You are on page 1of 1

Hola bloggers !

En aquest article us dir quins blogs man agradat ms de les diferents classes d'informtica de 4t i us explicar el perqu:

-De la meva classe el blog que ms ma agradat s el de la Cristina "La televisi s cultura, o no ?" auqest blog el trobo molt interessant perqu tothom o prcticament tothom mira la tele, i jo la miro , i bastant, per aix el vaig trobar molt interessant ja que si pot veure els diferents programes que emeten per la televisi. A ms a ms esta molt ben fet i ma servit de guia alhora de elaborar el meu propi blog.

- De l'altra classe d'informtica el que ms m'ha agradat s el blog de la Victoria " Fitness. Una bona manera per estar en bona forma fsica! ".Trobo que s un blog molt interessant i que et proposa una bona manera per poder estar en forma a ms a ms considero que la presentaci ,per dir-ho d'alguna manera , esta molt ben feta , ja que quan el visites per primera vegada la imatge principal am el contrast dels colors impacta.

- De la tercera classe de informtica el blog que m'ha agradat ms s el de la Laura " Cuina Corneta" . Ja que el trobo molt interessant perqu m'agrada molt menjar i tastar noves coses, i el seu blog tracta d'aix de la cuina.