Simbolistica Malefica In Cladirea Parlamentului European

Posted in Parlamentul European - Malefic by djasters on 01/09/2009

Sursa Informatii :http://www.almeea.com/simbolistica-malefica-in-cladireaparlamentului-european/ Inca de la terminarea sa, pe 14 decembrie 1999, sediul Parlamentului European din Strasbourg a ridicat diverse intrebari cu privire la structura sa. Principala cladire, denumita “Louise Weiss” este una moderna, cu aspect futurist. Atunci, de ce ea apare ca fiind nefinalizata? Promotorii ei spun ca ea ar reflecta “natura nefinalizata a Europei”. Totusi, unele cercetari asupra acestei cladiri dezvaluie un simbolism de natura malefica. Demascarea adevaratei surse de inspiratie care sta in spatele cladirii Louise Weiss presupune si demascarea credintelor esoterice ale societatilor oculte care ne conduc, si a aspiratiilor lor malefice. Cladirea actuala a Parlamentului European Sa trecem direct la subiect. Principala cladire a Parlamentului European e menita sa se asemene cu celebrul “Turn Babel” din tabloul lui Pieter Brueghel cel Batran, pictat in anul 1563. Legenda Turnului Babel arata faptul ca acesta n-a fost niciodata finalizat de catre tiranul rege Nimrod. Asadar, cladirea Parlamentului European vrea sa simbolizeze constructia neterminata a maleficului Nimrod, cel ce a vrut sa construiasca Turnul Babel pentru a-l infrunta pe Dumnezeu? Se pare ca da… In cazul acesta, mai puteti

trimite mesajul ca Nimrod avea o conceptie buna. El si-a transformat treptat domnia in tiranie. El era nepotul lui Ham. Uruk-ul. la capatul sau de sus. ci pentru a-l glorifica pe omul ce avea sa-l construiasca. astfel incat sa para ca ne razboim cu Dumnezeu”. Nimrod. ci datorita lor insisi. Nimrod i-a convins pe oameni ca erau fericiti nu datorita lui Dumnezeu. de origine ebraica. conform unei alte legende ar fi spus: “Dumnezeu nu are niciun drept sa pastreze lumea de sus pentru el. iar noua sa ne ofere lumea de jos. fericirea lor fiind obtinut cu propriul lor curaj. mergand pe firul logic. turnul n-a mai fost continuat. Era si orasul de resedinta a lui Nimrod. Desi inceput. Se mai spune ca Dumnezeu. va avea o statuie de om cu o sabie in mana. ne vom construi un turn. Asa ca regele-tiran a decis ca orasul trebuie sa aiba parte de un turn atat de urias. Akkad-ul si Calneh-ul. la ce sa ne asteptam? . Iata un fragment dintr-o istorisire antica: “Nimrod a fost cel care i-a provocat pe oameni sa-l sfideze pe Dumnezeu. Conform povestirilor biblice. greceasca si cabalistica. Simbolismul cladirii Parlamentului European In concluzie. islamica. Se spune ca Nimrod este regele primului imperiu cladit dupa marele potop biblic. decat aceea de a fi dependenti de propria sa putere”. vazand intentia regelui si a celor ce doreau sa construiasca turnul. In consecinta. nevazand o alta cale de a-i indeparta pe oameni de Dumnezeu. Turnul n-a fost niciodata conceput pentru a-L adora si lauda pe Dumnezeu. astfel incat ei sa nu se mai inteleaga intre ei.2 crede ca cladirea se bazeaza pe o sursa “divina” de inspiratie pentru a reprezenta o “institutie atat de democratica”? Legenda lui Nimrod si a Turnului Babel Aceasta legenda apare in numeroase texte antice. constructia cladirii Parlamentului European. care la randul sau era fiul lui Noe. astfel. Babel era orasul care a unit umanitatea. incat varful sau sa ajunga in ceruri. un om curajos si puternic. El este cunoscut drept regele care a adus tirania oamenilor si care a incercat sa elimine credintele religioase. Regatul sau includea Babilonul (Babel). fiecarei persoane le-a dat cate o alta limba. ce seamana cu Turnul Babel cel neterminat. toti vorbind o singura limba. intrucat constructorii sai nu mai reuseau sa se inteleaga. iar al sau Turn Babel a fost o idee buna. care.

si nici macar monoteiste. Putem puncta cateva lucruri. dovada care face legatura dintre Parlament si Turnul Babel Pentru cei care inca sunt sceptici si nu cred ca ar exista vreo legatura intre cladirea Parlamentului Uniunii Europene si Turnul Babel.3 1) La introducerea treptata a tiraniei? 2) La respingerea lui Dumnezeu? 3) La vorbirea a unei singure limbi si la existenta unei singure credinte? Nu vi se pare ciudat ca lucrurile mai sus mentionate sunt perceptele de baza ale societatilor oculte din lumea de azi care inceraca sa manipuleze omenirea? Aceste societati nu sunt nici crestine. o singura voce”) face referinta la legenda in care Dumnezeu i-a pedepsit pe constructorii Turnului Babel. In acest caz. dandu-le fiecaruia alte limbi pentru a nu se mai intelege intre ei. in timp ce Dumnezeu ar dori sa tina lumea in intuneric). va prezenta in stange dovada “suprema”: posterul oficial care promova Parlamentul Uniunii Europene. Parlamentul European isi propune sa faca contrar vointei lui Dumnezeu. Posterul Uniunii Europene. Ei se bazeaza pe conceptul “Noii Ordini Mondiale”. aducand in prim plan o singura limba. cu josul in sus. posterul recreand exact turnul din tabloul lui Pieter Brueghel. In acest poster. sloganul posterului: “Europe: Many Tongues One Voice” (”Europa. In al doilea rand. asemenea pentagramelor . malefice (dreapta) O a treia chestiune interesanta…uitati-va cu atentie la stelele de sus. mai multe limbi. care e vazut ca cel care ofera lumina speciei umane. se poate observa ca cladirea Parlamentului a avut ca sursa de inspiratie Turnul Babel. introducerea unei singure limbi universale si schimbarea democratiei in tiranie. Pentagrame bune (stanga) si pentagrame inversate. adorarea lui Lucifer. prin care se doreste renuntarea omenirii la Dumnezeu. Nu vi se par cam ciudate? Ele sunt intoarse. vedem o multime de oameni care reconstruiesc Turnul Babel. avand chiar grija sa includa si partea stricata din fundatie. Credinta lor se bazeaza pe “religiile misterelor” (ritualuri pagane. venerarea Soarelui. In primul.

se doreste a fi un superstat puternic. deci instaurarea Noii Ordini Mondiale. formata din 27 de tari. in mare. pentru a putea manipula intreaga lume cat mai usor. Pana la urma. ura fata de religiile actuale. In loc de concluzii… Uniunea Europeana. Simbolismul pentagramelor este extrem de profund. Ciudat… Oricum. care culegea flori. instaurarea unei tiranii subtile.4 inversate. Cladirea Parlamentului European reprezinta un monument ce dezvaluie. Zeus s-a deghizat intr-un taur alb. care sunt gata pentru a se uni intr-o suprastructura puternica. inainte de a fi siluita. pe cand una inversata inseamna una “malefica”. femeia si taurul reprezinta simbolul Binelui si al Raului. Dar el demonstreaza viziunea oculta care a stat in mintile constructorilor Parlamentului European. fiind una dintre cele mai vechi reprezentari ai printesei Europa. Conform mitologiei grecesti. dar. Sursa Informatii :http://www. pentru a o rapi si a o silui. de care am vorbit mai sus.almeea. Aceeasi soarta le asteapta si pe tarile americane si asiatice. si are o semnificatie mitologica. putem afirma ca o pentagrama obisnuita inseamna o “conducere buna”. al Soarelui si al Lunii etc. posterul a fost retras datorita protestelor numeroaselor grupuri si organizatii. prin simbolismul sau.com/simbolistica-malefica-in-cladireaparlamentului-european/ . Deci. Acestea sunt etapele inaintea crearii unicului guvern mondial. Atunci cand ea s-a apropiat de taur si a ajuns pe spatele lui. Toate acestea fac parte din religiile misterelor. Statuia religiilor misterelor Statuia aceasta se afla in fata cladirii Wiston Churchill. visul de secole al societatilor oculte. femeia care reprezinta Europa se afla pe spatele taurului. cu scopul de a o seduce pe printesa Europa. acesta a luat-o la fuga. ca ar apartine societatilor oculte care incearca sa ne conduca lumea.