Wat is S2M Workspace?

S2M Workspace is een open portal waar werkplekken beschikbaar gesteld kunnen worden voor medewerkers van binnen of buiten de eigen organisatie. De werkplekken kunnen zowel kosteloos als betaald aangeboden worden. S2M Workspace werkplekken zijn voor iedereen te boeken via www.seats2meet.com of de iPhone app. S2M Workspace is onderdeel van Seats2meet.com. Weten hoe je een werkplek kunt boeken? Zie http://bit.ly/xa3Qr8

Waarom S2m Workspace?
Makkelijk je aan te melden Overcapaciteit aan werkplekken gebruiken om kennis naar binnen te halen Biedt inzicht in aanwezige kennis binnen de locatie Waarde creëren (sociaal kapitaal of in euro’s) Verbinding maken met de sterk groeiende groep Zelfstandige Professionals (ZP’er)

Wat kost de deelname s2m Workspace?
Wanneer je mee wilt doen met S2M Workspace zijn er geen kosten verbonden als jouw locatie de werkplekken gratis aanbiedt. Indien de werkplekken tegen een vergoeding aangeboden worden berekent S2M een transactionele fee van €0,50 per gereserveerde werkplek per uur (met een maximum van €2,- per boeking). De transactionele fee wordt in mindering gebracht op de aan de locatie over te maken stoelomzet per maand.

JOuw locatie aanmelden voor s2m Workspace?
Ga naar www.seats2meet.com en klik onderaan op ‘Maak een S2M Workspace locatie aan’. Hulp nodig? http://bit.ly/zELjDN

Meer weten?
Lees meer over onze Philosophy op www.seats2meet.com/about of scan de QR code voor meer informatie!

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.