ΟΙ 53 ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ KAMA SUTRA

με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. καθώς εκείνη γλιστράει με κατακόρυφες κινήσεις επάνω του. Αν μάλιστα η γυναίκα έχει μακριά πόδια τότε μπορεί να σηκώσει το μεγαλύτερο μέρος του βάρους της. Να γίνεται με πολύ προσοχή! Η στάση είναι κατάλληλη αν θέλετε να φθάσετε σε ακραίες καταστάσεις. Τα χέρια της γυναίκας είναι ελεύθερα να παίξουν με τους όρχεις του συντρόφου. Ο άντρας πλαγιάζει στο πάτωμα και μετά σπρώχνει προς τα επάνω(γέφυρα). Οι περιστροφικές κινήσεις είναι προτιμότερες από το πάνω-κάτω.Καβάλα στη γέφυρα Κατάλληλο μόνο αν ο άντρας έχει αρκετή δύναμη και ευλυγισία και φυσικά δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα στην πλάτη. Αυτός κρατάει τη πλάτη της και τα οπίσθια της και σπρώχνει. Βαρετό απόγευμα Μία πολύ ξεκούραστη στάση. Απλά πλάγιασε πίσω και απόλαυσε μέχρι να νιώσεις περισσότερη ενέργεια. καθώς η γυναίκα τον βοηθάει να ελέγχει τις κινήσεις. ενώ εκείνος βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για να εισχωρήσει σε μεγάλο βάθος. Σκανδιναβικό Η γυναίκα λυγίζει τα πόδια της καθώς κάθεται επάνω στον σύντροφο της. για το τέλος ενός εξαντλητικού sex. Η επαφή των σωμάτων και των γεννητικών περιοχών προσφέρει ένα αίσθημα οικειότητας και ζεστασιάς.. Ο επισκέπτης . Η γυναίκα προσπαθεί να απομακρύνει το βάρος της από το σώμα του συντρόφου της και να το μεταφέρει στα πόδια της.

ή είναι ψηλότερη από τον άντρα. Η στάση γίνεται ευκολότερη αν η γυναίκα φοράει τακούνια. από την ημικαθιστή θέση στην οποία βρίσκεται. Αν όχι. Όταν ο άντρας βρίσκεται μέσα της. ακόμα και για απρόοπτο sex. καθώς ανοίγει τα πόδια της για να επιτρέψει την εισχώρηση.Μία στάση για κάθε περίσταση. ώστε να σηκωθούν οι γοφοί της ψηλά. ο άνδρας τρίβει το μόριο του στο αιδοίο της γυναίκας και έπειτα μπαίνει μέσα της. Άσε το σύντροφο σου να κάνει όλο το παιχνίδι. Πάμε σπίτι Αυτή η στάση μπορεί να γίνει πιο άνετη αν τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι στα οπίσθια της γυναίκας. εκείνη κλείνει τα πόδια της σφιχτά και γλιστράει το σώμα της πάνω και κάτω. κόντρα στο σώμα του συντρόφου της. Ψαλίδια Ο άντρας στηρίζει τα πόδια του στην άκρη του κρεβατιού. που πλαγιάζει ανάσκελα. ένα τραπεζάκι ή ένα στέρεο αντικείμενο στο κατάλληλο ύψος κάνουν. Αυτός κρατάει τα πόδια της ανοικτά από τους αστράγαλους και μπαίνει μέσα της. Συνίσταται στις γυναίκες που αισθάνονται ένα "βάρος" μετά το δείπνο. Καθώς και οι δύο είναι αγκαλιασμένοι. Μπορεί να γίνει πιο βολικό με ένα μαξιλαράκι στα οπίσθια της γυναίκας. Τσουλήθρα Η γυναίκα πλαγιάζει επάνω στον άντρα. μπροστά από τη σύντροφό του. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα διεγερτική για τις γυναίκες στάση και συνίσταται σε όσες αρέσει να είναι από πάνω. .

