LECŢIA DOCTORULUI YOLLOK

Dr. Yollok es

acordarea pr

pentru carne.

atunci, probab

tocam porum vândute. Noi

Aşa preparam

acest lucru pe

insa eram tin

neajunsuri. Ac

de ce nu faci

gândesc core

produse proa

nimic pentru c

Şcoala Agrico

culturilor de c

visul din copil

un om extrao

Zoologica din

valoare de 78

mureau de m

animalele car

Brukuds, Chi

decedate pe c

la poluarea m

despre proble

am ajuns la u

din cauza hra

arătau ca mo

1

de In Pakistanul era foarte bin vestiţi prin lon articol aparte fotografii am fotografii extr in fotoliu si fu fara a fi legata contul tău ban bărbat care cupluri sărbăt mărturiei lui s fiind cel mai b 2 . La vâ ca avea acea primit al doile anul 1933. Cartea de ziare si re mele referitoa Am fost nevoi folosesc toate mirare. sa va prelung In momentul a anul 1964 de 120-140 de a conform datel in Tibet. totul a ocupam cu pr care am ajuns citiţi. o sa va suplimentari.uimit atât de m singur.

printre oamen ani. teritoriile Titi-K recordurilor „G 115 ani din c voi îmi va spu murit din ca cardiovascula deoarece in o înainte sa m cunoscuta su nu-i ajunge daca va rasfa Baule a dece atunci când i- schimbat iar a in limitele nor cartea record a casatorit pe Daca o sa ca un an pana la Book”. atunci Prognoza com sa traiesti 120 longevitatea m 3 . Aşa ca sa nu de 100 de an IAR ACUM P In noiembrie 1 petrecut 3 ani beau apa cura gerontologi di altor funcţii vit regim.

beţi. ca s „Folosirea vita de Medicina M noastră sa fie ca noi mergem a publicat îns oameni investeşti in Eu sunt ferm am efectuat 1 din domeniu anul 1776 si c menţinerea sa studiile in dom 4 . vitaminele sun căruia autorul minerale. in or despre aceste permanent cu Sa nu credeţi Articolul meu lucru se întâm recomand ins si sa le atarna imbatranirea.castigati de la Sunt doua lu adevăr doriţi s va feriţi de pe puţine şanse fumaţi. v va imaginaţi c asupra acestu aceea incurab Organismului aminoacizi de contrar.

Aşadar imbogatirea ne datorează vor costa 275 despre rezulta aşa? Insa eu cu dvs. bizmar noi am Noi aşa am si ajutorul bizma februarie 199 Insa cercetăto benefic”. ins din cauza bac Noi nu ne put permis atunci chirurgicala. inspaimantato In septembrie urmăririlor bo antimicotice. iar a spun „tratata” 2 $ o sticluţa inseamna biz folosind mine sa va trataţi c In continuare.vrea ca asiste Eu vreau sa v pentru creşter agricole care luna. D regiune de ce mai înalt nive administrau v 5 . aici in sala a p Prima informa de stress.

Alan Poll . Toţi pacienţii dădea in fieca 6 . ad 120 mg.americani.om bolile cancerig rezultatele: M lumea cealalt Universitatea lucrează cate medicilor dec C in cantitate important e sa Insa o grupa d Aceste 3 elem 50 % benefici carotenul si S oameni din fie situatia bolna 100 au suprav In provincia X care au luat p răspunderea Si in acest ca asemenea co este o dovada In continuare Din septembr tratamente cu selectaţi bolna metode Acestor bolna înlocuirea arti atât de mult ti mic experime pentru care to de portocale.

Iar ace o scrisoare d Stiintifica a U rămas cu 50 incetineste p Poate de ace Iar acum spun LA RINICHI conţin calciu. Când s in urma noi şt domestice era pentru lapte a 7 .simptomele a articulaţiilor s- Iar acum o sa aceste cercet deoarece o an si doar 25 de Se putea obs Dar daca nu a direct produsu întărirea ungh este substanţ compus din c viitoare când linguriţa zilnic braţe. daca cu Cine dintre vo Acum toţi ştim Insa acum es inspaimantato Imaginaţi-va c acest motiv in urma. medicul sa va din „produsele oase.

Si voi m sigur ar fi sa p Iar acum o sa de ani. Noi ştim cum scrisoare inca CALCIUL MIC cea mai ma tineti minte.imediat. Au fost studi (pacienţii) pa susţin ca voi faceţi diferite cate 4 bucati ani isi pun in c la 120 de ani. c este motivul a CHELIA ORGANISM cearcăne la o exista inca o p se dereglarii e obraji. speciala in ca de curci si ni cobai pisici. Si cu atât mai El are 38 de Aceasta am aflat ca m lucram asupra jumătate. Când i-a murind din ca Iată un alt exe 8 . El a pr Yale.

Da organele inter Dar la care di vanadiu DIABET Plumb. prin a vreau ingheta organismul m Un mic sfat: u denota deficit timp de 6 luni afecţiune. ea fiin murit de la un lapte pierd int lucrurile străin necesar sa as grajd. La oam cu toţii. murit la vârsta cumpăra Sele Doctorul Stua de 40 de ani d pur si simplu cenţi/zi ca sa voi puteţi sa p Mulţi dintre vo de ani. Sora Cauza aceste pentru scăder insa el a muri Seleniu.frecventa unu oasele cele m anevrismului. Urmează Probabil aţi av atunci vor exi de cazuri (inc 9 .

A In experimen avem nevoie minerale pent graşi? Noi ave lucru.ajuta la menţi suficienta de secreţia estro consecinţele n genere. nu conţin legate de insu folosi in hran păcate e mai si calciu.. leguminoasa aminoacizii. v mediu socoat e posibil teore cum e a mea acizi graşi in c cantitatea nec lucru. Trei SUA in anul 1 adauge acolo 10 . eu nu g O alta istorie deja nu mai c al celui de-al Noi am pregă este total sără etc. vor d OLFACTIV plang ca nu-i Primul simpto delicios si nic simţit nimic”. vegetala elemente.

femurala cost Margaret Pich 11 . t cu sanii plaţi. c „founds” la fie luaţi 60 $.fiecare data. Va dar luaţi 60 si Eu va pot spu deoarece nu m răspunzător d ingrasaminte De multe ori s si hinduşi? Ei se revărsa an inundaţiilor? A la Dumnezeu Regele Filip.000 $. Daca de minute si a pot găsi cultu mondiale au d mineralelor . Ea nici pe dep casatorit cu e ştiau ca solur gigantica in fr faina extraord castige. mare potenţia Acum o sa fac despre aceas cel mai răspâ Uneori aceste facial atunci când o OSTEOPORO boala fiind foa 70.

acoperiţi toate repararea gar acoperi cheltu aceste vaci?” Ulterior contro aceasta articu cenţi zilnic si preîntâmpinam Pentru profila sfătuiesc sa s oi. câteodată un Ca veterinar p zootehnie noi In continuare.cauza complic osteoporoza. porci. cai. osteoa In continuare periferiei artic este sa scăde baga in cap a introducă in h daca n-o sa a simplu când o suficienta. de găina si ge articulaţiei oso Artrita. credem ca ac Va amintiţi me consumaţi un faceţi alegere utilizarea de Eu am luat u din acest gru Când aceşti p tensiunea arte 12 .

Ele faptul ca ele v Exista 3 tipuri scade pana la cate 1000 mg consumat mu 2000 mg calc „Specificati-m 13 . Da care nu au dia ajutorul In anul 1957 n instituţiile naţi ajutorul cromu Scolii medicin Sigur ca ele n adică este un Vanadiu ade Eu personal a Ar fi perfect d ceea ce este 1.primit calciu in Următoarea p In continuare numim Si ultima: miscati picioru zilnica de calc regiunea lomb sau conduc a osteoporoza coloanei. Dac ales daca av Ultimul lucru Aceasta prob SUA. Aceasta cardiovascula americani.

uitaţi si de cel CHELATIZAT mai mare de au aruncat la 3.gluconic” iar celelalte 7 asimilează do ingeraţi 2 tabl de calciu treb 2. c Cred ca obse asimilează in chelatizate s numai in star invelisul roşii (eritroci electromagn împreuna da ţesuturile lor m aceste minera suficienta de minerale meta trăiesc la altitu dimineţi de pr curge de sub conţine de la ei rost de apa umplem un pa ca apa potabi mai important osteoporoza. generaţie dup au narcomani 14 . sau enzime.

despre import SCURTATI V Ganditi-va la . 15 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful