Wat is S2M Workspace?

S2M Workspace is een open portal waar iedereen zijn werkplekken (workspaces) kan delen met de community. Het delen van kennis en de onverwacht relevante ontmoeting staan hierbij centraal. De werkplekken kunnen zowel tegen sociaal kapitaal als euro’s aangeboden worden. S2M Workspace werkplekken zijn voor iedereen te boeken via workspace.seats2meet.com of de iPhone app. S2M Workspace is onderdeel van Seats2meet.com. Weten hoe je een werkplek kunt boeken? Zie http://bit.ly/xa3Qr8

Waarom S2m Workspace?
Snel en eenvoudig meedoen. Overcapaciteit aan werkplekken gebruiken om kennis naar binnen te halen. Biedt inzicht in aanwezige kennis binnen de locatie. Waarde creëren (sociaal kapitaal of in euro’s). Verbinding maken met de sterk groeiende groep Zelfstandige Professionals.

Wat kost de deelname s2m Workspace?
Wij geloven sterk in sociaal kapitaal, door de community te vergroten en het fijnmazige netwerk uit te breiden, groeit het S2M waardenetwerk en zullen wij met z’n allen meer waarde creëren. Dat is wat wij nastreven! Wanneer je werkplekken tegen sociaal kapitaal aanbiedt en dus geen euro’s vraagt, hoef je ook niks aan S2M af te dragen. Je kan dus via S2M Workspace op een hele laagdrempelige wijze kennis van buiten jouw organisatie naar binnen halen!

JOuw locatie aanmelden voor s2m Workspace?
Ga naar www.seats2meet.com en klik onderaan op ‘Maak een S2M Workspace locatie aan’. Hulp nodig? http://bit.ly/zELjDN

Meer weten?
Lees meer over onze Philosophy op www.seats2meet.com/about of scan de QR code voor meer informatie!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful