Tel : Fax : e-mail: web

:

031.800.54.42 021.341.00.90 office@ecoavangard.ro www.ecoavangard.ro

TO:

SC ICAR SRL Bogdan Iacobescu

FROM:

Eco Avangard SRL ing. Mihai Rada
2 23/03/2010 003232M Please Reply Please Recycle

icar_icar_icar@yahoo.com
EMAIL:  

PAGES : DATE:

  PHONE :

  Oferta rezervor apa incendiu NO: RE:     Urgent For Review Please Comment  
Stimat Domn,

0232 218 644

Va multumim pentru cererea Dvs. de oferta si va prezentam in continuare raspunsul pentru rezervorul solicitat: 1. Oferta rezervor de apă incendiu tip ECO 10,70/5 cu capacitatea de 460 mc:

Rezervoarele tip ECO sunt recipiente metalice cilindrice cu axa verticala realizate prin tehnologia clasica de debitare mecanica si imbinare prin suruburi si sunt destinate stocării apei de uz menajer (potabila) sau pentru combaterea incendiilor. Rezervoarele de forma cilindrica sunt realizate din panouri de otel galvanizat la cald, cu dimensiunile tipizate de 2,55 x 1,25 m si grosimea de 3 mm (sau alte dimensiuni rezultate din dimensiunile generale ale rezervorului si din calculele de proiectare), imbinate la locul de punere in opera cu şuruburi. In principal rezervoarele tip ECO sunt alcătuite din: carcasa metalica din tabla de otel galvanizata: ramforsarile si rigidizarile metalice exterioare realizate din platbanda, cornier sau alte profile din otel; termoizolatia din polistiren ce căptuşeşte rezervorul la interior. o membrana din PVC plastifiat plasata la interior si mulata pe termoizolatia din polistiren. Membrana polivinilica se executa pentru fiecare tip de rezervor astfel incat sa corespunda din punct de vedere dimensional cu interiorul acestuia, fara apariţia unor zone de suprapunere, incretire sau intindere. Membranele sunt ramforsate cu fibre pentru a atinge o rezistenta la rupere de cel puţin 4000 N/cm2 si tratate astfel incat sa reziste in domeniul termic cuprins intre -30°C si +70°C. In funcţie de destinaţie se utilizează doua calităţi de PVC, in cazul rezerzoarelor pentru apa potabila folosindu-se PVC care indeplineste cerinţele de sănătate publica in conformitate cu prevederile „Normelor privind materialele si obiectele care vin in contact cu alimentele" aprobata prin Hotărârea de Guvern nr. 1.197/2002 ( cu modificările si completările ulterioare). un capac termoizolat cu spuma poliuretanica, realizat din tabla de otel galvanizata, aluminiu sau otel inoxidabil-in funcţie de calitatea apei stocate. Capacul este prevăzut cu o gura de vizitare. Rezervoarele tip ECO sunt prevăzute cu racorduri tehnologice de intrare, de ieşire, de scurgere de aerisire de preaplin etc., precum si cu rezistente electrice imersate pentru incalzire contra inghetului. Pentru accesul la capac si efectuarea operaţiunilor de intretinere rezervoarele sunt prevăzute cu cate o scara metalica si platforma pentru operator. Rezervoarele tip ECO se realizează in diferite variante pe baza aceloraşi principii constructive, cu volume cuprinse intre 1,8 si 3100 mc. Rezervoarele se pun in opera in poziţie supraterana pe fundaţii corespunzător dimensionate si realizate conform unor proiecte intocmite, verificate si avizate conform legislaţiei in vigoare.

.

7 construit din placi metalice poligonale de oţel galvanizat.Tel : Fax : e-mail: web: 031. . Termeni de plata: se vor negocia la semnarea contractului.90 office@ecoavangard. 460 m3 Înălţimea tancului 5570 mm Diametrul tancului 10695 mm Construit cu următoarele materiale: Plăci ondulate din otel galvanizat.670 .800. fara TVA Termen de livrare: 5 . Acoperiş metalic: Atentie. Mihai Rada 0731. ing. Cu respect.ro www. Date caracteristice de dimensionare: .70/5 + accesorii + montaj = 38. imaginea este cu caracter informativ si poate diferi la livrarea produsului functie de accesorii! 1 Acoperiş metalic model ECO 10.42 021.480. .6 sapatamani Pretul este exprimat in Euro si NU contine TVA. Livrarea se va face la santierul beneficiarului Plata echipamentelor se face in lei la cursul BNR din ziua facturarii. perforate din fabrica.Viteza vant 45 m/s.54. .ro Caracteristici rezervor: ECO 10. 2 rezistente cu tablou de comanda cu atutomat programabil si senzor de temperatura Alte accesorii si conexiuni la cerere Pret / rezervor 460 mc ECO 10.70/5 Capacitate aprox.ecoavangard. Termen de garantie: 24 luni. din oţel galvanizat ¬600 mm 1 scară exterioara.Incarcare cu zapada 1.Zona Seismica 3.00. cu platforma si colivie de protectie din oţel zincat 1 conexiune iesire cu flansa DN 100 mm 1 conexiune golire de fund cu vana DN 80 mm 1 conexiune alimentare cu flanşă DN 100 1 dispozitiv preaplin 1 protectie impotriva inghetului polistiren la interior 1 membrana interioara pentru apa din PVC contruita in concordanta cu dimeniunile rezervorului. Valabilitatea ofertei: 30 zile Beneficiarul trebuie sa asigure proiectul si executia fundatiei de amplasare conform specificatiilor date de furnizor Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare. calitate de galvanizare Z-450 Buloane: oţel galvanizat M-10 Mastic: De tip BOSTIK pentru o etanşeitate perfectă pentru articulaţii Impermeabilizare pentru imbinari placa – beton si imbinari placa-placa adecvata pentru apă incendiu.341.840 EURO.8 kN/m2 Accesorii: 1 acces inspecţie pe acoperis.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful