Acesta este un îndemn pentru fetele creştine de a avea o înfăţişare şi de a purta haine decente.

Aceasta este o chemare de la Domnul nostru, şi o rugăminte de la fraţii lor, băieţii creştini evlavioşi, care prin Harul Său vor să aibă o inimă curată, frumoasă şi inocentă.

Fii cea mai frumoasă creaţie a lui Dumnezeu
Senzualitatea fetelor este o armă de care se foloseşte cel rău (diavolul) pentru a ne face pe noi, băieţii credincioşi, să păcătuim. Ne face să poftim, să ne lăsăm mintea să zămislească păcate. Isus a zis: „Dar Eu vă spun că ori şi cine se uită la o femeie, ca s-o poftească, a şi preacurvit cu ea în inima lui.” (Matei 5:28) Tu, sora mea, eşti cea mai frumoasă creaţie a lui Dumnezeu. Luna şi stelele pălesc înaintea ta. „Soarele” este Domnul Isus. Fă ca El să strălucească pe faţa ta! Lumea este senzuală. Fetele din lume sunt senzuale. Ne momesc ochii, iar inimile noastre sunt ispitite, şi nu puţin... Tu însă, scumpa mea soră în Hristos, fii cea mai frumoasă creaţie a lui Dumnezeu! Fă să Îl admirăm pe Isus atunci când privim spre tine! Fă să se vadă că numai Cuvântul lui Dumnezeu este mai dulce decât tine! Îmbrăcându-te frumos, ne ocroteşti ochii şi ne ajuţi să ne păzim inima mai mult decât orice şi din ea vor ieşi izvoarele vieţii. Să ştii că am întâlnit fete care nu erau special de frumoase la chip, dar care radiau de frumuseţe, întrucât cu toată îmbrăcămintea îşi arătau puritatea, inocenţa şi faptul că Isus le făcuse speciale! Ştiu că există fete deosebite. Poate că şi tu eşti foarte specială şi poate că îţi doreşti să fii deosebită pentru El şi pentru cineva aparte . Caută pe Domnul, spune-I Lui, roagă-L să-ţi vorbească: cum vrea să te îmbraci, cum să-ţi aranjezi chipul, inima... Vezi tu?... Atunci când bluza ta are o mulţime de nasturi desfăcuţi sau este decoltată, când porţi pantaloni mulaţi, când formele trupului îţi ies în evidenţă..... sunt „dărâmat”, mă roşesc tot, şi ochii îmi caută o scăpare... Sunt un băiat evlavios. Îl iubesc pe Isus. Ajută-mă te rog să-I rămân credincios! Protejează-mi inima!...

.. fii sclipitoare prin însăţi fiinţa ta! Să ştii că un băiat cu adevărat evlavios aceasta apreciază la o fată! Crede-mă! Cea mai frumoasă podoabă pe care o poţi purta este zâmbetul tău! Coapsele tale trebuie să stea ascunse! Dacă porţi pantaloni (de exemplu nişte blugi strâmţi). să doreşti ceva care nu îţi aparţine.Chipul tău. fii pe deplin încredinţată că nu este nimic în înfăţişarea ta care să mă facă să poftesc ceva la tine! Fii sigură! Eu sunt băiat.. Tu eşti cea mai frumoasă bijuterie! Şi cea mai preţioasă piatră strălucitoare este inima ta! Oare care mărgăritar te poate egala? Tu însă.. Tu eşti a soţului tău. Îţi poţi imagina o alta? Noi băieţii îţi spunem: această culoare este şi pentru noi cea mai frumoasă! Îţi doreşti un soţ la vremea potrivită? Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima! Care este diferenţa dintre senzualitate şi frumuseţe? Senzualitatea te face să pofteşti. ocroteşte-mă! Mâinile tale sunt frumoase! Domnul a dat o culoare unghiilor tale. Frumuseţea îţi umple ochii de lumină.. Tu însă rămâi plăcută la vedere! Nu te ascunde după culori! Trupul tău este Templul Duhului Sfânt. Nu ne lăsa să-ţi distingem nici o formă a trupului tău.. Tu însăţi eşti cea mai frumoasă! Ele sunt în plus. nu e bine!. Nu ne lăsa să vedem din ce este al lui.! Cea mai frumoasă nuanţă pentru buzele tale este cea care a creat-o Dumnezeu! El te-a creat desăvârşită în frumuseţe! Sunt fete care îşi caută o semnificaţie şi îşi „colorează” faţa. Nu te lăsa influenţată de ele! Tu fii în totul a lui Hristos! Nu este adevărat că bijuteriile îţi scot în evidenţă frumuseţea. sufletul îţi este încântat şi se ridică către Domnul şi-L laudă pe El. NU. inima de adorare. deja sunt afectat. Te rog. Sunt „construit” altfel decât tine! Nu depinde totul numai de mine! Dacă ochii îmi sunt izbiţi de imagini senzuale. „Doamne şi azi Te-am întâlnit! Te-am recunoscut!” . Pentru ce să fii o pricină de poticnire pentru mine? Fii un model şi pentru celelalte fete din preajma ta.. Păstrează-te pentru el. Dedică-te lui! Fii ca o comoară ascunsă pe care numai el o va descoperi! El o va aprecia la adevărata ei valoare! Atunci când se întâmplă să vorbeşti cu mine. E prea mult pentru mine! Eul meu nu mi se supune. Trebuie să mă lupt cu mine însumi! Să-mi ţin inima curată.. să vrei trupul acelei persoane pentru poftele tale. Atunci rămân uimit şi-I sunt recunoscător că L-am văzut.

şi dacă vrei să îi rămân credincios şi cu ochii. o iubesc de pe acum din toată inima. pe care. ferindu-te să fii senzuală! Soră.Îmi iubesc încă de pe acum soţia. sora mea. Îţi mulţumesc că Tu mi-ai redat inocenţa! Isus. Deşi nu ştiu cine va fi. şi cu mintea. să întâlnesc îngeri pe pământ! Tu. Vreau să îi fiu credincios în totul şi să o respect. Te laud pentru că ai creat o fiinţă care poate fi aşa de minunată! Doamne ajută pe sora mea să fie minunată în ochii Tăi! Amin. cu ajutorul Domnului. eşti cea mai frumoasă creaţie a lui Dumnezeu! Fă să Îl admirăm pe Isus atunci când privim spre tine! Fă să se vadă că numai Cuvântul lui Dumnezeu este mai dulce decât tine! „Doamne. Tu eşti frumuseţea mea. voi face tot ce ţine de mine.” . Îi păstrez ei ochii mei şi mintea mea. Tu mi-ai redat frumuseţea! Isus. dar până atunci fă-mă. te rog. eu. Ajută-mă să nu cad din aceasta! Tu poţi să mă ajuţi dacă inima ta este gata să Îl cheme pe Domnul să te sfătuiască cum să te îmbraci şi să îmi ocroteşti astfel inima! Uită-te în oglindă şi întreabă-te: „Oare e potrivit? Oare se va poticni vreun băiat? Ce-ar spune cel mai evlavios băiat dacă m-ar vedea? Oare sunt vreun pic senzuală? Ar fi concentrat el doar la lumina ochilor mei?” Dumnezeu a pus încă de pe acum dragoste pentru soţia.” „Doamne Isuse îţi mulţumesc că Tu mi-ai cucerit inima cu dragostea Ta. prin felul în care îţi acoperi trupul. şi cu inima. prin credinţă. însă ajută-mă şi tu prin modul în care te îmbraci. Vreau să vin în întâmpinarea ei curat şi ocrotit! Dacă ţii la mine. spun că mi-o va da. în cer vom fi ca îngerii lui Dumnezeu. ca şi frate în Domnul Isus.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful