Pendaftaran Kelas Tuisyen 2011

Written by Hanafi Tuesday, 21 December 2010 21:46 - Last Updated Tuesday, 21 December 2010 23:02

Setiap individu adalah unik dan istimewa dan setiap murid mempunyai tahap pembelajaran yang berbeza, menyedari perkara ini kami menampilkan gabungan guru-guru yang berdedikasi dan berpengalaman bagi menjana perubahan dalam sikap murid terhadap pelajaran, dan seterusnya kecemerlangan dalam peperiksaan.

Perhatian yang sewajarnya dapat diberikan dengan lebih baik dengan nisbah guru kepada murid yang rendah, dengan nisbah maksimum, 1:25. Guru-guru dapat memberikan fokus pada prestasi murid-murid. Murid-murid juga mempunyai medium yang selesa untuk berinteraksi dengan guru. Kelas elit juga disediakan khas untuk murid-murid yang memerlukan bimbingan yang lebih komprehensif terutamanya pada pengukuhan asas subjek-subjek.

Kami juga menyediakan program-program tambahan yang sesuai seperti kelas prep, revisi intensif, seminar kecemerlangan UPSR, PMR dan SPM bagi membimbing langkah demi langkah setiap murid ke arah kecemerlangan.

Ujian juga akan diadakan bagi memastikan kefahaman murid-murid pada topik yang telah diajar.

1/2

Hubungilah kami sekarang tentang bagaimana kami boleh membantu untuk meningkatkan prestasi pelajaran murid-murid dibawah jagaan Tuan/Puan. 21 December 2010 21:46 . dapatkan diskaun 30% bagi yuran bulanan bagi pendaftaran sehingga 1 Januari 2011.Last Updated Tuesday. khas untuk 100 murid pertama. 21 December 2010 23:02 Daftarlah segera. Hubungi kami. Yuran kelas:     2/2 .Pendaftaran Kelas Tuisyen 2011 Written by Hanafi Tuesday.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful