Interioare inspirate cu blocurile de zidarie Ytong

Poti opta pentru poti stimula irnaqinatia . pozitiv la nivel global si local. solid. dandu-i personalitatea. rapid ~I greutate redusa. armonizat de suprafete curbe. iti 3 . Ytong se prelucreaza user. Are flamabil.. Poti face tot ceea ce iti imaginezi. Cu Ytong iti poti defini un perete drept sau curb. Drept. Tl poti interiorul casei tale intr-o oaza de relaxare. Ytong respiri . Este compact.sau rotund poate lua user doresti.. Ytong izoleaza fonic ~i terrnoizoleaza. Este simplu umidi- avut de la lnceput de tapetat.... Poti darui zonei de living un aspect irnpunator.. Ytong poate fi user si estetic de combinat cu lemnul. Si da.. Neinflamabil.~orde taiat. direct la noi acasal Pentru ca nu exists nimic mai accesibil. Este user sa ne convingem de asta cu proprii ochi . U. cu firide.posibilitatile sunt nenurnarate.. sau un aer cald. mai user ~i mai inspirational pentru renovarea propriei locuinte.Ideile prind viata cu Ytong Fii inspirat de multitudinea posibilititilor de renovare oferite de Ytong Blocurile de zidarie Ytong au un impact Ytong nu este sensibilla tate. rotund. Tti poti preface baia intr-un paradis luxos. sau este Adica 0 Greutate redusa. sticla ~i metalul. transforma in parte a mobilierului. 0 bucatarie cu caracter solid. forma pe care Pentru ci blocurile de zidirie Ytong fac totul posibil Grice renovare Transforms cu Ytong se face cu placers ~i aduce placere. Ytong inspiri. Este neinEste drept. rezistent si foarte durabil. Este user de taiat. 0 ornat ~i vopsit.

Partitionari 7. Bai de relaxare Fii lnsplrat. se obtine un produs user. Partitionari vitrate 21 22 13. Aici. 4 . Vinoteci 8. Piese de mobilier 9. vino in lumea Ytong Ytong. Firide in baie 7 8 9 drepte curbe 10 14 15 16 18 19 20 12. ci ?i in bricolaj. Partitionari cu decupaje 4. Amestecul de materiale in reactie cu un agent de expandare se introduce in autoclave. Nise decorative 10. Partitionari 6. la presiuni si temperaturi ridicate. creat in proportie de 80% din apa. Totul este strans legat de inventia ?i dezvoltarea Ytong. este un produs ecologic. Placari ornamentale 11. $i de descoperirea utilitatilor sale: Ytong reprezinta 0 revelatie nu doar in constructii. In viitorul casei tale. Serninee 5 2.Cuprins Un design care face inima sa bata mai repede 1. nisip cuartos si var de prima class. 0 inventie suedeza. Bucatarii 5. Ornamente 3. durabil si renumit prin calitatile sale. Aceasts prezentare te va duce in viitor.

Te preqatesti sa pui pe foe rea sernineului. joeul De admiratia prieteal nilor. ?i din aeest motiv sunt prima alegere in realizarea de noi idei de amenajare! . Si. adus eonfortul solutia ingenioasa de stivuire a lemnelor. Tti aduei aminte de toate planurile pentru realizarazgandirile si arnanarile. Zarnbeste si bucura-te de de lumini ?i umbre 0 solutle tncembustlblta • Bloeurile de zidarie Ytong se claseaza in topul materialelor serninee si hornuri. Te uiti la joeul flaearilor sernineu. obtinut gata.Seminee • Te reLaxezi La eaLd. cand De proieetul a fost de 0 din noul tau bucata de lemn. Cu un materiaL user ~i rezistent La foe Vantut suiera in jurul easei si ploaia pare ea nu se mai opreste. dupa toate aeestea. de efeetul De toate rnodificarile. rezis- flaearilor: s-ar putea sa-ti vina tente la foe.

.

orice alt- densitate si pot fi Detaliile creeazi diferenta atat 0 mica diferenta.. sau nul user! Pentru ca acel perete lipsit aparte. • Blocurile Ytong. Utilizeazs Finiseaza ancoin de per- raje care se prind la ambele capete. Detaliile data creeaza spatiul cu 0 plants • Fixarea este foarte sirnpla. au 0 Sau cu . sau mal curbe? Tti ia mai mult timp sa te hotarasti . Desavarseste decorative.Vopseste-l in aceeasi culoare . ceva... variante. ca sa rnearqa Ornamente Elemente decorative de perete si mai repede. ~i nicioditerentele fi create are acum nu au putut de substants sonalitate fixate intr-o clips... Sau.Ornamente deqraba drepte. Un ultim plants frurnoasa iti pune in valoare creatia. drepte detaliu: 0 alege ambele Tmbina ornamentele care cu cele curbe. - . prin natura lor. ornamentul aceeasi maniera ca si peretele.. decat sa pui in opera.

• Blocurile de zidarie Ytong sunt extrem de user de taiat. Si nu uita sa trasezi cu grija. Creeazii un gal in perete. Bazeaza-te pe inspiratie. Succes! .Partitionari • cu decupaje Comunicarea vizualii a functlunner casei Robust si usor de taiat . $i bucura-te de caldura apropierii. pentru ca taierea va merge mult prea repede ~i mai poti din mers". atat de sirnplul Un avantaj enorm atunci cand trebuie. Este fascinant cat de user poti controla senzatiile de "aproape" si "departs". chiar ~i din coltul tau de refugiu si intimitate. Mai ai "corecta variatie in adancirne sara deseori. 0 sau atunci 0 0 rotunda. sa treci teava cand prin iti perete doresti fereastrs dar este . blocurile Ytong sunt extrem de simplu de gaurit. spre exemplu. este nece- vizual sau doar auditiv. nevoie doar de un creion si un terastrau. Umple-l de sensuri Joaca-te cu perspectivele. Robuste si totusi atat de user de taiat. trebuie prelucrat. Da.

Bucatarii Cu ceva mai multi personalitate Ingredientele ccrespunzatoare rezultat de bun gust pentru un Bucataria este inima unei locuinte.. Unde sunt varsate lacrimi [de la taiat ceapaJ ~i uneori se mai aplica si bandaje [din nou ceapall. Si toate acestea cu un produs user de taiat ~i modelat. iti Yin idei! Locul care cu doar un pix. Gandeste diferit. . l. Dar este si locul stilat de gatit si savurat omasa delicioasa. comunici si . exact a~a cum doresti. Locul unde se reuneste familia. Gandeste Ytong. 0 foaie ~i 0 idee. Locul unde se qusts rodul aromat al eforturilor tale.ocul in care gate~ti si traiesti. se poate transforma reteta delicioasa. Poti ancora dulapuri sau polite. Este locul unde se desfasoars adesea cea mai intense activitate.. Fii inspirat. Acestea sunt adevaratele ingrediente pentru 0 Executiedurabili • Blocurile sunt rezistente.

Sa dequsti un Exista un spatiul i]i este perfect adaptat. Toate se leaga de nevoile tale si Vrei sa citesti ziarul. Gande!?te-te pana la tavan.drepte Partltionarl • Jeaca-te cu spatllte casei tale Esti arhitectul confortului tau. Acasa. partial sau intreg. Compartimenteaza spatiul intr-un mod dH mai atractiv. loc ideal pentru toate placerile tale. Sa te uiti la televizor sau sa te relaxezi pe canapea. Deschis !ji totu!ji separat platou. Joaca-te cate poti realiza cu Ytong. De la podea cu formele. .

i de efect • Realizarea unui perete despartitor este 0 joaca de copii cu doar regulile 0 Ytong.Drept . 11 . Respects de punere in opera si sa ai un perete drept Intr-o clipa.

.

Da pagina ~i Lasa-te inspirat de noi idei. .Orice te inspira. Gande~te-te Latoate interioareLe care tl-au pLacut vreodata.sunt sanse mari ca toate aceLe idei sa poata fi puse in practica cu Ytong. La toate ideiLe ingenioase . la 0 pauza.

de felul in care chiar tu. ~ ---'-'---. Doresti sa accentuezi 0 zona? Sa fad trecerea spre 0 alta? Sau poate formele curbe se cer de la sine? Indiferent de motiv. Dar uneori exista zone ale casei unde liniile curbe sunt mai indicate. nouazeci de grade.0-- . Nu. Poti face foarte simplu un arc de cere de orice raza doresti si poti incerca orice forma circulara. E vorba de varietatea de forme curbe obtinute cu blocurilor de zidarie Vtong.Oaspatiului 0 tumura incantatoare folosindcombinatiireu!}ite Cea mai scurta cale intre doua puncte este cea dreapta. nu e vorba de programele le poti transforma rnasinii de spalat. calea catre rezultatul dorit este la fel de scurta ca una dreapta: e suficient sa zidesti cu Vtong! Formele rotunde sunt prietenoase Partltionarl • curbe Rotund inseamna dificil? Treizeci de grade. saizeci de grade.

Un buchet bogat. temperatura ramane constants si umiditatea echilibrata. un este. . pastrand Lainterior un climat constant. izolant • BLocuriLe de zidarie Ytong testuL final. Dar daca ai vinuL si iti lipseste problernal pentru a in Ytong iti depozita da solutia colectia absorb umezeaLa.... $i materiaL pentru a-ti crea singur propria vinoteca. .. Sunt conditiile esentiale pentru a pune in vaLoare Pentru calitatile tine este vinuLui tau.. . Si stii ca vinul de cotectle este pretentios cand vine vorba de pastrare Cel mai indicat Loc pentru de vinuri Loc unde . de vinuri conditii de siquranta. subsoLuL? Vinoteci Locul ideal pentru un buchet inmiresmat Respirabil. bineinteles._ I . ••••• -_r .:. gust rafinat.... Sau. depozitarea in orice colectiei caz.. IdeaLuL unei crame. subsoLuL.1.. Un a bautura Nici 0 aleasa.... absorbant. resping caldura asemeni unui perete adiabatic. 'T E~ti un cunoscator.... .. : ••• ..." " ...-.e !J r.. 15 . • po ~ . ... - ill ..

fie ca bancuta cu perns decorative deasupra. de fixat si vopsit.Inoveaza Cine spune di mobilierul fi doar din lemn? • Blocurile Ytong sunt extrem de rezistente. user de modelat. Poti sa creezi. Tl poti vopsi ~i amenaja in cu restul casei tale. . iti poti folosi imag inatial ELemente usoare imbinari robuste ~I Ai la dispozitie mobilierul combina functiunile. armonie de care ai nevoie. Indrazneste incepand cu un suport pentru carti sau colectii de CD-uri. Fie ca suport pentru 0 diferite obiecte. ales. mai nelimitat poate Piese de mobilier Elemente dedicate confortului personal chiar mozaic multicolor. Fa-ti curaj Po]i crea un set chiar. Poti folosi Stofa sau Si. Si da. sunt cat se poate de ecologice! orice tip de finisaj.

Cu un loc in care sa-!i "depozitezi" Ytong pe un perete. de relaxare speciale. specialitate specialist blocuri Ytong poti realiza un mobilier de calitate durabil. Exact pe gustul tau. verifies docurnentatia Ytong sau suns Ytong.Sigur Toti avem nevoie de momente pauza !?irelaxare. Plicut !iii util • Pentru prinderea blocurilor tavan sau de un Creeaza amintirea un loc cu personalitate. rasfaturilor zilnice. . Detaliile? Yin de la sine. Momentele 0 in care citesti revista. Unic. savurezi presa sau 0 de lar momentele in care sau au nevoie de locuri Momentele cana de cafea ceai. podea.

oricand cu micile Si user de admirat de catre prieteni. nu se reciclabil in camere Acea stralucire poza specials. stilistica • Zideste cu Ytong ~i ajusteaza-I Prelucreaza sanatate. Acea de a unei vacante neuitat. Este firesc sa le doresti mereu aproape. [sau nul cu cele- Coloreaza. stilul griji tau..Nise • decorative Careuri magice o manifestare dupa iti faci Pentru punct dizolva ecologic. Evidentiaza.. Cu care Ytong. Cu aleqand le a acel cu exact da dimensiunile unui perete pe care pentru simplu doresti. Este suficient "ceva" .. le poti oricand evidentia nise din perete pot comunica lalte spatii . esential. . de vedere ~i este chimic. Florile de la cineva drag. sarrn. eleqanta. blocurile ~i combina-te tara sa pentru ca Ytong este neutru din si Ferestre magice citre colectia ta de amintiri nepretulte ..

Ptacarl ornamentale Accente de cuterl ~i forme Lainterior U~or de decorat ~i vopsit • Blocurile Ytong pentru placari sunt user de modelat ?i sigur de fixat. Solutia este sirnpla: un perete placat cu Ytong da senzatia de regularitate si spatialitate. rises sa devina simplu si monoton. lar vopsitul devine 0 placers. o sirnpla placare este cu Ytong ?I fara problema fi resirntits rezultatul. extensia personalitatii Dad tale! nu? Exact peretele este prea lung. iar placerea va de cate ori vei privi . rezolvata prea mult efort. Dar acasa e locul in care "ce se spune" conteaza mai putin decat confortul si placerea tao La urma urmei si peretii merits sa aiba personalitate. Se spune ca "un perete este doar un perete".

• Tnclinat sau drept? Tn legile creativitatii !?i eficientei se aplica acelasi principiu! - . Orice potential poate fi user exploatat cu putina creativitate. $i cu sprijinul Ytong. ci doar de cateva polite si suruburi. $i nu mai ai nevoie de un dulap. ele se afla uneori in cele mai neobisnuite locuri. Desigur. Un spatiu de care vei deveni in curand dependent. oricum ai privi • Spatule inclinate de sub acoperis sunt un exemplu.iutil Orice casa are colturi sau goluri care asteapta cu nerabdare sa fie utile. Util.Firide Ar insemna in bai 0 cotturl nevalorificate? pierdere de spatiu Curbat sau drept: frumos . Dar cu 0 abordare creative pot deveni niste firide ideale pentru depozitare.

Ytong plus .. imbinarea zidariei Ytong cu cea de sticla? De ce nu? • Blocurile Ytong rezista la umiditate. Pot fi ~i un excelent suport pentru ceramica aplicata direct pe perete cu adeziv. sticla. Vrei mereu sa te sirnti proaspat. Fii Partltionarl • vitrate o transparenta binevenita inspirat si nu ezita sa Iolosesti contraste cat de mici. cum cu alte matede in ar fi blocurile Este bine sa ~tii ca acest caz sunt necesare arrnari si lipiri speciale. destinat ritualurilor zilnice.. Incearca un colorit nous zi. Sau pot fi combinate riale. 0 pentru sears fara griji. protejat ~i si materiale pe stilul tau. T!i 0 doresti confort si eficienta atunci cand te preqatesti pentru T!i doresti armonie si placers atunci cand te preqatesti in siquranta. relaxat. ceea ce le face ideale lsil pentru bai. • Baia este spatiul cel mai intim. • 21 .

l. Intr-adevar. Nedumerirea e inlocuita facut asta mai devreme? .Bai de relaxare Aburi. si inainte mergeai la sauna si totusi acum e de alta: de ce n-ai atilt de diferit. Aburul ~i apa nu au nici un efect asupra materialului. spuma ~i relaxare Aburi? Nici 0 problema • Blocurile Ytong rezista la urnezeala. Acesta este spa-ul tau. construit atilt de repede cu Ytong. Ytong regleaza fara urmaterut proiect va fi un mini-spa? din atmosfera. inchide ochii si scufunda-te Mai ai intr-o baie inrniresmats. Raspunsul e simplu. Retrage-te intr-o de prosopul atmosfera relaxants. Totul este atilt de placut. sinqura nedumerire: l. umiditatea sa apara periculoase.asa putin lumea si timpul sa T~i desfasoare cursul si tara tine.asa-ti trupulTncins de aburi sa fie cuprins 0 pete sau substante moale si pufos.

.

'[inand cont ca reqlernentsrile si legile in vigoare sunt intr-un proces de continua schimbare.ro ./Fax: 021 319 7785 www. N Xella ROS.L.xeLla. 15. inforrnatiile cuprinse in acest pliant nu sunt cu caracter legal si nu pot fi supuse ca probe pentru reclarnatii.Nota: Aceasta brosura este publicata de Xella RO SRL. nr. Str. G-rallon Dragalina. o consultare a normativelor si reqlernentsrilor ln vigoare trebuie atent facuta pentru fiecare caz in parte. o C. lnformatille sunt prezentate cu scop de sfaturi practice si sunt revizuite pana la momentul publicarii. Bucuresti Tel.R. sector 5. 050565.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful