P. 1
Knjige MZZ | Ministrstvo za zunanje zadeve

Knjige MZZ | Ministrstvo za zunanje zadeve

|Views: 1|Likes:

More info:

Categories:Types, Research, Law
Published by: Slovenian Webclassroom on Jan 11, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/13/2014

pdf

text

original

KNJIGE MZZ

Na tej strani so na voljo elektronske knjige, ki jih je izdalo Ministrstvo za zunanje zadeve RS.
Seznam elektronskih knjig:

Pravica do sojenja v razumnem roku in o kratkoročna reforma Evropskega sodišča za človekove pravice (The right to trial within a reasonable time and short-term reform of the European Court of Human Rights) Okrogla miza, ki jo je organiziralo slovensko predsedstvo Odboru ministrov Sveta Evrope, Bled, Slovenija, 21. in 22. september 2009 V okviru predsedovanja Republike Slovenije Odboru ministrov Sveta Evrope je Ministrstvo za zunanje zadeve – Sektor za mednarodno pravo, 21. in 22. septembra 2009, v sodelovanju z Ministrstvom za pravosodje, organiziral Okroglo mizo o načinih varstva pravice do sojenja v razumnem roku (izkušnje držav) in o kratkoročni reformi ESČP. Ministrstvo za zunanje zadeve – Sektor za mednarodno pravo je prav tako v sodelovanju z Ministrstvom za pravosodje in Sekretariatom Sveta Evrope izdal istoimenski Zbornik Blejskih razprav, ki je izšel v ugledni zbirki Sveta Evrope Izvajanje Evropske konvencije o človekovih pravicah in nadzor nad njim (Applying and Supervising the ECHR) Prenesite knjigo: Zbornik blejskih razprav (english, pdf, 1,95 MB) Poročila Slovenije po mednarodnih pogodbah Združenih narodov o človekovih pravicah Ministrstvo za zunanje zadeve – Sektor za mednarodno pravo je ob 60. obletnici sprejetja Splošne deklaracije o človekovih pravicah, decembra 2008, izdal zbirko poročil Republike Slovenije po mednarodnih pogodbah Združenih narodov o človekovih pravicah, ki vključuje tudi sklepne ugotovitve in priporočila nadzornih odborov glede na posamezno poročilo. Prenesite zbirko poročil (.pdf, 7,3 MB)

Zbornik znanstvenih razprav ob 60. obletnici Komisije Združenih narodov za mednarodno pravo Ministrstvo za zunanje zadeve – Sektor za mednarodno pravo je ob 60. obletnici Komisije Združenih narodov za mednarodno pravo, oktobra 2008, izdal zbornik znanstvenih razprav, v katerem je predstavljeno delovanje in dosežki komisije v slovenskem prostoru, posebej o progresivnem razvoju mednarodnega prava in njegovi kodifikaciji. Zbornik je nastal kot rezultat sodelovanja med Sektorjem za mednarodno pravo Ministrstva za zunanje zadeve, Društvom za mednarodno pravo za Slovenijo in Katedro za mednarodno pravo Pravne fakultete v Ljubljani. Prenesite knjigo: Zbornik znanstvenih razprav (.pdf, 1,22MB)

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->