ŞTIINŢĂ ŞI INOVAŢIE... INOVAŢIE ŞI PARTENERIAT... PARTENERIAT ŞI EDUCAŢIE...

În acest număr....
CURSURI & OFERTE SPECIALE

Fuji TEMP LT
Aplicare simplă, retenţie sigură şi îndepărtare fără probleme pg. 1-2

EXA’lence
Petru amprente perfecte, în orice condiţii. pg. 3-4

Diapolisher Paste
Pastă de finisare diamantată! pg. 5 -6

Tri Plaque ID Gel
A vedea înseamnă a crede! pg. 7

Fuji TEMP LT

de la

GC

Primul ciment ionomer de sticlă pentru cimentare provizorie pastă-pastă

GC Fuji TEMP LT, tot ce aveţi nevoie pentru cimentarea provizorie

Manipulare simplă o o consistenţă echilibrată cu o grosime scăzută a filmului exces uşor de îndepărtat Retenţie sigură o o Siguranţă pe termen lung Nu are influenţă negativă asupra adeziunii cimentării finale Îndepărtare fără probleme o Îndepărtare fără probleme a restaurării oricând este necesar Uşor de curăţat GC Fuji TEMP LT este conceput special pentru cimentarea provizorie de lungă durată. Datorită formulei chimice echilibrate, oferă o aplicare foarte convenabilă şi o retenţie stabilă, asigurând în acelaşi timp o viitoare îndepărtare fără probleme a restaurărilor indirecte. În afară de proprietăţile fizice şi de manipulare optimizate, GC Fuji TEMP LT are la bază binecunoscuta siguranţă oferită de materialele ionomer de sticlă.

o

Aplicare simplă, retenţie sigură şi îndepărtare fără probleme

Tratamentele avansate necesită o atenţie specială
Fuji TEMP LT indicaţii Cimentarea provizorie de lungă durată a . . . Coroanelor şi punţilor provizorii sau definitive pe bonturi pe implante • Echilibru perfect între retenţie şi îndepărtare • Exces uşor de îndepărtat • Protecţie maximă a lucrării protetice elaborate • Rezistenţă ridicată la decolorarea marginală Cimentarea de probă în timpul reabilitărilor orale complexe • Echilibru perfect între retenţie şi îndepărtare • Protecţie maximă a lucrării protetice elaborate • Rezistenţă ridicată la decolorarea marginală • Eliberare maximă de fluor Coroane şi punţi provizorii • Retenţie adecvată & îndepărtare simplă • Eliberare maximă de fluor • Sigilare marginală excelentă

GC Fuji TEMP LT este disponibil într-o singură nuanţă (Universal) şi este ambalat în cartuşe de tip pastă-pastă care vor fi utilizate împreună cu Aplicatorul Paste Pack de la GC. Îndepărtarea dispozitivelor protetice cimentate se realizează utilizând GC Pliers pentru un control mai bun al forţelor aplicate.

EXA’lence de la GC
Materialul de amprentă al generaţiei următoare

Material de amprentă Silicon Vinil Polieteric
EXA’lence vă oferă: Hidrofilitate intrinsecă pentru a reda cele mai fine detalii, chiar şi în mediul umed.

Caracteristici tixotropice şi vâscozitate excepţională pentru a reda toate detaliile şi a obţine margini clare

Elasticitate superioară cu un nivel ridicat de rezistenţă la fisurare

Rezistenţă superioară la fracturare

Gust mentolat plăcut

Performanţă de mare precizie şi rezultate excepţionale. Pentru amprente perfecte în orice condiţii – de fiecare dată.
1 ETAPĂ 1 MATERIAL INDICAŢIE Proteză totală Un material monofazic este utilizat pentru acumularea de presiune şi pentru a forma o bază stabilă. Acelaşi material este injectat în jurul preparaţiei pentru a obţine reproducerea fiecărui detaliu.

Kit Tehnic Monofazic 370

INDICAŢII Inlay-uri, faţete, onlay-uri, coroane parţiale, amprentă fără preparare, amprentă pick-up, implante, coroane & punţi

1 ETAPĂ 2 MATERIALE Materialele cu vâscozitate ridicată (Heavy Body) oferă o bază stabilă în lingură. Cele cu vâscozitate fluidă (Light Body) sau extra fluidă (Extra Light) (materialele de spălare) sunt utilizate la căptuşirea dintelui asigurând o reproducere perfect detaliată.

Kit Tehnic One Step Heavy 370

2 ETAPE 2 MATERIALE INDICAŢII Coroane, punţi, coroane primare Amprenta preliminară este luată cu un material chitos (Putty) sau cu un material cu vâscozitate ridicată (Heavy Body) pentru a forma o bază stabilă. După tăierea materialului de amprentă (această etapă nu este necesară dacă utilizaţi GC’s Separation Wafers), obţineţi o reproducere exactă prin luarea unei noi amprente cu ajutorul unui material cu vâscozitate extra fluidă (Extra Light Body) sau fluidă (Light Body).

Kit Tehnic Wash Heavy 370 Kit Tehnic Wash Puty

Diapolisher Paste de la GC

Pastă de finisare diamantată

Avantajele DiaPolisher Paste pe scurt: Particule diamantate superfine (1μm) ce oferă cel mai ridicat grad de eficienţă într-un timp scurt Suprafaţă perfect lucioasă pentru rezultate estetice Suprafaţă cu o fineţe ideală, eficientă în evitarea adeziunii plăcii bacteriene şi a decolorărilor Manipulare simplificată: uşor de curăţat prin simpla clătire cu apă Confortabil pentru pacient: aromă mentolată

Noua pastă DiaPolisher de la GC a fost concepută pentru a îmbunătăţi rezultatele estetice a tuturor restaurărilor realizate cu G-aenial, Kalore, Gradia Direct sau Gradia. Utilizată ca etapă finală după procedurile uzuale de finisare, DiaPolisher Paste de la GC va oferi un luciu ridicat oricărei restaurări directe sau indirecte din compozit. Finisarea suprafeţelor ocluzale precum şi întreţinerea restaurărilor existente din compozit devine mult mai simplă.

După conturare

După lustruire

Lustruit cu Pre Shine şi Diapolisher Paste + Pensulă nr.2

Indicaţii Lustruire simplă a molarilor - restaurare cu G-aenial
(Prin amabilitatea Dr Kajimura, Japonia)

Cavitate Dia Polisher

Conturare

Finisare

Lustruire

Dia Polisher

Întreţinerea restaurărilor hard resin
(Prin amabilitatea Dr Shima, Japonia)

Coaroană răşinică care a pierdut luciul în cavitatea orală

Luciul este restabilit

Tri Plaque ID Gel de la GC

Gel revelator unic pentru placa bacteriană, în trei nuanţe, care identifică biofilmele noi, mature şi pe cele acide

Trei etape simple care asigură cooperarea pacientului Placa bacteriană este relevată în trei nuanţe: • • • albastru / mov – placă bacteriană veche (mai mult de 48 ore) roşu / roz - placă bacteriană nou formată albastru deschis – placă bacteriană cu risc ridicat

După diagnosticare periaţi dinţii pentru a-i curăţa

GHID DE RESTAURARE GC
Îmbunătăţiţi-vă abilităţile cu Ghidul de Restaurare Stomatologică de la GC. Pentru a vă ajuta să obţineţi rezultate optime cu produsele noastre stomatologice pentru restaurare, am creat pentru dumneavoastră instrumente 3D inteligente care vă oferă o mai bună întelegere a: • alegerii corecte a nuanţei • diferitelor tehnici de adeziune • modului de utilizare şi aplicare a diferitelor nuanţe ale compozitelor noastre de restaurare Configuratoarele noastre vă vor ghida pas cu pas în cadrul unei prezentări 3D în parcurgerea diferitele etape de aplicare. Vă rugăm să contactaţi reprezentantul dumneavoastră GC pentru a afla cum puteţi începe să utilizaţi configuratoarele.

EDUCAŢIE CONTINUĂ

GC vă oferă permanent cursuri şi traininguri pentru ca dumneavoastră să aveţi acces la informaţii de ultimă oră....

În plus, pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi GC, vă invităm în fiecare
lună la:

LUNCH & LEARN

Pentru informaţii suplimentare sau înscrieri: 0730.610.345/ 0722.195.744/ 021.315.93.15

OFERTE SPECIALE GC IANUARIE

Ştim că timpul dumneavoastră este preţios, de aceea vă oferim tot ceea ce aveţi nevoie pentru restaurări rapide, cu o estetică superioară!

La oricare 6 cutii de capsule GC (cu excepţia lui Fuji I) primiţi CADOU

1 x Silevrmix & 1 x Pistol Aplicator
La oricare 2 cutii de capsule GC primiţi CADOU

1 x Pistol Aplicator
La oricare 2 cutii de EQUIA primiţi CADOU

1 x Pistol Aplicator

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful