BERBEC Dinamicul inflacarat. Ce nu se schimba la nici un Berbec este inflacararea, dinamismul, vointa si forta de caracter.

Oricat ar fi de diferiti Berbecii intre ei, din orice mediu ar proveni, ei vor incerca intotdeauna sa impuna anturajului felul propriu de a gandi. Dictonul sau este: !Mai mult, mai repede, mai bine!". Obsesia lui este lupta cu timpul. Cuvantul-cheie al zodiei: Acum ! TAUR Rabdatorul finantist. Ce nu se schimba la nici un Taur este rezistenta, tenacitatea, puterea de munca si indaratnicia. Oricat ar fi de diferiti Taurii intre ei, din orice mediu ar proveni, ei sunt persoana ideala pentru operatiuni financiare. Dictonul sau este: "Asa! Si numai asa!". Obsesia lui este munca si familia. Cuvantul-cheie al zodiei: Bani! GEMENI Volubilul contradictoriu. Ce nu se schimba la nici un nativ Gemeni : dualitatea, caracterul schimbator, volubilitatea. Oricat ar fi de diferiti, din orice mediu ar proveni, ei se plictisesc repede si vorbesc mult. Dictonul lui: "Vorba dulce mult aduce!". Obsesia lui: curiozitatea. Cuvantul-cheie al zodiei: superficial. RAC Sensibilul romantic. Ce nu se schimba la nici un Rac: sensibilitatea, conservatorismul, farmecul, traditionalismul. Oricat ar fi de diferiti, din orice mediu ar proveni, ei isi iubesc mult familia si copiii. Dictonul lui: "Copiii inainte de orice!" Obsesia lui este intimitatea proprie. Cuvantul-cheie al zodiei: sensibilitate. LEU Autoritarul nobil. Ce nu se schimba la nici un Leu : vointa, autoritatea, generozitatea. Oricat ar fi de diferiti nativii Leu, din orice mediu ar proveni, ei au caracter nobil si mandru. Dictonul lui: "Cujus regio, hujus religio!" (cum e regele, e si religia; adica: supuneti-va!). Obsesia lui : suprematia si autoritatea. Cuvantul-cheie al zodiei : stralucire. FECIOARA Pragmaticul analitic. Ce nu se schimba la nici un nativ Fecioara: ordinea si precizia, claritatea si puritatea, meticulozitatea. Oricat ar fi de diferiti, din orice mediu ar proveni, toti nativii Fecioara detesta confuzia si dezordinea.

Ce nu se schimba la nici un Capricorn: simtul datoriei implinite. VARSATOR Excentricul optimist. ei sunt hotarati. Dictonul sau: "Timpul rezolva totul!". dorinta de putere si dominare. Oricat ar fi de diferiti. ei au spirit de sacrificiu. ei sunt instabili dar poseda simtul justitiei. loiali si elocventi. Dictonul lui: "Nimic nu e imposibil!". din orice mediu ar proveni. SAGETATOR Inteleptul intuitiv. Obsesia lui este sa nu sufere nici o constrangere. Ce nu se schimba la nici un Sagetator: caracterul sincer. Cuvantul-cheie al zodiei : diplomatie. Cuvantul-cheie al zodiei: solitudine. BALANTA Conciliantul amabil. ei sunt oameni de actiune. Cuvantul-cheie al zodiei: realism-pragmatic. Obsesia lui este sa nu-l "calci pe coada". din orice mediu ar proveni. tenace. Obsesia lui este libertatea. perseverenta. . Ce nu se schimba la nici un nativ Balanta : gentiletea. Oricat de diferiti ar fi. rezistenti. devotamentul. senzualitatea. inteligenta. Cuvantul-cheie al zodiei: instinct (sclavul simturilor). Obsesia lui este moderatia si logica. Oricat ar fi de diferiti. sociabilitatea. din orice mediu ar proveni. CAPRICORN Discretul devotat. Cuvantul-cheie al zodiei: originalitate. Dictonul lui: "Si Nostradamus era Sagetator!". SCORPION Razboinicul misterios. Ce nu se schimba la nici un Scorpion: ambitia. din orice mediu ar proveni. sexualitatea marita. lipsa prejudecatilor conventionale. Cuvantul-cheie al zodiei: sinceritate. Oricat ar fi de diferiti. Dictonul lui: "Ajuta-ti aproapele!". Obsesia lui este autodisciplina.Dictonul lui: "Sa o luam metodic!". Obsesia lui este curatenia. intuitia. generozitatea. Oricat ar fi de diferiti. ocultism. neprevazut. Dictonul lui: "Niciodata nu-i prea tarziu!". Ce nu se schimba la nici un Varsator: pasiunea pentru mister. ei au o aura de mister si magnetism. din orice mediu ar proveni.

Obsesia lui este caritatea si iubirea spirituala. sinceritatea. Cuvantul-cheie al zodiei: discretie. ei au un caracter complex si contradictoriu. Dictonul lui: " nelinistit ca marea!". cinstea. din orice mediu ar proveni. Ce nu se schimba la nici un nativ Pesti: sensibilitatea. Oricat ar fi de diferiti.PESTI Spiritualul umanist. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful