FLORI DE LOTUŞI CRISTALINI

Bine v-am regăsit Dragi Colegi de ASCENSIUNE. Pe baza Ultimelor Experienţe Spirituale prin care Anca Todirică din Iaşi şi eu Gicu Dan din Sântana de Arad le-am vieţuit în forma nostră particulară, revenim din nou în atenţia voastră. Aceste Experienţe Spirituale pe care Anca şi cu mine cu Bucurie ni le-am Împărtăşit ca o CONVERSAŢIE ÎN CREAŢIE de cel mai Înalt Nivel Ascensional al Momentului August 2011, am reuşit împreună să le îngemănăm sub forma unei ÎNŢELEPCIUNI DIVINE de maximă importanţă ca Adevăruri Divine pe care voi ce Doritori le veţi găsi în prezentarea de mai jos. Vă dorim Lecturare Plăcută.

EU SUNT GICU DAN AVATAR FLOARE DE LOTUS CRISTALIN îi RĂSPUND lui EU SUNT ANCA TODIRICĂ AVATAR FLOARE DE LOTUS CRISTALIN
Îţi voi oferi acum răspunsul meu restant, punctual pe anumite idei din mesajul tau.
ANCA TODIRICĂ 1. Cert este ca nu e chiar asa rau doar ca am o cert ,sa reactionez si nici nu simt sa ma controlez .

SALUT ANCA ,,FLOARE DE LOTUS,,.

stare de nervi continua .Tip la copii la familie ,simt nevoia sa ma

GICU DAN Răspuns 1 În Procesul ASCENSIUNII, starea de Nervozitate dacă ţi-o analizezi atât în timpul manifestării ei cât şi după, o să o SIMŢI la un moment dat că este NATURALĂ şi sosită fără un motiv anume. Nervozitatea Vine, te Răscoleşte şi Răbufneşti când ţi se iveste ocazia. a).- Nervozitatea poate apărea în procesul de trecere interioară de funcţionare energetică de pe scheme Holografice vechi 3D, pe scheme Holografice Noi mai Înalte spre 5D. b).- Nervozitatea poate apărea ca un proces de Conştientizare şi Dizolvare al unor resturi de Personalităţi ale Tale mai vechi, pe care le Neutralizezi în Punctul Zero Lăuntric al lui Eu Sunt Unul care Eşti. c ).- Nervozitatea poate apărea ca un proces EMPATIC prin care tu Preiei ori de pe Schema Genealogică a Strămoşilor Tăi, ori de la ceilalţi Oameni, ori ambele categorii, Stările acestora pe care le ABSORBI şi pe care le Neutralizezi tot în Punctul Zero Lăuntric al lui Eu Sunt Unul care Eşti. Cam astea sunt Dragă Anca cele trei ipostaze de NERVOZITATE cu care eu m-am confrumtat de vreo 15 ani încoace. Tu eşti singura în măsură să SIMŢI în care din această Ipostază eşti plasată. Nu este uşoară Traversarea Acestor Stări de NERVOZITATE, nu le poţi Controla cum nici eu şi nici alţii nu le-am putut Controla, ci trebuie să le Conştientizei că aşa cum vin aşa vor pleca. Faptul că abia acum ţi se întâmplă, eu zic să fii fericită.

Fiindcă Unii dintre Noi care avem o vârstă Fizică mai înaintată, am fost nevoiţi să începem procesul Ascensional mai devreme şi cu Handicapuri Serioase faţă de cei mai tineri care au venit pe un teren deja pregătit de noi cât de cât. Cu toate acestea şi cei tineri au de ,,plătit,, Tributul lor, dar nu pe perioade de Timp aşa lungi de 15 ani. Deci, plăteşte aşa cum Nervozitatea ţi se Iveşte. Eu o Admir pe Soţia mea cum de m-a răbdat atâta timp. Chiar şi Săptămâna trecută am avut o ieşire Nervoasă în faţa soţiei, de mi-a zis că nu sunt în toate apele. Nu a durat decât vreo 30 de minute şi apoi Nervozitatea a dispărut şi eu mă miram cu calmitate de Mine Însumi cum de Tranzitez aceste stări de Nervozitate ca şi cum aş fi o fiinţă toatal diferită şi care nu mă caracterizează.
ANCA TODIRICÂ 2. Ceea ce mi s epare ciudat este ca nu

vad nici o schimbare .Inafara ca mai respir nu-mi vine sa fac nimic altceva .
GICU DAN Răspuns 2

Schimbarea nu vine aşa de Simplu după orice Flux de Simptome şi Disconfort Ascensional. Eu aştept Schimbări Evidente de peste 15 ani, dar nu am primit decât Mici dar Substanţiale Stări Lăuntrice de Vieţuire a lui Eu Sunt Unul, care mi-au arătat doar Nivelul unde voi accede după terminarea Ascensiunii. Până atunci, Sper, Sper, Sper să mi se termine măcar Intensitatea lăuntrică de Disconfort Ascensional. Din Toamna anului 2006 sunt făcut praf aproape zilnic. Doar mici bonusuri de relaxare de o zi la citeva luni am primit,în rest tot ceea ce poate fi mai dur am vieţuit. Anii 2006-2008 nu am putut nici măcar zâmbi, eram un cadavru viu. Mă Simţeam Mort. Aşa păţesc unii deschizătorii de NOU/AVATARII. AVATARII nu numai că se Metamorfozează şi Transmută la nivel Individual pe paliere noi de Vietuire Ascensională, ci Trebuie să mai Poarte Povara şi Sustinerii Celorlalţi care vin din Urmă luându-le din Poveri, dar să le şi dechidă Drumul spre Nou şi să îi şi Educe Conceptual ca să le Expansioneze Conştiinţa pe acel Drum Nou. Avatarul este Multifuncţional şi nu este uşor, altfel erau alţii în locul nostru şi nu mai aveam loc de ei.
ANCA TODIRICĂ 3.Simt insa sa stau singura si parca nu mai suport pe nimeni langa mine ,nici familia uneori .Si mai ales musafirii care veneau zilnic .Am inceput sa-i gonesc .Simt ca stau toti calare pe mine si eu am nevoie sa stau eu cu mine Oare am luat-o pe campii draga Gicu ???

GICU DAN Răspuns 3

Procesul de a fi Singur cu Mine însumi a început de vre-o 13 ani. Soţia îmi reproşa mereu că fug de oameni, de rude, de prieteni. În luna Decembrie 2006 însă am Atins şi eu starea de INSUPORTABILITATE TOTALĂ a celor de lăngă mine. Nu suportam nici macar să mă uit la televizor, nici oameni, nici măcar casa, nici mobila, nici maşina, nici pomii, nici păsările, suportam.

NICI PE MINE,

nimic, nimic, nimic nu

A fost Groazic fiindcă mai aveam şi alte o groază de Simptome Dureroase cumulate concomitent ca Depresia, Anxietatea, Tremurul Corpului, Ameţeala, Balonari Energetice, etc, etc, etc,.... Starea de Solitudine/Singurătate cumulată cu aceea de a nu mai suporta pe Nimeni pe

NE REPOZIŢIONAM ÎN RAPORT CU EU SUNT UNUL în Punctul ZERO.
lângă tine, este Starea prin care Eu, Tu şi cei ca Noi a).- Fiindcă una este să faci pe Poştaşul între Entităţile Extraterestre şi din Ceruri (Holograme) şi Oameni aducâd mesaje; b).- Fiindcă alta este să aduci mesaje direct de la Creator fără a mai apela la Entităţile din Holograme;

VIEŢUIEŞTI REPOZIŢIONAREA ÎN RAPORT CU EU SUNT UNUL în PUNCTUL ZERO, cu toate SIMPTOMELE NEPLĂCUTE DE RIGOARE.
c).- Şi Fiindcă cu Totul alta este să Iar tu acum Dragă ANCA eşti deja Posesoarea Tuturor celor 3 Experimentări de mai sus, dar cu o Continuitate la punctul c). unde se află CÂMPIILE pe care le-ai luat la Pas Ascensional.
ANCA TODIRICĂ 4. Citeam acum pe forum un mesaj de la Arhanghelul Mihail si-mi venea sa spun vreo doua de rahat . Nu numai ca

nu mai

rezonez cu nimic dar imi vine sa reactionez .O iau de la capat iar Gicu ?
GICU DAN Răspuns 4 Şi dacă Vrei, nu o să poţi Rezona, aşa că nu se pune problema să o iei de la capăt. Tu ai Ieşit din Holograme. Faptul că Uneori Simţi nevoia de a REACŢIONA, este o Stare NATURALĂ prin care vrei să le deschizi ochii Conştiinţei Celorlaţi de a Veni şi ei lângă tine pe Noua ta Treaptă Ascensională(Aşa am Procedat şi eu şi nu a fost Bine; pierdeam Energie). Numai că ceilaţi nu sunt Pregătiţi, chiar dacă unii aşa declară. Tu mergi Înainte, DESCHIDE NOUL, FI AVATAR, SUVERAN, IMPERSONAL şi Nu mai Încerca să Reacţionezi, Înfrânează-te prin Conştientizarea că Ei trebuie să Urce singuri lângă tine şi nu trebuie tu să îi ridici. Îi va Ridica EU SUNT UNUL atunci când ei vor fi pregătiţi.

REPOZIŢIONREA TA ÎN RAPORT CU EU SUNT UNUL în Punctul ZERO.
Tu Urmăreşte doar Doar Atât, Ceilalţi sunt Problema lor.
ANCA TODIRICĂ 5.-

Mi se spune ca am ajuns portaluri
ISus rastignite in sensul bun .adica cracite

cum mi s-a mai spus la Cornelia cand nu am inregistrat .NE vedeam ca si

,in toate directiile ca niste portaluri .Ei bine acum mi se spune

ca prin noi

ca portaluri vom atrage toata aceasta mizerie a lumii cum si Isus a facut-o

.Si de aici stari de cacat ..Da vezi tu el facea minuni la vremea aia ,noi inca dam din gura ..Adica Noi sa fim oare atat de grozavi ca am sarit peste etapa vindecarilor ,a mersului pe apa ,a zborului si sa fi ajuns in faza de portal unde primim gunoiul lumii in care traim ? Greu de crezut ...Am ajuns cosul Universului fara sa zbor ,fara sa fac nimic din ce a facut el .Desigur poate fi altfel acum .Nu ma cramponez de tipare .Dar

care e veriga ce lipseste ????
GICU DAN Răspuns 5

Portaluri Devenin chiar Noi ca AVATARI, care în măsura în care Curăţăm Mizeria Lumii, în aceiaşi Măsură lasăm în locul Mizeriei Un teren Curat şi Luminos. Deci nu se pune problema că noi am sărit peste etapa vindecarilor ,a mersului pe apa ,a zborului care sunt Elemente INDIVIDUALE, ci se pune Problema Prioritară a curăţirii MIZERIEI COLECTIVE, fiindcă de această dată nu este Important Cristosul Individual Gen Iisus, Budhha, Zamolxe, Adamus, etc,... ci mult mai Important este Cristosul COLECTIV, căruia tot Iisus ia prefigurat manifestare. În Concluzie, nu am sărit nici o etapă, ci pur şi simplu aşa trebuie să se deruleze faptele etapizat. Deci, nu lipseşte nici o verigă. Când Curăţirea Mizeriei Colective prin Resorbţie Individuală de către din ce în ce mai mulţi Indivizi ca noi este manifestată, abia atunci se înclină Balanţa spre Manifestarea în Colectivitate a acestor Indivizi ca Vindecători în Punctul Zero, Mers pe Apă în Punctul Zero, Levitaţie în Puncrul Zero, etc,... Altfel, dacă aceste Miracole s-ar întîmpla(Noi le-am manifesta) înaintea Curăţirii Mizeriei din Conştiinţa Colectivă a Lumii, Lumea s-ar Închia la Noi exact cum se închină acum la Icoanele cu Iisus, Fecioara Maria şi alţi Sfinţi, fiindcă nu ne-ar înţelege. Şi când Mizeria Colectivă a Lumii este absorbită de noi ca AVATARI, atunci Terenul din Conştiinţa lor este curat şi ne vor Înţelege, dar vor mai Înţelege că şi ei pot fi la fel ca noi. Deci, prima dată Cureţi Terenul, îl pregăteşti şi apoi îl SEMENI cu Seminţe Mirauloase

ca vindecari , mersul pe apa , zborul, etc.

ANCA TODIRICĂ 6. Una peste alta ,stiu ca rabdarea

ar fi o solutie si de fapt este ca alta n-am .
GICU DAN Răspuns 6

Este CORECT şi cu toţii trebuie să manifestăm Răbdarea .
ANCA TODIRICĂ 7.

Tu cum te simti ? Doream doar sa stiu tu prin ce zone frumos mirositoare si parfumate si iubitoare si luminoase te
invarti prin vid?Poate am gresit eu Vidul si am nimerit intr-o buda cosmica ...si nu vreau sa ma mai gandesc ce va urma !

GICU DAN Răspuns 7 Dincolo de Simptomele Zilnice Neplăcute şi cu Intensităţi de la Suportabil la Insuportabil, dar pe care trebuie să le Rabd fiindcă altă cale nu există, în săptămâna ce a trecut am avut şi eu o experienţă NOUĂ în două zile diferite şi pentru câteva ore. Mai exact , este vorba de o experienţă în care am SIMŢIT dimineaţa imediat după ce mam dat jos din pat, faptul că Toate corpurile mele Fizic, Eteric, Astral, Emoţional şi Mental sunt într-o Stare de Funcţionare Total AIUREA, Nefirească, Insuportabilă, Incontrolabilă, şi alte calificative de acest gen. Atunci în prima zi, am stat pe Loc şi am încercat să SIMT ce poate fi această Nouă Stare, iar primul cuvânt sosit în Conştienţa mea de Veghe a fost

ÎMBÂCSIT.

O ÎMBÂCSIRE TOTALĂ al tuturor Corpurilor enumerate mai sus.

Dar nu mi-a fost îndeajuns acest cuvânt, fiindcă nu mă ducea spre Esenţa a ceea ce voiam eu a afla. Şi apoi în mod instantaneau, am primit următoarele cuvinte

MOCIRLĂ, NOROI,

MÂL.
Abia cuvântul MÂL mi-a deschis o cale de înţelegere a ceea ce eu manifestam ca Experienţă Nouă. În tradiţia Orientală se spune că OMUL este ca şi o FLOARE DE LOTUS. LOTUSUL are rădăcinile în MÂL, tulpina în apă, frunzele pe luciul apei şi Floarea în AER. Iar Omul nu Poate Înflori ca FLOARE CRISTICĂ decât ASIMILÂND, ABSORBIND TOATĂ SUBSTANŢA MÂLULUI în care a Avut(are) Rădăcinile(EXPERIENŢELE). La Nivel Individual, în această Săptămână prin Noua Experienţă repetată în două zile , am ABSORBIT PROPRIUL MÂL pentru Ziua când Voi ÎNFLORI CRISTIC. La Nivel COLECTIV, ABSORBŢIA de MÂL(MIZERIA Lumii CUM ZICI TU) conduce la Curăţirea Lumii şi Prefigurează Ziua când ceilalţi pot Înflori Cristic mult mai uşor decât noi cei de acum, care le Deschidem calea ca AVATARI. Ori cum le iei, Noile Noastre Experienţe ne Conduc ETAPIZAT şi Corect spre ÎNFLORIREA NOASTRĂ CRISTICĂ. Cînd va fi Înflorirea Noastră Cristică? Acest lucru doar EU SUNT UNUL îl poate ŞTI, pentru că EL NE PRODUCE ÎNFLORIREA CA PENTRU SINE. Nouă nu ne rămâne decât Răbdarea de a parcurge Toate celelalte Etape pe care le mai avem până în momentul ÎNFLORIRII NOASTRE CA LOTUŞI CRISTICI. Şi aceste Etape pot fi parcurse Poate până în ziua de 11.11.2011. Sau poate chiar în acea zi. Sau poate după acea zi dar până în 12. 12. 2012. Sau poate după 21.12.2012. Oricum, nu mai este mult. Poate că mai sunt şi alţii care au nevoie de aceste Informaţii. Dăruieşte-le. Îmbrăţişări Celeste. Ceau. EU SUNT GICU DAN

FLOARE DE LOTUS

IMPERSONAL AVATAR CREATOR in PRIMUL VAL.

EU SUNT ANCA TODIRICĂ AVATAR FLOARE DE LOTUS CRISTALIN îi RĂSPUND lui EU SUNT GICU DAN AVATAR FLOARE DE LOTUS CRISTALIN, sub titlu :

LOTUŞII şi MÂLUL ÎNTUNECAT
Draga floare de lotus Gio(G.IO)-Cristica , Multumesc pentru raspunsul tau clarificator .Mi-a placut foarte mult "povestea" florii de lotus

Si-mi vine sa vin cu ceva clarificari pentru mine si poate si pentru tine in legatura cu acest Mâl . In trairea mea din ultima vreme eu am concluzionat asa :e partea intunecata din mine !!!!Nefiind rea si nici buna desigur dar intunecata .Asta insemnand la mine ,experiente de genul nervi ,reactii ,lucruri care simt ca iesa din mine chiar din inima mea fara sa le pot opri si fara sa-mi para rau dupa aceea .Apoi frici ,indoieli,vise urate ,lipsa de iubire ,de bucurie ,de armonie ,frustrarea mea numai la auzul acestor cuvinte ca si lumina ,iubire ,bla-bla.M-am intrebat la un moment dat ce naiba ?Vocea mea interioara avea alt glas.Mi-a zis : -Sunt partea ta intunecata . -Vaiiiii ,am zis eu ce naiba vrei si tu ? -Nimic ,mi-a raspuns .Doar sa ma experimentezi . -Si ce sa fac acum sa am ganduri ucigase ,frici ,indoieli si rautati ? -Nu am spus asta ,mi-a zis .Eu sunt doar intunericul .De ce ma iei ca pe ceva rau ?-Pai nu stiu ..am zis eu .De vreme ce nu simt bucuria ,lumina ,iubirea cum vrei sa te definesc ? -Cine ti-a zis ca Intunericul e rau si ca lUmina e buna ? -PAi stiu ca nu e rau si nici bine ,nici lumina si intuneric dar credeam ca le-am depasit .Acum iar experiementez Intunericul ? -Intunericul e iubire .Intunericul e frumos si el .Oare e ceva neplacut cand noaptea vine si stelele le cuprinde pentru a le infrumuseta stralucirea ? -PAi nu e rau. -Si atunci ?De ce ar fi partea ta intunecata rea ? -Pai nu stiu .E neplacuta .Vreau sa fiu armonioasa ,iubitoare ,sa stralucesc ,sa luminez in jurul meu pe toti .E bine asa .MA simt bine .FAra iubire ,nu-i funny .Nu-i deloc confortabil . -Hmmm...Si fara mine nu ti-ai vedea stralucirea .Fara mine ,nu ti-ai vedea lumina .FAra mine ,nu ai sti cine esti .Nu te-ai experimenta . -Da ok .Apreciez asta .Stiam toate acestea .De ce trebuie sa le experiementez iar ?MAi ales ca acum nu mai fac alegeri .Cum m-am dat la o parte de la alegerile mele luminoase cum ai aparut ! -PAi doar asa puteam si eu sa-mi joc rolul si sa-mi inchei contractul cu partea de lumina care esti.Cum sa ma manifest in viata ta daca tu alegi numai lumina ? -Si chiar trebuie sa te manifesti ?Adica am trait atata in intuneric .Atatea vieti .Si chiar in asta .Si atat de putin in lumina .Chiar nu crezi ca rolul tau a luat sfarsit?Crezi ca mai e ceva de facut ? -Vezi tu ...ai trait in intuneric mult timp si l-ai experimentat .Si la fel si in lumina .DAr NICIODATA nu le-ai experiementat ambele odata .Niciodata nu le-ai constientizat ambele odata .Niciodata nu le-ai unit si asamblat la un loc .Intotdeauna ai respins cand una ,cand alta .Alegand numai lumina ai respins intunericul .Alegand numai intunericul ai respins lumina .Acum este momentul sa experimentezi ambele fatete odata pt a iesi din ele .In mod constient fara a judeca una in detrimentul alteia.Cine ti-a zis tie ca intunericul e rau ?Si ca lumina e buna ?Intotdeauna ai fugit de mine .Chiar si in aceste zile .Am stat cuminte si ti-am vorbit .Mi-ai auzit vocea si m-ai alungat .Alungand o parte din tine a venit frica si indoiala pentru ca Eu sunt unul s-a dezechilibrat si a fost doar jumate .Nu-i asa ? -Da recunosc . Am intuit ca trebuie sa-mi permit aceasta latura intunecata .Totusi ..uneori ma gandeam ca poate am luat-o razna .Ca poate sunt ispitita .Eu stiu ? Ca poate e Egoul care imi joaca feste .Si ca ii mai influientez si pe altii .Imi vine sa reactionez ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult,de vreme ce nu sunt in iubire ..ci in lipsa . -Hmmm ..revin si-ti spun .Nu exista decat iubire in toata creatia .Si asa este !Acea lipsa de iubire cum ii spui tu ,este lipsa de iubire fata de cine ???

-PAi cum fata de cine ?FAta de altii !M-am ratoit la cumatrul meu .MAi aveam putin si-l bateam .Si culmea :omul iubitor ,n-a zis nimic .Si eu cu gura pe el ,caci gresise .Asa am cosndiderat in lipsa mea de iubire .Ti se pare iubitor de neconditionat cum am procedat ? -Daaaaaaa.Ai reactionat foarte bine si iubitor .Ai reactionat in iubire de sine pentru tine si pt copilul tau care fusese certat pe nedrept de el. -Nu mai pricep nimic .o iau iar de la capat ?IAr incep sa reactionez ?iar incep sa fiu inconstienta ca inainte ? -Nu.N-ai cum .Acum esti constienta .Nu te mai poti intoarce inapoi .CAnd esti treaz nu te poti preface ca dormi .N-ai cum .Ochii iti sunt deschisi .Si chiar de te prefaci ,o faci pt ceilalti dar nu te poti pacali pe tine.Voi asta ati facut pana acum .Treji fiind ,ati inchis ochii cu gandul ca asa veti parea incontsienti din nou .Si ati inchis ochii cand ochii va erau deschisi si voi erati treji.Eu spun sa va lasati ochii deschisi si sa priviti la voi si in jur .PAna acum daca intunericul din voi sau din jur va deranja ,voi ochii ii inchideati ,treji fiind si constienti.Astfel daca ceva era acolo in voi ca praful sub covor ,voi inchideati ochii sa nu vedeti .Din iubire si lumina .Apoi priveati praful de sub covorul aproapelui si iar inchideati ochii ca sa nu vedeti .Desigur din lumina si iubire . Eu te intreb ,asta e lumina si iubirea ?????????A voastra pt voi ?A voastra pt seaman? -PAiiii nu?Nu asa e iubitor sa nu reactionezi ?Sa nu incarci acel ceva cu energie ?Astfel acel praf de sub covor nu a mai crescut si va disparea .Nu e ok ? -Nu pentru cei constienti ca voi .Tine de nivelul de constiinta .Tine de faptul daca esti treaz sau nu .CAnd nu esti treaz sau dormi ,e ok .Daca esti somnambul prin somn sau daca vorbesti prin somn atunci e de inteles .Nimeni nu te judeca .DAr cand esti treaz si tu te prefaci ca dormi,pe cine vrei sa pacalesti ? Caci tu treaz fiind vezi multe aspecte .Scoate praful de sub covor .Al tau .Al altuia .Arata-l si spulbera-l in vant .Astfel tu vei fi liber si curat si praful va fi liber si el .Stii cum e? -Cum? -Toti ati eliberat mental .Anumite particole de praf s-au dus .Dar cele de la suprafata .CEle mai adanci sunt inca acolo .Ele pleaca doar daca le aspiri .Acest aspirator poate fi un tipat de al tau ,o cearta ,un fel de a te manifesta poate mai putin placut tie .Atunci iesa din tine .Atunci te eliberezi cu adevarat .Apoi cand devii din ce in ce mai curat nu vei mai experiementa aceste iesiri furtunoase .Nu va fi nevoie .Pana atunci daca doresti sa ajungi limpede si clara ca si cristalul devii ceea ce esti doar fiind si experimentand ce esti .Asa ca da-le drumul .Sa iasa din tine totul .Una e sa tragi un partz ,alta e sa tragi o cacare .. -VAiii chiar trebuia ? Am inteles .Aceasta parte intunecata din noi am reprimat-o intr-un mod constient .Apoi am inchis ochii si ne-am prefacut ca nu exista .Cand vroia s aiasa o eliberam prin intentie ,o transmutam dar asta erau doar partzuri spirituale .Adevarata eliberare e cand scoti totul din tine ca sa nu zic altfel . -DA asa este .Ai incredere in frica .Ai incredere in indoiala .Ai incredere in toate starile ce ies din tine .LAsa-le sa iasa .Ai incredere in partea intunecata ca fiind la fel de iubitoare ca si cea luminoasa .Ai incredere ca totul este ok asa cum este la acest nivel de constiinta al vostru.PE masura ce te cureti ,purifici ,devii tot mai clar tu cu tine insuti dar si cu ceilalti .VEi putea manifesta aceasta claritate si autenticitate a ta cu tine si fata de ceilalti intr-un mod neutru fara sa deranjezi ,sa mai tipi ,sa mai superi cineva .Vei fi transparenta si altii se vor vedea si mai bine in tine .Si o vor lua razna pe moment! E problema lor .DAr tu vei fi acolo sa-i sustii .invata-tii sa-si faca curat in inima lor ,sa lase sa iasa afara din ei :ganduri negative ,frici ,indoieli,nervi .Doar asa veti experimenta acceptarea si iubirea de sine .Nu negand-o si fugind de ea .Nici eliberand mental.Acestea le stiti dar totusi cand trebuie sa experiemntati o luati razna .E atat de firesc si normal .Doar este .

-Tu esti mâlul florii de lotus ? -Da eu sunt .FAra mine nu ar exista .Nu ar creste .Daca ma dai la o parte ,mori .DAca nu ma recunosti ,nu cresti ,nu traiesti ,nu infloresti .Floarea infloreste doar prin acceptare ,iubire si constientizare . -Insfarsit m-am mai linistit .Am intuit eu ca e ceva bun la capatul acestor experiente . Multumesc draga Gicule! IAta-ne si flori de lotusi cristalini !Suna bine !imi place! MA culc ca e tarziu .CE bine ca mi-ai scris ! Te iubesc !

Îmbraţişări Celeste Tuturor Dragi Prieteni.

EU SUNT ANCA TODIRICĂ AVATAR FLOARE DE LOTUS CRISTALIN EU SUNT GICU DAN AVATAR FLOARE DE LOTUS CRISTALIN
Sântana de Arad la 22 August 2011

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful