You are on page 1of 4

COMPETITIVITAT

WEB.INIT

7
Introducci

COMPETITIVITAT WEB.INIT

Si no est a Internet, no existeix!

Cada vegada ms, qui cerca un producte o un servei, ho fa a travs dInternet. Si la vostra empresa no disposa dun lloc web, perdr aquesta nova oportunitat de captar clients. Si vol estar disponible a la guia empresarial ms gran del mn, ha destar a Internet.

Descripci del servei


Web.Init consta d'una srie de caracterstiques personalitzables i ampliables segons pressupost: 1 Domini Propi. (.com, .org, .net, .es, .cat, .biz, .info, .eu, .mobi) Nm. de Correus Empresarials Illimitats, 10.000 MB de capacitat total. Allotjament web dalta capacitat, 500 MB. Disseny i estructura web basada en plantilles predefinides i personalitzaci amb imatge corporativa de lempresa (logotip, colors, imatges, ...). Incorporaci de continguts amb informaci general de lempresa fins a 5 apartats (Exemples: qui som - que fem - on estem - formulari de contacte - notcies). Suport multilinge fins a 4 idiomes (per la traducci dels continguts, pressupost a part). Possibilitat de compartir els continguts a travs de xarxes socials (web 2.0). Potent gestor de continguts per poder modificar informaci a la web i ampliar els apartats. Seguiment de visites a travs de Google Analytics.

Metodologia
1. Recaptem les vostres necessitats per l'elaboraci del lloc web. 2. Definim conjuntament, la part grfica, la estructura i els continguts que tindr el web. 3. Gestionem totes les operacions de registre i adaptaci de dominis, allotjament, correus electrnics, buscadors, estadstiques.

4. Elaborem el web en la seva totalitat, adaptaci de la imatge grfica, estructura, introducci de continguts,... 5. Revisi i acceptaci del web. 6. Fem pblic el lloc web.

A qui va adreat?
Empreses o autnoms que no disposin de web i vulguin comenar a mostrar-se a Internet amb una web prpia molt econmica i amb enormes possibilitats de crixer. Empreses o autnoms que ja disposin de web per amb una tecnologia obsoleta que no els hi permet crixer de manera eficient, i amb costos de manteniment elevats.

Beneficis que aportem


Oferim el prestigi i la popularitat que suposa el disposar d'una web prpia a Internet, imprescindible per informar al mn de qu l'empresa existeix (qui s, que fa, on est...), i per poder establir relacions permanents amb els clients. Ajudem a que l'empresa comenci a estar present a Internet de la millor manera possible, a travs d'un lloc web tecnolgicament avanat i amb molta oportunitat de crixer. Contribum a l'obtenci d'una alta rendibilitat a travs d'uns costos d'implantaci i manteniment molt competitius.

Millorem la comunicaci de l'empresa amb la resta d'agents ja que es podr beneficiar


d'un servei de correus electrnics empresarials i de gran capacitat.

Acompanyem en la posta en marxa del projecte i realitzem un elaborat seguiment per a qu


tot el procs sigui un xit.

Contacte: Xavier Piqu Tel.: 973 236 161 www.cambralleida.org/XavierPiqu

C/ Anselm Clav, 2 | 25007 Lleida Tel.: + (34) 973.23.61.61 Fax: + (34) 973.24.74.67 lleida@cambralleida.org www.cambralleida.org