Ce este răscoala? Răscoala înseamnă, când părintii nostri nu găsesc bani si atunci răscolesc ca sa găsească.

(8 ani)

Ce este economia? Economie înseamnă sa nu mai cheltuim din salariu, ca sa-l punem la banca. Cheltuim numai din ciubucul, care ni-l da seful. (7 ani)

Ce sunt amprentele? Amprentele e când punem mana pe o clanta si rămân degetele acolo si le găseste politia. (8 ani) Ce este tristetea? Tristete înseamnă când un om vine la altul si bea mult. (7 ani) De ce se bat potcoave cailor? -Calului i se bat potcoave, pentru ca potcoavele sunt mai usoare decât calul si ele merg mai repede decât calul. (8 ani) -La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci când pune frâna, calul se întepeneste în potcoave. (9 ani) -La cal se pune potcoave ca sa tropăie pe strada, ca daca nu tropăieste nu e cal. (7 ani) Ce este respectul? Respect înseamnă sa te scoli si sa stea babele pe scaun. (9 ani) Ce înseamnă cuvântul "modern"? Modern e când vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani) Cum rezista pasările calatoare sa zboare, zi si noapte, mii de kilometri?

ca sa dam săpun în ochi la microbi. (5 ani) Ce este injectia? -Injectia foloseste ca sa moara microbii. (6 ani) La ce foloseste steagul? Steagul foloseste. noi nu cădem de pe el. (7 ani) De ce ne spălam cu săpun? Noi ne spălam.Rândunicile când pleacă în tarile calde. unde se face el rotund. asfaltul nu se învârteste. ca noi nu mergem acolo. (7 ani) Daca pământul se învârteste. pentru ca străzile sunt drepte. sa se odihnească. Înainte de a zbura. ca sa se afle despre viitor. doua. ca atunci când veneau turcii peste noi. ei nu stiau peste ce tara veneau si atunci noi le arătam steagul si după aia ei stiau. ele nu sunt rotunde. mai stau o luna. cum de nu cădem de pe el? -Nu se învârteste decât Pământul. (6 ani) -Secretul este un om. Serul ala are în el otrava de . (8 ani) -Pământul are forma rotunda. în ea scrie ca vor fi două războaie mondiale si amândouă vor fi câstigate de către romani si chiar asa s-a si întâmplat. pe drum se asează pe aripa berzei si se odihnesc. (7 ani) Ce este Biblia? Biblia este o carte lăsată de Dumnezeu. Noi nu cădem de pe el. care ii spune secretar de partid. (6 ani) Ce este acela un secret? -Secretul este atunci când nu trebuie sa stie militia. Pasările când pleacă asa departe îsi iau mâncare la ele intr-o sacose. (6 ani) -Pământul este rotund.

(8 ani) Ce sunt tăranii? -Tăranii sunt oameni săraci. ca e mai mic. Serul se duce la tot roiul de microbi. sau stă ca sa bea o cafea. care tatăl meu si mama mea se împrietenează. cascaval si brânză. mănâncă. (7 ani) -Ministru e un om care a învătat zece clase si s-a dus la serviciul de ministrii. (10) -Tăranii sunt oamenii de la tară care n-au iaurt si noi când mergem la tară . ei se împrumută. (7 ani) -Vecinii sunt niste oameni. pe tărăneste. (6 ani) -Ii baga injectia la popou si la om si la microb si pe el îl omoară. (7 ani) Ce este ministrul? -Ministru e un om care sta pe scaun si le spune la altii sa facă cerere. (8 ani) -Tăranii sunt oameni care le-a dat Cuza Pământ. (8 ani) Ce este acela un serviciu? Servici e un om care stă si semnează condica. În al Doilea Război Mondial. (7 ani) Ce sunt microbii? -Microbii sunt niste viermisori. ca s-a fărâmitat la bombe. care nu au ce sa mănânce si vorbesc pe alta limbă. ca sa-i dea o sută de lei. stă la măsea. ei mai vroiau Pământ. se asează pe trotuar si când trec oameni le intra . (7 ani) -Tărani înseamnă un om care vrea sa facă buletin în Bucuresti. (8 ani) -Lichidul la injectie e otrăvicios.microbi. (8 ani) Ce sunt vecinii? -Vecinii sunt niste oameni care stau la un loc si când nu au mălai. le ducem iaurt. (8 ani) -Tăranii sunt aceia care se ocupă si cu agricultura. ca sa-i omoare pe microbi. ei zic ca aia e carne si mănâncă si moare. se satură si p'ormă iese afara.

sare pe cartofi si daca nu-l speli pe cartof. (6 ani) . -Licuricii sunt mici. (7 ani) -Microbii sunt niste gândăcei mici de tot. ca celelalte păsări? Găina nu zboară pe sus ca celelalte păsări. ca ei sunt murdari pe picioare si îl îmbolnăveste pe om. (7 ani) De ce găina nu zboară pe sus. ca ei sunt popa la păianjeni. (7 ani) De ce au cruce pe spate unii păianjeni? Unii păianjeni au cruce. donează sânge la aia care le curge sânge din nas. (7 ani) Cum luminează licuricii? -Licuricii au un pic de par si gaz si piticii ii dau foc si se aprinde.lor în gura. (10 ani) De ce unii oameni donează sânge? Oamenii care au calorii grase. (7 ani) De ce îsi fac oamenii cadouri? Oamenii îsi fac cadouri. (7 ani) -Microbii intra înăuntru la om si acolo lasă fel de fel de murdarii. (5 ani) La ce folosesc sprâncenele? Sprâncenele folosesc ca sa tina fruntea sus. tu mori. cu lampa. la munte. (7 ani) Pe unde tot zboară avioanele. sa nu-i vina fruntea pe ochi. la mare si la Breaza. ei suunt ascunsi pe la aprozar. toata ziua si toata noaptea? Avioanele merg în Germania . când ii vine sa-l facă. Ei vede ca ai cumpărat cartofi. probabil ca ăstia sunt oameni grasi. au o lampa si vin la oamenii care visează si se uita la ei. ca sa nu fie nesimtiti. unde se tot duc. ca sa vadă ce visează. pentru ca-i e frica sa nu scape oul.

din moment ce cocosul e cunoscut ca ne trezeste dimineata? -Ceasurile sunt cu cuc si nu cu cocos. ce tine cravata? Cravata e făcuta sa se spânzure unii bărbati si sa le ia altii gagicile lor. pentru ca s-ar lipsi de plăcerea pe care o au când unii elevi ii implora sa nu-i lase corijenti. (14 ani) Chiar nu se poate învăta fără note la scoala? Profesorii nu renunta la note în scoala. (11 ani) -Mult mai usor învată un mecanism cu roti dintate sa zică: Cu-cu decât Cu-cu-ri-gu. cu cuc si nu cu cocos. si de atunci ceasul a rămas asa. (13 ani) -Mesterul care a băgat prima data cucul în ceas s-a gândit ca nu poate sa strâmteze ditamai cocosul si sa-l bage acolo. deoarece cucul a fost prima pasare sculatoare. (12 ani) .Daca bretelele tin pantalonii. (9 ani) De ce exista ceasuri cu cuc si nu cu cocos. (11 ani) De unde vine obiceiul sa spunem ca trebuie udata încăltămintea sau haina noua? Obiceiul ca trebuie udata haina sau încăltămintea noua vin de la prietenia omului cu băutura.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful