P. 1
Femeia Www.bancuri.us

Femeia Www.bancuri.us

|Views: 8|Likes:
Published by Copoeru Diana

More info:

Published by: Copoeru Diana on Jan 14, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/14/2012

pdf

text

original

UN DEFECT AL FEMEII

Cand Dumnezeu a facut femeia deja era in a sasea zi de munca si facea ore suplimentare. Atunci aparu un inger si-l intreba: ³De de iti sipierzi atata timp cu asta ?´ Si Domnul raspunse:´Ai vazut cartea tehnica?´

dar sa nu fie de plastic. si sa fie capabila sa functioneze fiind alimentata cu orice. sa aiba un sarut care sa poata vindeca de la un genunchi julit pana la o inima ranita. chiar si cu resturi. in poala ei sa stea comod pana la patru copii in acelasi timp.sa aiba mai mult de 200 de piese mobile.³Trebuie sa fie lavabila in totalitate. si o sa faca totul cu numai doua maini.´ .

Imposibil´ Si asta e doar modelul standard? ³E prea multa munca pentru o singura zi«Asteapta pana maine ca sa o termini.Ingerul se minuna de cerinte. ´Cu doar doua maini«..´ .

Ea se vindeca singura cand e bolnava.´ Ingerul se apropie si atinse femeia.s³sunt pe punctul de a termina aceasta creatie care este favorita inimii mele. .³ Nu. n-am s-o las pe maine. n.´ protesta Domnul. si poate muncii pana la 18 ore pe zi.

spuse Domnul.´ ³O sa fie in stare sa gandeasca?´ intreba ingerul Dumnezeu raspunse: ³Un numai ca o sa fie capabila sa gandeasca ci si sa negocieze.³Dar ai facut-o atat de delicata ³ facut´Este delicata. dar in acelasi timp atat de puternica.Nu-ti poti inchipui cat e de puternica.Nurezistenta si de ce reusite e in stare.´ .

.Atunci ingerul vazu ceva si intinzand mana atinse obrazul femeii« ´Doamne.´ il corecta Domnul ³Pentru ce e lacrima?´ intreba ingerul.´ Ti³Nu pierde lichid.. e o lacrima. mi se pare ca modelul asta pierde lichid! Ti-am spus ca incercai sa pui prea multe lucruri in ea.

suferinta si orgoliul. adragostea. tradarea. te-ai gandit la toate. Doamne.Si Domnul spuse: ³Lacrimile sunt felul ei de a-si exprima jalea. singuratatea. teFemeia este intr-adevar minunata´.´ Asta il misca mult pe inger ³ Esti un geniu. intr- .

Plange cand e fericita si rade cand e nervoasa. dar este fericita si indragostita. Surade cand vrea sa tipe. Canta cand vrea sa planga.Este! Femeia are puteri ce-i uimeste pe barbati: ceTrece prin dificultati. . face fata greutatilor.

Merge la medic cu o prietena careia ii este frica sa mearga singura. Nu accepta un ³nu´ ca raspuns daca ea crede ca exista o solutie mai buna.Lupta pentru a-si apara valorile. aInfrunta nedreptatile. Isi rupe de la gura pentru ca familia ei sa aiba. Iubeste fara sa ceara nimic in schimb. .

.Plange cand fii ei reusesc in viata si se bucura cand prietenii obtin premii. Este fericita cand aude de o nunta sau de nasterea unui copil.

.I se frange inima cand moare o prietena. Stie ca poate vindeca suferinta cu un sarut si o imbratisare. Sufera cand pierde pe cineva drag. in schimb se dovedeste a fi puternica atunci cand crezi ca a epuizat toate fortele.

Si totusi. femeia are un defect: Nu stie care este adevarata ei valoare .

. pentru ca uneori pare ca trebuie sa le amintim. traducerea Gabriela Oita .dar si barbatilor pe care ii cunosti.Trimite acest mesaj prietenelor tale pentru a le aminti cat sunt de minunate.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->