Erfolg durch Technik

CORMORAN specijalni programi

TC TC TC TC TC TC TC TC TC TC

role ������������ 14 štapovi ����� 46-49 / 96-97 strune �������� 104-105 vobleri �������� 131-158 gumene varalice ��� 158-159 naočale ��������� 252 pribor �������� 253-257 torbe �������� 266-267 kape ���������� 297 čizme za ribolov ����� 299

BIG TROUT štapovi ���� 80-81 BIG TROUT Sbirolino ��� 208-209 BIG TROUT plovci ���� 210-212 BIG TROUT pribor ���� 212-213 BIG TROUT udice i vrtilice 213-214 BIG TROUT mamci ������ 214 BIG TROUT podmetači ���� 263 BIG TROUT torbe ������ 273

BIG BIG BIG BIG

CAT somovski predvezi 204-205 CAT udice za soma ��� 205 CAT somovske strune �� 206 CAT pribor ����� 206-207

K-DON K-DON K-DON K-DON K-DON K-DON K-DON K-DON

role �������� 15 / 36 štapovi ������� 58-61 silikonske varalice � 115-119 predvezi od titana ��� 239 naočale ������� 251 podmetači ������ 261 torbe ������ 272-273 kutije za pribor �� 288-289

PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC

štapovi ������� 172-177 indikatori ugriza ��� 178-179 Carp udice �������� 180 gotovi predvezi ���� 181-183 Carp pribor ����� 184-195 alati ��������� 190-191 PVA ��������� 192-194 olova ���������� 196 Carp kutije �������� 197 držači štapova ������ 198 Carp podmetači ����� 199 Carp torbe ������ 200-201 Carp ležaljke ������� 202 Carp stolice ������� 203

Pribor za Sjeverno/Baltičko more 220-224 Uradi sam ���������� 225 Pribor Norveška/Island �� 205-228 Varalice ��������� 228-229

www.cormoran.de

1

2

www.cormoran.de

Ove godine sastavili smo cijeli program za ambiciozne ribiće koji će postaviti nove kriterije, naravno prema našem sloganu „ Napredak kroz tehniku“. Istaknute su dvije nove role BLACK STAR Z-11PiF i CHRONOS XD-9PiF, koje spadaju u potpuno drugačiju skupinu od večine rola koje poznajete. Novost su također novi programi nazvani K-DON i BIG TROUT

koje Vam sa zadovoljstvom predstavljamo na slijedećim stranicama. Artikli se nalaze po cijelom katalogu ovisno o grupi u koju pripadaju, jasno naglašeni kao K-DON i BIG TROUT.

www.cormoran.de

3

K-DON stOji pametNim DizajNOm, precizNOšću i fuNKciONalNOšću pribOra sKrOjeNOg za mODerNOg varaličara.
Kada uzimamo u obzir moderni ribolov varalicom imamo čistu filozofiju - ne volimo kompromise i nismo za postavljanje granica. Kada budete lovili K-DON pribororm dmah ćete shvatiti da s K-DON-om nismo napravili niti jedno. Drugi aspekt razvoja K-DON programa - mi mislimo, a i iskustvo govori da veliki ulovi nisu slučajnost. Ribolovne vještine i znanje o varalicama podvodnog svijeta su jedno, odgovarajući pribor i sposobnost privući pažnju modernim varalicama je nešto sasvim drugo. Pozorno slušamo naše lovce na grabežljivce iz cijelog svijeta i spajamo njihova iskustva sa našima. S ponosom možemo reći da je spajanje K-DON pribora sa modernim varaličarskim tehnikama i metodama ribolova bilo savršeno uspješno. Ovdje možete pogledati K-DON progaram.

4

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

K-DON role

Stranica 15, 36

K-DON štapovi

Stranica 58-61

K-DON varalice i kutije za pribor

Stranica 288-289

K-DON torbe

Stranica 272-273

K-DON podmetači

Stranica 261

K-DON varalice

Stranica 115-129

K-DON pribor www.cormoran.de

Stranica 251

K-DON predvezi

Stranica 239

5

sve štO srce ribOlOvca KOji lOvi pastrve mOže pOželjeti. Ovaj prOgram razvili su isKusNi i uspješNi prOfesiONalci, KOji pOtvrđuju svOje zNaNje i vještiNe Na NatjecaNjima KOristeći se Ovim pribOrOm.

Svatko tko je do sada lovio na jezerima trebao bi obratiti pažnju na BIG TROUT program. Sve što je potrebno za uspješniji i precizniji ribolov nalazi se u ovom programu. Štapovi za sve prilike i metode, bez obzira radilo se o statičnom ribolovu, ribolovu na plovak, polagaljkama, Sbirolino štapovima, bombardama i trotama...

Udice, vrtilice, torbe, podmetači i još puno toga, a sve to u natjecateljskoj kvaliteti ima ovaj program. Sva BIG TROUT pakiranja opremljena su crtežima predveza i sistema tako da bi se početnici mogli snalaziti i znali kako loviti. Ovdje možete vidjeti pregled BIG TROUT programa.

6

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

BIG TROUT štapovi

Stranica 80-81

BIG TROUT sbiro i bombarde

Stranica 208-211

BIG TROUT plovci i piloti

Stranica 212-213

BIG TROUT udice i vrtilice

Stranica 213-214

BIG TROUT pribor

Stranica 213

BIG TROUT mamci

Stranica 214

BIG TROUT torbe www.cormoran.de

Stranica 273

BIG TROUT podmetači

Stranica 263

7

Role i štapovi 2012
Kada je potrebno napraviti nešto posebno tu smo. Kako bismo zadovoljili zahtjeve koje nam donosi tržište i naši timski ribolovci, naš je cilj za nadolazeću sezonu razviti jedinstvene role. Tako se razvijaju role i štapovi koji će postaviti nove standarde u mnogim smijerovima. BLACK STAR, jedan od najpoznatijih brandova u Europi, ispunjava naša očekivanja. Nismo zadovoljni dok nova rola ili štap ne napuste proizvodnju u kojoj smo napravili sve moguće kako bi proizveli pribor koji garantira sreću i uspjeh. Kada pribor prođe zadnju, od mnogih naših kontrola kvalitete i kada artikl dobije oznaku „quality checked“ („Kontrola provjerena“) naša misija je ispunjena. Kako bismo zadovoljili i najveće zahtjeve za kvalitetom, počeli smo proizvoditi CORMORAN štapove u DAIWA tvornicama - s velikim uspjehom. Nastaviti ćemo širiti i jačati ovu suradnju. Mi iz CORMORANA imamo vlastite ideje, kako bi na primjer štapovi trebali biti dizajnirani, opremljeni i koje sve uvjete trebaju zadovoljavati, dok DAIWA posjeduje jedinstveni proizvođački „know how“.

Designed and engineered by CORMORAN Manufactured by DAIWA

tecHNOlOgY

C&D

8

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

Prekretnica u proizvodnji specijalnog ribolovnog pribora: BLACK STAR štapovi i role

NEW

www.cormoran.de

9

super lONg cast kaleme razvili smo u dvije verzije pravih SUPER LONGCAST kalema: Ekstremno dugi kalemi na koje se struna savršeno namata zahvaljujući našem „WormShaft“ sistemu namatanja ili Super Jet kalemi koji su specijalno napravljeni za korištenje sa tanjim strunama.

lONgcast kaleme konstruirali smo kao sve naše kaleme za daleki izbačaj. Zahvaljujući našem LOCOMOTIVE S-LEVEL WIND oscilacijskom sistemu i korištenim materijalima, osigurali smo učinkovitost dalekog izbačaja

ERFOLG DUR CH TECHNIK

WOmsHaft oscilacija CORMORAN WormSaft sistem precizno je CNC izrezan. Najmanja moguća tolerancija osigurava visoku preciznost i garantira najduži mogući vijek trajanja kod svih naših rola sa WormShaft sistemom. s-level Wind oscilacija Specijalno je napravljena za klasično križno namatanje, bez obzira radi li se o upredenici ili monofilu. Primarno joj je osigurati optimalni bacački doseg i spriječiti petljanje strune. Sve naše role koje nemaju WORMSHAFT sistem dolaze sa S-LEVEL WIND sistemom.

D R H U C

ERFOLG TECHNIK

iNfiNite aNti reverse nikada više rola nije imali takav sistem. Postoje velike razlike u korištenim materijalima i konstrukciji. Molimo Vas obratite pažnju INFINITE znak koji označava savršeni anti reverse sistem.

super metal bODY Tijelo role napravljeno je od super laganog, izdržljivog aluminija koji garantira optimalnu snagu dugi vijek trajanja. Ono što uzrokuje senzaciju u automobilskoj industriji standard je za CORMORAN već godinama. Lagani, na koroziju otporni aluminij za tijelo role.

NCBB (Non Corosion Ball Bearings) su Hi-Tech ležajevi otporni na koroziju. Napravljeni su od nehrđajučeg čelika specijalno specijalno za korištenje u slanoj vodi. Koriste se u svim rolama otpornim na morsku vodu.

QD fast Drag Ugrađena funkcija slobodnog hoda. Samo jedan okret poklopca kočnice dijeli Vas od maksimalne snage kočenja do potpunog otpuštanjasavršen sistem za šaranolovce.

10

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

WrfD figHtiNg Drag Patentirana borbena kočnica koja se može koristiti na mnogo načina. Rolom sa ovom kočnicom riba se može loviti na mnogo načina, te se može koristi i kao rola sa slobodnim hodom(free spool).

super metal rOtOr Naše nove role BLACK STAR Z-11PiF i CHRONOS XD-9PiF karakterizira vrlo mala težina i visokootporni rotor. U usporedbi s konvencionalnim rotorima napravljenima od plastike ovaj rotor zadržava isti oblik i stanje čak i pod največim opterečenjima. Uvjerite se i sami: samo stavite rotor između palca i kažiprsta (crvene strelice) i rotor će se izvijati kao na slici iznad. Obrnuto ovome rotor na BLACK STAR Z-11PiF i CHRONOS XD-9PiF zadržava svoj prvotni oblik.

WRFD

D R H U C

ERFOLG TECHNIK

„Normal“ postavka Stavite borbenu kočnicu u srednji položaj i podesite kočnicu sa kočionom glavom prema potrebi. Okrenite borebenu kočnicu u lijevo i snaga kočenja će se smanjivati sukladno tome koliko je okrenete. Ako okrećete borbenu kočnicu u desno. Snaga kočenja se povećava se što je delje zakrećete.

„High-power“ postavka Okrenite polugu borbene kočnice potpuno u desno i okrenite glavu kočnice potpuno u desni položaj dok se kalem gotovo ne može okrenuti. Ova postavka koristi se u ribolovu sa zatvorenom kočnicom (silikonskom varalicom). Borbena kočnica okrenuta u lijevi položaj-snaga kočenja se smanjuje trenutno za borbu s ribom ovisno o korištenoj struni.

„low-power“ postavka Okrenite polugu borbene kočnice lijevo od srednjeg položaja i podesite glavu kočnice. Ova postavka se koristi tjekom ribolova u otvorenom položaju. Snagu kočenja glavne kočnice trebalo bi povečati. Okreteanje borbene kočnice u desno-što je više okrenuta u desno snaga kočenja se dodatno povečava.

„free spool“ postavka Okrenite borbenu kočnicu potpuno u lijevo i podesite glavu kočnice na „free“ kao što bi to učinili i na roli sa free spool sistemom. Ovom pstavkom lovite kao na roli sa slobodnim hodom. Borbena kočnica oikrenuta u desno- sada imate „normalnu“ postavku kočnice.

D R H U C
www.cormoran.de

ERFOLG TECHNIK

11

Aluminijske role - za cijeli život

Karbonski kočioni diskovi za savršene kočione performanse.

NCBB

NEW

BLACK STAR Z - 10PiF
veliko ime obvezuje i nadahnjuje! Sa BLACK STAR rolom ušli smo u potpuno novu dimenziju u CORMORAN proizvodnji rola. Zajedno s japanskim inženjerima razvili smo rolu koja nije postojala u našoj povijesti. Ušli smo u područja mikro-tolerancije koja nisu dostupna za normalne role. Tako smo mogli smanjiti toleranciju špule na minimum u svim smjerovima, koja kod rola s prednjom kočnicom zna itekako smetati. Zahvaljujući največoj preciznosti i najmanjoj toleranciji čak i hod oko drške sveden je na najmanji mogući prostor. Kompletna konstrukcija ove nove generacije CORMORAN rola zasnovana je na viziji role koja radi glatko kao da klizi, odupire se največim opterečenjima i pruža zadovoljstvo u ribolovu godinama. Tijelo i rotor role napravljeni su od super laganog i visokootpornog aluminija. Svi dijelovi opreme napravljeni su od nehrđajučih materijala kao. što su nehrđajući čelik ili mesing. Osovina je dodatno presvučena titanom za ekstra dugi vijek trajanja. Prijenosni zupčanik napravljen je od mesinga sa visokim kojeficijentom tvrdoće. Gladak rad i mali otpor kod okreta ručke rezultat su specijalno konstruirane osovine čiji su dijelovi napravljeni s največom preciznošću. Istaknuti dijelovi su karbonske ploče na kočnici koje su zaštičene od vode. One uvelike poboljšavaju kočenje i garantiraju glatko izvlačenje strune. blacK star z 10pif rola s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-48150 12-48200 12-48250 12-48300 model 1500 2000 2500 3000 KL 9 9 9 9 prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 120/0.20 61cm 265g 100/0.25 63cm 275g 160/0.25 71cm 290g 130/0.33 81cm 305g

• • • • • • • • • •

9 čeličnih kugl. ležajeva, japanska kvaliteta Infinite Anti-Reverse, japanska kvaliteta Fino podesiva kočnica sa karbonskim diskovima Alu. kalem za daleki izbačaj, duplo eloksirani Aluminijski rezervni kalem, duplo eloksirani CNC izrezana aluminijska ručka Aluminijska / EVA drška ručice role Debeli super lagani PowerBail snažni preklopnik Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

12

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

Karbonski kočioni diskovi za savršene kočione performanse.

NCBB

NEW

CHRONOS XD - 8PiF
Novi CHRONOS XD sa svojim predhodnikom dijeli samo ime. Napravljen je u suradnji s japanskim inženjerima. Ova rola će zadiviti entuzijastične CHRONOs fanove. CHRONOS vas trenutno uvjerava jednim okretom ručke. Identične je konstrukcije kao i BLACK STAR Z opremljena dugačijim mehaničkim dijelovima. Sammo lagani dodir potreban je da se ručka ove role okrene. Klasa ove role također se prepoznaje kada provjerite preklopnik ili isprobate toleranciju kalema. CHRONOS XD je rola koja uzbuđuje.

cHrONOs XD 8pif rola s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-49150 12-49200 12-49250 12-49300 model 1500 2000 2500 3000 KL 7 7 7 7 prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 120/0.20 61cm 280g 100/0.25 63cm 290g 160/0.25 71cm 300g 130/0.33 81cm 320g

www.cormoran.de

13

SPINNING ROLE

• • • • • • • • • •

7 čeličnih kugl. ležajeva, japanska kvaliteta Infinite Anti-Reverse, japanska kvaliteta Fino podesiva kočnica sa karbonskim diskovima Aluminijski kalem za daleki izbačaj Aluminijski rezervni kalem CNC izrezana aluminijska ručka Soft-Touch drška Debeli super lagani PowerBail snažni preklopnik Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

TEAM CORMORAN X-POWER
Dizajn ovih rola nije samo u njihovom jedinstvenom izgledu, već i u njiihovoj nevjerojatnoj funkcionalnosti. TEAM CORMORAN role su specijalni visoko tehnološki alati za nevjerojatno uživanje u ribolovu.

TC X-POWER

TC X-POWER-S

Napravljena za specijaliste TEAM CORMORAN X-POWER je mali kompatni paket snage s fascinantnom tehnologijom i dizajnom. Super long cast kalem za daleki izbačaj omogućava daleke zabačaje a SpaceCraft oprema osigurava veliku izdržljivost, trajnost i nevjerojatan rad. • • • • • • • • 7 čeličnih kugličnih ležajeva Aluminijsko tijelo i rotor Space Craft močna oprema Infinite Anti-Reverse WormShaft oscilacijski sistem Zatvoreni kočioni sistem Aircraft grade brass pinion Hladno kaljeni aluminijski kalem
model 2500 3000 3500 KL 7 7 7 prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1

Napravljena za moderni, lagani ribolov na moru Morska pastrva ili brancin najbolje su vrste riba za ovu rolu. Također ova rola savršeno odgovara ostalim vrstama laganog morskog ribolova. Ove role također idealne za ribolov na jezerima i rijekama zbog svoje robusnosti i velike snage.

• • • • • • •

Hladno kaljeni aluminijski rezervni kalem CNC izrezana aluminijska ručka Drvena drška ergonomskog oblika Debeli preklopnik otporan na iskrivljenje TiN pesvučeni „Anti-Twist“ roler Nepucajući završni lak Sa neoprenskom torbom

• • • • • • • •

6 nehrđajučih čeličnih kugličnih ležajeva Aluminijsko tijelo i rotor Space Craft močna oprema Stalan Infinite Anti-Reverse WormShaft oscilacijski sistem Zatvoreni kočioni sistem Aircraft grade brass pinion Hladno kaljeni aluminijski kalem
model 2500 3000 3500 KL 6 6 6 prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1

• • • • • • •

Hladno kaljeni aluminijski rezervni kalem CNC izrezana aluminijska ručka Aluminijska / EVA drška ručice role Debeli preklopnik otporan na iskrivljenje TiN pesvučeni „Anti-Twist“ roler Nepucajući završni lak Sa neoprenskom torbom

TEAM CORMORAN X POWER rola s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-80250 12-80300 12-80350 m/ømm uvlačenje tež. 100/0.25 75cm 280g 140/0.25 75cm 290g 130/0.30 81cm 310g

TEAM CORMORAN X-POWER-S rola s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-70250 12-70300 12-70350 m/ømm uvlačenje tež. 100/0.25 75cm 300g 140/0.25 75cm 305g 130/0.30 81cm 320g

14

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

NCBB

NEW

K-DON 10PiF
za čistu zabavu u ribolovu

Karbonski kočioni diskovi za savršene kočione performanse. je i otporna. Karbonski kočioni diskovi smiješteni su u prednjem dijelu kalema i zatvoreni su od prodiranja vode čak i po snažnoj kiši. Kočnica je fino podesiva i brzo reagira na sve promjene. Aluminijski kalem sa specijalno dizajniranim rubom smješten je na snažnoj i otpornoj osovini.