.. ενώ ο άντρας γλύφει την πλάτη της και παίζει με το στήθος της. Είναι μία βολική στάση. καθώς ο άντρας σε ημικαθιστή θέση μπαίνει από πίσω της. αφήνοντας τη σύντροφο του να τυλίξει τα πόδια της γύρω από της μέση του. για κάθε περίσταση..Το μήλο του Νεύτωνα Ο άντρας σηκώνεται. Αυτή ελέγχει την κίνηση βάζοντας δύναμη στις φτέρνες της. και κάθε στιγμή. Κουβάρι Η γυναίκα καμπουριάζει. αυτή μπορεί να στηρίζεται ελαφρώς σε έναν τοίχο. . αλλά επικεντρώνεται σε σημεία του σώματος που συχνά παραμελούνται.. που πλαγιάζει ανάσκελα με τα πόδια να λυγίζουν στο στήθος του άντρα. Η εισχώρηση είναι πολύ βαθιά. Η στάση απαιτεί μεγάλη ευλυγισία από το ζευγάρι.) Κουτσό Ο άντρας γονατίζει και μπαίνει μέσα στη σύντροφό του. Αυτός ελέγχει την κίνηση. Για περισσότερη στήριξη και εισχώρηση σε μεγάλο βάθος. καθώς η γυναίκα έχει ελεύθερα τα χέρια για να χαϊδεύει τον άντρα. Το μόνο που χαλάει τη συνταγή είναι ότι ο άντρας πρέπει να είναι αρκετά δυνατός(για να μην έχουμε κατάγματα.

Πρόσω ολοταχώς Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα με τα γόνατα να αγγίζουν το στήθος της. Αναλαμπή Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα. με τα πόδια ανοικτά και τα γόνατα λυγισμένα. με το ένα πόδι κάτω και ελάχιστα μέσα στα οπίσθιά της. στηριγμένος με το ένα χέρι στο πόδι της και με το άλλο χέρι στην πλάτη της. μπορεί να γλύψει ή να φιλήσει τις ρώγες της. Ο άντρας γονατίζει δίπλα της και μπαίνει μέσα της. Ο άντρας κάθεται στο τεντωμένο πόδι της. Ιδανική στάση για τις γυναίκες στους 5 πρώτους μήνες της κύησης. με το ένα πόδι λυγισμένο στο γόνατο. Αυτός ελέγχει την κίνηση. όταν αυτή χαϊδεύει το σώμα του άντρα καθώς αυτός σπρώχνει. Τα χέρια του θα πρέπει να είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν το στήθος της και αν μάλιστα γυρίσει ελαφρά η γυναίκα προς το μέρος του. Ο άντρας γλιστράει ανάμεσα στα πόδια της. Αυτός μπορεί εύκολα να γλύψει ή να φιλήσει την περιοχή της κοιλιάς της γυναίκας. Η γυναίκα απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτήν την στάση.Στυλ Anjou Το ζευγάρι ξαπλώνει σε πλάγια θέση και ο άντρας μπαίνει στη γυναίκα από πίσω. Η βαθιά εισχώρηση καθιστά τη στάση κατάλληλη για σύλληψη. και σηκώνει ελαφρά τους γοφούς της για ευκολότερη εισχώρηση. καθώς τα χέρια της γυναίκας είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν τους όρχεις του. σπρώχνοντας τα οπίσθια της στο μέρος του. Ιδανική στάση για τις γυναίκες που θέλουν απλά να ξαπλώσουν και να απολαύσουν! Ο Νορβηγικός Σταυρός Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα. .

ώστε να είναι βαθύτερη η εισχώρηση στον κόλπο. Μία πολύ συνηθισμένη και εύκολη στάση για τρυφερό έρωτα.Παλιές συνήθειες Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα με τα πόδια της ανοικτά καθώς ο σύντροφος της πλαγιάζει επάνω της και μπαίνει μέσα της. Αν ο άντρας είναι ψηλός. Πρόκειται για μία διεγερτική και ταυτόχρονα χαλαρωτική στάση. Ο άντρας σηκώνει τα πόδια της και μπαίνει από πίσω της. Ο κτύπος Η γυναίκα πλαγιάζει σε μαξιλαράκια που έχουν τοποθετηθεί επάνω στους γοφούς της. στην άκρη του κρεβατιού. Αλέτρι Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα και μεταθέτει το βάρος στα χέρια της. Οι κινήσεις της γυναίκας είναι περιορισμένες. που επιτρέπει στο ζευγάρι να χαϊδεύει ο ένας τον άλλον. Ο άντρας πλαγιάζει επάνω της και μπαίνει μέσα της. βάζοντας όλο το βάρος στα χέρια του και ελέγχοντας τις κινήσεις του.. Τα χέρια και των δύο είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν τον άλλο. ίσως χρειαστούν ορισμένα μαξιλαράκια για περισσότερη υποστήριξη.. ελέγχοντας τις κινήσεις καθώς αυτή παραμένει ακίνητη. ενώ η γυναίκα μπορεί πολύ άνετα να χαϊδεύει την πλάτη και τα οπίσθια του άντρα. . με τα πόδια της ανοικτά. αλλά τα χέρια της είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν το σώμα του άντρα.

Ανεμιστήρας . Καθώς αυτός ελέγχει τις κινήσεις. Αυτή χρησιμοποιεί τη δύναμή της στα πόδια της για να ελέγχει την κίνηση. Αυτή μπορεί να χρειαστεί να λυγίσει ελαφρά προς τα εμπρός και ευκολότερη εισχώρηση. Ο άντρας θα βρει την πιο διεγερτική Καρεκλάτο Ο άντρας κάθεται σε μία καρέκλα και η γυναίκα επάνω στο μόριο του. καθώς αυτός παίζει με την κλειτορίδα της και χαϊδεύει το στήθος της. με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν...Μη φεύγεις Ο άντρας ξαπλώνει σε πλάγια θέση και η γυναίκα πλαγιάζει στην αντίθετη πλευρά. με τα πόδια τυλιγμένα στο σώμα του άντρα και τις φτέρνες της να ακουμπάνε στην πλάτη του άντρα. αυτή μπορεί να τρίβει το στήθος της στα πόδια του.

Η εισχώρηση είναι πολύ βαθιά και η διέγερση εντυπωσιακή. Η σύντροφος του ξαπλώνει ανάσκελα και το κεφάλι της ακουμπάει σε ένα μαξιλαράκι.Η γυναίκα βρίσκεται σε ημικαθιστή θέση. Η γυναίκα κάθεται πάνω του. με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. με την πλάτη της γυρισμένη στον άντρα της. η γυναίκα μπορεί να παίξει με το στήθος και την κλειτορίδα της. τα γόνατα της ελαφρά λυγισμένα να στηρίζονται στο μπροστά μέρος μίας καρέκλας και τα χέρια της σταυρωμένα στην πλάτη της καρέκλας για να στηρίζεται. η οποία απολαμβάνει. βάζοντας όλο το βάρος στα χέρια του που βρίσκονται πίσω του. Ακροβατικό . ανάμεσα στα πόδια του άντρα. ενώ μπορεί να διεγείρει την κλειτορίδα της και να παίξει με το στήθος της. Η γυναίκα σπρώχνει με τα χέρια της και χρησιμοποιεί τους γοφούς της για να προκαλέσει κατακόρυφη κίνηση. Η στάση αυτή επιτρέπει στον άντρα να ελέγχει τις κινήσεις και παράλληλα να βλέπει τις αντιδράσεις της γυναίκας. Τεμπελοκόριτσο Ο άντρας γονατίζει και γέρνει προς τα πίσω. ή χαϊδεύοντας το στήθος και την κλειτορίδα της. Επίσης. Βάτραχος Ο άντρας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Η γυναίκα λυγίζει τα πόδια της στις δύο πλευρές των γλουτών του και σπρώχνει προς το μέρος του ώστε αυτός να μπει μέσα της και να του επιτραπεί μεγαλύτερη εισχώρηση.. Η εισχώρηση είναι ιδιαίτερα βαθιά. Ο άντρας μπαίνει από πίσω της και ελέγχει την κίνηση. τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια της να ακουμπάνε στο κρεβάτι.. Ο άντρας μπορεί να βοηθήσει στηρίζοντας τους γλουτούς της. με τα πόδια του στο πάτωμα και την πλάτη του ίσια.

ο οποίος γέρνει προς το μέρος της με λυγισμένα τα γόνατα. τραβώντας τους γλουτούς της γυναίκας προς εκείνον. με την πλάτη γυρισμένη προς αυτόν. οι γυναίκα έχει ελεύθερα τα χέρια της για να χαϊδέψει τους όρχεις του. η γυναίκα μπορεί να ακουμπήσει τα χέρια της στα γόνατα της για περισσότερη σταθερότητα. Από πίσω Ο άντρας είναι όρθιος. Μπορεί να εναλλάσσει τη θέση των ποδιών της κατά τη διάρκεια του sex. Κρεμαστάρι Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα και ακουμπάει το ένα πόδι της στον ώμο του συντρόφου. με τα γόνατα λυγισμένα. και μπαίνει στην σύντροφο του. Αυτή έχει ελεύθερα τα χέρια της για να παίξει με την κλειτορίδα της ή το στήθος της.Ο άντρας πλαγιάζει ανάσκελα. Καθώς ο άντρας έχει τον έλεγχο. καθώς η σύντροφος του κάθεται ανάμεσα στα πόδια του. Ο άντρας μπαίνει μέσα της. με την πλάτη του να στηρίζεται σε τοίχο. Καθώς ο άντρας παίρνει τον έλεγχο. με το ένα χέρι στον αστράγαλο της γυναίκας που ακουμπάει στον ώμο του και το άλλο στο γόνατο του άλλου ποδιού της. Σκυλί . Αυτός την κρατάει από τη μέση ώστε να τη βοηθήσει να διατηρήσει την ισορροπία της.

προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε πόνος για την γυναίκα. Η στάση είναι ιδιαίτερα διεγερτική. τα οπίσθια και την κλειτορίδα της γυναίκας. Ωστόσο. κάποιες γυναίκες μπορεί να νιώθουν μειονεκτικά λόγω του υποδεέστερου ρόλου. Η στάση προτείνεται για πιο σκληρές επιφάνειες από το κρεβάτι. (διότι το στρώμα είναι μαλακό). Η γυναίκα κάθεται πάνω του. Λόγω του ότι πρόκειται για ιδιαίτερα βαθιά εισχώρηση θα πρέπει ήδη ο κόλπος να έχει υγρανθεί αρκετά. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν πολλές άλλες στάσεις για να επιλέξετε! Σαλιγκάρι Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα. Ο "σκύλος" αρέσει στους άντρες που θέλουν να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στο sex και στις γυναίκες που θέλουν βαθιά εισχώρηση και ένα υψηλό επίπεδο διέγερσης. με το βάρος του στο ένα χέρι ακουμπισμένο πίσω του και τα γόνατα λυγισμένα. ή μπορεί να αισθάνονται έντονο πόνο. ελέγχοντας την κίνηση με τους γοφούς του. βάζοντας όλο το βάρος στα χέρια της. που γέρνει επάνω της και μπαίνει μέσα της. Πικ νικ Ο άντρας κάθεται στη μία πλευρά. με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν και γέρνει μπροστά. Ο άντρας βάζει το βάρος και στα δύο χέρια του. στηριγμένη στα χέρια της. καθώς η βαθιά εισχώρηση όχι μόνο θα διεγείρει τον κόλπο αλλά και το σημείο G. και μπαίνει μέσα της. Ο άντρας γέρνει από πίσω της. ενώ ταυτόχρονα τρίβεται στο σώμα του άντρα. σπρώχνει τα πόδια της προς το στήθος της και ακουμπάει τις φτέρνες της στους ώμους του συντρόφου της.Η γυναίκα κάθεται στα τέσσερα. όπως είναι το πάτωμα Κερί . Η κλασσική αυτή στάση προσφέρει και στους δύο ιδιαίτερη ευχαρίστηση. ιδιαίτερα όταν ο άντρας εκσπερματώνει. Ο άντρας μπορεί με το άλλο χέρι του να χαϊδεύει το στήθος.

Τραβιέται λίγο πίσω και ακουμπάει όσο μπορεί τα γόνατά της στο στήθος της.. Ο άντρας γλιστράει ανάμεσα στους μηρούς της και μπαίνει μέσα της. Η εισχώρηση σε αυτήν τη στάση είναι ιδιαίτερα βαθιά.Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα. να μπορεί να μπει μέσα της. ο οποίος γέρνει δίπλα της στο κρεβάτι. πάνω σε ένα μαξιλάρι στο πάτωμα ή σε ένα σκληρό στρώμα. η οποία βρίσκεται στην άκρη του κρεβατιού. έχοντας ένα μαξιλαράκι στο κεφάλι της και ένα μικρότερο στη λεκάνη της. Τα χέρια του είναι ελεύθερα για να χτυπήσουν τα οπίσθια και το πίσω μέρος των μηρών της(μία ιδιαίτερα ερωτική ζώνη) Ολική επιβίβαση Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα. Πλοίο στη θάλασσα Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και η σύντροφος του κάθεται επάνω του. ώστε ο άντρας. με τα γόνατά της λυγισμένα. σπρώχνοντας τη λεκάνη της προς το μέρος του. ο άντρας μπορεί να γείρει μπροστά και να γλύψει την κοιλιά της. Η γυναίκα μπορεί απλά να χαλαρώσει και να το απολαύσει. Καθώς κινείται. βάζοντας δύναμη στις γάμπες της και έχει τα χέρια της ελεύθερα για να χαϊδέψει τους όρχεις του συντρόφου της. με τα πόδια της στο πάτωμα και σε πλάγια θέση. Ψίθυρος . Η γυναίκα κάνει κατακόρυφες κινήσεις.

