IATA AICI DOUA RECIPIENTE DE ARIEL COLOR PRIVITE DIN FATA. LA STANGA, ;NOUL: AMBALAJ.

LA DREAPTA, ;CEL VECHI:.

FORMA AMBALAJULUI SI A ETICHETEI SUNT DIFERITE.

DAR PRODUSUL A RAMAS ACELASI. SI PRETUL, DE ASEMENEA!

.

MAI MARE: .10% IN PLUS: ..NOUL: BIDON .

.VECHIUL: BIDON .

DESI.. .... IN PRIMUL RAND.VECHIUL: AMBALAJ ARE DIMENSIONAT CONTINUTUL PENTRU 20 DE SPALARI. EXISTA DESTUL DE MULTE . .MICI: DIFERENTE.

.

.. .NOUL: RECIPIENT NE INFORMEAZA CA AVEM POSIBILITATEA DE A FACE 18 + 2 SPALARI.IN TIMP CE .

.

NU POATE FI NIMIC CIUDAT.. DEPINZAND DE LOCATIA UNDE NE AFLAM PE TERRA5 PRACTIC. FIE! POATE CA 18 + 2 NU FACE INTOTDEAUNA 20.5 OK. DESI! SA NE INTOARCEM LA ..NOUL: NOSTRU BIDON! .

.

ETICHETA NE PRECIZEAZA CA EXISTA CU 10% MAI MULT.. NU? . APROXIMATIV 22... ATUNCI PUTEM SA FACEM CU 10% MAI MULTE SPALARI.. NU?!? CARE FACE (SCOATEM CALCULATORUL). 20 + 10%.. DACA AVEM 10% SUPLIMENTAR..NOU: RECIPIENT.PE ACEST .

LA DREAPTA.PRIVITI ACUM CU ATENTIE DOSUL CELUI DE-AL DOILEA BIDON. DE ASEMENEA! . DAR PRODUSUL A RAMAS ACELASI. LA STANGA. SI PRETUL. .NOUL: AMBALAJ.VECHIUL:. FORMA RECIPIENTELOR SI ETICHETELE SUNT DIFERITE. .

.

VA REAMINTESC CA ..NOUL: RECIPIENT CONTINE 10% MAI MULT PRODUS.. . DAR VOM CONSTATA IN CURAND CA 10% IN PLUS POATE FOARTE RAPID SA FIE 10% IN MINUS.TOTUL SE REINTOARCE PE FAGASUL NORMAL.....

VECHIUL: RECIPIENT ..

.NOUL: RECIPIENT .

.DACA LUAM IN CONSIDERATIE UN PRODUS FINIT LA CARE VARIABILA PRET RAMANE CONSTANTA SI DACA VOM CRESTE GRATUIT CU 10% VARIABILA PRODUS. IAR NUMARUL DE SPALARI VA CRESTE DE LA 20 LA 18+2.MORALA ARIEL (FACE PARTE DIN GRUPUL PROCTER&GAMBLE) TOCMAI A INVENTAT UN NOU PRINCIPIU MATEMATIC . QED. INCA STAU PE GANDURI CE A CRESCUT IN REALITATE CU 10%? BENEFICIILE CELOR DE LA PROCTER&GAMBLE? SAU SENTIMENTUL MEU CA AM FOST PACALITI?!? . ATUNCI VOLUMUL PRODUSULUI VA SCADEA..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful