te rog sa ai grija si de prieteni mei .Mos Nicolae.

sunt tot niste copii! Ai grija si de ghetutele lor !!! . dar in suflet.Sunt maturi.

Fii generos . asa cum sunt si ei !!! Ai grija si de visele lor si nu le trimite nuieluse !!! .

ca ranile din sufletele lor sa se vindece !!! Sa le spui ca sunt oameni care ii iubesc..Ai grija . sau .. nu pot sa-si exprime sentimentele !!! .. dar nu stiu cum ..

Ai grija sa le spui sa invete sa se ierte pe ei insisi intai si apoi sa-i ierte si pe cei din jurul lor! Da-le putere sa treaca peste toate greutatile ..ieri ! Stii ce e mai greu de suportat ? Singuratatea !!! .. sa poata culege flori rasarite din lacrimile cazute .

toti isi doresc un singur lucru ! Sa fie iubiti ! .Prietenii mei nu vor sa le daruiesti case.calatorii .vacante .masini .

.Adu-le aminte sa nu uite nici o clipa de dragostea fata de aproape !!! .inima ! ..Ai grija sa le zambeasca .

.ai grija si de prietenul meu de la coltul strazii care intinde rugator o mana catre tine ! Nu trece nepasator ! Opreste-te o clipa si vei descoperi in el un om minunat... de multe ori usor de verificat .copilul LUI !!! ..daca ai putina rabdare !..cu o poveste cutremuratoare ...In mod special ..Roaga-l pe D-zeu sa-i trimita si lui IUBIRE pt ca e si el tot .

. un simplu gest ....unul mic ..daca ar sti toti ca....sau unul foarte mic .Hei .poate aduce in inima cuiva o imensa bucurie .ce bine ar fi !!! .

si tu .. pentru cuvintele tale .pentru lacrimile tale !!! ... pentru trairile tale..si sa-ti pot multumi de o mie de ori pentru gandurile tale .totul sa fie o feerie.As vrea ca azi sa ninga ...cu fulgi mari .drag prieten..sa fie orasul imbracat in zapada pufoasa . totul sa fie rupt dintr-o poveste!!! si din povestea asta sa fac parte si eu .....

Pentru mine e de ajuns darul pe care l-am primit deja …… .

Prietenia si iubirea ta din inima .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful