You are on page 1of 1

Hola bloggggers!

En aquest article, far una valoraci sobre els 3 blogs que m'han agradat ms, un de cada classe de 4rt: - De la meva classe, el blog que m'ha agradat ms a la meva opini s el del Gerard, El rac del corredor. Entre molts altres perqu la veritat no s'havia quin triar i he estat pensant molt quin triava per posar-lo al article, per el seu, m'agrada molt. T un gadget del temps que es molt xulo i la seva plantilla s'ad amb el tema i el ttol del blog s bastant enginys. Els seus articles estan molt ben fets i sn originals

- De la segona optativa d'informtica, el blog que m'agrada ms es el del Pol, Hard Rock all night!. Aquest blog m'agrada perqu s molt original, a ms a part dels articles tamb en posa de seus relacionats amb el seu tema. El logo i el text animat li han quedat molt b i es nota que li ha dedicat temps. Els articles estan ben fets i m'agraden bastant.

- De la tercera optativa d'infortica, el blog que m'agrada ms s el del Pau, Futbolitis. Aquest blog m'agrada molt perqu s molt original, es nota que el tema que ha triat li agrada molt i sempre t els articles al dia. El seu logo i el podcast m'agraden molt, i els articles estan molt ben fets.