η γυναίκα μπορεί να τον αγκαλιάσει από το λαιμό. σφίγγοντας τον άντρα με τους μηρούς της. που προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους.Ο άντρας γλιστράει ανάμεσα στα πόδια της συντρόφου του. καθώς αυτή βρίσκει την κατάλληλη θέση ανασηκώνοντας λίγο την πλάτη της. Είναι μία απλή και εύκολη στάση. να χαϊδέψει τους όρχεις του ή να γλείψει το αυτί του και να του πει τι θέλει στη συνέχεια. Η γυναίκα μπορεί επίσης να γείρει προς έναν τοίχο ή ένα τραπέζι για να επιτρέψει βαθύτερη και ευκολότερη εισχώρηση Ισπανική Ομελέτα . Στήλη Οι δύο σύντροφοι είναι όρθιοι. Η σύντροφος του κάθεται πάνω του και γέρνει προς τα πίσω. Καθώς αυτός σπρώχνει. στηριγμένη στα χέρια της. Συνδετήρας Ο άντρας πλαγιάζει ανάσκελα με τα πόδια τεντωμένα. Τα χέρια και των δύο διασταυρώνονται μεταξύ τους ώστε να διατηρείται η ισορροπία. Αυτός γέρνει προς τη γυναίκα και μπαίνει από πίσω της. που ξαπλώνει σε πλάγια θέση με τα πόδια λυγισμένα και τους αστραγάλους σταυρωμένους. με τη γυναίκα να βρίσκεται μπροστά και με γυρισμένη την πλάτη στον άντρα. ώστε ο άντρας να μπορεί να παίξει με την κλειτορίδα της καθώς αυτή ελέγχει την κίνηση.

Απαιτείται μία γερή καρέκλα. Πρόκληση της Χρονιάς Έτοιμοι για την υπέρτατη πρόκληση.Ο άντρας κάθεται. πρέπει να κρατάει σφιχτά και γερά τη μέση της γυναίκας προκειμένου να διατηρήσει την ισορροπία της. Οπωσδήποτε. Η γυναίκα ανεβαίνει στην καρέκλα και καμπουριάζει το σώμα της. Η γυναίκα κάθεται πάνω του και κινεί τη λεκάνη της. με το βάρος του να βρίσκεται στο δεξί του χέρι και τα πόδια του τεντωμένα. . με τα πόδια στην καρέκλα και τους αγκώνες της στα γόνατα της. βάζοντας το βάρος του σώματός της στα χέρια και τα πόδια της ώστε να επιτύχει και για τους δύο την μέγιστη δυνατή διέγερση. Η γυναίκα κάθεται επάνω του. στηριγμένη στα χέρια της. τα χέρια του συντρόφου είναι ελεύθερα να παίξουν με τα οπίσθια και την κλειτορίδα της. Η Αράχνη Ο άντρας κάθεται με τα πόδια ελαφρά λυγισμένα μπροστά του και τα χέρια του πίσω να στηρίζουν το βάρος. με την πλάτη γυρισμένη προς αυτόν και γέρνει μπροστά. Ο άντρας μπαίνει από πίσω και κουνάει το σώμα του ανάλογα. Καθώς αυτή ελέγχει τη κίνηση. αρκετή ευλυγισία και αρκετή δύναμη.

με το βάρος της να βρίσκεται στα χέρια της και το ένα πόδι λυγισμένο στο πλάι. βάζοντας όλο το βάρος του στα χέρια του. Πιάσιμο Το ζευγάρι γονατίζει. Η πίεση από το κορμί του στη λεκάνη της προκαλεί έντονο αίσθημα ευχαρίστησης για τη γυναίκα και ο ρυθμός των κινήσεων του μπορεί να απογειώσει την κατάσταση. Ο σύντροφος της βρίσκεται από πάνω της και μπαίνει μέσα της από πίσω. Καταρράκτες . ώστε να βλέπει ο ένας τον άλλον. Και οι δύο θα πρέπει να διατηρούν καλή ισορροπία. Ο άντρας βάζει τους μηρούς του ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας και μπαίνει μέσα της. και με τα πόδια της να βρίσκονται στους ώμους του άντρα. Η γυναίκα γέρνει προς τα πίσω. Υπερατλαντικό Ο άντρας κάθεται με το βάρος να βρίσκεται στα χέρια του και τα πόδια του τεντωμένα. ελέγχοντας τις κινήσεις της με τους γοφούς της. προκαλώντας έντονη ευχαρίστηση και για τους δύο. χαλαρώνοντας σε μαξιλάρια. Η εισχώρηση είναι πολύ βαθιά.Σφίγγα Η γυναίκα ξαπλώνει στην κοιλιά της.

Λωτός . με τη σύντροφο του να βρίσκεται επάνω του. η προσπάθεια αξίζει. Ο άντρας έχει τη δυνατότητα να γλύψει και να φιλήσει τις ρώγες της γυναίκας. Hotdog Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα. Η γυναίκα κουνάει τη λεκάνη της προς αυτόν και κινείται ανάλογα ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη εισχώρηση. Η γυναίκα κάθεται πάνω του. Αν και απαιτείται αρκετή ευλυγισία. Η γυναίκα γέρνει το σώμα της προς τα πίσω πλησιάζοντας προς το πάτωμα(καλό είναι να υπάρχουν τα ανάλογα μαξιλάρια στο πάτωμα για να ακουμπάει το κεφάλι). Μία πολύ καλή εναλλακτική στάση. Καλάθι Ο άντρας κάθεται στο πάτωμα ή σε ένα σκληρό και στέρεο στρώμα. με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν και τους αγκώνες της να την στηρίζουν. η οποία μπορεί να γίνεται μεταξύ υπολοίπων. Η γυναίκα έχει τον έλεγχο και μπορεί να διαφοροποιεί τις κινήσεις της προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη διέγερση. Καθώς ο άντρας κινείται μπορεί να χαϊδεύει το στήθος της γυναίκας. ώστε να του επιτρέψει να μπει μέσα και να ελέγξει την κίνηση με τα χέρια του στα οπίσθια της.Ο άντρας είναι καθισμένος σε μία καρέκλα ή ένα σκαμνάκι και η γυναίκα επάνω του. καθώς αυτός στηρίζει τη λεκάνη της και τη σπρώχνει προς αυτόν προκειμένου η εισχώρηση να γίνει βαθύτερη. Τα γόνατα της είναι λυγισμένα και τα πόδια της ακουμπούν στα γόνατα του άντρα. με το ένα πόδι τεντωμένο και το άλλο λυγισμένο στο γόνατο προκειμένου να κρατήσει την ισορροπία του.

Δελφίνι Η γυναίκα ξαπλώνει. Αυτός την βοηθάει να κουνήσει την λεκάνη της με τα χέρια του. με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση του. Ανασηκώνει τους γλουτούς της και μεταθέτει το βάρος της στους ώμους και το λαιμό της. Μία στάση ιδιαίτερα διεγερτική καθώς ο άντρας αισθάνεται το βάθος της γυναίκας και αυτή κάθε κίνηση του μορίου του άντρα. στηριγμένος σε μαξιλαράκια που βρίσκονται στην άκρη του κρεβατιού. κρατώντας τη λεκάνη της με τα χέρια του.Ο άντρας κάθεται με σταυρωμένα τα πόδια και η σύντροφος του επάνω του. αλλά δεν πρέπει να γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της πίεσης που δημιουργείται στο λαιμό της γυναίκας. Για να γίνει πιο εύκολη η στάση. Αυτή η στάση λειτουργεί καλά και χωρίς κίνηση αν η γυναίκα τυλίξει τα πόδια της στη λεκάνη του άντρα και αυτός σπρώχνει προς το μέρος της. έχοντας το κεφάλι της στηριγμένο σε ένα μαξιλάρι. Και οι δύο μπορούν να διεγερθούν άμεσα με αυτή τη στάση. καθώς παίζει με την κλειτορίδα της. Η πίεση αυξάνεται και ανάλογα η ευχαρίστηση. Ο άντρας γονατίζει μπροστά της και μπαίνει μέσα της. Χειράμαξα . χαϊδεύοντας το στήθος και την κλειτορίδα της. Δεξιά γωνία Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα. Ο άντρας γονατίζει ελαφρά. ο άντρας μπορεί να στηριχθεί στις γάμπες του και να φέρει τον κόλπο της γυναίκας προς το μέρος του. και μπαίνει μέσα της. με τα οπίσθια της στην άκρη του κρεβατιού. ενώ παράλληλα μπορεί να γλύφει το στήθος της με το στόμα του και να τη χτυπάει στα οπίσθια.

ο άντρας μπαίνει μέσα της. Η γυναίκα είναι μπροστά και με την πλάτη γυρισμένη προς τον άντρα. Εκδρομή Ο άντρας κάθεται σε μία καρέκλα. και τυλίγει τα πόδια της στα δικά του. ο άντρας μπορεί να δαγκώνει και να γλύφει τις ρώγες της και να μετακινεί με τα χέρια του τη λεκάνη της. Πρόκειται για μία αυθεντικά ερωτική στάση.Η γυναίκα βάζει όλο το βάρος της στα χέρια της και το ένα πόδι της και ο άντρας γονατίζει πίσω της. Καβάλα . τα χέρια του άντρα είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν το στήθος και την κλειτορίδα της γυναίκας. με την γυναίκα να κάθεται πάνω στο γόνατο του. που προσφέρει και στους δύο συντρόφους ανάλογη ευχαρίστηση. Καθώς κουνάει τον κόλπο της. ώστε αυτός να μπει πιο εύκολα. Κατά τη διάρκεια του sex. Σκοινί Το ζευγάρι ξαπλώνει πλάγια. καθώς ο ίδιος έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Είναι μία αρκετά δύσκολη στάση για τη γυναίκα και δεν ενδείκνυται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μία εύκολη και κλασσική στάση. Κρατώντας τα οπίσθια και το ένα πόδι της.

Αστέρι Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα. Ο τεμπέλης Ο άντρας πλαγιάζει ανάσκελα με τα γόνατα να βρίσκονται στην άκρη του κρεβατιού και τα πόδια του να ακουμπάνε στο πάτωμα.. μπορεί η γυναίκα να βάλει τη δύναμη στα πόδια της. Για περισσότερη ευχαρίστηση. Τα χέρια και τον δύο είναι ελεύθερα για κάθε είδους παιχνίδι. με το ένα πόδι τεντωμένο και το άλλο λυγισμένο στο γόνατο. βάζοντας το ένα πόδι του κάτω από το λυγισμένο πόδι της και τραβώντας τους γλουτούς της προς το μέρος του. έχοντας γυρισμένη την πλάτη σε αυτόν. ελέγχοντας την κίνηση με τα πόδια της ανοικτά ώστε να μπορεί να παίζει με τους όρχεις του και την κλειτορίδα της. Ο άντρας μπαίνει μέσα της..Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και τη γυναίκα να γονατίζει επάνω του. Ινδιάνικη άμαξα . ενώ η γυναίκα μπορεί άνετα να παίξει με την κλειτορίδα της και τους όρχεις του συντρόφου της. Η γυναίκα κάθεται πάνω του. με την πλάτη γυρισμένη στον άντρα. Από αυτήν την στάση. Μία εύκολη στάση που αφήνει ελεύθερα τα χέρια της γυναίκας για περιπλανήσεις. ο άντρας μπορεί να έχει πολύ καλή θέα όλης της δράσης και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να χαϊδέψει την πλάτη και τα οπίσθια της γυναίκας. ώστε να μπορεί να κινείται εύκολα.

Απαιτείται πολύ δύναμη και ευλυγισία. βάζει το βάρος στα χέρια της και τα τεντώνει. στηρίζοντας τα στην άκρη του κρεβατιού. καθώς αυτή στηρίζει τα πόδια της κάτω από τα χέρια του για μεγαλύτερη ισορροπία. λυγίζει ελαφρά τα πόδια του. και μπορεί να μην κρατήσει περισσότερο από λίγα λεπτά. κρατώντας τη λεκάνη της γυναίκας.Η γυναίκα ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι. Ωστόσο. Ο άντρας όρθιος στο πάτωμα. αξίζει! .