankaikkeuden Geometrikosta, kuitenkaan he eivät tiedä Muinaisen maailman Seitsemän Ihmeen geometriasta, tai Seitsemän Tai neliön geometriasta, tai Jumalan Seitsemästä Hengestä tai Ilmestyskirjan Seitsemästä Sinetistä. He lukevat raamatusta, joka on koostettu gnostisesti vihkiytyneen (Wotanistin) toimesta, jonka nimi oli Francis Bacon. Heillä ei ole mitään käsitystä sen todellisesta tarkoituksista. Ilmestyskirja 2:17 ja 3:12 kertoo heille, että Jumala ottaa uuden nimen, joka on kirjoitettu valkoiseen kiveen ("WHITE STONE"). Nimi tarkoittaa heille sananmukaisesti valkoista kiveä, paitsi se on anagrammi. Jos kirjaimet järjestetään uudelleen, siinä lukee "THEE IS WOTAN". Heillä on raamattu, Enlanninkielinen Kuningas Jamesin versio, josta on tehty aikapommi, joka on tarkoitettu tuhoamaan Judeokristillisyyden, mutta he eivät tiedä avainta tai koodeja. Joten

Baconin ja muiden vihkiytyneiden uurastus on hukkaan heitettyä, tunnistamatonta ja täyttymätöntä. Todellakin, moderni Vapaamuurarius on kuin jalojen vanhempien rappeutunut ja kiittämätön lapsi. Wacon, Hampurin ja Dresdenin liekkien ja edelleen ja edelleen, miljoonien lasten huuto uskomattomissa tuskissa, kun heidän viattomat ruumiinsa paistuu elävältä. FBI:n uusi inkvisitio, BAATF ja monet muut Liittovaltion pirut nauravat "oikealle Texasin grillille", jota he kutsuvat Wacoksi, samalla kun sotaveteraanit litkivät viinaa ja kehuvat, kuinka he tuhosivat valkoisen rodun puolustajan Saksassa. Toivottavasti ei Suuri Valkoinen Veljeskunta eikä Luonnon tahto enää pitkään siedä tätä täydellistä perversiota. Suuri puhdistus on tarpeen ja armoa ei tule antaa niille, jotka ovat kieltäneet Luonnon Luojan lait. Sinä kaaoksen aikana; Ragnarokin, Armageddonin ja Kalkin päivänä on hävitettävä ahneuden, pakkomielteenja väärän myötätunnon myrkyttämä niin sanottu sivilisaatio. Hallinto, joka perustuu filosofiseen tietämykseen, joka on järjellä varustettu sekä noudattaa Luonnon Lakeja, on jonain päivänä oltava todellisuutta. Valitkaa nyt Luonnon Jumalan järjen ja tyrannien keinotekoisten Jumaluskonnon välillä. Ensimmäinen on taistelua ja elämää tämän maailman tosiasioiden vallitessa. Toinen on jatkuvaa orjuutta ja lopulta valkoisen rodun edustajien, jotka historian valossa ovat Mestari Rakentajia, kuolemaa.

k. Kaiken takana on etninen konflikti
Kysymyksessä on kamppailu, jota on jatkunut satoja vuosia. On olemassa eräs tietty kansa, joka tekeytyy uskonnoksi, muodostaa aina valtion valtiossa ja toimii aina omien itsekkäiden päämäärien puolesta. Tämä kansa ei käytännössä sekaannu muihin, vaan pysyy erillään. Tämä etninen ryhmä, joka tekeytyy uskonnoksi, on omien kirjoitustensa mukaan karkoitettu 79 kertaa valkoisten eurooppalaisten asuttamilta alueilta. (katso hakukoneella: "jew expulsions"). Ihmismuisti on lyhyt ja aina, kun 1-2 sukupolvea on kulunut, tämä porukka on palannut takaisin ja heidät on toivotettu tervetulleeksi. Sitten taas 1-2 sukupolvea myöhemmin heidät on lähes aina karkoitettu uudelleen. Historiaan perehtymällä löytyy vastaus miksi näin on aina tapahtunut. 1700 luvulta lähtien tämä klaani päätti, että asioihin on tultava muutos. Heille jäi kolme vaihtoehtoa: 1. Sulautua, mikä käytännössä johtaisi oman identiteetin häviämiseen. 2. Jatkaa samaan malliin, mikä johtaa menestykseen ja myöhemmin äkilliseen tuhoon, jolloin vaivalla tehty työ valuu hukkaan 3. Pyrkiä toimimaan pitkäjänteisellä ja kärsivällisellä suunnitelmalla hankkimaan valta isäntämaissa ja maailmassa. Se verkostoitui ympäri maailman sekä laati pitkäjänteisen suunnitelman. Suunnitelma tuli julkisuuteen 1800 luvun lopussa (Siionin Viisaiden Protokollat). Avainkohtia suunnitelmassa olivat Euroopan kuningashuoneiden tuhoaminen sekä pankkijärjestelmän ja tiedotusvälineiden haltuunotto. Lisäksi avainpisteitä ovat erilaiset järjestöt, joissa pyrittiin ottamaan valta ja saatiin se. Esim. Vapaamuurariliike, kuten aiemmin on todettu, on juutalaisten johtama. Näin juutalaiset pystyvät värväämään pätevimmät ei-juutalaiset toteuttamaan agendaansa. Älykkäätkään vapaamuurarit eivät tajua ketä he palvelevat, kun opetus ja rituaalit on laadittu riittävän taidokkaasti ja ohjaus tapahtuu alitajunnan kautta hienovaraisesti. Opetuksessa pyritään "henkiseen kasvuun" ja "hyväntekoon" ym. Todellisuudessa tavoite on tehdä lammasmaisia lakeijoita hämäriin tarkoituksiin. Ranskan vallankumous ja Bolsevikkien vallankumous ovat olleet tämän suunnitelman

kohokohtia. Kummassakin on ollut yhteistä silmitön terrori, jossa kaikki älykkäimmät (kirjailijat, eliitti, koulutetut) pyritään murhaamaan järjestelmällisesti. Näin juutalainen eliitti ottaa vallan valkoiselta eliitiltä. Miksi kansan eliitti tuhotaan aina näissä vallankumouksissa? Kuka sen jälkeen johtaa? Kiinassa on myös ollut suuri ja voimakas juutalaisyhteisö jo satoja vuosia ja se oli Maon vallankumouksessa ja joukkomurhissa avainryhmä. Mao oli jo nuorena poikana juutalaisten koulutuksessa ja aivopestävänä,joten Kiinankin joukkomurhat on todellisuudessa juutalaisen eliitin tekosia. Juutalaisten pyhässä kirjoituksissa mm. Talmudissa sanotaankin "Tob Shebbe Goyim Harog!" eli parhaatkin ei-juutalaiset tulee tappaa. Kiinan kansan parhaimmisto teurastettiinkin Maon toimesta. Tässä kirjoituksessa termi "juutalaiset" ei tietystikään tarkoita jokaista tähän ryhmään kuuluvaa. Heidän joukossaan on myös paljon toisinajattelijoita. Kuitenkin käytännössä jopa joka viides juutalaismies on suoranaisessa komentosuhteessa kansainväliseen verkostoituneeseen maailmanlaajuiseen ylivaltaan tähtäävässä rikollisjärjestössä. Lopuista suurin osa on halukas tekemään omilleen palveluksia pyydettäessä. Sen vuoksi lienee ainoa tapa päästä tästä vaikutuksesta eroon on poistaa koko juutalaisväestö valkoisten asuttamilta alueilta. Demokratiassa hallitsee se, jolla on tiedoitusvälineet hallussa. Kansainvälisellä juutalaisella rikollisorganisaatiolla on 95% maailman mediasta hallussaan. Näin on Suomessakin erilaisten omistuskoukeroiden jälkeen. Nyt olemme parhaillaan tämän saman ihmisryhmän maalina ja sen tarkoituksena on tuhota meidät valkoiset. Tuhoaminen tapahtuu rodunsekoituksella ja pitämällä huoli siitä, että älykkäin kansanosa lisääntyy hitaiten kovan verotuksen ja tulonsiirtojen vuoksi. Lisäksi muutaman kymmenen vuoden välein järjestetään sotia ja vallankumouksia, joissa merkittävä osa parhaasta kansanosasta yleensä kuolee. Neekereitä tuodaan mahdollisimman paljon maahan. Tässä etnisessä puhdistuksessa matalaälyinen kehitysmaiden väestö on erittäin arvokas ase. Eräs kansainväliseen juutalaiseliittiin kuuluva henkilö on leuhkinut, että sitten, kun neekerit on tehneet tehtävänsä heistä tullaan hankkiutumaan eroon (katsokaa hakukoneella: Hidden Tyranny, White). Se

tapahtuu silloin, kun valkoiset ovat vajonneet riittävän alhaalle tasolle, menettäneet identiteettinsä, vaistonsa ja tahtonsa rodunsekoituksella. Rodunsekoituksella tuhotaan tehokkaimmin luontaiset selviämisvaistot. Kansainvälinen eliitti pyrkii maksimoimaan neekerien määrää myös painostamalla valkoisia kansoja kehitysapuun, jolloin kasvava väestömäärä esim. Afrikassa luo maahanmuuttopaineita, jolloin tuhoa saadaan nopeutettua. Syy tähän valkoisiin kohdistuvaan etniseen puhdistukseen johtuu siitä, että valkoiset pyrkivät rakentamaan oikeudenmukaisen ja reilun yhteiskunnan, jossa vähemmistön on vaikea hallita ja kontrolloida yhteiskuntaa. Lisäksi historian esimerkkien valossakin olemme haitallisia juutalaisille. Valkoisten kansojen ja juutalaisten välillä on ollut verinen ja katkera historia jo Rooman valtakunnan ajoista lähtien. Juutalainen verkosto pyrkii korruptoimaan valkoisten hallinnon. Viimeisen 200 vuoden aikana demokratia on ollut tässä tärkeä väline, kuten Siionin Viisaiden Pöytäkirjoissa kerrotaan. Se joka hallitsee finanssi-instrumentteja ja mediaa on yksinvaltias demokratioissa. Kun aikanaan Neuvostoliitto oli salaisesti kansainvälisen eliitin vallassa, jotka käytännössä ovat juutalaisia, ja nykyään maahanmuuttomutavyöry on saman valtaklikin salaisesti organisoimaa, niin itseasiassa nyt olemme sodassa samaa vihollista vastaan kuin Talvi- ja Jatkosodassa. Tosin nykyään vain murto-osa suomalaisista ymmärtää, että meitä vastaan käydään sotaa.

l. Mihin nykymeno johtaa?
Olemme kovaa vauhtia menossa kohti maailmanlaajuista tasavaltaa, kuten Siionin Viisaiden Pöytäkirjoissa on mainittu. Tämä on ainoa keino, jolla voidaan luoda rahoituksen, teollisuuden ja kaupan aloille pienen eliitin hallitsema kuningaskunta, josta tavallisella pulliaisella ei ole aavistustakaan. Vähitellen Tasavallan valekaavussa tämä kuningaskunta tulee olemaan entisiä yksinvaltaisempi. Se tulee oikeastaan olemaan sama minkä ihminen on toteuttanut hyötyeläimille. Kansainvälinen rahaeliitti, joka koostuu pääosin juutalaisista, ylläpitää otteensa ravinnosta, energiasta, vesivaroista ja mistä hyvänsä meidän tarpeistamme. Se tulee olemaan riippuvainen vahvasti organisoidusta ja huolellisesti valitusta yläluokasta, jolle maksetaan niin hyvin, että he ovat valmiita tekemään mitä hyvänsä, kuten on nähty nykypoliitikkojen kanssa. Se kuka saa rahaa kymmenetuhatta euroa kuukaudessa, on valmis laittamaan nimensä mihin hyvänsä. Loppupeleissä syntyy jakautunut yhteiskunta. Kansainvälinen eliitti pakottaa rivijuutalaisen valitsemaan puolensa herättämällä antisemitismiä ja ajoittain jopa juutalaisvainoja. Tällöin syntyy vähitellen tilanne, jossa kaikki työntekijät tulevat olemaan ei-juutalaisia. Insinöörit, johtajat ja hallintotyöntekijät sensijaan ovat juutalaisia. Tällä kertaa kyseessä eivät ole juutalaiset ja heidän ystävänsä, koska kun juutalainen eliitti ja heidän ruotuun pakotetut etniset kanssaihmiset pääsevät tietyn pisteen yli, ei heillä enää ole ei-juutalaisia ystäviä. Ja he ovat oikeassa. Kyseisessä tilanteessa heidän tulee tukeutua ainoastaan omaan "rotuunsa". Juutalaisia on vain n. 1% länsimaiden väestöstä eikä heitä ole vielä tarpeeksi muodostamaan pysyvää ekslusiivista yläluokkaa, Kyseinen puute korjautuu joukkotuhoaseilla jossain vaiheessa projektia ja ne jotka jäävät henkiin tulevat sen näkemään. Tämä vaikuttaa mahdottomalta ymmärtää; kuitenkin se tulee tapahtumaan lähes automaattiseesti, koska kaikki on valmisteltu etukäteen salaisesti, kuten Ranskan ja Venäjän vallankumouksissa.

Luonnollinen tapahtuma siinä mielessä, että modernissa ihmisyhteisössä on aina insinöörejä, johtajia, hallintotyöntekijöitä, jotta suuret ihmismasssat voivat työskennellä ja elää. Lisäksi se on ainoa keino organisoida maailma rauhanomaisesti. Kun kaikki varallisuus on kertynyt tietyn ryhmän käsiin, on se myös heille ainoa mahdollisuus säilyttää asemansa pysyvästi. Yllämainittu tulevaisuuden skenario johtuu siis juutalaisten nykyisestä etuoikeutetusta asemasta mihin he ovat salaisesti pääseet tai heidän on päästetty. Kohta he voivat johtaa kaikkea. Ihmiset työskentelevät valtion eteen ja ovat yhteistyökykysiä tuhotakseen kaiken valtion ulkopuolisen vallan niin kauan, kun heidän annetaan luulla, että valtio, mikä omistaa ja vallitsee kaikkea , ovat he itse. He eivät lopeta vapaaehtoista työskentelyään ennenkuin juutalaiset sanovat heille:" Anteeksi, et tainnut kuulla! Et ole ymmärtänyt oikein. Valtio, mikä omistaa kaiken, ei ole teidän, se on meidän!". Ihmiset haluavat silloin aloittaa vastarinnan. Mutta siinä tilanteessa se on jo liian myöhäistä, koska kaikki moraaliset voimavarat ovat lakanneet olemasta ja kaikki resurssit vastarinnan aikaansaamiseksi on hävitetty samasta syystä. Lammas ei voi vastustaa koulutettua lammaskoiraa, jolla on vahvat leuat. Ainoa, mitä työtä tekevä luokka voi tehdä on lakata työskentelmästä. Juutalaiset eivät ole riittävän yksinkertaisia, jotta he eivät olisi ottaneet tätä huomioon. Heillä on varalla vahtikoiransa. He antavat tarvittaessa nälänhädän hyydyttää vastarinnan. Tarpeen vaatiessa heillä ei ole ongelmaa aseistamattomien kapinoitsijoiden kanssa, koska heidän poliisivoimansa on hyvin aseistettu tälläistä ihmisjoukkoa vastaan. Olet varmaan jo nähnyt miten aseistamattoman lauman käy aseistettuja sotilaita vastaan (Tienamin Aukio Kiinassa). Ranskalaiset tietävät, eivätkä unohda vapaamuurarien terroria 1700 luvun lopun vallankumouksen aikana. Maailma tulee tietävä, mitä juutalainen terrori tulee olemaan. Esimakua on nähty Neuvostoliitossa ja Kiinassa. Käytännössä meillä ei ole enää perustuslaillista tasavaltaa jäljellä. Poliittinen systeemimme on

täysin korruptoitunut, oikeusjärjestelmämme on käytännössä oikeuden pilkkaa, vierasperäiset ja ulkomaalaiset hallitsevat meitä takoen parhaillaan orjuuden kahleita meille. Suomi ja koko Eurooppa on matkalla kohti maailmanhistorian pahinta taloudellista romahdusta minkä historia tuntee. Samalla kun yhteiskunnan poliittiset ja taloudelliset perustat ovat raunioina ja kaaosessa, myös moraalinen ja henkinen rappio rehottaa. Homoseksuaalit marssivat kaduilla, opettavat lapsiamme ja julistavat sanomaansa vaikutusvaltaisista asemista. Rodunsekoituksesta on tullut muoti-ilmiö, kun valkoiset pariutuvat vierasperäisten rotujen kanssa. Pornograafinen saasta täyttää mediaa. Kaikenlaista perversioita ryöppyää esiin jokapuolella. Juutalaisjohtoinen Hollywood ja suomalainenkin elokuvateollisuus on synonyymi sodomialle, vapaalle rakkaudelle ja kaikenlaiselle perversioille. Televisiosta tulee päivittäinen annos valkoisten ja kristinuskon vastaista propagandaa jokaiselta kanavalta. Lehdistö on täysin vihollisen käsissä edistäen alkuperäisten eurooppalaisten täydellistä tuhoa. Mikä vielä pahinta, myös kirkkomme on täysin korruptoitunut. Olemme pian orjuusyhteiskunnassa, ellemme laita sille stoppia tästä päivästä lähtien. Eri yhteisön auktoriteettihenkilöt ovat tässä suurimmassa vastuussa. Unohtakaa antirasismikampanjat ja käynnistäkää projektit Suomen pelastamiseksi eikä se onnistu kuin poistamalla petturit vallasta väkisin. Nykyisin johtoasemassa olevat tulevat tekemään kaikensa asemansa säilyttääkseen.

3. Suunnitelmamme
m. Keinot kahleista murtautumiseen
Miten voit toimia Suomen hyväksi? On olemassa kolme eri tapaa toimia. Ensimmäinen ei ole varsinaista taistelua, mutta hyödyllistä sekin. Mikäli päätät ryhtyä taisteluun, on valittava kohtien 2 tai 3 välillä ja pysyttävä jommassa kummassa muuttamatta toimintalinjaa. Toimintatavat ovat seuraavat: 1. Tiedon levittäminen -rotujen välisistä älykkyyseroista -totuudesta historian suhteen -kuka on meidän oikea vihollinen Laillista ja jokainen voi osallistua tähän jollain tasolla ilman riskiä. 2. Julkinen väkivallaton ja näennäisesti laillisesti toimiva organisaatio -tinkimätön totuudessa ja tavoitteissa, mutta ei tee mitään laitonta . Laillista, mutta vaarallista uran ja jopa terveydelle antifasistiväkivallan ja virkavallan toimesta. 3. Käytännön fyysisiä tekoja maanalaisella solutoiminnalla A. Matalan tason -erilainen häirintä (puhelinsoitot, uhkailu) -pienet tihutyöt (ikkunoiden ja muiden tavaroiden rikkominen, sotkeminen, renkaiden puhkominen) -julkinen häpäisy ja pilkka Laitonta, mutta toistaiseksi lievästi rangaistua

Matalan tason toiminnan kohteet: Toimittajat, yliopistotutkijat, maahanmuuttomyönteiset julkisuuden henkilöt, maahanmuuttajia palkkaavat yritykset, julkihomot, paikallispoliitikot, kaikki, jotka ovat edistäneet monikultturia epäsuorasti. Toisrotuiset ulkomaalaiset on saatava kaikin tavoin tuntemaan itsensä ei-toivotuiksi ja heihin kohdistetaan järjestelmällisiä häirintätoimia. Emme halua heidän integroituvan, vaan eristäytyvän, jotta heidät pystytään kuskaamaan täältä sopivana aikana ulos. B. Korkean tason toiminta -salamurhat -tuhopoltot -muut suuremmat tihutyöt Laitonta ja kiinnijäämisriski suuri. Aankarasti rangaistavaa (pitkä mahdollisesti elinikäinen vankeusrangaistus tai jopa teloitus pidätyksen yhteydessä). Korkean tason toiminnan kohteina ovat kaikki, jotka aktiivisesti teoillaan edistävät Suomen tuhoa ja vierasrotuisten määrää täällä. Lisäksi kaikki, jotka osallistuvat käytännön toimin kansalaisvapauksien rajoittamiseen (esim. sananvapaus, aselupien kiristäminen) kuuluvat tähän kategoriaan. Ykköskohteina ovat korkeat virkamiehet, jotka määrittävät politiittisia linjauksia, poliittiset johtajat, esim. kaikki edellisessä hallituksessa olevat puoluejohtajat tai ministerit, jotka ovat osallistuneet monikulttuurin edistämiseen, nykyinen presidentti, sisäministeriön johto, suurten lehtien päätoimittajat, jotka ovat osallistuneet monikulttuurin edistämiseen, maahanmuuttajien asioita hoitavat ja elantonsa

saavat lakimiehet ja maahanmuuttoasioita ajavat virkamiehet. Tähän kategoriaan voidaan ottaa myös haitallista toimintaa harrastavat paikallispoliitikot ja liikemiehet, jotka pyörittävät vastaanottokeskusbisnestä. Nykyinen Kataisen hallitus näyttäisi jatkavan monikulttuurisuuden edistämistä, mutta se ei ole vielä toteuttanut konkreettisia toimia sillä saralla. Tosin toimimattomuuskin voidaan katsoa aktiiviseksi isänmaanpetturuudeksi. Kuka tahansa voi toimia tässä asiassa extempore eli hetken mielijohteesta tilaisuuden tullen, mutta pitkä huolellinen valmistautuminen tuo yleensä paremman lopputuloksen. Puukotus väkijoukossa rintakehään tai kaulaan voi olla toimiva ratkaisu. Myös palavan nesteen heittäminen ja sytyttäminen voi toimia tai painavanesineen pudottaminen korkealta petturin päälle. Vain mielikuvitus on rajana maanpetturien likvidoinnissa. Jos olet alle 15 vuotias, selviät rangaistuksetta isänmaan vapattamisesta pettureista. Jos olet miljonääri voit palkata jonkun ammattilaisen toimimaan puolestasi ja siten luultavasti selviät ilman , että lain koura sinut tavoittaa. Jos olet muuten pätevä ja kykenevä voit selvitä itse operaation toteuttamisesta kiinni jäämättä. Kuolemansairaana voit tehdä viimeisen palveluksen isänmaalle. Laitapuolen kulkijana tai päihteiden väärinkäyttäjänä et ehkä kykene suoritumaan tehtävästä kiinni jäämättä, mutta toimimalla jälkipolvet ovat sinulle ikuisesti kiitollisia.

n. Johtajaton vastarinta
Johtajattoman vastarinnan käsitteen esitti ensimmäisenä eversti Louis Amoss, jonka kuolemasta on kulunut 50 vuotta (1961). Eläessään hän oli väsymätön kommunismin vastustaja ja taitava tiedustelu-upseeri. Eversti Amossin artikkeli johtajattomasta vastarinnasta ilmestyi hänen kuolemansa jälkeen 1962. Hänen teoriansa organisaatiosta oli tarkoitettu mahdollisen kommunistivallankumouksen toteumisen jälkeiseen aikaan Yhdysvalloissa. Tämän artikkelin kirjoittajalla on etunaan se, että hän on elänyt monta vuotta eversti Amossin jälkeen ja kehittänyt teoriaa edelleen. Eversti Amoss pelkästi kommunisteja. Tämän tekstin kirjoittaja pelkää valtion sortohallintoa. Kommunismi ei ole enää uhkatekijä, koska juutalaiset ovat luopuneet sen edistämisestä. Sensijaan valtionhallinnon tyrannia on uhka kaikille. Todellisuudessa kyse on kuitenkin samasta vihollisesta, koska sama taho, mikä aiemmin ajoi kommunismia on muuttanut strategiaansa. Vapaus on vähitellen hitaasti ja varmasti katoamassa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Samankaltainen systeemi kuin kommunismi on toteutumassa toista reittiä. Tämä artikkeli on kirjoitettu siinä toivossa, että amerikkalaiset ja eurooppalaiset pystyvät jonain päivänä tuottamaan riittävän rohkeita poikia ja tyttäriä, jotka pystyvät tuhoamaan nykyisen mädän hallinnon, joka ajaa valkoisen väestön tuhoamista. Ne, jotka rakastavat jälkeläistensä selviämistä, vapautta sekä uskovat siihen tarpeeksi taistellaakseen sen puolesta, ovat harvinaisia tänään, mutta jokaisen suuren kansan joukossa on jäljellä salaisia helmiä entisestä suuruudesta. Ne ovat siellä. Olen katsonut heidän kipinöiviin silmiinsä, jakanut pienen hetken satunnaisesti heidän kannsaan elämäni aikana. Olen ollut heidän ystävänsä, jakanut heidän tuskansa ja he minun. Me olemme joukko veljeksiä, luonnollisesti maaperästä saava voima toinen toisistamme, kun olemme rynnänneet taistelua kohti, jotka kaikki heikot, arat miehet, sanovat, että emme voi voittaa. Näin voi olla, mutta toisaalta, ehkä me voimme. Se ei ole loppu ennenkuin viimeinen vapaustaistelija on haudattu tai vankilassa tai sitten toisinpäin, kun viimeinen sortajamme on haudattu tai vankilassa. Lukuuottamatta suurta kaiken muuttavaa tapahtumaa, taistelu tulee kestämään vielä vuosia. Ajan kuluminen tulee tekemään selväksi sen jopa hitaammillekin, että nykyinen hallinto on

äärimmäinen uhka kansan elämälle ja vapaudelle. Tulevaisuudessa tämä mätä hallinto tulee saamaan tänään esiintyvän sorron näyttämään alakoulun harjoitustyöltä verrattuna siihen mitä heillä on suunnitteilla. Edelleen on olemassa henkilöitä, jotka toivovat muutaman harvan tekevän sen minkä monet eivät voi. Olemme tietoisia siitä, että ennenkuin asiat paranevat, ne varmasti huononevat ensin hallinnon näytettyä halukkuutensa käyttää entistä enemmän poliisivaltion toimenpiteitä toisinajattelijoita vastaan. Muuttuva tilanne tekee selväksi, että niiden jotka vaastustavat sortoa ja vääryyksiä on oltava valmiita muuttumaan, sopeutumaan ja arvioimaan toimintaansa, strategiaansa ja taktikkaansa uudelleen. Epäonnistuminen uusien vaadittavien menetelmien kehittelyssä ja toteutuksessa tulee tekemään petturihallinnon sortotoimista helppoja. Jokaisen isänmaallisen velvollisuus on tehdä tyrannin elämä kurjaksi. Jos siinä epäonnistutaan, ei hän ole vain itse epäonnistunut, vaan pettänyt oman kansansa. Nykyiset vastarinnan menetelmät, joita omaa kansaa, rotua, kultturia ja perintöä rakastavat käyttävät on läpäistävä ankarat vaatimukset. Menetelmien teho tulee testata käytännössä ja arvioida niiden vaikutus sortohallintoon. Hallinnon tavoitteet on tehtävä vaikeammiksi toteuttaa. Ne menetelmät, jotka eivät auta meidän tavoitteitamme on hylättävä, muuten petturihallinto hyötyy meidän epäonnistumisesta. Rehelliset miehet, jotka ovat muodostaneet ryhmän tai järjestön, jolla on poliittinen tai uskonnollinen luonne tullaan valheellisesti leimaamaan terroristeiksi tai hörhökultiksi ja heidän toimintansa tullaan estämään. On välttämätöntä pohtia muita menenetelmiä vastarintaryhmittymän muodostamiseksi -- tai yhtähyvin voidaan kutsua sitä: ei-organisaatioksi. Joidenkin harvojen annetaan kulissinomaisesti jatkaa toimintaansa, jotta kansaa voidaan hämätä, että Suomi tai Eurooppa on "vapaa demokraattinen maa", jossa sallitaan toisinajattelu. Valtaosan järjestöistä, jotka omaavat kykyä tehokkaaseen vastarintaan ei anneta jatkaa toimintaansa. Jokainen, joka on niin naivi uskoakseen, ettei valtiokoneisto murkaisi jokaista, joka uhkaa heidän valtaansa, pitäisi lähinnä opiskella kotona poliittista historiaa.

Yksi tekijä, joka ratkaisee, mikä ryhmä tai yksilö jätetään rauhaan ja mikä ei, on kysymys, miten ryhmät tai yksilöt käsittelevät erilaisia tekijöitä, kuten : salaliittoteorioiden välttäminen, (feeble mielisen) arvelluttavan sisällön hylkääminen, jäsenten laatuvaatimukseet, kontaktin välttäminen hallinon edustajiin tai mediaan, sekä viimeiseksi sulautuminen valtavirtaan, joka määritellään valtamedian "kosher" yhteyksillä, jolloin heidät nähdään yleensä harmittomina. Ensisijaisesti kuitenkin, se annetaanko minkä tahansa järjestön jatkaa toimintaansa tulevaisuudessa ratkeaa sillä, miten suurena uhkana sitä pidetään. Ei uhkaa sotilaallisessa tai poliittisessa kyvyssä, vaan ennemminkin uhkaa kehityskelpoisuuden mielessä. Potenttiaali on se, mitä hallinto pelkää eniten. Se, että yksiössä tai ryhmässä on kehityskykyä on tapauskohtaista. Petturihallinto mittaa uhan potenttiaalia siinä suhteessa, mitä missäkin tilanteessa tulisi tapahtumaan ryhmän tai yksilön toimesta. Tarkka tiedustelutiedonkerääminen antaa heille kyvyn arvioida ryhmän tai yksilön mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Pokeripelissä korttien paljastaminen ennen panoksia on varma tapa hävitä. Vapaustaistelija lähestyy pian sitä pistettä, jolloin mahdollisuus kuulua mihinkään ryhmään ei ole mahdollista. Toisille ryhmän jäsenyys on varteenotettava vaihtoehto vain aivan lähitulevaisuudessa. Lopulta ja ehkäpä paljon aikasemminkin mitä useimmat kuvittelevat, hinta kuulumisesta tälläiseen järjestöön ylittää minkä tahansa mahdollisen hyödyn. Tähän asti jotkut ryhmistä voivat olla hyödyllisiä esittelemälle vasta-alkajalle vapaustaistelun ideologiaa tai synnyttämällä hyödyllistä propagandaa, joka voi tavoittaa kvyvykkäät vapaustaistelijat. Se on varmaa, että tässä taistelussa on pääosin kyse yksittäisen ihmisen teoista, jokainen osallistujan tehdessä itsenäisen päätöksen sydämessään tehdä vastarintaa. Vastarintaa millä tahansa keinolla, joka on välttämätöntä. On mahdotonta tietää mitä muut tekevät, koska harva tietää toisen henkilön syvimpiä ajatuksia. On riittävää tietää, mitä itse tulee tekemään. Suuri opettaja sanoi kerran "tunne itsesi". Harvat miehet tuntevat, mutta voimme kukin luvata itsellemme, että emme kulje hiljaisesti kohti loppuamme, joka on petturihallinnon suunnitelema. Johtajattoman vastarinnan käsite ei ole mitään muuta kuin periaatteellinen järjestö-käsitteen hylkääminen. Perinteinen organisaatiokaavio on pyramidin muotoinen, jossa suuret massat ovat pohjalla ja johtaja huipulla. Tälläinen komentoketju ei ole ainastaan armeijoissa, jotka tietenkin ovat parhaita esimerkkejä pyramidiorganisaatioista. Rivisotilaat ovat pohjalla, seuraavana korpraalit, jotka ovat vastuussa kersanteille ja niin edelleen. Komentoketju kulkee huipulla

oleviin kenraaleihin asti. Sama järjestelmä on nähtävissä yritysmaailmassa, naisten puutarhakerhoissa ja poliittisessa systeemissämme. Tämä perinteinen "pyramidi'" kaavio nähdään käytännössä kaikissa poliittisissa, sosiaalisissa ja uskonnollisissa rakenteissa maailmassa aina EU-hallinosta roomalaiskatoliseen kirkkoon. Perustuslakimme pyrki lieventämään tätä diktaattorista luonnetta jakamalla vallan kolmeen osaan: toimeenpanovalta, lainsäädäntövalta ja tuomiovalta. Kuitenkin käytännössä pyramidi on koskematon. Pyramidiorganisaatio, ei ole vain hyödytön, vaan myös äärimmäisen vaarallinen osallistujilleen, kun sitä käytetään vastarintaliikkeessä tyranniaa vastaan. Etenkin teknologisesti kehittyneet yhteiskunnat, kykenevät tiedustelumenetelmiin, jotka läpäisevät järjestön rakenteet paljastaen komentoketjun. Kokemus on osoittanut kerta toisensa jälkeen, että valtion vastaiset poliittiset järjestöt, jotka organiosituvat tällä lailla ovat helppo saalis solutukselle, ansoitukselle ja siihen osallistuneet henkilöt on helppo tuhota. Tämä on nähty toistuvasti Yhdysvalloissa, missä hallinnon myyrät hakeutuvat isänmaallisiin järjestöihin ja tuhoavat ne sisältäpäin. Pyramidityyppisessä järjestössä soluttautuja pystyy tuhoamaan kaikki, jotka ovat hänen alapuolellaan ja useimmiten myös ne, jotka ovat korkeammalla organisaatiossa. Jos petturi kykenee soluttamaan järjestön huipun, voidaan koko organisaatio ylhäältä alaspäin tuhota sopivalla hetkellä. Vaihtoehto pyramidiorganisaatiolle on solu-systeemi. Menneisyydessä monet poliittiset ryhmittymät oikealta vasemmalle ovat käyttäneet solu-tyyppistä organisoitumista edistääkseen tavoitteitaan. Pari esimerkkiä tästä: Pohjois-Amerikan vallankumouksen komiteat muodostettiin kolmessatoista siirtokunnassa. Niiden tarkoitus oli oli syrjäyttää hallitus ja siten auttaa itsenäisyystaistelua. Vapauden pojat, jotka tulivat kuuluisaksi heittämällä valtion verottama teelasti Bostonin satama-altaaseen, olivat yhden komitean toimeenpaneva siipi. Jokainen komitea oli salainen solu, joka toimi täysin itsenäisesti riippumatta muista soluista.

Tieto siirtyi komiteasta toiselle, siirtokunnasta siirtokuntaan, ja siihen reagoitiin itsenäisesti paikallisesti. Jopa siihen aikaan, jolloin tiedonkulku oli heikkoa, kun kesti viikkoja tai kuukausia kirjeen toimittaminen, nämä komiteat ilman mitään keskusjohtoa, olivat hämmästyttävän samankaltaisia taktiikaltaan kuin mitä käytetään tyranniahallinnon vastustamiseen. Alkuperäiset amerikkalaiset patriootit tiesivät, että oli täysin turhaa kenenkään antaa käskyjä mistään. Kun jokin asia tuli kunkin komitean tietoon, reagoivat ne siihen niinkuin parhaaksi katsoivat. Lähiaikoina esimerkki solu-systeemistä löytyy kommunisteista. Kommunistit, välttääkseen pyramidiorganisaation ilmeisiä ongelmia, kehittivät solusysteemin. Heillä oli lukuisia itsenäisiä soluja, jotka toimivat täysin eristettyniä ilman mitään tietoa toisistaan, mutta heillä oli yhteinen päämaja. Toisen maailmansodan aikana, Washingtonissa, tiedettiin, että oli ainakin kuusi salaista kommunistisolua toimimassa korkealla tasolla USAn hallinnossa. Tämän lisäksi avoimet kommunistit olivat Presidentti Rooseveltin suojeluksessa. Kuitenkin, vain yksi solu pystyttiin löytämään ja tuhoamaan. Kuinka monta muuta oli toiminnassa, kukaan ei varmuudella tiedä. Kommunistisoluissa, jotka toimivat USA:ssa ja Euroopassa Neuvostoliiton alaisuudessa, oli usein johtaja, jolla oli näennäisesti hyvin alhainen sosiaalinen asema. Hän oli esimerkiksi hotellin piccolo, mutta todellisuudessa eversti tai kenraali KGB:ssä. Hänen alaisuudessa oli lukuisia soluja ja aktiiveja henkilöitä, joilla ei ollut mitään tietoa muista soluista tai henkilöistä. Tälläisen toiminnan hyöty oli siinä, että vaikka mikä tahansa solu voitiin soluttaa, paljastaa tai tuhota, niin sillä ei ollut mitään vaikutusta muihiin soluihin; itseasiassa muiden solujen jäsenet pystyivät tukemaan solua, joka oli hyökkäyksen alaisena ja pystyi saamaan voimakasta tukea monelta taholta. Tästä syystä osittain, epäilemättä, milloin tahansa kommunisteja vastaan hyökättiin , ilmestyi heitä tukevia tahoja odottamattomista paikoista. Tehokas ja vaikuttava solujärjestelmän operaatio Kommunistien tavoin on riippuvainen keskusjohdosta, joka tarkoittaa suurta organisaatiota, jota rahoitetaan huipulta, ja tuetaan ulkopuolelta, mikä kommunisteilla oli käytettävissään. Eurooppalaisilla ja amerikkalaisilla isänmaallisillä ei ole mitään näistä korkean tahon tai minkään muun tahonkaan tukea, joten järjestäytyminen kommunistien kaltaiseen solusysteemiin on mahdotonta. Kaksi asiaa tulee selväksi ylläolevasta pohdinnasta. Ensinnäkin pyramidityyppinen

organisaatioon voidaan tunkeutua melko helposti, joten se ei ole pätevä organisaatiomalli tapauksessa, jossa maanpetoshallinnolla on resurssit ja halu tunkeutua organisaatioon; mikä on nykyinen tilanne Euroopassa ja Amerikassa. Toiseksi edellytyksiä punaisten malliseen soluorganisaatioon ei ole olemassa. Kun tämä ymmärretään, herää kysymys: "Mitä menetelmiä on jäljellä vastustaa tyranniaa?". Vastaus tulee eversti Amossilta, joka ehdotti "haamusolu" mallista järjestelmää. Hän kuvasi sitä Johtajattomaksi Vastarinnaksi. Organisaatiosysteemi, joka perustu soluorganisaatioon, mutta jolla ei ole keskitettyä kontrollia tai johtoa. Se on tosiasiassa melkein identtinen järjestelmälle, jota komiteat käyttivät Pohjois-Amerikan vallankumouksessa. Johtajattoman vastarinnan konsepti, kaikki yksilöt ja ryhmät toijmivat itsenäisesti riippumatta toisitaan, eivätkä koskaan raportoi päämajaan tai yksittäiselle johtajalle pyytäen käskyjä tai ohjeita, kuten ne jotka kuuluvat pyramidiorganisaatioon. Ensisilmäyksellä kyseinen organisaatiotyyppi vaikuttaa epärealistiselta, koska näyttää siltä, ettei mitään organisaatiota ole olemassa. Herää kysymys, miten "haamusolut" ja yksilöt tekevät yhteistyötä keskenään, kun heidän välillä ei ole viestintää eikä keskusjohtoa? Vastaus tähän kysymykseen on, että Johtajattoman Vastarintaliikkeen jäsenten pitää etukäteen tietää mitä he tekevät ja miten. Jokaisen yksilön vastuulla on hankkia tarvittavat taidot ja tiedot. Tämä ei mitenkään ole niin epäkäytännöllistä kuin vaikuttaa, koska missä tahansa järjestössä, kaikilla siihen liittyneillä henkilöillä on samantapainen tausta, filosofia ja he yleensä reagoivat eri tilanteissa samankaltaisesti. Yksi esimerkki tälläisestä olivat komiteat Amerikan vallankumouksessa. Koska Johtajattoman Vastarinnan tarkoitus on poistaa valtion tyrannia (ainakin siinä suhteessa, mitä tämä artikkeli koskee), kaikki haamusolujen jäsenet tai yksilöt reagoivat objektiivisiin tapahtumiin samalla tavalla vastarinnan keinoilla. Informaation jakelukanavat, kuten sanomalehdet, pamfletit, tietokoneet, jotka ovat laajalti saataville kaikille, pitävät kunkin henkilön informoituina tapahtumista, mikä mahdollistaa suunnitelmalliset vastatoimenpiteet, jotka saavat useita erilaisia käytännön toteutuksia. Kenenkään ei tarvitse antaa käskyä

kenellekkään. Ne idealistit, jotka ovat todella sitoutuneet vapauden asialle, toimivat, miten he parhaaksi katsovat, kun he katsovat sen olevan ajankohtaista. Tai ottavat mallia muista, jotka toimivat heitä ennen. Vaikka onkin totta, että paljon voidaan moittia tälläistä vastarinnan järjestelmää, on muistettava, että Johtajaton Vastarinta on välttämättömyyden lapsi. Vaihtoehdot sille on käytännössä nähty toimimattomaksi ja epäkäytännölliseksi. Johtajaton Vastarinta on toiminut ennenkin Amerikan Vallankumouksen aikoihin, ja todella vakaumukselliset vastarintataistelijat voivat ottaa sen käyttöön ja se tulee toimimaan nytkin. Sanomattakin selvää on, että Johtajaton Vastarinta muodostuu erittäin pienistä tai jopa yhden miehen soluista. Ne, jotka liittyvät järjestöön "puolivillaisesti" tai "laumasieluina" eivät tule jatkamaan pitkään. Kun taas ne jotka ovat vakavalla asenteella tyranniaa vastaan tulevat jatkamaan. Tälläinen järjestömalli on juuri sellainen mitä tarvitaan. Maanpetturihallinon, virkamieskunnan ja poliisien näkökulmasta mikään ei ole suotuisampaa kuin se, että vastarintaa harjoittavat isänmaalliset YHDISTYVÄT samaan pyramidimalliseen organisaatioon. Tälläinen järjestö on helppo saalis. Etenkin, kun huomioidaan se tosiasia, että 1987 USA:n oikeusministeriö lupasi, että ei tule olemaan ryhmää, joka vastustaa hallintoa, mihin he eivät olisi soluttautuneet vähintään yhdellä henkilöllä. Suomessakin virkakoneisto ja poliisi käyttää soluttautujia. Tälläiset "hallinnon ystävät" ovat tiedusteluagentteja. He keräävät tietoa, jota voidaan käyttää syytteiden nostamiseen. Taistelulinjat on piirretty. Isänmaallisten henkilöiden on senvuoksi pakko tehdä tietoinen päätös joko auttaa hallintoa sen laittomassa vakoilutoiminnassa jatkamalla vanhoja vastarintamenetelmiä tai vaihtoehtoisesti tehdä vihollisen työ vaikeaksi luomalla uudentyyppinen vastarintaorganisaatio. Epäilemättä on olemassa typeriä ihmisiä, jotka heiluttavat näennäisen isänmaallisesti siniristilippua todeten: "mitä sitten, jos hallitus vakoilee? Emme me riko mitään lakia". Tälläinen ontuva ajatus kenen hyvänsä vakavasti otettavan henkilön toimesta on paras esimerkki siitä, että on olemassa tarve erityiselle tiedonhankinnalle ja opiskelulle. Henkilö joka puhuu tähän tapaan

on täydellisesti irti poliittisista realiteeteista ja on sopimaton johtamaan mitään muuta kuin koiratai porovaljakkoa Lapin erämaassa. Vanhakantainen "syntynyt 6. Joulukuuta" mentaliteetti, joka on vaikuttanut valkoisiin isänmaallisiin menneisyydessä ei auta heitä menestyksekkäästi vastustaan hallinnon tyranniaa. Tietämättömien henkilöiden uudelleenkoulutus tapahtuu myöhemmin vankilan organisaation toimesta, jossa ei ole siniristilippua, mutta paljon henkilöitä, jotka "eivät ole rikkoneet mitään lakia vastaan". Suurimmalla osalla järjestöistä, jotka muodostuvat hajanaisia ryhmittymiä "yhdistamällä", on lyhyt poliittinen elinkaari. Sen vuoksi johtajat, jotka toistuvasti hokevat organisaatioiden yhdistymisen eduista kuin suotavamman yhteisen asian haamuorganisaation puolesta, ovat jotain allamainituista kolmesta kategoriasta. He eivät ehkä ole päteviä poliittisia taktikkoja, vaan pikimminkin, vakaumuksellisia miehiä, jotka kokevat yhteyttä yhteisen asian puolesta, samaan aikaan unohtaen sen, että petturihallinto hyötyy suuresti tälläisistä pyrkimyksistä. Sortohallinen tavoitteena on vangita tai tuhota kaikki, jotka vastustavat sitä, ja pyramiidiorganisaatio tekee tämän tavoitteen helpommaksi. Toisaalta he eivät ehkä ymmärrä taistelun luonnetta, johon he ovat ryhtymässä ja sitä, että petturihallinto on julistanut sodan uskoa, kansaa, vapautta ja perustuslaillisia oikeuksia vastaan. He jotka ovat vallassa käyttävät kaikki keinot oppositiosta eroon pääsemiseen. Kolmas ja toivottavasti vähäisin ryhmä näistä ovat miehiä, jotka kokevat omaavan suuren organisaation tarjoavan suuremman vallan mielyttävämmäksi, kuin tosiasiallisten tavoitteiden saavuttamisen tarkoituksen. Sensijaan, kaikista viimeisin, mitä sortohallinto toivoo, on tilanne, jossa heillä on tuhat erillistä pientä haamusolua vastassa. On helppo havaita minkä takia. Tälläinen tilanne on tiedustelutoiminnan painajainen. Tiedon hankkiminen kenestäkään, jotka mahdollisesti aikovat vastustaa heitä, on vaikeaa. Valtiovalta kykenee ylivoimaan numeroissa, miesvoimassa, resursseissa, tiedustelutiedon keräämisessä ja kyvystä milloin hyvänsä suunnata aggressionsa. Yksittäinen tunkeutuminen pyramidiorganisaatioon voi johtaa koko järjestön tuhoon. Kun taas Johtajaton Vastarinnan ollessa kyseessä petturihallinnolla ei ole mahdollisuutta tuhota kuin minimaalisen pieni osa vastarinnasta. USAn oikeusministeriön ilmoituksen mukaan 300 FBI:n agenttia oli värvätty valvomaan Neuvostoliittolaisia vakoojia USA:ssa (Kotimaan Vastavakoilu). Nyt näitä samoja resursseja

käytetään "rikollisuutta vastaan taisteluun". Valtiovalta valmistautuu iskemään heihin, jotka vastustavat heidän politiikkaansa. Monet hallinnonvastaiset ryhmät, jotka ovat sitoutuneet säilyttämään esi-isämme meille luoman USAn ja Euroopan, voivat odottaa hallinnon iskua, joka kohdistuu heidän vapauteensa. Sen vuoksi on selvää, että nyt on aika uudelleen pohtia perinteistä strategiaa ja taktiikkaa modernin poliisivaltion vastustamisessa. Amerikka ja Eurooppa ovat nopeasti kulkemassa kohti pimeää poliisivaltion tyrannian yötä, jossa nykyinen vapaus tulee häviämään. Toivottavasti tässä tulevassa pimeässä yössä löytyy tuhansia vastarintapisteitä. Kuin sumu, joka muodostuu sopivissa olosuhteissa ja häviää toisessa olosuhteissa, siten on myös vastarinnan tyranniaa vastaan toimittava. Kun jokaisella on oikeus puolustautua -- jopa väkivaltaa käyttäen -- itseään, vapauttansa ja omaisuuttaan uhatessa, siksi myös ryhmällä miehiä ja naisia on oikeus järjestäytyä ja luoda voimatekijä suojelemaan näitä oikeuksia pysyvästi" -- Frederick Bastiat, Pariisi, 1850. Monikulttuurisuutta vastaan taistelevalla haamuorganisaatiolla on varsin yksiselitteinen toimintatapa. Kaikki, jotka edistävät monikulttuurisuutta on tapettava. Kaikki, jotka osallituvat tai edistävät kansalaisvapauksien rajoituksia lainsäädännön keinoin tai toimeenpanemalla niitä käytäntöön, sisältäen aseiden omistusoikeuden, on myös likvidoitava. Samalla on iskettävä armottomasti toisrotuisia maahanmuuttajia vastaan pakottamalla heidät muuttamaan pois tai kärsimään seuraukset.

o. Isänmaallisen henkinen toimintaopas
1). Isänmaallinen vallankumouksellinen on valinnut kohtalonsa. Hänellä ei ole henkilökohtaisiaeikä taloudellisia etuja ajettavanaan, ei tunteita, ei sitoumuksia, ei omaisuutta eikä nimeä. Kaikki hänessä tähtää yksittäiseen ajatukseen ja intohimoon oman kansansa ja rotunsa parhaaksi. 2). Isänmaallinen vallankumouksellinen tietää syvällä olemuksessaan, ei pelkästään sanoin ilmaistuna, vaan myös käytännön toiminnallaan, että hän on rikkonut kaikki sitoumukset nykyiseen sosiaaliseen järjestykseen, sivistyneeseen maailmaan ja sen lakeihin, moraaleihin, tapohin ja kaikkiin yleisesti hyväksyttyihin käytäntöihin. Hän on niiden vannoutunut vihollinen ja hän jatkaa niiden kanssa elämistä ainoastaan aikomuksenaan tuhota ne näin nopeammin. 3). Isänmaallinen vallankumouksellinen halveksii kaikkea tekopyhää ja keinotekoista ja pyrkii kaikessa totuuteen. Hänen ainoa tavoitteensa on sairaan propagandalla luodut keinotodellisuuden murtaminen. Hän tutkii tiedettä ja ihmisluonnon olemusta kaikissa tilanteissa sekä nykyisen sosiaalisen järjestyksen lainalaisuuksia. Tavoite on ikuisesti sama; nopein tie koko järjestelmän tuhoamiseen, jotta voidaan luoda uusi terveempi luonnonlakeihin perustuva järjestelmä. 4) Isänmaallinen vallankumouksellinen halveksii julkista mielipidettä. Hän vihaa ja ylenkatsoo propagandalla luotua "tasa-arvon" myyttiä ja kaikkia sen ilmentymiä. Hänelle moraali tarkoittaa kaikkea, mikä auttaa nykyisen sairaan järjestelmän tuhoamisessa ja terveen luonnonlakeihin perustuvan uuden järjestelmän luomisessa. Moraalitonta on kaikki, mikä on tämän terveen tavoitteen tiellä. 5). Isänmaallinen vallankumouksellinen on vakaumuksen mies, armoton petturivaltion kätyreitä, rotupettureita ja vieraita rotuja vastaan; hän ei myöskään odota mitään armoa heiltä. Heidän välillään on julistettu tai julistamaton, loputon ja armoton sota kuolemaan asti. Hänen on totuttava ajatukseen, että tulee kidutetuksi. 6) Hän on armoton myös itselleen, kuten hänen on oltava armoton muita kohtaan. Kaikki ystävällisyyden - ja hempeyden tunnetilat, rakkaus, ystävyys, kiitollisuus ja jopa kunnia on vaiennettu, minkä vuoksi hän kykenee toimimaan kylmän yksituumaisesti isänmaallisen vallankumouksen puolesta. Hänellä on oleva vain yksi nautinto, yksi tavoite, yksi palkinto, yksi

tyydytys, joka on isänmaallisen vallankumouksen onnistumisen. Yötä ja päivää hänellä ei ole kuin yksi ajatus, yksi tavoite, joka on sairaan nykyjärjestelmän tuhoaminen. Hän etenee kylmäverisesti ja väsymättömästi kohti tätä päämäärää, hänen on oltava valmis tuhoamaan itsensä ja omin käsin kaikki, jotka ovat sen tavoitteen tiellä. 7). Vallankumouksen todellinen luonne poissulkee kaiken tunteellisuuden, romanttisuuden, tyytyväisyyden ja ilon tunteet. Samoin kaikki henkilökohtaisen vihan ja koston tunteet pitää hylätä. Isänmaallisen vallankumouksellisen päättäväisyys ja lujuus tulee kattaa koko päivän jokaisen hetken, kunnes se tulee tavaksi. Palavan intohimonsa hän ottaa käyttöön kylmän laskelmoivasti. Jokaisena aikana ja jokaisessa paikassa isänmaallinen vallankumouksellisen on toteltava, ei henkilökohtaisia mielihalujaan, vaan ainoastaan niitä asioita, jotka palvelevat isänmaallisen vallankumouksen asiaa. Isänmaallisen vallankumouksellisen suhteet kanssataistelijoihin: 8). Isänmaallisella vallankumouksellisella ei voi olla ketään muuta ystävää tai sitoumusta kuin he, jotka ovat todistaneet käytännön toiminnallaan, että ovat, kuten hänkin, vakaumuksellisia isänmaan puolesta taistelijoita. Ystävyyden aste, vakaumuksellisuus ja velvollisuudet tälläisiä kanssataistelijoita kohtaan määräytyy yksinomaan heidän hyödyllisyydestään yhteiselle asialle 9). On varsin pinnallista puhua solidaarisuudesta isänmaallisten vallankumouksellisten välillä. Koko vallankumouksen voima perustuu tähän. Kanssataistelijat, jotka omaavat saman isänmaallisen vallankumouksen hengen ja ymmärryksen tulee, niin paljon kuin mahdollista, päättää kaikki tärkeät asiat yhdessä ja yksimielisesti. Kun suunnitelma on tehty, on isänmaallisen vallankumouksellisen luotettava ainoastaan itseensä. Suorittaessaan mutakuonojen ja isänmaanpetturien teloituksia tai muita tuhotöitä jokaisen on toimittava yksin, eikä koskaan kysyttävä toiselta neuvoa tai apua, ellei se ole täysin välttämätöntä suunnitelman edistämiseksi. 10). Isänmaallisten vallankumouksellisten on mahdollisuuksien mukaan oltava yhteydessä toisen ja kolmannen asteen isänmaallisiin vallankumouksellisiin, toisin sanoen henkilöihin, jotka eivät ole täysin vihkiytyneet asiaan. Näitä voidaan pitää osana isänmaallisen vallankumouksen reservejä, jotka ovat käytössä. Reservejä on, tietysti, käytettävä niin säästeliäästi kuin mahdollista suurimman hyödyn aikaansaamiseksia. Tosi isänmaallinen vallankumouksellinen pitää itseään yhtenä isänmaallisen vallankumouksen voimavarana, jolla on mahdollista saavuttaa

lopullinen voitto; kuitenkaan hän ei tuhlaa voimavaroja ilman yksimielistä vihkiytyneiden kanssataistelijoiden hyväksyntää. 11). Kun kanssataistelija on vaarassa ja herää kysymys, tuleeko hänet pelastaa vai ei, päätöstä ei tehdä tunteen, vaan yksinomaa yhteisen asian edistämisen näkökulmasta. Siten on välttämätöntä harkita perusteellisesti kanssataistelijan hyödyllisyyttä niihin resursseihin nähden, joita käytetään hänen pelastamiseensa, ja päätöksen tulee perehtyä tähän. 12) Uuden jäsenen todistettua uskollisuutensa ei sanoin, vain käytännön teoin, hänet voidaan hyväksyä isänmaalliseen vallankumoussoluun ainoastaan kaikkien jäsenien yksimielisellä päätöksellä. 13) Isänmaallinen vallankumouksellinen soluttautuu valtion sortokoneistoon, erilaisiin vihollisjärjestöihin ja -puolueisiin, jotka edistävät monikulttuurisuutta tarkoituksenaan tuhota ne sisältäpäin. Hän ei voi toimia tehokkaasti, mikäli hänessä on yhtään sympatiaa pettureita kohtaan. Hänen ei tule epäröidä tuhota mitään tässä maailmassa, koski se materiaalia tai henkilöä. Hänen on vihattava kaikkea ja kaikkia yhtä paljon. Hänellä ei ole tärkeintä suhteet vanhempiin, ystäviin tai rakastajattariin, hän ei voi olla isänmaallinen vallankumouksellinen jos hän on ensisjaisesti sitoutunut näihin suhteisiin. 14). Kun tähtäimessä on totaalinen vallankumous, isänmaallinen joutuu toistuvasti elämään vihollisten keskellä teeskennellen täysin erilaista, kuin todellisuudesssa on, koska hänen täytyy tunkeutua vihollisen koneistoon; maahanmuuttoa edistäviin järjestöihin, puolueisiin, kirkkoon, kunnan virkamieskoneistoon, puolustusvoimiin ja valtion hallintoon, 15).Näiden organisaatioden henkilökunta on luokiteltava eri ryhmiin. Ensimmäiseen kuuluu ne, jotka on tapettava mahdollisimman nopeasti. Taisteluun osallistuvien on koottava lista pahimmista pettureista, jotka on tilaisuuden tullen likvidoitava perustuen heidän rikostensa vakavuuteen. 16). Kun lista tuomituista on tehty ja likvidointien tärkeysjärjestys valmisteltu, mitään henkilökohtainen järkytyksen tunnetta ei pidä huomioida, kuten ei tule huomioida näiden

henkilöiden tuntemaa vihaa isänmaallisia kohtaan. Viha ja raivon tunne voi olla jopa hyödyllistä, kunhan niitä käytetään massojen houkuttelemiseen mellakoimaan. On välttämätöntä priorisoida petturien teloitukset sen mukaan miten hyödyllisiä ne ovat mädän hallinnon kaatamisessa. Ennenkaikkea erityisen aikaansaavat henkilöt Suomen mädättämisessä on tuhottava, heidän väkivaltainen ja äkillinen kuolema tulee aiheuttamaan äärimmäistä paniikkia petturihallinnossa, vähentäen heidän tahtoaan toimia, kun pätevimmät ja energisimmat toimijat on poistettu pelistä. 17). Toinen ryhmä koostuu heistä, jotka on toistaiseksi säästettävä. 18).Kolmas ryhmä koostuu monista moraaliltaan kyseenalaisista henkilöistä korkeassa asemassa , jotka eivät ole tunnettuja älykkyytensä tai energisyytensä vuoksi, vaan enemmänkin asemansa suomien etujen ja rikkaudesta nauttimisesta. Näitä henkilöitä on käytettävä hyväksi kaikella mahdollisella tavalla. Heidät on tavalla tai toisella valjastettava isänmaallisen vallankumouksen käyttöön, heidän likaiset salaisuudet tulee onkia esiin ja heidät tulee tehdä orjiksi. Heidän valtansa ja suhteensa, varallisuutensa ovat arvokas voimavara ja apu toiminnallemme. 19) Neljäs ryhmä koostuu kunninahimoisista virkamiehistä, joilla voi olla osittain isänmaallisia mielipiteitä. Isänmaallisten vallankumouksellisten on teeskenneltävä olevansa yhteistyössä heidän kanssaan seuraten heitä, kun samaan aikaan pyrkien saamaan heidän salaisuutensa selville, kunnes he ovat täysin otteessa. Heidät tulee sitoa siten, että heillä ei ole mitään keinoa päästä irti otteestamme. Heitä voidaan käyttää hyväksi mädän hallinnon kaatamisessa. 20) Viides ryhmä koostuu erilaisista maahanmuuttoon nuivasti suhtautuvista henkilöistä, jotka usein ovat isänmaallisia. Heitä jatkuvasti painostettava, jotta he tekisivät erilaisia ristiriitaisia julistuksia: Sen seurauksena osa heistä tuhoutuu, kun taas vähemmistöstä heistä tulee aitoja isänmaallisia vallankumouksellisia. 21). Kuudes ryhmä (naiset) koostuu kolmesta eri osasta. Ensimmäiseksi ne kevytmieliset ja pinnalliset naiset, , joita käytämme kuten kolmannen ja neljännen kategorian miehiä. Toinen ryhmä on naisia, jotka ovat vakavamielisiä, kykeneviä ja asialleen omistautuneita, mutta eivät

kuulu meihin, koska he eivät ole vielä sisäistäneet, mistä isänmaallisessa vallankumouksessa on kyse. Heitä on kohdeltava kuten viiden ryhmän miehiä. Lopuksi, on olemassa naisia, jotka ovat täysin meidän puolella, toisinsanoen he ovat täysin hyväksyneet ohjelmamme sellaisenaan. Näitä naisia pidämme arvokkaimpana aarteinamme: ilman heidän apua emme ikinä tule onnistumaan.

p. Strateginen linjaus toiminnalle
On tullut uusi aika. Enää emme suuntaa katseitamme politiikkoihin emmekä lainsäätäjiin. He ovat korruptoituneet ja heidän suunsa on tukittu setelirahalla. He ovat menestyneet imemällä elämänvoimaa kansan selkänahasta. Heidän vuoksi koko läntinen sivilisaatio on luhistumassa monikulttuurisuuden utopiaan. Olemme luopuneet toiveajattelusta demokraattiseen pelastukseen. Jatkossa tulemme äänestämään luodeilla ja pommeilla. Enää ei rodut kieltävä uskonnollinen kahle estä meitä. Meidän on saatava innoituksemme ja uskomme itsestämme sekä kyvyistämme taistella väsymättömästi eikä valheellisista vieraista jumalista. Enää emme anna vierasperäisen aineksen elää loisena keskuudessamme. Enää emme hyväksy kansainvälisten kapitalistien ja sosialistien lanseeraamaa monikulttuurisuutta. Enää emme siedä vieraan elementin vaikutusta yhteiskunnassamme tai tiedotusvälineissämme. Enää emme siedä lapsillemme opetettavan järjetöntä ja tuhoisaa oppia rotujen tasa-arvosta. Enää emme siedä rappeuttavaa rodunsekoittamista keskuudessamme, joka vahingoittaa yhteiskuntaamme. ULOS KAAPISTA RASISTI, SOLUTOIMINTA TAI YKSINÄINEN SUSI Niille, jotka päättävät ryhtyä taisteluun on kaksi eri tietä valittaavana (pelkkää tiedon levitystä ei voi katsoa taistelemiseksi). Ensimmäinen vaihtoehto on “ulos kaapista” aktivismi. Nämä henkilöt taistelevat parhaan kykynsä mukaan levittääkseen sanomaa Suomen kansan ja valkoisen rodun selviämistaistelusta ja pyrkivät herättämään niin monta suomalaista kuin mahdollista. Nämä valkoiset aktivistit käyttävät painettua materiaalia, sanomalehtiä, radiota, televisiota ja etenkin Internettiä tämän päämäärän saavuttamiseksi.

Nämä rohkeat yksilöt elävät alituisessa vaarassa, koska mitä tehokkaammin he toimivat, sitä enemmän he vetävät huomiota puoleensa valtakoneiston ja vihollisten järjestöjen toimesta. Lähes jokaisessa länsimaassa on perustettu “viharikosyksikkö” tai vastaava, joka toimii poliisin ja monikulttuurisuutta kannattavien järjestöjen intressien mukaisesti. Nämä yksiköt työskentelevät tunnistaakseen ja kerätääkseen tietokantaa valkoisista aktivisteista alueillaan. Heidän äärimmäinen tarkoituksensa on soluttautua kaikkiin valkoisten aktivistien ryhmiin kolmesta syystä: -Kerätäkseen todistusaineistoa jäseniä vastaan -Löytääkseen yhteydet muihin ryhmiin jatkotutkimuksia varten -Heikentääkseen ryhmää tai tuhotakseen sen totaalisesti. Soluttautujat pyrkivät osallistumaan kokouksiin ja mielenosoituksiin, joissa voidaan valokuvata näihin tapahtumiin osallistuvistuvia aktivisteja ja saada osallistujien nimiä ylös. Viharikosyksikkö kerää myös kirjallisuutta, julisteita ja muuta materiaalia, jota aktivistit levittävät. Tämä materiaali analysoidaan tarkasti sormenjälki ym. tutkimuksia myöten, jotta voidaan tunnistaa yksittäisiä jäseniä. Nämä sormenjäljet tullaan lisäämään tietokantoihin, joita viranomaiset pitävät isänmaallisista aktivisteista. Seuraava askel näillä yksiköillä on soluttautua ryhmään kerätäkseen tietoa mahdollisista rikoksista tai suunnitelmista, joita näillä ryhmillä on. Soluttautujat toimivat yleensä yksin, mutta kaksikin tai useampiakin soluttautujia on joskus ollut. Jos mitään todisteita rikollisesta toiminnasta ei havaita, soluttautujat alkavat houkutella ryhmää tekemään mitä tahansa vakavia rikoksia ja auttavat suunnittelemaan niitä. Jos ryhmän jäsenet ovat tarpeeksi typeriä luottaakseen soluttautujaan , he löytävät itsensä pian vankilasta. Tämän tyyppinen toiminta on hyvin dokumentoitu. “Neljännen Valtakunnan Skinheadit” USA:ssa, “Combat 18” Englannissa ja Grant Bristoen tapaus koskien ryhmää “Heritage Front” Kanadassa ovat hyviä esimerkkejä “agentprovocateur” -toiminnasta, jolla tuhotaan Nationalisisia liikkeitä ja vangitaan isänmaallisia miehiä ja naisia.

Miten viranomaisten solutus ja sabotaasi vältetään ? Tähän on olemassa hyvin yksinkertainen sääntö: Kukaan avoin kaapista ulos tullut aktivisti, jonka poliisi tai julkinen media tuntee ei tule koskaan edes unelmoida väkivaltaisesta taistelusta. On oltava täydellinen eristäytyneisyys niiden välillä, jotka käyvät sotaa julkisuudessa rauhanomaisesti ja niiden välillä, jotka antavat tekojensa puhua puolestaan. Aina kun avoimesti kansallismielisitä aktivistia lähestytään ehdotuksella aseellisesta taistelusta, hänen tulee selittää, että hänen henkilökohtainen valintansa on torjua väkivalta, mutta hän ei myöskään ota kantaa niitä vastaan, jotka toimivat aseellisesti puolustaessaan kansaansa. Tällä tavalla voimme estää virkavallan soluttautumisen järjestöömme. Samalla tavalla kuin “kaapista ulos tulleen” kansallismielisen on oltava tiukan väkivallaton, niiden, jotka käyvät väkivaltaista taistelua tulee pitää henkilöllisyytensä salaisuutena kaikilta muilta paitsi niiltä, jotka ovat suoranaisesti tekemisissä väkivaltaisen toiminnan kanssa. Lisäksi heidän ei tule kuulua mihinkään isänmaallisen jäsenjärjestöön.Tämä on vaikea tehtävä, joka vaikeutuu mitä enemmän ihmisiä on mukana. Tästä syystä meidän on toteutettava sellainen järjestömalli, joka koostuu pienistä soluista. Jokaisessa näistä soluissa on vain muutama jäsen ja nämä solut ovat kykeneväisä toimimaan itsenäisesti. Vain pitkäaikaiset ystävät, joilla on historiallinen luottamuksellinen side, voivat muodostaa solun. Kourallinen päättäväisiä sotureita (ei enempää kuin 4-5) voivat muodostaa soluttautumattoman, yhtenäisen ja tehokkaan aseen tyranniaa vastaan. Yksittäinen, korkeasti motivoitunut yksilö, “Yksinäinen Susi”, voi myös ryhtyä toimiin omatoimisesti. Tämä yhden henkilön solu on suurella varmuudella virkavallan ulottumattomissa. Kuitenkin Yksinäinen Susi ei kykene yhtä laajoihin operaatiohin kuin pieni ryhmä. Tällä tavalla järjestäytynyttä vastarintaa petturit ja valtahuorat pelkäävät eniten. Järjestöllä ei ole hierarkista valtarakennetta, joten sitä ei voi eliminoida ja solut ovat liian pieniä soluttautumiseen. Jokainen, joka ryhtyy tähän toimintaan tulee ymmärtää, että olemme kuin kansakunta

miehitysvallan alaisena, joka odottaa nujertaakseen sortajansa. Se onnistuu, kun luodaan tyhjiö, joka syntyy, kun yhteiskunta romahtaa. Kansalaisilla on oltava : -Tietämystä ; kansalaisten on opiskeltava riittävälle tasolle asioissa, jotka koskevat kansalaistemme selviämistä. Vihollinen ei voi koskaan kysyä “Miksi?” ilman vastausta. -Aseistettu; kansalaisten on omistettava aseita, jotka soveltuvat sissisodankäyntiin ja osattava käyttää niitä riittävän hyvin. Jossain oloissa kansan on välttämätöntä ottaa valta haltuunsa, kun se aika koittaa. -Valmistautunut; kansalaisten on oltava fyysisesti ja psykologisesti valmis, kun konflikti alkaa. On välttämätöntä, että kansalaiset harjoittelevat kuin sotilaat ja ovat fyysisesti kykeneviä taisteluun ja kovaan työhön ilman väsymistä. Lisäksi on välttämätöntä, että kansalaiset puhdistautuvat kaikesta sympatiasta vihollisiamme kohtaan ja syyllisyydentunteista toimista, joihin olemme pakotettu. Tämäntapaiset tunteet ovat pahin mahdollinen haitta , jonka evoluutio on antanut valkoisille ihmisille.........se on heikkoutta.

TIEDON HALLINTA Hercule Poirot, Sherlock Holmes ja komisario Colombo ovat kuvitteellisia hahmoja, vastaavasti kuvitteellinen on yleinen käsitys, että poliisi ratkaisisi rikoksia loogisella päättelelykyvyllä käyttäen hyväksi todistusaineistoa. Rikospaikoilta löytyvät todisteet ja silminnäkijähavainnot ovaat tärkeitä poliisin työssä, mutta todellisuudessa on ilmeistä, että ilman tietolähteitä, “vasikoita”, ja tunnustuksia suurin osa rikoksista ei ratkea koskaan. Säännönmukaisesti poliisi tarjoaa rahapalkkiota tiedoista, jotka johtavat rikoksen selviämiseen ja perustaa vihjepuhelimia houkutellakseen rikollisten kanssa tekemisissä olevia tulemaan esiin. Sitten kun poliisilla on epäilty selvillä, he yrittävät kuulustella kaikkia tämän kanssa tekemisissä olevia ihmisiä; ystäviä, työtovereita, perheenjäseniä. Uhkausten avulla, valheilla ja petoksilla poliisi onnistuu yleensä saamaan tietoja näistä lähteistä. Ystäville ja työtovereille kerrrotaan, että heitä tullaan syyttämään rikoksista epäillyn rinnalla,

elleivät he kerro kaikkea. Perheenjäsenille kerrotaan, että epäilty on tunnustanut tai että todisteet tämän syyllisyydestä on olemassa ja että poliisi toimii hänen “edukseen” ja että perheenjäsenten lausunto on tarpeen, jotta häntä “voidaan auttaa”. Epäillyn puolisolle tai intiimissä suhteessa olevalle kerrotaan, että tutkimuksen aikana on selvinnyt todisteita tämän uskottomuudesta, jotta voidaan rikkoa parisuhteeseen kuuluva läheisen suojelutaipumus. Tiedon hallinta tulee olemaan kaikista tärkeintä liikkeemme turvallisuudessa. Tieto on tärkeämpää kuin materiaali, se voi tehdä sinut rikkaaksi tai se voi lähettää sinut kalterien taakse. Pienikin vuoto voi antaa tutkijoille johtolangan vaikeassa tapauksessa. Meidän on uskottava, että mikä tahansa tiedonjyvänen voi muuttaa salaisuutemme lainvalvojien tietoresurssiksi. Miten salaisuudet voidaan pitää? Miten tietoa hallitaan? Ben Franklin sanoi, että “kolme miestä voi pitää salaisuuden, jos kaksi heistä on kuollut! ” ... tämä on varsin realistinen toteamus. Meillä kaikilla on omat salaisuudemme, pimeä teko, joka on tehty yksin, lapsuuden tai nuoruuden hairahduksia tai typeriä tekoja menneisyydessä, joita emme halua paljastaa. Nämä henkilökohtaiset salaisuudet antavat suojan meille, jota ei saa vannomalla eikä tekemällä verivaloja silloin, kun niistä tietää useampi. Totuus tulee lopulta ilmi useimmissa tapauksissa. Parasta, mitä voimme tehdä ryhmämme salaisuudelle on viivyttää niiden paljastumista niin pitkän aikaa kuin mahdollista. Tässä muutamia nyrkkisääntöjä tiedon hallinnassa: -Älä jaa mitään salaisuutta, mitä ei ole pakko jakaa. Sotilasterminä tämä tarkoittaa “tarve tietää” ja sovellettuna käytäntöön tarkoittaa, että kullekin annetaan riittävästi tietoa tehtävän suorittamiseksi, mutta ei yhtään enenpää. -Kun olet tekemisissä lainvalvojien kanssa, älä anna heille edes tiedonjyvästä. Muista viisi sanaa: ”minulla ei ole mitään sanomista”. Tiedä oikeutesi. Älä anna mitään lausuntoa, kirjallista tai suullista. Vaadi asianajajaa välittömästi. Älä vapaaehtoisesti anna suorittaa etsintää henkilökohtaiseen omaisuuteesi, ajoneuvoon tai asuntoosi. Älä luovu mistään oikeudesta äläkä salli niitä vapaahetoisesti loukattavan. Päätökset, joita teet lainvalvojien kanssa ovat kuolemanvakavia, älä tee virheitä!

-Älä keskustele mistään asiasta, joka koskee väkivaltaista toimintaa viestintävälineiden kautta, jotka eivät ole turvallisia. Näitä viestintävälineitä ovat puhelimet, kännykät, faxit ja sähköpostit. Jopa turvallisetkin järjestelmät, kuten digitaalisesti salattujen matkapuhelimien ja sähköpostin kanssa on oltava varovaisia. Koskaan ei ole varmaa mitä suojausta Iso Veli kykenee murtamaan ja mitä ei. -Käytä parhaita mahdollisia salausvälineitä tietokoneissa, joissa käsitellään rodullisia asioita, vallankumouksellista taistelua, aseita ja räjähteitä jne. (kuten tässä jota nyt käytät). -Käytä “disinformaatiota” hämmentääksesi ja hämätäksesi lainvalvojia. -Älä koskaan keskustele väkivaltaisesta toiminnasta kenenkään kanssa, joka ei ole itse suoraan tekemisissä taistelumme kanssa. Julkisissa keskusteluissa tai tavatessasi tuntemattomia olet väkivallattoman linjan kannattaja. TAISTELUMME TAVOITTEET Voimme tunnistaa neljä lyhyt- ja pitkäaikaista tavoitetta vallankumoustaistelussamme: Pahentaa olemassa olevia etnisiä jännitteitä pisteeseen, jossa syntyy avoin konflikti valkoisten ja ei-valkoisten välillä. Meidän on lisäksi kannustettava väkivaltaisuuksia lukuisten ei-valkoisten ryhmien välillä erilaisilla provokaatioilla. Tätä tärkeämpää tavoitetta ei ole olemassa, koska seuraavia tavoitteita ei voi toteuttaa ilman etnisen konfliktin synnyttämistä. Vain väkivaltainen taistelu henkiinjäämisestä elämän ja kuoleman rajoilla pystyy herättämään nukkuvan enemmistön suomalaisista. Vain tällä tasolla oleva rodullinen konflikti pystyy tekemään selväksi tosiasian, että idea rauhanomaisesta vauraasta monikulttuurisesta valtiosta on hulluutta ja vain yhteiskunnan rakenteiden murruttua väkivaltaisen yhteenoton aikana, saamme mahdollisuuden edetä ohjelmamme muissa kohdissa. Strategiamme pääpaino on tehdä monikulttuurinen valtio mahdollisimman huonosti hallittavaksi. Elämän on tultava melkoisen paljon surkeammaksi ennenkuin “Matti tai Maija Meikäläinen” nousee ylös penkiltä. Tehtävämme on ravistaa penkkiä mahdollisimman lujaa, että asia tulee selväksi, että ei-valkoiset eivät ole tervetulleita

alueellemme ja heitä kohtaa joko pakolla karkoittaminen tai kuolema kasvavan järjestömme käsissä. Suomi ei voi enää toimia turvapaikkana maailman kuonalle, vaan Suomen tulee olla erittäin vaarallinen alue oleskella ja elää ei-valkoisille maahantunkeutujille. Sunnitelmallinen murhaaminen, tuhopoltot, pommi-iskut, sabotaasi ja tuhotyöt ei-valkoisia vastaan tulee suorittaa siten, että ne aikaansaavat mahdollisimman paljon inhoa, raivoa ja pelkoa vihollisissamme. Julkisuudenhenkilöt, kuten ei-valkoiset julkkikset, urheilijat, uskonnolliset ja poiittiset johtajat tulee ottaa valikoivien murhaiskujen kohteeksi. Ei-valkoisia vastaan on hyökättävä kaikkialla, missä he ovat suurina joukkoina, kuten kerrostaloasunnoissa, metroissa, ostoskeskuksissa, yökerhoissa, jotta saadaan aikaan mahdollisimman suuri määrä uhreja. Ei-valkoisen väestön läsnäolon symbolit tullaan tuhoamaan; temppelit, moskeijat , synagoogat, ei-valkoisten omistamat liikeyritykset ja poliittiset järjestöt tulee ottaa arvokohteiden listalle. Tarkoitus on ajaa ei-valkoinen väestö kaduille raivoamaan ja pakottaa heidät kostamaan. Koska liikkeemme on maanalainen ja johtajaton, he eivät kykene iskemään suoraan takaisin, joten heidän raivonsa kohdistuu valkoiseen yhteiskuntaan yleisesti, lainvalvojiin sekä poliittisiin johtajiin. On myös välttämätöntä, että teemme parhaamme käyttääksemme hyväksi eri ei-valkoisten ryhmien eripuraisuutta alueellamme. Hyvä esimerkki on Suomessa somalien ja kurdien joukkotappelut. Juutalaisten ja muslimien välistä konfliktia voi myös hyödyntää. Jotta voisimme käyttää näitä mahdollisimman tehokkaasti hyväksemme, meidän on ymmärrettävä näiden konfliktien historia ja yksityiskohtia. Näiden konfliktien tarkempi tarkastelu ei kuulu tämän kirjoituksen aihepiiriin. Tuhoamme nykyisen hallinnon mandaatin hallita ja tarjoamme paremman laillisen hallinnon sen tilalle. Meidän on iskettävä hallinnon ja siihen kuuluvien petturien sydämeen. Kansainvälisen eliitin ohjaama hallinto on tehnyt parhaansa murhataakseen ja saastuttaakseen Suomen kansaa.

Iskemällä hallintokoneistoa vastaan heikennämme sen tehokkuutta myyräntyössä Suomen kansan ja valkoisen rodun tuhomisessa sekä monikulttuurisuuden edistämisessä. Hallintokoneisto, infrastruktuuri ja hallinnon omaisuus ovat tärkeitä maaleja. Tämä sisältää kaikki yksilöt, jotka ovat olleet määrittämässä poliittisia linjauksia , suunnittelemassa ja johtamassa hallinnon palveluja sekä kaikki rakennukset ja fyysinen omaisuus. Länsimaissa olevia hallintoja on järkytettävä ja häpäistävä. Useimmissa tapauksissa jopa perustuslaillinen oikeus, johon heidän hallintonsa perustuu on hylättävä. Päättävissä asemissa olevat yksilöt on otettava salamurhien kohteeksi. Ne, jotka ovat eniten julkisuudessa edistäneet Suomen tuhoa ja lapsiemme tulevaisuuden pilaamista on laitettava listan kärkipäähän. Kuitenkin lähes kuka tahansa korkea-arvoinen virkailija on oikeutettu maali. Vain ne harvat yksilöt, jotka ovat taistelleet tuhoa vastaan, on säästettävä. Minkä tahansa operaation onnistuminen tällä saralla omaa positiivisen propaganda-arvon liikkeemme hyväksi. Iskut hallinnon ja hallinnonalojen symboleja vastaan, jotka kansa yhdistää laillisuuteen ja valtaan on osa kampanjaamme, jolla murskaamme nykyhallinnon. Rakennukset ja muistomerkit, jotka symbolisoivat nykyhallinnon sairaita ideologioita on tärveltävä tai tuhottava. Hallinnonalat, joihin iskemme sisältävät puolustusvoimat, lainvalvonta, sähkönjakelu, ruoka- ja polttoaineen tuotanto- ja jakelu, viestintä, verotus, postinkanto, tiet, rautatiet, lentokentät ja ostoskeskukset jne. Hyökätessämme valtiollisia maaleja vastaan, kaikki voitava on tehtävä, jotta vältetään uhreja valkoisten työntekijöiden joukossa. Rankaisemme niitä valkoisia, jotka ovat osallistuneet petokseen suomalaisia vastaan Erityisesti on keskityttävä korkean tason yksilöihin hallinnossa, mediassa sekä viihteen, uskonnon ja tieteen aloilla. Erityisesti huomion tulee suuntautua niihin henkilöihin, jotka ovat osallistuneet valheiden levittämiseen, rodunsekoitukseeen, huumeiden väärinkäytön edistämiseen, rappioon ja ei-valkoiseen maahanmuuttoon. Lisäksi on iskettävä niitä vastaan, jotka ovat hyötyneet edellämainituista aktiviteeteista tai muuten osallistuneet lastemme tulevaisuuden pilaamiseen. Meitä ei ikinä tulla ottamaan vakavasti, jos olemme haluttomia rankaisemaan pettureita asianmukaisella tavalla, joka on lopullinen ja peruuttamaton.

Kampanjalla, jossa hyökätään yllämainittuja yksilöitä ja heidän omaisuuttaan vastaan, on merkittävä propagandavaikutus, joka vähentää jatkossa petturimaista käytöstä ja parantaa joukkojemme taistelutahtoa. Muut kohteet tässä ryhmässä ovat yritykset ja laitokset, jotka mainoskampanjoissaan, värväyspolitiikassaan, liiketoiminnassaan tai poliittisessa aktiviteeteissaan ovat edistäneet Suomen kansan ja valkoisen rodun tuhoa. Tähän joukkoon kuuluvat lähes kaikki suuret yritykset. Lisäksi tärkeitä kohteita ovat kehitysapua harjoittavat järjestöt, ei-valkoisia adoptioita Suomeen järjestävät tahot, maahanmuuttajia avustavat tahot sekä mitkä tahansa tahot, jotka toimivat alalla, mikä vahingoittaa suomalaisten tai valkoisen rodun turvallisuutta tai terveyttä. Näiden järjestöjen varallisuus ja omaisuus sekä päättävissä asemissa olevat henkilöt on valikoitava kohteeksi, mutta kaikki mahdollinen on tehtävä, jotta matalan tason valkoiset työntekijät eivät loukkaannu tai kuole iskuissamme. Toissijaisena tärkeysjärjestyksessä on matalamman tason henkilöt, jotka ovat sekaantuneet rodunsekoitukseen, rappioon tai huumeiden väärinkäytön edistämiseen. Yksi esimerkki tälläisestä kohteesta on vierasrotuisen kanssa naimisissa oleva tai vierasrotuisille lapsia synnyttäneet naiset. On luotava varoittavia esimerkkejä. On kuitenkin pidettävä mielessä, että homoseksuaalia tai huumediileriä vastaan tehdyllä hyökkäyksellä ei ole propaganda-arvoa. Vain ne, jotka ovat tehneet rikoksia suomen kansaa tai valkoista rotua vastaan, kuten rodunsekoittajat, raiskaajat, pedofiilit jne ovat arvokohteita, joita vastaan kannattaa hyökätä. Valikova murhaaminen, tuhopoltot ja pommi-iskut ovat sopivia keinoja näitä kohteita vastaan. Murskaamme kansainvälisen pankkimafian vaikutusvallan maassamme ja maailmanlaajuisesti. Tämä on vaikea aihepiiri ja uskon tämän häiritsevän monia. Todettakoon aluksi, että kyseinen pankkimafia koostuu lähes täysin tiettyä etnistä ryhmää olevista henkilöistä. Monesti nämä ovat melko tavallisia ja viattomia ihmisiä. Kuitenkin arvioilta viidennes tämän etnisen ryhmän miehistä ja harvempi nainen on suoraan komentosuhteessa tähän verkostoituneeseen rikollisorganisaatioon. Lopuistakin valtaosa on asialle myönteisiä ja tarvittaessa halukkaita tekemään palveluksia ryhmäpaineen vuoksi. Pahin ongelma on siis kyseisen etnisen ryhmän sisällä oleva vähemmistö, joka hallitsee heidän

yhteisöjään. Käytännössä he muodostavat perimmäisen syyn eli ns. “root cause:n” moniin ongelmiimme. Valtaosa suomalaisista ja länsimaalaisistakaan ei tätä ymmärrä. Tämän kansan eliitin vaikutus on täysin näkymätöntä Suomessa, mutta muissa länsimaissa ehkä jossain määrin havaittavissa. Lisäksi kun tämä on jatkunut satoja vuosia ja menestys näissä yhteisöissä on ollut myös lisääntymiselle suotuisaa, on tällä vaikutusta genetiikkaan. Täten esim. psykopatia on huomattavasti yleisempää kuin muussa väestössä. Mao sanoi, että terroristit ovat kuin kaloja, jotka uivat lammikossa. Jos haluat niistä eroon, on tyhjennettävä lammikko. Maailman pankkijärjestelmää hallitsevat rikollisjärjestön jäsenet ovat kätkeytyneet tämän tietyn kansan joukkoon ja ainoa keino päästä eroon voimakkaasta tuhoisasta tekijästä yhteiskunnassamme on hankkiutua eroon tästä etnisestä ryhmästä kokonaisuudessaan. Kun ryhmä on perinteisesti tottunut pitämään yhtä ja kunnioittamaan johtajiaan, niin he käytännössä toimivat organisoidusti yksittäisen jäsenen epätietoisuudesta huolimatta. Tämän ryhmän jäsen identifioituu omaan ryhmäänsä eikä kansaan, jonka keskellä hän asuu. Siten he muodostavat valtion valtiossa. Toki heidän joukossaan on paljon toisinajattelijoita ja heitä onkin suurelta osin kiittäminen tämän Valitun Kansan johtajien tavoitteiden ymmärtämisessä. Tästä etnisestä ryhmästä koostuva eliitti omistaa käytännössä katsoen länsimaiden joukkotiedotusvälineet kokonaan. Lisäksi he hallitsevat suvereenisesti globaalia pankkilaitosta ja heillä on vahva asema kaikissa vallan kannalta keskeisissä organisaatioissa (oikeusjärjestelmä, yliopistot, tiedeyhteisöt, puolueet, suuryritykset, vapaamuurarilikke ja kansalaisjärjestöt). He pystyvät painostamaan päättäjiä kaikkien edellämainittujen avulla. “Vääriä” mielipiteitä omaavien tiedemiesten, toimittajien, politiikkojen ja liikemiesten ura päättyy nopeasti jo lähtökuoppiin. Tarvittaessa ihan konkreettisesti. Kaikki kunnia tälle rikollisjärjestölle onnistumisesta, jonka avulla he ovat päässeet näkymättömäksi harmaaksi eminenssiksi länsimaissa. Nykyinen monikulttuurisuus on yksi heidän luomansa vitsaus. Tuomalla neekereitä ja ählämeitä länsimaihin pudotetaan väestön älykkyyden keskiarvoa ja luodaan kaaosta, jolloin pienen pieni vähemmistö kykenee paremmin pitämään tilanteen hallinnassaan (hajoita ja hallitse). Tälle etniselle ryhmälle on ominaista myös uskonto, joka opettaa vihaamaan valkoisia kristittyjä

ja monet heistä toimivat sen mukaisesti. Tälläkin hetkellä eripuolilla maailmaa kirotaan meitä valkoisia kristittyjä alimpaan helvettiin. Lisäksi on pidettävä mielessä, että tälle ryhmälle oleellista ei ole uskonto, vaan rotu ja perimä, jonka puhtautta he vaalivat tarkkojen uskonnollisten säännösten mukaisesti. Siten monikulttuurisuus ei ole heille haitaksi, kun he ovat tottuneet pärjäämään vieraan väestön keskellä ja pysymään erillisenä ryhmänä. Tämä rikollisjärjestö toimii pitkäjänteisesti opettaen jälkikasvuaan tavoitteisiinsa ja heillä on pitkäaikaisia tavoitteita, jotka eivät ole suomalaisten tai kenenkään muunkaan edun mukaisia. He ovat soluttautuneet kaikkialle valtakoneistoon ja pystyneet ajamaan tavoitteitaan, jotka pitkälle vietynä merkitsevät valkoisen väestön orjuuttamista ja tuhoamista. Ukrainan nälänhätä ja Neuvostoliiton joukkomurhat ovat hyviä esimerkki tämän järjestäytyneen ryhmän toiminnasta. Uhreja on ollut kymmeniä miljoonia. He ovat salaisesti päättäneet tappaa parhaimmiston ja pätevimmän kansanosan, jolloin itse pystyvät hyödyntämään väestöä tehokkaasti. Tämän etnisen tai uskonnollisen ryhmän mukaan muut ihmiset ovat eläimen veroisia. Kommunismi oli ja on yksi tämän toimintamallin käytännön toteutus, jossa tämän etnisen ryhmän vaikutus on täysin onnistuttu taitavasti peittämään yleisestä tietoisuudesta. Kuka hallitsee kommunismissa? Miksi pätevin kansanosa likvidoidaan aina kommunistisissa yhteiskunnissa “kansanvihollisina”? Kysymys on syntyperästä. Kansan parhaimmisto pyritään tappamaan, jotta vierasta etnistä alkuperää oleva vähemistö kykenisi hallitsemaan. Tämän asian perusteellinen käsittely on liian laaja aihepiiri käsiteltäväksi tällä sivustolla. Kehoitan jokaista hakemaan tietoa omatoimisesti. Totuus löytyy lukuisten netistä ladattavien kirjojen sisällöstä, kunhan niihin perehtyy kriittisesti ajatuksella. Valtavirta kirjallisuudesta ja tieteestä tämä aihepiiri on sensuroitu perusteellisesti. Suomi on pieni maa, joten meillä ei ole mahdollisutta toimia tässä asiassa, vaan se ratkeaa suurvaltojen, ennekaikkea USAn sisällä. Tämä etninen ryhmä on aina ollut ja tulevat olemaan vihollisiamme ja valkoisen rodun kateellisia murhaajia sekä kaiken kauniin ja terveellisen tuhoajia tässä maailmassa. Mikä tahansa yksilö, järjestö tai liike, joka taistelee valkoisen ihmisen puolesta on tuhoon tuomittu, ilman selkeää näkemystä tässä kysymyksessä. Millään pyrkimyksellä sosiaaliseen uudistukseen ei ole toivoakaan menestyiä, ilman, että se selkeästi huomioi tämän asian. On elintärkeää ymmärtää, että kaikki meidän tavoitteemme ovat luonteeltaan tätä vaikutusta vastaan. Heitä on käsiteltävä

ryhmänä kokonaisuudessaan, vaikka heidän joukossa olisikin viattomia yksilöitä. Tämä on käytännön sanelema pakko, jos haluamme valkoisen miehen selviävän seuraavalle vuosituhannelle tai edes seuraavalle vuosisadalle.

q. Kommentti Norjan Verilöylystä
Breivik on yksi monista henkilöistä, jotka ymmärtävät, että ainoa keino nykytilanteen korjaamiseen on heittää kynä syrjään ja tarttua miekkaan. Breivikin (ABB) oli oikeassa siinä, että ns. pettureita on välittömästi alettava siirtämään urakalla hautaustoimiston asiakkaiksi. ABB:n ohjelmassa on ongelmana, että hän on täysin jättänyt perimmäisen syyn huomioimatta manifestissaan. Käytännössä kaikki Breivikin kuvaamat haitalliset ilmiöt (kommunismi, monikulttuurisuus, feminismi, kapitalismi jne) ovat tietyn etnisen taustan omaavan kansainvälisen verkoston tietoisesti luomia ideologioita pyrkimyksenä pirstoa yhteiskunnat erilaisiin toisille vihamielisiin ryhmiin. Breivikin motiivit ovat arvoitus. Hänellä on voinut ollut hämärä takapirun opastamassa, vaikka hän on muuten ehkä toiminut itsenäisesti. Vapaamuuraritausta vahvistaa tätä epäilyä. Norjan poliisin johto on vapaamuurarien soluttama ja luultavasti siksi hän sai jatkaa toimintaansa, vaikka lannoiteostokset tulivat Norjan poliisin tietoon jo kuukausia aiemmin. Samasta syystä helikoptereita ei ollut saatavilla ja poliisin pääsy saareen kesti kauan. Norjassa on kehittynyt pelastushelkopteriorganisaatio ja luulisi, että poliisin saisi paikalle alle 30 minuutissa. Nyt saapuminen kesti 90 minuuttia. Myös kohdevalinta herättää epäilyjä. Miksi hän iski nuorten leirille juuri sinä viikonloppuna, kun siellä oli anti-Israel tapahtuma? Lisäksi pommi-isku kohdistui virastotaloon, jossa käsiteltiin öljyasioita. Norja alkoi hiljattain boikotoimaan Israelia öljytoimituksissa. Mikä yhteensattuma! Breivikin suunnitelma on kuitenkin pääosin nerokas ja toteuttamiskelpoinen pienin muutoksin. Niin sanottujen "kategoria A" ja "kategoria B" pettureiden likvidoinnit pitää aloittaa välittömästi. Maahanmuuttajat ja juutalaiset voimme jopa jättää rauhaan, koska suomella ei ole yksin mahdollisuuksia kansainvälistä juutalaisverkostoa vastaan, vaan sen taistelun kohtalo ratkeaa suurvaltojen sisäisesti (Kiina, USA, Venäjä), pääosin USA:ssa. Breivik on mysteeri. Hän asettuu johonkin allaoleviin kategorioihin. Aika näyttää mihin:

a) ABB toimi yksin, ja oli hyvin harhainen persoonallisuus, joka kuuluu hoitoon. Manifesti on sairaan mielikuvituksen tuotetta. (tämän todennäköisyys häviävän pieni) b) ABB toimi yksin ja täydessä ymmärryksessä. Manifesti on sekava yritys purkaa auki omia ajatuksia ja perustella tekoa, tai jotain siihen suuntaan. c) ABB toimi vertaisverkossa ja täydessä ymmärryksessä. Väkivaltainen taistelu pakkomonikulttuuristamista vastaan valtioden sisällä on vasta alkanut. d) ABB toimi jonkin verkoston (vapaamuurarit, temppeliritarit 2.0 tms) rivisotilaana ja täydessä ymmärryksessä. Hän tiesi verkoston nimetyt tavoitteet, ja on sitoutunut edistämään niitä, mutta ei ole pääpiru, eikä välttämättä tiedon iskun tai verkoston todellisia tavoitteita. e) ABB toimi omasta tahdostaan tai suostuteltuna jonkin verkoston, tiedustelupalvelun, terroristijärjestön tms. asiamiehenä. Hän on hyödyllinen idiootti, joka luuli edistävänsä omaa asiaansa, mutta edisti tietämättään jotain toista agendaa. f) ABB toimi vastentahtoisesti ulkomaisen jonkin verkoston, tiedustelupalvelun, terroristijärjestön tms. asiamiehenä. Hänet oli pakotettu tai ohjelmoitu tekemään jotain, mitä hän ei itsekään täysin ymmärrä. Kidutus, aivopesu ja lääkitys saattavat kuulua kuvioon, vrt. amerikkalaisten sotavankien siirtyminen vihollisen leiriin Korean sodan aikana. g) ABB oli jonkin hämäperäisen mokutusta edistävän järjestön aivopesemä Manchurian kandidaatti, jonka tehtävä on mustamaalata mokutuksen vastustajat. Wikistä: Lainaus wikipediasta:
Mind control (also known as brainwashing, coercive persuasion, mind abuse, thought control, or thought reform) refers to a process in which a group or individual "systematically uses unethically manipulative methods to persuade others to conform to the wishes of the manipulator(s), often to the detriment of the person being manipulated".[1] The term has been applied to any tactic, psychological or otherwise, which can be seen as subverting an individual's sense of control over their own thinking, behavior, emotions or decision making. Theories of brainwashing and of mind control were originally developed to explain how totalitarian regimes appeared to succeed in systematically indoctrinating prisoners of war through propaganda and torture techniques.

r. Puheiden aika on ohi
Lopetamme turhan vouhotuksen ja valituksen. Emme raivoa julkisesti maahanmuutosta, emmekä turhaan julista asioita isänmaallisella paatokselle. Sen sijaan toimimme vähä-eleisesti ja tehokkaasti; heilauttamalla kättä, koukistamalla etusormea, painamalla nappia jne, joilla aikaansaadaan suorasti tai epäsuorasti tapahtumasarja, joka johtaa isänmaanpetturien tai mutakuonojen määrän vähenemiseen. Millään muulla ei ole merkitystä.