Epilare definitiva cu IPL

Tratamentul de epilare cu IPL (lumina intens pulsata) este vedeta clinicii noastre, iar eficienta sa, dovedita pe mii de clienti si cliente, a devenit notorie. In epilarea cu IPL se folosesc multiple unde luminoase de energie, reusind astfel sa se stimuleze un numar ridicat de structuri diferite ale pielii in acelasi timp. IPL actioneaza eficient atat in distrugerea permanenta a firelor de par, cat si in tratarea problemelor de pigmentatii ale pielii, acnee, regenerarea colagenului sau tratarea leziunilor vaselor de sange. Sunt vizate in special firele de par mai inchise la culoare, din aproape orice zona a corpului, atata la femei, cat si la barbati. Din cauza ciclurilor de crestere a firului de par, la un anumit moment numai o treime din el poate fi inlaturat. Din acest motiv, tratementul cu IPL necesita intre 4 si 6 sedinte, in functie de tonul pielii si culoarea firelor de par. Persoanele cu piele inchisa la culoare sau cu fire de par deschise vor necesita mai multe sedinte de tratament, deoarece in radacina firului de par exista mai putina melamina. Efectele sunt cel mai adesea permanente, dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone. Din acest motiv, vor fi necesare sedinte de intretinere dupa tratament, la intervale mari de timp (o data sau de doua ori pe an). Avantajele tratamentului cu IPL constau in faptul ca pot fi tratate zone extinse in aceeasi sedinta, chiar si tot corpul. Disconfortul si durerea sunt aproape inexistente, riscul aparitiei reactiilor adverse este minim, iar firele distruse dispar o mare perioada de viata! In tabelul de mai jos veti regasi, prezentate schematic, diferentele intre metodele de epilare clasice, epilarea cu ultrasunete si cea cu IPL. Pentru lamuriri suplimentare, cititi sectiunea cu Intrebari frecvente depre IPL.
Metode clasice Aplicabilitate Pe orice fel de zona, depinzand de produsul folosit Foarte scurta. De la 1 la 7 zile Epilare cu IPL Pe zone mari, putand si tratat chiar si intregul corp in aceeasi sedinta. Permanenta (peste 6 luni). Epilare cu ultrasunete Pe zone mici si greu accesibile.

Durata rezultatelor Costul

Permanenta Mediu

Ieftin pe termen scurt, insa scump Mediu. pe termen lunga. Necesita intretinere permanenta. Sporadica, putand ramane in urma fire rebele si inestetice. Foarte dureros (ceara, penseta); minim (lama de ras), insa lasa urme inestetice. NU Completa dupa cateva sedinte. Minim

Masura in care este eliminat parul Nivel de durere

Completa dupa cateva sedinte. Minim

Recomandabil?

DA

DA

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful