Laporan Keseluruhan Program

Borang LATVT1

LAPORAN AKTIVITI / PROGRAM
PERKARA
a) Nama Program

BUTIRAN : MUKHAYYAM MAHABBAH : 2-4 FEBRUARI 2012

b) Tarikh Program

c) Tempat Program d) Penganjur e) Kumpulan Sasaran/Peserta

: SEKOLAH RENDAH ISLAM KIBLAH,TELIPOT JENTERA BELIA TAHFIZ DI BAWAH LAJNAH TARBIAH : ALUMNI MAAHAD TAHFIZ SAINS (ITQAN) SEMUA PELAJAR DARJAH 5 DAN 6 SEKOLAH RENDAH : ISLAM KIBLAH :

f) Ringkasan Perjalanan Program (Rumusan mengikut tentatif keseluruhan program)

Borang LATVT1 g) Kos Perbelanjaan (RM) (sertakan bersama Penyata Perbelanjaan) : : h) Masalah/ kekangan yang dihadapi : i) Kelebihan / Manfaat program kepada peserta : j) Cadangan penambahbaikan program Disediakan oleh Nama No. Laporan hendaklah dihantar dalam bentuk hardcopy dan softcopy ke Unit Aktiviti. Bagi laporan berbentuk softcopy bolehlah emailkan kepada fazlina@unimap.my atau shahnuriza@unimap.edu.edu. Matrik Tarikh : : MUHAMMAD AMMAR BIN ABDUL HARIS : : 17 FEBRUARI 2012 • • Laporan setiap aktiviti atau program yang telah dijalankan oleh mahasiswa atau penganjur perlu dihantar ke Unit Aktiviti Jabatan Hal Ehwal Pelajar selewat-lewatnya 1 minggu selepas program dilaksanakan.my .

unimap. .edu.Borang LATVT1 • • • Borang serta format laporan boleh dimuat turun dari portal HEPA iaitu http://publicweb.my/~hep/ Laporan tersebut juga perlu disertakan dengan beberapa keping gambar aktiviti. Kegagalan mahasiswa untuk menghantar laporan aktiviti akan menyebabkan permohonan pelaksanaan program seterusnya tidak akan dilayan.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful