Se vor da note de la 1 la 7 .

1 = in total dezacord 2 = dezacord 3 = oarecum in dezacord 4 = neutru 5 = oarecum de acord 6 = de acord 7 = total de acord

Cat de impacat sunteti cu privire la conditia voastra muritoare ? 1. Mi-am dobandit o forma de intelegere a existentei ce imi permite sa apreciez viata la cel mai inalt nivel . 2. Mediul inconjurator in care traiesc este propice dezvoltarii , este foarte sanatos . 3. Nu se intampla nimic interesant in viata mea . 4. Nu am nici o influenta asupra mediului in care traiesc . 5. Privit prin ochii societatii , eu nu reprezint valoare . 6. Daca as muri astazi , nu cred ca as lasa ceva semnificativ in urma . 7. Ma implic in dezvoltarea celor din jur . 8. Consider ca , in ciuda conditiei de muritor , voi face mereu parte din aceasta lume . 9. Consider ca fac ceea ce imi doresc in viata . 10. Am un sistem de valori , care ma ajuta sa inteleg si sa accept conditia de muritor . 11. Consider ca specia umana este sortita distrugerii . 12. Relatiile intime , interpersonale ma sperie .

1

Daca as muri astazi . Am o dificultate in a intreprinde actiuni noi . simt ca as trai in continuare prin memoria celor din jur si prin influenta pe care am avut-o asupra lor . Ma descurc foarte bine in profesia mea . 24. Nu sunt inca sigur/a de identitatea mea / sunt inca in cautarea propriului Eu . Sunt plin/a de energie si vitalitate . Ma simt bine in corpul meu . In momentul in care ma decid asupra unei actiuni . Multumim pentru timpul acordat 2 . imi focalizez intreaga energie motivationala .13. 16. Am relatii echilibrate cu alte persoane . Viata mea sentimentala ma bucura / imi aduce bucurie . 17. Sunt de parere ca nu imi organizez timpul intr-un mod eficient . Viata sexuala detine un procent ridicat in nivelul bunastarii mele . Ma simt singur/a destul de des . 23. Sunt multumit/a de viata mea de pana acum . Caracterul inevitabil al mortii ma ajuta sa apreciez mai mult viata si sa o traiesc cu intensitate . 25. 20. 19. 26. 15. 22. 14. 21. 18.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful