You are on page 1of 4

COMPETITIVITAT

WEB.SHOP

8
Introducci

COMPETITIVITAT WEB.SHOP

Crea un botiga a Internet i el teu mercat no tindr lmits.

Una pgina web pot ser molt ms que un simple aparador a Internet; pot esdevenir un potent canal de venda que ens permeti crixer en nombre de clients i introduir-nos en nous mercats.

Descripci del servei


Web.Shop consta d'una srie de caracterstiques personalitzables i ampliables segons pressupost: 1 Domini Propi. (.com, .org, .net, .es, .cat, .biz, .info, .eu, .mobi). Nm. de Correus Empresarials Illimitats, 20.000 MB de capacitat total. Allotjament web dalta capacitat, 1000 MB. Disseny i estructura web basat en plantilles predefinides i personalitzaci amb imatge corporativa de lempresa (logotip, colors, imatges,...). Inclou gestor de continguts per modificar les seccions de la botiga i els productes. Passarella de pagament segura. Suport multilinge fins a 4 idiomes (per la traducci dels continguts, pressupost a part). Possibilitat de compartir els continguts a travs de xarxes socials (web 2.0). Seguiment de visites a travs de Google Analytics.

Metodologia
1.- Recaptem les vostres necessitats per l'elaboraci del lloc web. 2.- Definim conjuntament, la part grfica, la estructura i els continguts que tindr el web. 3.- Gestionem totes les operacions de registre i adaptaci de dominis, allotjament, correus electrnics, buscadors, estadstiques, passarella de pagament. 4.- Elaborem el web en la seva totalitat, adaptaci de la imatge grfica, estructura i introducci de continguts. 5.- Revisi i acceptaci del web. 6.- Fem pblic el lloc web.

A qui va adreat?
Empreses o autnoms que vulguin implantar un canal de venda obert a nous mercats tant nacional com internacional. Empreses o autnoms que vulguin facilitar la gesti de compra als seus clients, proporcionant un canal online de comanda, pagament i enviament, sense moures de casa. Empreses o autnoms que vulguin transformar el negoci presencial a un negoci virtual per estalviar costos.

Beneficis que aportem


Ajudem a incrementar el prestigi i popularitat del negoci facilitant la creaci d'un dels ms potents canals de venda. Oferim la possibilitat d'ampliar l'mbit geogrfic de l'empresa, tant a nivell nacional com internacional, aix com l'horari de venda, 24 hores al dia, 365 dies a l'any. Aportem un potent canal de venda amb despeses molt inferiors a les dels canals de venda presencial. Contribum a l'obtenci d'una alta rendibilitat a travs d'uns costos d'implantaci i manteniment molt competitius. Acompanyem en la posta en marxa del projecte i realitzem un minucis seguiment per a qu tot el procs sigui un xit.

Contacte: Xavier Piqu Tel.: 973 236 161 www.cambralleida.org/XavierPiqu

C/ Anselm Clav, 2 | 25007 Lleida Tel.: + (34) 973.23.61.61 Fax: + (34) 973.24.74.67 lleida@cambralleida.org www.cambralleida.org