Ova rola je tehnološki high-light i savršeno odgovara našem novom K-DON programu. Pametni dizajn, precizne funkcije i krojena za moderni ribolov varalicom. Savršeno odgovara štapovima za trzanje i dropshot. Također nadahnjuje kada se koristi s velikim varalicama kao što je jerkbait ili velikim plastičnim voblerima. 3 veličine ove role pokrivaju sve vrste modernog ribolova grabežljivica. Tijelo role napravljeno je od visokootpornog aluminija. Čelične komponente napravljene su od nehrđajučeg čelika ili mesinga. Svih 9 ležajeva su NCBB (otporni na koroziju). Snažan preklopnik zadužen je za optimalno provođenje strune sa kalema tako da možete bezbrižno loviti bez straha od petljanja strune. Snažna osovina izdržljiva

K-DON 10 PiF rola s prednjom kočnicom • 9 „NCBB“ ležajeva od nehrđajučeg čelika • Infinite Anti-Reverse • Fino podesiva kočnica sa karbonskim diskovima • Aluminijski kalem za daleki izbačaj • Aluminijski rezervni kalem • • • • • CNC izrezana aluminijska ručka Soft-Touch drška Debeli preklopnik Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika
Art.-Br. 12-010250 12-010300 12-010350 model 2500 3000 3500 KL 9 9 9 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 125/0.25 68cm 255g 170/0.28 77cm 280g 205/0.30 81cm 350g

www.cormoran.de

15

CORCAST
Koncept role sam za sebe!

CORCAST 4Pi/4PiF
Spin

Lagana rola spining rola u 4 veličine za ribolov od osjetljivijeg varaličarenja pa do allround ribolova.

Predstavljanjem koncepta CORCAST role tržištu smo dali novi poticaj. Razvojem CORCAST-BR rola sa slobodnim hodom okrunili smo CORCAST priču o uspijehu u sadašnjosti. Kompaktna, tehnološko remek dijelo i high light svakom ribiću. Konstruiranjem CORCAST rola pokazali smo što smo sposobni napraviti.

• • • •

3 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica Aluminijski kalem za daleki izbačaj

• • • •

Najlon/ABS rezervni kalem PowerBail ojačani preklopnik Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

cOrcast 4pif rola s prednjom kočnicom
Art.-Br. 16-45150 16-45200 16-45250 16-45300 model 1500 2000 2500 3000 KL 3 3 3 3 prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 140/0.25 57cm 255g 180/0.25 62cm 265g 175/0.30 72cm 280g 190/0.33 78cm 295g

cOrcast 4pi spin rola sa stražnjom kočnicom
Art.-Br. 16-40150 16-40200 16-40250 16-40300 model 1500 2000 2500 3000 KL 3 3 3 3 prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 140/0.25 57cm 265g 180/0.25 62cm 275g 175/0.30 72cm 290g 190/0.33 78cm 300g

16

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

Princip konstrukcije Super Jet CORCAST rola je izvanredan-veći promjer kalema, veća bacačka udaljenost jer se struna ne uvrće i skida se sa kalema u većim komadima. Još jedna prednost: funkcija kočnice je pod pozitivnim utjecajem velikog kalema kako se struna češće otpušta.

liNe guarD prOtectOr „Čuvar strune“ smješten je na obje strane rotora i sprećava petljanje strune.

CORCAST 4Pi/4PiF

Super Jet

CORCAST 4Pi/4PiF

Super Jet Match

• • • •

3 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica Aluminijski kalem za daleki izbačaj

• • • •

PowerBail ojačani preklopnik Line Guard sistem Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

cOrcast 4pif Super Jet s prednjom kočnicom
Art.-Br. 16-46250 16-46300 model 2500 3000 KL 3 3 prijen. 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 125/0.25 73cm 275g 150/0.30 91cm 290g

• • • • •

3 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Aluminijski match kalem za daleki izbačaj Fino podesiva kočnica PowerBail ojačani preklopnik

• One-Touch brzo sklopiva aluminijska ručka • Line Guard sistem • Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune • Dugovječna opruga preklopnika

cOrcast 4pif Super Jet Match s prednjom kočnicom
Art.-Br. 16-47250 16-47300 model 2500 3000 KL 3 3 prijen. 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 125/0.18 73cm 315g 160/0.20 91cm 330g

CORCAST 4Pi Super Jet rola sa stražnjom kočnicom
Art.-Br. 16-41250 16-41300 model 2500 3000 KL 3 3 prijen. 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 125/0.25 73cm 285g 150/0.30 91cm 300g

cOrcast 4pif Super Jet Match sa stražnjom kočnicom
Art.-Br. 16-42250 16-42300 model 2500 3000 KL 3 3 prijen. 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 90/0.20 73cm 320g 100/0.25 91cm 335g

www.cormoran.de

17

CORCAST SPINNING ROLE

Veličina 2500: savršena rola za ribolov pastrve, grgeča. - također izvanredna za drop shot tehniku ribolova Veličina 3000: najbolje odgovara ribolovu tankim upredenicama i monofilima za smuđa, štuku.

CORCAST role uživaju fantastičnu reputaciju proteklilh godina kod match ribolovaca iz mnogih zemalja. Ali ova rola se također može koristiti i za ribolov pastrve i sbirolino.

CORCAST
Koncept role sam za sebe!

CORCAST 8Pi/8PiF
Spin

CORCAST 8Pi/8PiF

Super Jet

• • • • •

7 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica Aluminijski kalem za daleki izbačaj Aluminijski rezervni kalem

• • • •

CNC izrezana aluminijska ručka PowerBail ojačani preklopnik Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

Veličina 2500: savršena rola za ribolov pastrve, smuđa... - također odlična za drop shot tehniku laganim štapovima. Veličina 3000: idelna za ribolov tankim upredenicama ili najlonima za smuđa, štuku... • • • • • 7 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica Aluminijski kalem za daleki izbačaj Aluminijski rezervni kalem • • • • • PowerBail ojačani preklopnik CNC izrezana aluminijska ručka Line Guard sistem Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

cOrcast 8pif s prednjom kočnicom
Art.-Br. 16-85150 16-85200 16-85250 16-85300 model 1500 2000 2500 3000 KL 7 7 7 7 prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 140/0.25 57cm 260g 180/0.25 62cm 270g 175/0.30 72cm 285g 190/0.33 78cm 300g

cOrcast 8pifSuper Jet s prednjom kočnicom
Art.-Br. 16-86250 16-86300 model 2500 3000 KL 7 7 prijen. 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 125/0.25 73cm 280g 150/0.30 91cm 295g

cOrcast 8pi sa stražnjom kočnicom
Art.-Br. 16-80150 16-80200 16-80250 16-80300 model 1500 2000 2500 3000 KL 7 7 7 7 prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 140/0.25 57cm 270g 180/0.25 62cm 280g 175/0.30 72cm 295g 190/0.33 78cm 305g

CORCAST 8Pi Super Jet sa stražnjom kočnicom
Art.-Br. 16-81250 16-81300 model 2500 3000 KL 7 7 prijen. 5.1:1 5.1:1

m/ømm uvlačenje tež. 125/0.25 73cm 290g 150/0.30 91cm 305g

18

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

CORCAST 8Pi/8PiF

Super Jet Match

CORCAST 5PiF

Super Jet Feeder

• • • • •

7 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica Aluminijski match kalem za daleki izbačaj ABS aluminijski match rezervni kalem

• • • • •

PowerBail ojačani preklopnik One-Touch brzo sklopiva aluminijska ručka Line Guard sistem Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

cOrcast 8pif Super Jet Match s prednjom kočnicom
Art.-Br. 16-87250 16-87300 model 2500 3000 KL 7 7 prijen. 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 90/0.20 73cm 320g 100/0.25 91cm 335g

• • • • •

4 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Aluminijski kalem za daleki izbačaj Duboki aluminijski rezervni kalem

• • • • •

Plitki aluminijski rezervni kalem One-Touch brzo sklopiva aluminijska ručka PowerBail ojačani preklopnik Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

cOrcast 5pif Super Jet s prednjom kočnicom
Art.-Br. 16-50300 model 3000 KL 4 prijen. 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 150/0.30 91cm 325g

CORCAST 8Pi Super Jet Match sa stražnjom kočnicom
Art.-Br. 16-82250 16-82300 model 2500 3000 KL 7 7 prijen. 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 90/0.20 73cm 325g 100/0.25 91cm 340g

www.cormoran.de

19

CORCAST SPINNING ROLE

CORCAST rola za profesionalne match natjecatelje sa velikim zahtjevima. Mala veličina 2500 savršena je za bolonjez štapove i fini ribolov pastrve.

CORCAST verzija za feeder i ledger tehniku. Savršena snaga namatanja, velika izdržljivost, daleki izbačaj i iznimna funkcionalnost kočnice glavne su karakteristike ovih rola.

CORCAST-BR
Kompaktne i super lagane prvorazredne role sa slobodnim hodom
CORCAST BR 5PiF CORCAST BR 5PiF Super Jet

super kompaktne cOrcast free spool role Ove dvije kompaktne role sa slobodnim hodom kalema veličine su kao prosječna spinning rola. Također se mogu koristiti kao spinning role ili za ribolov varalicom. No ipak ove role imaju prednost i sadrže kompletnu free spool funkciju kojom možete lako iprecizno baratati. CORCAST-R 5PiF nudi ekskluzivni dizajn, savršenu opremljenost, nevjerojatno gatki rad i savršenstvo na svim pomičnim dijelovima.

super kompaktna cOrcast super jet free spool rola Super Jet konstrukcija za daleki izbačaj omogučava nevjerojatno daleke izbačaje i smanjuje petljanje. Konstrukcija je savršena krojena za free spool rolu, koja je fantastična i kao rola za varaličarenje. Niti jedna druga CORCAST-BR Super Jet free spool rola ne može se primjeniti na toliko vrsta ribolova i istovremeno omogućiti tako daleke izbačaje. Ekskluzivno opremljena i odaje pouzdanošću na prvi pogled.

• • • • • •

4 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Podesivi slobodni hod Aluminijski kalem za daleki izbačaj Najlon/ABS rezervni kalem
model 2500 3000 KL 4 4 prijen. 5.1:1 5.1:1

• • • • •

PowerBail ojačani preklopnik CNC izrezana aluminijska ručka Line Guard sistem Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

• • • • • •

4 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Podesivi slobodni hod Aluminijski kalem za daleki izbačaj Najlon/ABS rezervni kalem
model 3000 KL 4 prijen. 5.1:1

• • • • •

PowerBail ojačani preklopnik CNC izrezana aluminijska ručka Line Guard sistem Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika

cOrcast br 5pif free spool rola
Art.-Br. 16-51250 16-51300 m/ømm uvlačenje tež. 230/0.25 72cm 275g 230/0.30 78cm 290g

cOrcast br5pif Super Jet s prednjom kočnicom
Art.-Br. 16-52300 m/ømm uvlačenje tež. 200/0.25 91cm 310g

20

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

CORCAST BR 3PiF

CORCAST BR 3PiF Super Jet

• • • • •

2 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Podesivi slobodni hod Specijalni kalem za daleki izbačaj, super lagani

• Specijalni rez. Kalem za daleki izbačaj, super lagani • PowerBail ojačani preklopnik • Line Guard sistem • Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune • Dugovječna opruga preklopnika

• • • • •

2 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Podesivi slobodni hod Specijalni kalem za daleki izbačaj, super lagani

• Specijalni rez. Kalem za daleki izbačaj, super lagani • PowerBail ojačani preklopnik • Line Guard sistem • Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune • Dugovječna opruga preklopnika

cOrcast br 3pif free spool rola
Art.-Br. 16-30250 16-30300 model 2500 3000 KL 2 2 prijen. 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 230/0.25 72cm 245g 230/0.30 78cm 265g

CORCAST BR 3Pif Super Jet free spool rola
Art.-Br. 16-31300 model 3000 KL 2 prijen. 5.1:1

m/ømm uvlačenje tež. 200/0.25 91cm 280g

www.cormoran.de

21

CORCAST FREE SPOL ROLE

ultra lagana cOrcast free spool rola Ove super lagane role sa slobodnim hodom kalema ribolovci su često tražili od nas. Kako bismo smanjili težinu nismo štedili ni trud ni vrijeme kako bi provjerili zasebno svaki dio ovih rola. Razvili smo specijalne špule gotovo bez težine, ali svejedno snažne i otporne. Kako bi dodatno smanjili težinu instalirali smo ekstra laganu ručku. Ove role pristaju svakom spinnig karbonskom štapu.

iltra lagana cOrcast br super jet free spool rola Super Jet bacačka konstrukcija omogućava nevjerojatne izbačaje i dramatično smanjuje mogućnost uvrtanja. Kombinacija sa ekstremnim olakšanjima otvara nove mogućnosti za uporabu. Zahvaljujući malom tijelu teško je možete indentificirati kao free spool rolu. Također se može koristiti kao klasična spinning rola uparena s laganim karbonskim štapovima.

Visoka izvedba znači specijalni dizajn - rotor i tijelo napravljeni od aluminija

BLACK BULL 8PiF

RX 6PiF

Karbonski kočioni diskovi za savršene kočione performanse. aluminijska rola specijalno napravljena za upredenice Zašto većina rola iz top klase ima aluminijsko tijelo? Odgovor je jednostavan zato što je tijelo role robusnije i otpornije od plastičnog i omogućuje bolju instalaciju dijelova zasluženih za prijenos. Nažalost aluminijsko tijelo skuplje je od plastičnog. Bez obzira BLACK BULL je neuobičajena rola sa izuzetnim omjerom cijene i kvalitete. aluminij i karbonska vlakna - jaka veza Zašto večina rola top klase ima aluminijsko tijelo. Odgovor je jednostavan- zato što je aluminijsko tijelo robusnije i otpornije od plastičnog i omogućuje bolju instalaciju prijenosnih dijelova. Nažalost aluminijsko tijelo je skuplje od plastičnog. Stoga RX 6PiF je idealna rola za korištenje u paru sa laganim štapom od karbonskih vlakana.

• • • • •

7 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Aluminijski kalem za daleki izbačaj, plitki Najlon/ABS rezervni kalem
model 2500 3000 3500 4000 KL 7 7 7 7 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 4.9:1

• • • • •

CNC izrezana aluminijska ručka Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Soft-Touch drška PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika

• • • • •

5 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Aluminijski kalem za daleki izbačaj Najlon/ABS rezervni kalem
model 2500 3000 3500 4000 KL 5 5 5 5 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 4.9:1

• • • • •

CNC izrezana aluminijska ručka Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Soft-Touch drška PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika

blacK bull 8pif s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-85250 12-85300 12-85350 12-85400 m/ømm uvlačenje tež. 160/0.20 67cm 315g 150/0.25 70cm 330g 130/0.30 74cm 355g 150/0.30 78cm 395g

rX 6pif s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-60250 12-60300 12-60350 12-60400 m/ømm uvlačenje tež. 340/0.20 67cm 300g 260/0.25 70cm 305g 200/0.30 76cm 320g 170/0.40 80cm 385g

22

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

RED MASTER 8PiF

UL-GT 5PiF

Karbonski kočioni diskovi za savršene kočione performanse.

specijalno napravljena za upredenice RED MASTER 8PiF specijalno je napravljena za korištenje s upredenicama. Ojačani prijenos, robusna kočnica i plitki aluminijski kalem odupire se otporima koje uzrokuju upredenice u svakoj situaciji. Također slaganje strune je savršeno.

mini rola s prednjom kočnicom Dizajnirana za ultra lagani spin ribolov, ova rola je također savršen izbor ribolov match i bolognese štapovima. • • • • 4 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Mikro podesiva prednja kočnica Aluminijski match kalem za daleki izbačaj • Aluminijski rezervni kalem za daleki izbačaj • Soft-Touch drška

ul-gt 5pif s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-50050 model 500 KL 4 prijen. 5.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 180/0.16 57cm 220g

reD master 8pif s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-09250 12-09300 12-09400 model 2500 3000 4000 KL 7 7 7 prijen. 5.2:1 5.2:1 4.9:1 m/ømm uvlačenje tež. 130/0.25 74cm 320g 210/0.25 78cm 330g 200/0.30 80cm 415g

www.cormoran.de

23

SPINNING ROLE

• • • • •

7 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Aluminijski kalem za daleki izbačaj Aluminijski rezervni kalem

• • • • •

CNC izrezana aluminijska ručka Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Soft-Touch drška PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika

Oprema, dizajn i kvaliteta u najboljem izdanju
role s prednjom i stražnjom kočnicom sa 7 čeličnih kugličnih ležajeva BLACK MASTER je cijenom prihvatljiva profesionalna rola s ekskluzivnim karakteristikama. Karakterističan dizajn stapa se sa svakim štapom u jedno, bez obzira na dizajn štapa.

BLACK MASTER
Ekskluzivna ručka mehanički izrezana iz jednog komada, EVA drška odlike su izvanrednih rola, isto kao i duplo anadozirani aluminijski kalem. High Power Gearing snažni prijenos osigurava nadmoć kod izvlačenja zajedno sa fino podesivom Multi Disc kočnicom.

• • • • •

7 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Aluminijski kalem za daleki izbačaj Aluminijski rezervni kalem

• • • • •

CNC izrezana aluminijska ručka Aluminijska / EVA drška ručice role PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

• • • • •

7 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva stražnja kočnica Aluminijski kalem za daleki izbačaj Aluminijski rezervni kalem

• • • • •

CNC izrezana aluminijska ručka Aluminijska / EVA drška ručice role PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

blacK master 8pif s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-08200 12-08250 12-08300 12-08400 model 2000 2500 3000 4000 KL 7 7 7 7 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 4.9:1 m/ømm uvlačenje tež. 130/0.25 71cm 245g 150/0.30 74cm 250g 200/0.30 78cm 305g 170/0.40 80cm 410g

blacK master 8pif sa stražnjom kočnicom
Art.-Br. 12-08210 12-08260 12-08310 12-08410 model 2000 2500 3000 4000 KL 7 7 7 7 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 4.9:1 m/ømm uvlačenje tež. 130/0.25 70cm 310g 210/0.25 72cm 320g 200/0.30 76cm 325g 170/0.40 80cm 430g

24

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

SPORTLINE
- super dobra i jeftina rola sa srunom

NEW

spOrtliNe lc 1s sa stražnjom kočnicom • • • • 1 kuglični ležaj Multi-Stop anti reverse Fino podesiva stražnja kočnica Dugovječna opruga preklopnika
model 1500 2000 2500 3000 4000 5000 KL 1 1 1 1 1 1 prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1

• • • •

Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Nylon / PVC long cast spare spool Soft-Touch drška Dolazi sa strunom

Dostupne u BLACK MASTER seriji od 2011: dvije role za velike ribe u 4500 i 5000 veličinama. • • • • • 7 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Aluminijski kalem za daleki izbačaj Najlon/ABS rezervni kalem • • • • • CNC izrezana aluminijska ručka Soft-Touch drška PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

Art.-Br. 16-15150 16-15200 16-15250 16-15300 16-15400 16-15500

m/ømm uvlačenje tež. 140/0.25 57cm 220g 180/0.25 62cm 225g 175/0.30 72cm 250g 190/0.33 78cm 255g 175/0.40 92cm 415g 210/0.40 98cm 420g

spOrtliNe lc 1s s prednjom kočnicom

BLACK MASTER 8PiF big fish rola
Art.-Br. 19-08450 19-08500 model 4500 5000 KL 7 7 prijen. 4.9:1 4.9:1 m/ømm uvlačenje tež. 340/0.30 96cm 540g 280/0.40 102cm 545g

Art.-Br. 16-10150 16-10200 16-10250 16-10300 16-10400 16-10500

model 1500 2000 2500 3000 4000 5000

KL 1 1 1 1 1 1

prijen. 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1 5.1:1

m/ømm uvlačenje tež. 140/0.25 57cm 215g 180/0.25 62cm 220g 175/0.30 72cm 245g 190/0.33 78cm 250g 175/0.40 92cm 410g 210/0.40 98cm 415g

www.cormoran.de

25

SPINNING ROLE

• • • •

1 kuglični ležaj Multi-Stop anti reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Dugovječna opruga preklopnika

• Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune • Najlon/ABS kalem za daleki izbačaj • Dolazi sa strunom

Savršen dizajn, pouzdana kvaliteta, zadivljujuća cijena - Ove role su stvarno trendy!

BULL FIGHTER 3SF

BULL FIGHTER 3S

Osim moderne tehnologije, dizajna i kvalitete koju isprobamo, cijena je uvijek ta koju itekako doživljavamo. Kočnica na kalemu radi precizno i fino je podesiva, prijenosni mehanizam radi glatko - sad je sve sve to dostupno u ovoj cijenovnoj kategoriji.

• • • • •

3 čelična kuglična ležaja Multi-Stop anti reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune
model 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 KL 3 3 3 3 3 3 3 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 4.9:1 4.9:1

• • • • •

Najlon/ABS kalem za daleki izbačaj Najlon/ABS rezervni kalem Aluminijska ručka Ergonomska drška Debeli preklopnik

• • • • •

3 čelična kuglična ležaja Multi-Stop anti reverse Fino podesiva stražnja kočnica Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

• • • • •

Najlon/ABS kalem za daleki izbačaj Najlon/ABS rezervni kalem Aluminijska ručka Ergonomska drška Debeli preklopnik

bull figHter 3sf s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-31100 12-31150 12-31200 12-31250 12-31300 12-31350 12-31400 m/ømm uvlačenje tež. 130/0.20 59cm 210g 170/0.20 65cm 210g 130/0.25 71cm 240g 210/0.25 74cm 250g 200/0.30 78cm 290g 190/0.35 79cm 380g 170/0.40 83cm 400g

bull figHter 3s sa stražnjom kočnicom
Art.-Br. 12-30100 12-30150 12-30200 12-30250 12-30300 12-30350 12-30400 model 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 KL 3 3 3 3 3 3 3 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 4.9:1 4.9:1 m/ømm uvlačenje tež. 130/0.20 59cm 200g 170/0.20 65cm 220g 130/0.25 71cm 240g 210/0.25 74cm 255g 200/0.30 78cm 300g 190/0.35 79cm 390g 170/0.40 83cm 400g

26

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

BULL FIGHTER 5AiF

BULL FIGHTER 5Ai

BULL FIGHTER rola s top kvalitetnim karakteristikama, preciznim Infinite sistemom i dvobojnim aluminijskim kalemom. BULL FIGHTER 5Ai i 5AiF pripada najboljim rolama u svom cijenovnom razredu i sličnije su mnogo skupljim rolama.

bull figHter 5aif s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-51100 12-51150 12-51200 12-51250 12-51300 12-51350 12-51400 model 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 KL 4 4 4 4 4 4 4 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 4.9:1 4.9:1 m/ømm uvlačenje tež. 130/0.20 59cm 225g 170/0.20 65cm 230g 130/0.25 71cm 240g 210/0.25 74cm 295g 200/0.30 78cm 300g 190/0.35 79cm 440g 170/0.45 83cm 460g

bull figHter 5ai s prednjom kočnicom
Art.-Br. 12-50100 12-50150 12-50200 12-50250 12-50300 12-50350 12-50400 model 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 KL 4 4 4 4 4 4 4 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 4.9:1 4.9:1 m/ømm uvlačenje tež. 130/0.20 59cm 225g 170/0.20 65cm 245g 130/0.25 71cm 250g 210/0.25 74cm 300g 200/0.30 78cm 305g 190/0.35 79cm 445g 170/0.40 83cm 455g

www.cormoran.de

27

SPINNING ROLE

• • • • •

4 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

• • • • •

Aluminijski kalem za daleki izbačaj Najlon/ABS rezervni kalem Aluminijska ručka Ergonomska drška Debeli preklopnik

• • • • •

4 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva stražnja kočnica Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

• • • • •

Aluminijski kalem za daleki izbačaj Najlon/ABS rezervni kalem Aluminijska ručka Ergonomska drška Debeli preklopnik

FBI - brža od ribe!

FBI 4Pi

FBI 7Pi
WRFD

WRFD

za cijenom osviještene ribolovce Savršeni inženjering i borbena kočnica visoke klase upakirani u moderan dizajn rezultiraju uspijehom i zabavom bez granica u ribolovu.

rola s borbenom kočnicom i vrhunskim performansama Za ambiciozne ribolovce. Moderan dizajn u crno/crvenoj boji. Opremljena sa 6 kugličnih ležajeva. Dolazi sa 2 rezervna aluminijska kalema.

• • • •

3 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva stražnja kočnica Debeli preklopnik

• Aluminijski kalem, duboki • Soft-Touch drška

• • • • •

6 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva stražnja kočnica CNC izrezana aluminijska ručka Debeli preklopnik

• Aluminijski kalem, duboki • Plitki aluminijski rezervni kalem • Soft-Touch drška

fbi 4pi s borbenom kočnicom
Art.-Br. 14-4200 14-4250 14-4300 14-4400 model 2000 2500 3000 4000 KL 3 3 3 3 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 130/0.25 69cm 310g 155/0.28 75cm 320g 190/0.30 82cm 375g 190/0.35 85cm 415g

fbi 7pi s borbenom kočnicom
Art.-Br. 14-7200 14-7250 14-7300 14-7400 model 2000 2500 3000 4000 KL 6 6 6 6 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 5.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 130/0.25 69cm 315g 155/0.28 75cm 325g 190/0.30 82cm 380g 190/0.35 85cm 420g

28

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

Možete se nositi s bilo kojom situacijom dok se borite s ribom - integrirana „WRFD“ borbena kočnica može se podesiti i prilagoditi u sekundi i to samo pokretom jednog prsta. Funkcija kočnice važna je prednost u borbi s ribom iz snova. Jednom kad doživite prednosti nikad ih nećete izostaviti. 2000 2500 3000 4000

mono 130m/ø0.25mm mono 155m/ø0.28mm mono 190m/ø0.30mm mono 190m/ø0.35mm mono 115m/ø0.28mm mono 115m/ø0.33mm mono 140m/ø0.35mm mono 140m/ø0.40mm mono 100m/ø0.20mm mono 120m/ø0.20mm mono 145m/ø0.25mm mono 145m/ø0.28mm upred. 120m/ø0.08mm upred. 135m/ø0.08mm upred. 140m/ø0.16mm upred. 140m/ø0.18mm

X-DS 4Pi

X-MM 6Pi

WRFD

Dolazi s dva rezervna aluminijska kalema

Dolazi s dva aluminijska kalema • • • • 3 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Fino podesiva stražnja kočnica Dupla ručka 4pi - 2500 • • • • Debeli preklopnik Plitki aluminijski kalem Plitki aluminijski rezervni kalem Soft-Touch drška • • • • 5 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Fino podesiva stražnja kočnica Dupla ručka • • • • Debeli preklopnik Plitki aluminijski kalem Plitki aluminijski rezervni kalem Soft-Touch drška

mono 120m/ø0.20mm upred. 135m/ø0.08mm

mono 145m/ø0.25mm upred. 140m/ø0.16mm

6pi 3000

X-Ds 4pi s borbenom kočnicom
Art.-Br. 14-04250 model 2500 KL 3 prijen. 5.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 120/0.20 75cm 320g

X-mm 6 pi s borbenom kočnicom
Art.-Br. 14-06300 model 3000 KL 5 prijen. 5.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 145/0.25 82cm 370g

www.cormoran.de

29

ROLE S BORBENOM KOČNICOM

Predodređene za ribolov laganom opremom i tankim monofilima i upredenicama ... za lagani spin ribolov spinerima, žlicama i silikonskim varalicama ... za ribolov na jezerima i ribnjacima ...za vertikal ribolov ...za drop shot

Zahvaljujući plitkom aluminijskom kalemu, s ovom rolom mogu se koristiti i monofili i upredenice. Polaganje strune i bacačke mogučnosti X-MM role jako su dobre i uvjerljive. Lagani plovci ili teške hranilice mogu se bacati bez problema. Duplaa drška osigurava gladak rad bez vibracija i bolji balans. Dodatna prednost ove role je sistem slobodnog hoda kalema. Napravljena je za lagani pribor sa jako tankim monofilima ili upredenicama.

WRFD

Vrhunska aluminijska rola s free spool mehanizmom i ekonomičnom cijenom. Napravljena je za lov šarana, grabežljivaca ili feeder ribolov. ANTERA-BR nudi sve što rola visoke klase može ponuditi. Tijelo je napravljeno od „Super Metal“ aluminija. Opremljena je „Slow Speed“ wormshaft sistemom koji je zadužen za savršeno slaganje strune na kalem za daleki izbačaj. Savršena kvaliteta free spool mehanizma tipična je za CORMORAN.

ANTERA BR 5PiF

CORMORAN free spool mehanizam slobodnog hoda kalema impresivan je kao i same role. Bezt obzira za koju se rolu koristi savršeno je precizan i podesiv - od gotovo nezamjetnog otpora bez trenja do teškog i usporenog- ovisno o metodi ribolova za koji se koristi. Posebno posvečujemo pažnju hodu bez otpora i trenja (što je posebno važnu za male free spool role), kada riba odustaje i na maleni znak otpora.

• 4 čelična kuglična ležaja • Super Metal aluminijsko tijelo • Automatski podesivi sistem slobodnog hoda • Fino podesiva kočnica na kalemu • Infinite Anti-Reverse • Slow-Speed Worm Shaft sistem • Super dizajn kalema za daleki izbačaj aNtera br5pif free spool rola
Art.-Br. 19-50500 19-50600 19-50800 19-50100 model 5000 6000 8000 10000 KL 4 4 4 4 prijen. 5.2:1 5.2:1 4.8:1 4.8:1

• • • • • • • •

Aluminijski kalem za daleki izbačaj Najlon/ABS rezervni kalem Aluminijska ručka Soft-Touch drška CNC izrezani aluminijski bočni dio Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune PowerBail ojačani preklopnik

m/ømm uvlačenje tež. 180/0.35 87cm 480g 200/0.35 87cm 485g 320/0.35 90cm 530g 380/0.35 90cm 540g

30

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

ANTERA BR 8PiF

CORMAXX BR 2S

• • • • •

2 čelična kuglična ležaja Multi-Stop anti reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Podesivi slobodni hod Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

• • • •

Dugovječna opruga preklopnika Najlon/ABS kalem za daleki izbačaj Rezervni kalem Soft-Touch drška

aNtera br 8pif free spool rola
Art.-Br. 19-80500 19-80600 19-80800 19-80100 model 5000 6000 8000 10000 KL 7 7 7 7 prijen. 5.2:1 5.2:1 4.8:1 4.8:1 m/ømm uvlačenje tež. 180/0.35 87cm 490g 200/0.35 87cm 495g 320/0.35 90cm 540g 380/0.35 90cm 550g

CORMAXX BR 2S free spool rola
Art.-Br. 19-1230 19-1235 19-1240 model 3000 3500 4000 KL 2 2 2 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 170/0.22 65cm 310g 170/0.25 71cm 320g 195/0.28 71cm 330g

www.cormoran.de

31

FREE SPOOL ROLE

• 7 čeličnih kugličnih ležajeva • Super Metal aluminijsko tijelo • Automatski podesivi sistem slobodnog hoda • Fino podesiva kočnica na kalemu • Infinite Anti-Reverse • Slow-Speed Worm Shaft sistem • Super dizajn kalema za daleki izbačaj

• • • • • • • •

Aluminijski kalem za daleki izbačaj Aluminijski rezervni kalem CNC izrezana aluminijska ručka Drvena drška ručke CNC izrezani aluminijski bočni dio Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune PowerBail ojačani preklopnik

free spool rola s najboljim tehničkim karakteristikama CORMAXX BR uvjerava Vas svojom već tisuću puta dokazanom kvalitetom koju potvrđuju mnogi ribići diljem Europe.

SINUS BR klasik s free spool sistemom

SINUS BR 6Pi

SINUS BR 3Pi

free spool rola Savršeno sastavljena po posljednjim tehnološkim standardima, najbolji je prijatelj za ribolov smuđa, bijele ribe i šarana. Detalji kao što su drvena drška ili aluminijski poklopac kočnice ukazuju na kvalitetu unutrašnjosti.

free spool rola Tehnološki savršena sa tehničkim detaljima dovoljnima za svakog ribolovca - sklopiva drška i svi funkcionalni dijelovi lako se uklapaju.

• • • • • •

5 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Podesivi slobodni hod Fino podesiva kočnica na kalemu Aluminijska glava kočnice Debeli preklopnik

• • • • • •

Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika Aluminijski kalem za daleki izbačaj Aluminijski rezervni kalem CNC izrezana aluminijska ručka Drvena drška ručke

• • • • •

2 čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Podesivi slobodni hod Fino podesiva kočnica na kalemu Debeli preklopnik

• • • • •

Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika Aluminijski kalem za daleki izbačaj Rezervni kalem Brzo sklopiva ručka

siNus br 6pi free spool rola
Art.-Br. 19-6630 19-6635 19-6640 model 3000 3500 4000 KL 5 5 5 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 170/0.22 65cm 350g 170/0.25 71cm 370g 195/0.28 71cm 380g

siNus br 3pi free spool rola
Art.-Br. 19-4331 19-4336 19-4341 model 3000 3500 4000 KL 2 2 2 prijen. 5.2:1 5.2:1 5.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 170/0.22 65cm 350g 170/0.25 71cm 370g 195/0.28 71cm 380g

32

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

Big Pit role s WormShaft sistemom, Power prijenosom i super metalnim komponentama.

BLACK MASTER 6PiF Feeder

AKX 6PiF

Heavy feeder rola Snažna, cijenom prihvatljiva role s prednjom kočnicom i ekstra aluminijskim kalemom za daleki izbačaj za bacanje teških hranilica. Opremili smo ovu rolu sa plitkim i dubokim kalemom za daleki izbačaj. Duboki kalem opremljen je i klipom za strunu kako bi olakšao pri zabacivanju. Wormshaft sistem zaslužan je za savršeno slaganje strune na super long cast kalem. Odlična rola i za monofile i za upredenice.

• QD FAST Drag/brza kočnica - samo jedan okret od potpune otpuštenosti do maksimalne snage kočenja

• „Normal“ kočnica - 4 kompletne rotacije od potpune otpuštenosti do maksimalne snage kočenja.

mono 350m/ø0.37mm mono 300m/ø0.40mm mono 200m/ø0.28mm mono 150m/ø0.33mm
Art.-Br. 19-65500 model 5000 KL 5 prijen. 4.9:1 m/ømm uvlačenje tež. 300/0.35 90cm 535g

aKX 6pif s prednjom kočnicom
Art.-Br. 19-62450 19-62500 19-62550 model 4500 5000 5500 KL 5 5 5 prijen. 4.9:1 4.9:1 4.9:1 m/ømm uvlačenje tež. 340/0.30 90cm 535g 280/0.40 94cm 540g 340/0.40 98cm 545g

www.cormoran.de

33

BIG PIT ROLE

• • • • • •

5 čeličnih kugličnih ležajeva WormShaft oscilacijski sistem Infinite Anti-Reverse Fino podesiva kočnica na kalemu Aluminijski kalem za daleki izbačaj, plitki Duboki aluminijski rezervni kalem

• • • • • •

Okrugla High-Impact klipsa za strunu CNC izrezana aluminijska ručka Soft-Touch drška PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

carp rola s prednjom kočnicom AKX je cijenom pihvatljiva i pouzdana rola u svakoj situaciji. Posebnost kod AKX role su 2 kočnice s kojima dolazi: „normalna“ kočnica, koja regulira silu kočenja u četiri okreta i „QD“ brza kočnica koja omogučava prijelaz s potpuno otpuštenog položaja do potpune zategnutosti u manje od jednog okreta. WORMSHAFT oscilacijski sistem, snažni prijenos i komponente od samo najkvalitetnijih materijala. • • • • • • 5 čeličnih kugličnih ležajeva WormShaft oscilacijski sistem Infinite Anti-Reverse QD Fast-Drag brza kočnica Fino podesiva kočnica na kalemu Aluminijski kalem za daleki izbačaj • • • • • • Aluminijski rezervni kalem CNC izrezana aluminijska ručka Soft-Touch drška PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

Big Pit role s WormShaft sistemom, Power prijenosom i super metalnim komponentama.

BBS 7PiF
NCBB

SEACOR S 6PiF
NCBB

rola za veliku ribu- dizajnirana za morski ribolov Rola velike snage. svi dijelovi specijalno su tretirani i otporni na morsku vodu. BBS rola također je odlična za ribolov soma. • • • • • 6 „NCBB“ čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Power snažni prijenosni mehanizam WormShaft oscilacijski sistem Hladno kaljeni aluminijski kalem
model 4500 5000 5500 KL 6 6 6 prijen. 4.8:1 4.8:1 4.8:1

specijalna surf cast rola Vrlo pouzdana rola specijalno napravljena za surf ribolov. S Wormshaft sistemom i snažnim prijenosom. Otporna na morsku vodu. • • • • • 5 ‚‘NCBB‘‘ čelična kuglična ležaja Infinite Anti-Reverse Power snažni prijenosni mehanizam WormShaft oscilacijski sistem Kovana snažna aluminijska ručka
model 5000 5500 KL 5 5 prijen. 4.8:1 4.8:1

• • • • •

Aluminijski rezervni kalem CNC izrezana aluminijska ručka PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

• • • • •

Hladno kaljeni aluminijski kalem Najlon/ABS rezervni kalem PowerBail ojačani preklopnik Dugovječna opruga preklopnika Veliki Anti Twist roler protiv uvrtanja strune

bbs 7pi big pit rola
Art.-Br. 19-70450 19-70500 19-70550 m/ømm uvlačenje tež. 300/0.30 97cm 570g 320/0.35 100cm 625g 440/0.35 102cm 635g

seacOr s 6pif surf cast rola
Art.-Br. 19-60500 19-60550 m/ømm uvlačenje tež. 320/0.35 97cm 590g 440/0.35 100cm 640g

34

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

MJERAČ DUBINE
Mehanički brojač strune koji se montira izravno na štap. Za štapove promjera 15-25mm. Raspon 0-999m.
Art.-Br. 85-50700

SEACOR 390
multi rola s brojačem strune Ekonomična rola sa izvrsnim karakteristikama u izvanrednim dizajnom. Brojač strune uvijek pokazuje ispuštenost strune. Indikacija u ft. verzija za desnu ruku

• • • • • • • • •

3 čelična kuglična ležaja Konstrukcija tijela iz jednog komada Integrirani brojač strune, u stopama (1ft=30cm) Precizni izdržljivi prijenosni mehanizam Infinite Anti-Reverse, podesiv Multi disc zvijezdasta kočnica Automatski Level Wind Polužno prebacivanje slobodnog hoda kalema Aluminijski kalem, otporan na slanu vodu
model 390 KL 3 prijen. 4.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 410/0.40 60cm 535g

seacOr 390 multi rola
Art.-Br. 18-390

SEACOR 333
muti rola za morski ribolov Prihvatljiva kvalitetna multi rola za lijevu ruku. Omogućava ribolov daleko od bilo kojeg ribolovnog dućana. To je važno za bilo koju morsku multi rolu. verzija za lijevu ruku • • • • • • • • 2 čelična kuglična ležaja Tijelo otporno na habanje Precizni izdržljivi prijenosni mehanizam Permanentni zvučni podesivi anti-reverse Multi disc zvijezdasta kočnica Automatski Level Wind Polužno prebacivanje slobodnog hoda kalema Suepr jaki kalem, otporan na slanu vodu
model 333 KL 2 prijen. 3.8:1 m/ømm uvlačenje tež. 210/0.40 56cm 440g

seacOr 333 mutli rola
Art.-Br. 18-333

www.cormoran.de

35

BIG PIT ROLE

K-DON AL150
specijalna multi rola za vertikalni ili ribolov umjetnim mamcima. K-DON baitcasting rola sa super laganim aluminijskim okvirom iz jednog komada napravljena je neuobičajenom tehnologijom koja upravljanje ovom rolom čini igrom za malu djecu. Ova rola ima izvanredne radne performanse koje Vam omogućuju potpunu kontrolu nad ribom. Magnetska kočnica lako se i precizno podešava, te sprečava uvrtanje strune. Zvijezdasta kočnica glatko otpušta strunu.

NEW

verzija za lijevu ruku • • • • 3 čelična kuglična ležaja Okvir napravljen iz jednog komada Infinite Anti-Reverse Magnetska kočnica na kalemu, podesiva izvana • Multi disc precizna zvijezdasta kočnica K-DON al150 baitcasting rola
Art.-Br. 18-04150 model AL 150 KL 3 prijen. 6.2:1 m/ømm uvlačenje tež. 150/0.30 64cm 220g

• High speed os kalema za daleke izbačaje • Aluminijski kalem, strojnio izrezan • Polužno prebacivanje slobodnog hoda kalema • Automatski Level Wind • Soft-Touch drške

36

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

CORCAST RS
Okrugla baitcasting rola Klasična multi rola okruglog profila s fino podesivom kočnicom koja sprječava petljanje strune kod izbačaja. Tijelo je napravljeno iz jednog aluminijskog bloka. Poklopci su također napravljeni od aluminija. Podešavanje multi-disc kočnice omogućeno je putem zvijezdaste kočnice kojom možete lako i brzo rukovati. CORCAST RS 300 savršena je za jerkbait ili teški ribolov umjetnim mamcima. RS 400 savršena je za troling, ribolov na velikim jezerima ili za srednji-lagani morski ribolov. Opremljena je promjenjivim click sistemom. verzija za lijevu ruku

• • • • •

3 čelična kuglična ležaja CNC izrezano tijelo iz jednog komada aluminija CNC izrezani zubčasti prijenos Infinite Anti-Reverse Centrifugalna kočnica

• • • • •

Multi disc zvijezdasta kočnica Aluminijski kalem Polužno prebacivanje slobodnog hoda kalema Automatski Level Wind Soft-Touch drške

CORCAST RS Baitcasting rola
Art.-Br. 18-04300 18-04400 model RS 300 RS 400 KL 3 3 prijen. 5.1:1 5.1:1 m/ømm uvlačenje tež. 280/0.30 51cm 315g 430/0.30 51cm 330g

flYcOr fly role

FLyCOR MR
mušičarska rola Moderna „Large Arbor“ rola za mušičarenje sa čeličnom osovinom. Brzo i precizno podesiva kočnica na stražnjem dijelu role. za lijevu ili desnu ruku

FLyCOR SR
mušičarska rola Lagana i robusna aluminijska rola za mušičarenje s odličnim kočionim sistemom, brzo i lako podesivim na stražnjem dijelu role. Osovina role je stabilna i napravljena je od nehrđajučeg čelika. za lijevu ili desnu ruku
Art.-Br. 18-4546 model SR 46 prijen. 1:1 klasa strune 4/6 tež. 140g

www.cormoran.de

37

BAITCASTING I FLy ROLE

Art.-Br. 18-4457 18-4435

model MR 57 MR 35

prijen. 1:1 1:1

klasa strune 5-7 3-5

tež. 140g 120g

rezervNi Kalemi
Rezervni kalemi za CORCAST/CORCAST-BR role
Art.-Br. 16-9980150 16-9980200 16-9980250 16-9980300 16-9985150 16-9985200 16-9985250 16-9985300 16-9981250 16-9981300 16-9986250 16-9986300 Art.-Br. 12-9948150 12-9948200 12-9948250 12-9948300 Art.-Br. 12-9949150 12-9949200 12-9949250 12-9949300 Art.-Br. 12-99010300 12-99010250 12-99010350 Art.-Br. 12-9985250 12-9985300 12-9985350 12-9985400 Art.-Br. 12-9960250 12-9960300 12-9960350 12-9960400 Art.-Br. 12-9909250 12-9909300 12-9909400 Art.-Br. 12-9951100 12-9951150 12-9951200 12-9951250 12-9951300 12-9951350 12-9951400 Art.-Br. 12-9950050 Art.-Br. 12-9980250 12-9980300 12-9980350 Art.-Br. 12-9970250 12-9970300 12-9970350 za sljedeće role Corcast Spinning role sa stražnjom kočnicom 1500 Corcast Spinning role sa stražnjom kočnicom 2000 Corcast Spinning role sa stražnjom kočnicom 2500 Corcast Spinning role sa stražnjom kočnicom 3000 Corcast Spinning role sa prednjom kočnicom 1500 Corcast Spinning role sa prednjom kočnicom 2000 Corcast Spinning role sa prednjom kočnicom 2500 Corcast Spinning role sa prednjom kočnicom 3000 Corcast Super role sa stražnjom kočnicom 2500 Corcast Super role sa stražnjom kočnicom 3000 Corcast Super role sa prednjom kočnicom 2500 Corcast Super role sa prednjom kočnicom 3000 za sljedeće role Black Star Z 1500 Black Star Z 2000 Black Star Z 2500 Black Star Z 3000 za sljedeće role Chronos XD 1500 Chronos XD 2000 Chronos XD 2500 Chronos XD 3000 za sljedeće role K-Don PiF 3000 K-Don PiF 2500 K-Don PiF 3500 za sljedeće role Black Bull 8PiF 2500 Black Bull 8PiF 3000 Black Bull 8PiF 3500 Black Bull 8PiF 4000 za sljedeće role RX 6PiF 2500 RX 6PiF 3000 RX 6PiF 3500 RX 6PiF 4000 za sljedeće role Red Master 8PiF 2500 Red Master 8PiF 3000 Red Master 8PiF 4000 za sljedeće role Bull Fighter role sa prednjom kočnicom 1000 Bull Fighter role sa prednjom kočnicom 1500 Bull Fighter role sa prednjom kočnicom 2000 Bull Fighter role sa prednjom kočnicom 2500 Bull Fighter role sa prednjom kočnicom 3000 Bull Fighter role sa prednjom kočnicom 3500 Bull Fighter role sa prednjom kočnicom 4000 za sljedeće role UL-GT 5PiF 500 za sljedeće role Team Cormoran X-Power 2500 Team Cormoran X-Power 3000 Team Cormoran X-Power 3500 za sljedeće role Team Cormoran X-Power-S 2500 Team Cormoran X-Power-S 3000 Team Cormoran X-Power-S 3500 materijal aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij materijal aluminij materijal aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij

Art.-Br. 12-9908200 12-9908250 12-9908300 12-9908400

za sljedeće role Black Master 8PiF 2000 Black Master 8PiF 2500 Black Master 8PiF 3000 Black Master 8PiF 4000

materijal aluminij aluminij aluminij aluminij

Rezervni kalemi za role s borbenom kočnicom
Art.-Br. 14-997200 14-997250 14-997300 14-997400 za sljedeće role FBI 7Pi/4Pi 2000 FBI 7Pi/4Pi 2500 FBI 7Pi/4Pi 3000 FBI 7Pi/4Pi 4000 materijal aluminij aluminij aluminij aluminij

Rezervni kalemi za role sa stražnjom kočnicom
Art.-Br. 12-9908210 12-9908260 12-9908310 12-9908410 Art.-Br. 12-9950100 12-9950150 12-9950200 12-9950250 12-9950300 12-9950350 12-9950400 za sljedeće role Black Master 8Pi 2000 Black Master 8Pi 2500 Black Master 8Pi 3000 Black Master 8Pi 4000 za sljedeće role Bull Fighter role sa stražnjom kočnicom 1000 Bull Fighter role sa stražnjom kočnicom 1500 Bull Fighter role sa stražnjom kočnicom 2000 Bull Fighter role sa stražnjom kočnicom 2500 Bull Fighter role sa stražnjom kočnicom 3000 Bull Fighter role sa stražnjom kočnicom 3500 Bull Fighter role sa stražnjom kočnicom 4000 materijal aluminij aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij aluminij

Rezervni kalemi za role s prednjom kočnicom

Rezervni kalemi za free spool role
Art.-Br. 19-99531 19-99537 19-99542 Art.-Br. 19-996630 19-996635 19-996640 Art.-Br. 19-9980500 19-9980600 19-9980800 19-9980100 Art.-Br. 19-9911080 19-9911100 Art.-Br. 19-9908450 19-9908500 Art.-Br. 19-9965500 Art.-Br. 19-9962450 19-9962500 19-9962550 Art.-Br. 19-9970450 19-9970500 19-9970550 Art.-Br. 19-9960500 19-9960550 za sljedeće role Cormaxx BR 5A/3A/2S 3000 Cormaxx BR 5A/3A/2S 3500 Cormaxx BR 5A/3A/2S 4000 za sljedeće role Sinus-BR 6Pi/3Pi 3000 Sinus-BR 6Pi/3Pi 3500 Sinus BR 6Pi/3Pi 4000 za sljedeće role Antera BR 5000 Antera BR 6000 Antera BR 8000 Antera BR 10000 za sljedeće role Pro Carp-QD 8000 Pro Carp -QD 10000 za sljedeće role Black Master 8PiF 4500 Black Master 8PiF 5000 za sljedeće role Black Master Feeder 6PiF 5000 za sljedeće role AKX 6PiF 4500 AKX 6PiF 5000 AKX 6PiF 5500 za sljedeće role BBS 7PiF 4500 BBS 7PiF 5000 BBS 7PiF 5500 za sljedeće role Seacor-S 6PiF 5000 Seacor-S 6PiF 5500 materijal aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij materijal aluminij aluminij materijal aluminij materijal aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij aluminij materijal aluminij aluminij

Rezervni kalemi za Big Pit role

38

www.cormoran.de

Erfolg durch Technik

BR ribolovni set
free spool set s indikatorima ugriza - izvrsna ideja za poklon! Ovaj free spool set ne treba posebne pohvale. Napravljen je kako bi se njime uspješno lovilo i kako bi služio svrsi. 2 CORMAXX BR4A 4000 free spool role sa 4 kuglična ležaja 2 rezervna kalema 2 S-2000 digitalna indikatora ugriza
tehničke karakteristike rola: tehničke karakteristike indikatora ugriza:

Profesionalni set šaranskih rola UK CARP BR
carp baitrunner set od 2 role. specijalno dizajniran za ribolov šarana. izvrstan poklon! 2x UK CARP BR XL 6000 role u „carp“ dizajnu. Dolaze s 2x 300m UK CARP monofilom promjera 0,34mm (dovoljan za oba kalema). • • • • • 6 čeličnih kugličnih ležajeva Infinite Anti-Reverse Debeli preklopnik Anti Twist roler protiv uvrtanja strune Dugovječna opruga preklopnika
model XL 6000 (2x) KL 6 prijen. 5.5:1

• • • • • • • • •

4 čelična kuglična ležaja Multi Stop anti-reverse Fino podesiva kočnica Podesiva funkcija slobodnog hoda kalema Veliki Anti Twist roler Aluminijski kalem za daleki izbačaj Na dodir mekana drška Prijenos: 5,2:1, 195m/0.28mm Težina: 350g

• Odvojeni pretinac za baterije • Podesiva jačina tona s integriranom on/ off tipkom • Podesiva vrsta tona • LED svijetlo kao indikator intervala ugriza • Gumeno sjedište štapa • Priključak za prijamnik • Dolaze s mini baterijama (23A - 12V)

• • • •

CNC izrezana aluminijska ručka Aluminijski kalem za daleki izbačaj 2 aluminijske rezervne špule Soft-Touch drška

Art.-Br. 19-7070

Art.-Br. 19-7060

m/ømm uvlačenje tež. 300/0.35 103cm 490g

KOMPLET „HOLIDAy“
Komplet „Holiday“
Set od teleskopskog štapa dužine 1.65m, role s prednjom kočnicom s namotanim najlonom i priborom.

Komplet „My Friend“ REZERVNI KALEMI
39
Set napravljen od dvodijelnog 1.65m dugog štapa, role s prednjom kočnicom i namotanom strunom i priborom u maloj kutiji.

Art.-Br. 26-1101

Art.-Br. 26-1105

Komplet „Scout“
Set s teleskopskim štapom od 1.50m, rolom s prednjom kočnicom i namotanim najlonom, te priborom.

Art.-Br. 26-1102

www.cormoran.de