You are on page 1of 1

PERSEKUTUAN PENGAKAP MALAYSIA

(THE SCoUTS ASSOCTATTON OF tVtALAyStA)

Ruj.Kami

Iarikh

PPM-2(Os6ll2O72 13 Februari 2012

SEMUA Ketua Pesuruhjaya Pengakap Negeri

YBhg- Dato'/Datuk/Tuan,

OSAKA CAMPOREE 6OTHANNIVERSARY OF OSAKA SCOUT COUNCIL

Dengan segala hormat dan sukacitanya dimaklumkan bahawa Scout fusociation of Japan akan menganjurkan Osaka Camporee 6dh Anniversary of Osaka Scout Council pada 13 hingga 18 Ogos 2012 bertempat diShinodayama Youth Service Center, Osaka, Japan.

2. 3.

Eersama-sama ini dikepilkan siaran dan borang mengenai program yang akan diadakan untuk makluman YBhg. Dato'/Datuk/Tuan.
Sehubungan dengan itu, Pe.sekutuan Pengakap Malaysia (PPM) berharap agar yBhg. Dato'/Datuk/Tuan dapat memaklum dan memanjangkan mengenai program ini kepada semua ahli pengakap diperiirgkat Negeri mahupun Daerah yang berminat untuk menyertai program tersebut. Tarikh pengesahan penyertaan perlu dihantar ke PPM sebelum 15 Mac 2012 untuk pengesahan dan dipanjangkan kepada Pejabat Secretariat Camporee.

Segala kerjasama, bantuan dan perhatian dari pihak YBhg.Dato'/Datukfuan amatlah djhargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.
"BERKHTDMAT

uNru*,f;lr*ilr.r'

-EpENGAl(ApAN"

Yang menjalankan tugas Persekutuan Pengakap Malaysia,

@ NORDIN Ketua Setiausaha Eksekut;f s.k: YBhg. Dato'Seri Paduka Ketua Pengakap Negara YBhg. Datuk Timb. Ketua Pesuruhjaya Pengakap Negara

Pesuruhjaya Antarabangsa Pesuruhjaya Program Negara

MZN/A7R

Rumah B P Jalan Hanq Jebat,50150 KUALA LUMPUR, MALAYSIA.Te

I 603

2078

0836. Fax:603

2O7O

9057.

Emait:

pergakap@streaDr(.6m