PNL:organizatiile teritoriale nu se angajeaza anti-Basescu Citind presa locala(trust Moniotorul) se remarca faptul ca in numeroase organizatii

PNL locale,liberalii nu doresc a face propaganda anti_Basescu si nici nu doresc suspendarea si demiterea presedintelui Basescu. Iata doar o exemplificare:
Senatorul Serban Strătilă, membru în conducerea interimară a PNL Neamt, a declarat că filiala nu a primit nimic oficial de la centru, dar imediat ce se va întîmpla asta, se va face o analiză si va fi luată o decizie cu privire la campania pentru referendum ce urmează să fie derulată de liberali în judetul Neamt. Este posibil ca PNL Neamt să nu se ralieze la instructiunile de la centru, mai cu seamă că acestea nu sînt cu titlu obligatoriu. De altfel, sînt deja organizatii liberale în tară care au anuntat că se vor tine departe de campania anti-băsesciană stabilită la nivelul conducerii partidului. PNL Neamt va hotărî la sfîrsitul acestei săptămîni dacă se implică în luptă, dacă se concentrează doar pe convingerea oamenilor să se prezinte la vot sau, pur si simplu, se va tine departe de zumzetul electoral si îsi va vedea de treburile interne. Organizatia mai are de rezolvat problema interimatului în peste 10 organizatii locale, inclusiv la municipiul Piatra Neamt, precum si la nivelul judetului. Asemenea fenomene apar si in alte judete(Gorj,Suceava,Cluj,Hunedoara,Tulcea etc) si ele arata ca exista un serios clivaj intre centrala PNL condusa de prietenul Oligarhului,de finul sau,nepotul dnei Vosh(a treia in ierarhia comunista a tarii dupa ceausescu si sotia). Toate aceste lucruri ne arata,asa cum sublinia dl.Basescu,nevoia de reforma a clasei politice prin eliberarea ei de oligarhi si o alta structura a parlamentului(parlament unicameral),precum si eliminarea prin vot a partidelor compromise in perioada tranzitiei(PRM,UDMR,PSD,aripa oligarhica a PNL. Sa speram ca romanii ,prin votul lor,vor fi capabili de a reforma Romania si in primul rand clasa politica de tipul celor 322.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful