You are on page 1of 14

Nhny izgalmas fnykp az arhvumbl - a suplyki vly prilis 15 - City Disco, suplyki istll Ez itt Istvn.

Kedvenc piros pljban rzza magt ritmusra vad arckifejezssel. A tncparkett rdge . Gynyr bartnirl gyet sem vetve tncolja magt t az jszakn. Mgtte Szabolcs, aki szaruhrtya gyullads miatt knytelen a diszkban napszemveget hordani.

Leandro s Rafael, vrosunk idegenlgis focisti. Szrmazsukat s hajlamukat bszkn vllalva lltak kamernk el. Mgttk a flszem Jos Fernando, aki pp most jtt edzsrl s melegtjt mg nem sikerlt levetnie.

A diszk forma-egyes szurkoltbora. Bal szls embernket kzvetlenl a mikrofonlvny hegesztse utn kaptuk lencsevgre. Ugyancsak figyeljk meg a jobb szls egyn kifinomult humort: ujjaival szarvat forml s odatartja bartja feje mg.

A gynyr lnyokat figyelmen kvl hagyva, vessnk egy pillantst a mgttk ll kt egynre. Balrl a flszem Csipak, jobbrl a sunyi Ferk, akik egybknt vrosunk Magas intelligenciahnyadossal rendelkez egynek nemzetkzi szvetsgnek kpviseli.

Frodo-t senkinek sem kell bemutatni. a diszk jarcu fenegyereke. s amint a kp is bizonytja, a lnyok els szm kedvence.

Ffffffff de jl rzi magt Jutka. Kzben Pter elmlylt arccal figyeli. Fejbl vrs fst szll ki. Mgttk egy forma-egyes szurkoltbor tag.

Laci, az igz arckifejezs szpfi a diszk legnagyob Kozs rajongja. Szakllt nagy odafigyelssel formlja meg minden htvgn, hogy anyukja, aki mint most is, mindig elkisri magval, minl bszkbb legyen jkp fira.

ha bebg a motor, ha csikorog a fk! Annyira vadak ezek a fik hogy a cigi mg a puszta gondolattl is meggyullad a szjukban.

jabb meleg pros, s mg egy szembetegsggel kszkd fiatal. Gzuka szerint a szrkehlyog nem gyerekjtk, j ha napszemveggel vdjk szemnket a diszk ers fnyeitl.

s vgl bemutatjuk Marcsit a zzgp tehenszlnyt s bartnjt Anglt, aki modellkedssel foglalkozik. Mindkettjkre illik a gyakran hallott slger egy sora: "Egy ilyen lnynak a diszkban a helye!"

A hegesztszakemberek elszeretettel ltogatjk a diszkt. Erzsi, aki hegeszttehnikusnak tanult, a diszkban meghegeszt minden fmet ami kilazult. Ezen a kpen pp laposmell bartnjvel kaptuk le egy kiads szemveg nlkli hegeszts utn. Mg a mellei is bezldltek a szerszm erteljes sugrzstl.

Lotybuli a javbl. Tgpunc, akit mindenki csak ilyen viccesen becz a diszkban, itt pp a budapesti pornfilmforgatsokrl beszerzett tapasztalatt prblja tadni bartnjnek.

Hgr, a Fidesz-szimpatizns favg pp vallsfilozfirl prbl eszmt cserlni az t krlvev emberekkel. Mellette Lszl elmlylten, diszkrt mosollyal az arcn hallgatja, Hgr bartnje pedig az gre mutatva prblja kifejezni hogy milyen nagy s ttekintetetlen a vilgegyetem, fleg 6 sr utn.

Perverz Ap, aki a kizrlag a friss pipihs vgett ltogat el hetente a diszkba. Itt pp a cscss Jankt s pattansos Andit prblja leitatni fincsi plyinkval. Ha tudn hogy a lnyok alkoholos befolys nlkl is hajlandak lennnek leszopni, nem pazarolna el egy csom pnzet a bunkja.

A vadarc Bla legjobb Jelen Pivo-s pljt vette fel hogy bevgdjon a lnyoknl.

Szerencsre a diszkban mindenki tolerns, gyhogy a meleg prok is srn ltogatjk a szrakozhelyet. Kpnkn a trpe nvs Rozs prblja AIDS-es, a betegsgben lthatan elfradt bartjt tmogatni. Micsoda nfelldozs!

Zsoltra nem figyel senki sem mikzben azt prblja elmutogatni a jelenlevknek hogy ma vgre megtanulta befzni a cipjt. Mgtte a csmps Rozi akkort fingott, hogy mg siktott is mell egyet.

Szparc asszonyok trsasga, avagy a "Ki a diszk legrondbb ringyja" verseny gyztesei.

Mari fut egy krt a diszkban mikzben a slyos gerincsorvadssal kzd Brigi megprblja a lehetetlent s ritmusra tncol. Mgttk Kolompr Aladr a sznpadon tncol Bzst hipnotizlja.

Seriff bartunk nem hazudtolja meg nmagt, kezvel szinte sugallja: "Itt n vagyok a seriff, bum-bum, lelllek ha csnya fi leszel."

Itt pedig az elz galrinkban bemutatott Zskos Frod bartai lthatk: Trufa s Csavardi Samu.

s vgezetl a bnuszkp:

SMS szgyenfal A suplyki City Disco mindig is vrosunk legalja szrakozhelynek szmtott, innen indtunk. Nem menekl egy csr bunk sem. A sznvonal magasan szrnyal. Nhny frappns, megrendt idzet a disco SMS falrl: "Ha jl ltom cpk vannak a vizben.dvzlm a Topolyai gr bandt.Danika" "dv a legszebb vrshaju csajnak,aki olyan kedvesen kirhgtt a kijaratnal.egy magas,fehrpolos srac" Azrt rhgtt ki mert mg tle is nagyobb bunk vagy te vadbarom. Ezutn mg dvzlgeted is, te faszkalap??? "Hello.Itt a csini lanyok.LEGYSZI ADJATOK LE AZT A FUTYULOS SZAMOT.puzi,udv a kanizsai lanyoknak es fiuknak!" "Sziasztok.Master Blaster Paver Dencer.dvzlm az egesz Mszaki fiskola halgatoit klnsen a 2003 folyam tarsait!" A Mszaki fiskola hallgatinak meg annyira fj a fasza hogy egy barom dvzli ket hogy el sem tudod kpzelni. Bunk vagy te is, csi. "dvzlmCupit,Renit,Monit,Nelyt,Hargitat,hugicamot,Savot,Kristit,Dexyt.Hargita szeretlek.Kernem micsoda n ez a ferfi szamot.No name" "Cs csumi Cs aszd ki ocsem adjatok le kozmixtl a holnaputnt Peat Junior mixben!" "ildi (tncos csaj) gyere le !!! szeakarok jnni veled !" Nem kell idegeskedni, fizess neki egy vodkt, ildi mr ugrik is s pr perc mlva keresztbekeflheted a fociplyn. s vgl... "Mindenkinek j bulizst.Egy magnyos csaj!LAURA" Fogd mr fel, azrt vagy magnyos mert egy ronda bunk ribanc vagy aki egy istllban keresi a prkapcsolatot, bazdmeg!