Concurs : sinonime pentru ³ a bea´ In momentul in care toti oaspetii sunt deja bine incalziti nu lear strica un refresh

al creierului, de exemplu : sinonime pentru a bea , a trage o dusca, a servi, a pomeni etc. Cine spune cele mai multe shi corecte variante ia un premiu, ciocolata de exemplu.

Concurs : Locul ascuns Acest concurs este organizat cu ajutorul a 3-4 oameni care stau cu spatele la public, pe spatele acestora se lipesc foi cu diferite locuri din birou, de exeomplu : cabinetul directorului, baie, coridor, bufet etc..., publicul vede ce este scris pe spatele acestora si incepe a le adresa intrbeari de exepmlu : ce faci acolo, entru ce te duci acolo, ce auzi mai des acolo, etc. Persoanele care participa nu pot vedea ce au scris pe spate si sunt obligate sa raspund ala intrebarile adresate, cel care primul ghiceste locul ascuns i se ofera un premiu (ciocolata, banana,nimic)

Concurs : teren cu obstacole: în concurs sunt implicate 2-3 perechi de juc tori, atât b rba i cit i femei. Femeile stau pe scaune, la o distan de 10-15 pa i de la b rba i. Apoi moderatorul cere de la oaspeti ceasuri, telefoane mobile si alte obiecte fragile si le plaseaza între b rba i i femei care participa la concurs. Sarcina barbatilor este de a "dep i obstacolele lor" adica de a ajunge cu ochii legati la femeie, fara a atinge obiectele. Ideea pricipala este c in timp ce concurentii vor fi legati la ochi, toate obiectele sunt luate de pe podea i pe scaune in loc de femei se vor aseza b rba i. Va fi destul de vesel pentru auditoriu sa priveasca pe participanti trecind peste obiectele care nu se afla acolo in incercarea de a ajunge si a saruta.. un barbat.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful