Dibuix d’un núvol

Pas 1: Fer un nou document utilitzant qualsevol mida que vulguis, podeu fer servir el mode per defecte. Ompliu el fons amb un color blau #81DCFE. Pas 2: Poseu-li nom a la capa: núvol. Ara anem a començar a fer els núvols. Anem a utilitzar l’eina oval. Escollim color blanc de fons i blanc també de contorn. Amb l’eina òval feu una sèrie de cercles sobre la capa núvol. Elimineu els traços interiors que no ens seran útils.

Pas 3: Ara que tenim la forma bàsica del núvol cal afegir un traç gris clar al voltant del núvol. Això ens farà més fàcil crear posteriorment l’ombra del núvol. Color utilitzat #DFDFDF. Utilitzant l’eina de selecció marquem tots els traços que envolten el núvol, premeu Maj per a seleccionat diferents traços.

* Assegureu-vos que seleccioneu tot el contorn, i que el fons està desactivat

Pas 4: Amb el contorn altre cop seleccionat el desplacem cap a dalt uns quants píxels (10px), tal com indica la imatge següent. Ara utilitzant l'eina seleccionar i cliquem a l'àrea del núvol per sota del traç per afegir una ombra gris. Color emprat: #F0F0F0.

Pas 5: Retornem el traç al seu lloc, movent el traç cap avall els 10 píxels abans desplaçats i tenir-lo al seu lloc original. Resultat final: Seleccionem tot el núvol i el dupliquem 2 vegades més.

Dibuix d’un llop
Pas 1: Creem una nova capa i li posem de nom: llop. Pas 2: Amb l’eina llapis i l’opció “suavizado” activada iniciem els traços de la figura del llop. Color negre. Pas 3: Tot seguit iniciem el dibuix a mà alçada.

boca

morro

cap

el cos

les potes

la cua

el terra

uns matolls d’herba

-

per acabar farcim amb el pot de pintura negre tot el fons del llop i el terra.

Activem totes les capes i observem el resultat final.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful